سر کلاس بری ، نری ، بخونی ، نخونی ، بفهمی ، نفهمی در هر صورت محکوم به افتادن هستی.........
ببين مهندس بعضي وقتها روحيه دادن نيازه.اينجوري كه تو نوشتي، طرف از زندگي نااميد ميشه....

سر کلاس بری ، نری ، بخونی ، نخونی ، بفهمی ، نفهمی در هر صورت محکوم به افتادن هستی.........
من حقیقت رو گفتم......پس چی ؟؟؟؟ بهش الکی روحیه بدم ، واحدو برداره ، بیفته ، مشروط بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ببين مهندس بعضي وقتها روحيه دادن نيازه.اينجوري كه تو نوشتي، طرف از زندگي نااميد ميشه....![]()
من حقیقت رو گفتم......پس چی ؟؟؟؟ بهش الکی روحیه بدم ، واحدو برداره ، بیفته ، مشروط بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون ترم 3 درحالت عادیش سخته میگم ......... معمولاً پدیده تو ترم 4 ارایه میشه....چرا بيفته؟اگه وقت بزاره و بخونه مطمئنآ پاسش ميكنه.![]()
سلام
بچه های ارشد هم سخت ترین درس ارشد رو بگن
به نظر من همش سخته ولی خداییش نفوذ یه چی دیگست/من خدارو شکر 13 گرفتم
ما نه مطالب ویژه و نه پدیده پیشرفته بهمون ارایه شدبرعکس نفوذ ما به یه استاد باحال بود.. هم خوب درس داد و هم خوب امتحان گرفت... ولی چی کشیدیم از مطالب ویژه که واسه ما پدیده های انتقال پیشرفته ارائه شده... خود پدیده ها چی بود حالا از نوع پیشرفتش!! اونم با یه استاد سخت گیر...
خیلی ممنون از قوت قلبی که با کلامتون به من دادید!!!![]()
دو تا درس کمر انسان را میشکنند
یکی پدیده های انتقال.
و دیگری شکل دادن. البته این دومی رو فعلا با دکتر حسین رضوی دارم . ایشالا که اشتباه میکنم![]()
اتفاقاً پدیده رو خوب اومد.......سخته دیگه.......بچه ميترسوني...؟
درس از پديده انتقاليا شكل دادن
مظلوم تر و گلاب تر هست. . .؟!
اتفاقاً پدیده رو خوب اومد.......سخته دیگه.......
نه پدیده و نه شکل دادن هیچ کدوم سخت نیست. البته کاملا فهمیدنی هستند. اگه درکشون نکنی خیلی سخت اند. ولی کافیه یه لحظه بفهمی این درس چی می خواد بگه...تمومه
البته اين ترم پديده برداشتم، فعلا هم چيز سختي نديدم تا بعد ...
![]()
سخت تری درس معلومه دیگه پدیده های انتقاله
هر کی هم بگه سخت نیس میخواد بگه من خیلی هالیمه![]()
نترس:دیبچه ميترسوني...؟
درس از پديده انتقاليا شكل دادن
مظلوم تر و گلاب تر هست. . .؟!
salam man terme 7 hastam fek mikonam sakht tarin dars khavas mekaniki bashe
قشنگ ترين درس استاتيك بود اين ترم هم مقاومت مصالح دارم فعلا كه خوب بوده اما خواص فيزيكي اشكم درآورده
دمت گرم ............. راضیم ازت