سخنان بزرگان، جملات کوتاه و زیبا

just a dream

عضو جدید
سخنان زیبا

سخنان زیبا

با يک کلمه ي محبت آميز ، سرماي زمستان به گرما تبديل مي شود .

بردباري و کوشش ، قطعه آهن را به سوزن تبديل مي کند.

توانگر کسي است که براي از دست دادن ، هيچ ندارد .

تاسف براي گذشته مانند رفتن به دنبال باد است.

تملق ، سم شيريني است .

اشکال دنيا اين است که جاهلان مطمئن هستند و عاقلان مردد .

مانند نايي نباش که روزگار هر نوايي که مي خواهد در آن بنوازد .

امروز اولين روز آينده توست، آنرا بسازيم .

هرگز به آرزوهاي ديگران نخند؛ كساني كه آرزو ندارند چيز زيادي ندارند .

هيچ کار بزرگ بدون فکر بزرگ انجام نمي گيرد .

عاشق آنکسي باش که بر دو طرفه بودن عشق اصرار مي کند.

عشق حقيقي هيچگاه يکنواخت و آرام پيش نمي رود
برگرفته از سایتtehrankids.com:king:

ZAKERI1

عضو جدید
بسیار زیبا بود
بعد....
اول از روی ادب ای گل زیبا سلام دوم از روی محبت زتو دارم پیام....
گاهی وقتا اون قدر غرق آرزوهات میشی که یادت میره خودت آرزوی یکی دیگه ای

yunesnazari

عضو جدید
کاربر ممتاز
“ دینی که با خرد آدمی نخواند ، دردی از انسان دوا نخواهد کرد ” - بهرام مشیری

felor

عضو جدید
بزرگترين افسوس آدمي اين است كه حس ميكند مي خواهد اما نمي تواند.و به ياد مي آوردزماني را كه مي توانست اما نخواست.:gol:

felor

عضو جدید
مهم نيست كه گودال كوچكي باشي يا درياي بي كران.
زلال كه باشي آسمان در توست.

felor

عضو جدید
حسين بيشتر از آب تشنه ي لبيك بود.اما افسوس كه به جاي افكارش زخم هاي تنش را نشانمان دادند و بزرگترين درد او را بي آبي معرفي كردند.
( دكتر علي شريعتي)

zahra aram

عضو جدید
1)اگه خدا تا لب پرتگاه بردت،بدون یا گرفتتت یا همون لحظه پروازو یادت میده.
2)امید بهترین چیزها و بدترین چیزها رو داشته باش،زندگی یک بازی است و ما هیچکدام تمرین نداریم.
3)از نصایح لقمان به فرزندش:دو چیز را هرگز فراموش نکن:1-خدا.2-مرگ.دو چیز را زود فراموش کن:1-بدی دیگران در حق خودت.2-خوبی خودت در حق دیگران.چهار چیز را بیش از پیش نگهدار:1-شکمت را سر سفره ی مردم.2-زبانت را در جمع.3-چشمت را در خانه ی دوستان.4- دلت را در نماز.
4)سعی کن تنها باشی چون تنها به دنیا اومدی و تنها از دنیا خواهی رفت،بگذار عظمت عشق و درک نکنی چون اینقدر عظیم است که تو را نابود خواهد کرد.
5)انوقت که متولد میشوی برایت اذان میگویند و انوقت که می میری برایت نماز می خوانند و چه فاصله ی نزدیکی است از اذان تا نماز.

pdnvd

عضو جدید
اگر روزی دشمن پیدا کردی بدان در رسیدن به هدفت موفق بودی ، اگر پشت سرت ناروا گفتند بدان در برابرت نا توانند ، اگر خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست ، اگر وادار به ترکت کردند بدان با تو بودن لیاقت می خواهد. امام علی(ع)

behnaz 10

عضو جدید
کاربر ممتاز
كسانی كه مى‏خواهند همه از آنها راضى باشند، عملاً در تلاشند كه خود نباشند! همه، مجموعه‏اى از آدمها هستند با نگرشها و ذهنیت‏ها و ارزشها و عقاید و سلیقه‏هاى متفاوت، كسى كه میخواهد همه از او راضى باشند، مجبور است در آن واحد، ارزشها، باورها وسلیقه‏هاى مختلفى را بپذیرد و چه وحشتناك!.

behnaz 10

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر كارى را كه در دست گرفتید كاملاً خود را در آن غوطه‏ورسازید . ایده‏ها، هوش، ذكاوت، آگاهى، درك، به كسانى داده مى‏شودكه با تمام وجود خود را در حرفه و یا هر كار سازنده‏اى غرق كنند، اگربخواهید براى كسب ایده‏هاى جدید مدت زمانى دست از تلاش‏ بردارید و به استراحت بپردازید بسیار راه بیهوده‏اى را پیموده‏اید... نابغه‏شدن 90% به تلاش بستگى دارد، براى اینكه در حرفه خود نابغه‏شوید خود را در آن غوطه‏ور سازید.

behnaz 10

عضو جدید
کاربر ممتاز
كسانى در زندگى موفق هستند كه سماجت و استقامت ازخودشان نشان مى‏دهند، كسانى كه هرگز مأیوس نمى‏شوند و عادت به‏انجام كارهایى دارند كه دیگران از آنها مأیوس شده‏اند.
زندگى كنیم یا فقط زنده باشیم

behnaz 10

عضو جدید
کاربر ممتاز
ورشال دوبرا گفته است:مهم این است كه در هر لحظه بتوانیم‏ آنچه را كه هستیم قربانى آنچه را كه مى‏توانیم باشیم كنیم.
كرایسلر یكى از موسیقى‏دانان بزرگ، پس از اجراى یك برنامه، مخاطب یكى از حضار قرار گرفت:
آقاى كرایسلر، حاضر بودم نیمى از زندگى خود را بدهم تا بتوانم مثل شما ویلن ‏بزنم!
كرایسلر در پاسخ گفت:من هم همین كار را كردم !

behnaz 10

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشبینى و مثبت‏ اندیشى
اگر مدام درباره شكست صحبت كنید، بگذارید به شما بگویم،كه در آسمان و زمین قدرتى نیست كه بتواند به داد شما برسد ویاریتان كند. اما اگر مدام درباره توانگرى و كامیابى صحبت مى‏كنید،باز هم بگذارید به شما بگویم، كه در آسمان و زمین قدرتى نیست كه‏بتواند جلو توانگرى و كامیابى شمارا بگیرد.

behnaz 10

عضو جدید
کاربر ممتاز
براى تغییر دادن یك خصلت بد، باید به فضیلتى كه نقطه مقابل ‏آن است فكر كرد و این فكر را به قدرى ادامه داد تا بصورت عادت‏ درآید. مخیّله ما براى تغییر یك فكر یا یك احساس، قدرت فوق‏العاده‏اى ‏دارد.

behnaz 10

عضو جدید
کاربر ممتاز
طوطي و بلبل ( ۱ نه طوطي باش كه گفته ديگران را تكرار كني و نه بلبل باش كه گفته خود را هدر دهي
.. سعيد نفيسي ..
زن ( ۲ من به هيچ زني برخورد نكرده ام كه چيزي ازبزرگي در او نباشد
.. موريس مترلينگ ..
درخت ( ۳ من ميخوهم كاملا شبيه يك درخت باشم.ميخواهم همواره نمو كنم.از بالا ميوه هايي داشته باشم و از پايين با استحكام روح و ريشه خود را در اعماق زمين فرو برم تا بتوانم بزندگاني عملي خود روش و نيرويي بدهم
.. بتهوون ..
وام ( ٤ نه وام ميدهم نه وام ميستانم زيرا وام راهي است بسوي تباهي
.. شكسپير ..
گذشت زمان ( ۵ گذشت زمان آدمي را پير نميسازد ,بلكه ترك آرمانها و كمال مطلوبهاست كه ما را فرتوت و افتاده ميكند
.. ژنرال دوگلاس مك آرتور ..
فتح ( ٦ گريه چرا ؟ فتح را آرزو كنيد
.. استقن گرين ..
گنجينه دانش ( ۷ گنجينه دانش را بهرقيمتي بخرند ارزان است
.. محمد حجازي ..
گناه ( ۸ گناه را به گردن دنيا و ديگران نگذاريم, كوتاهي از همت و كوشش ماست
.. محمد حجازي ..
چشم ديگران ( ۹ چشم ديگران چشمي است كه ما را ورشكست ميكند اگر همه بغير از خودم كور بودند , من نه به خانه باشكوه احتياج داشتم نه به مبل عالي
.. بنيامين