نه نمیشه سربازیه دیگه بخور بخواب که نیستمن خوابم میاد اون موقع...نمیشه دیرتر بریم؟؟؟
تازه باید شانس بیاریم ماشین گیرمون بیاد
نه نمیشه سربازیه دیگه بخور بخواب که نیستمن خوابم میاد اون موقع...نمیشه دیرتر بریم؟؟؟
نمیشه خودمون با ماشین بریم؟؟؟؟؟؟نه نمیشه سربازیه دیگه بخور بخواب که نیست
تازه باید شانس بیاریم ماشین گیرمون بیاد
چرا تا نزدیکای مرز با ماشین خودمون میریمنمیشه خودمون با ماشین بریم؟؟؟؟؟؟
آرهسربازی خیلی با حاله همش خاطره ستقابل توجه اون خانومی که میگه بزار پسرها برن سربازی ما بخندیم و حال کنیم از هر پسری که رفته سربازی بپرسی بهترین خاطراتشون مال خدمت رفتنشو واقعا هیچ وقت فرموش نمیشه اون روزها و ششبهایی که در کنار هم خدمتی هام بودم مخصوصا من که با پسر داییم یه جا خدمت میکردیم یادش بخیر جام جهانی 2006 که چه ترفندهیی میزدیم که تلویزیون رو بپیچون از آسایشگاه ببریم فوتبال نگاه کنیم چه شوخی هایی که با هم نمیکردیم چه فتیله هایی که برای بچه ها میذاشتیم( اونها که خدمت کردم میدونن فیتیله چیه) خوش به حال اون روزا.....
این جمله ت منو یاد داداشم انداختآخی یاد داداشم افتادم اونم الان سربازه
ایشالاه هر جا هست موفق باشهاین جمله ت منو یاد داداشم انداخت
خوش به حالت که داداشت پیشتونه،ایکاش داداش منم ایران بود حتی اگه الان مجبور بود که بره سربازی
دلم براش تنگ شده
قبولچرا تا نزدیکای مرز با ماشین خودمون میریم
بقیشو نمیذارن باید به ماشینای که حق عبور دارن بریم
قربونت برم حالا شداون که جای خود داره عزیزم...باشه اصلا هرچی تو بگی![]()
من همیشه دوست داشتم برم سربازی. همیشه دوست داشتم با دوستام باشمو تا صبح با دوستام بگمو بخندمیادش بخیر چه دورانی داشتیم ......................................................هی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من همیشه دوست داشتم برم سربازی. همیشه دوست داشتم با دوستام باشمو تا صبح با دوستام بگمو بخندم
آفرین پس خودتو آماده کن
ما که معاف شدیم ولی کلا یادش بخیر
بذار وقتی رفتی ببینم باز از این حرفا میزنیسلام برهمه دوستان.........من که هنوز نرفتم.... ولی باید برم ...میگن خیلی حال میده ایشالا قسمت همه بشه.......
بد بود جناب سرهنگ جونم؟!!!بذار وقتی رفتی ببینم باز از این حرفا میزنی
18 ماه الافی باران جونبد بود جناب سرهنگ جونم؟!!!
آره خوب .....ولی شما مردای این مملکتین اگه خدای نکرده اتفاقی بیوفته باید پشتمون بهتون قرص باشه.....ولی تایمش زیاده والله18 ماه الافی باران جون
آدم از زندگی عقب میوفته
آره تایمش زیاده.بشخصه حاضر بودم سربازیم شیش ماه باشه همه ی شیش ماه آموزشی باشه!.(آموزشی دوره ی سختیه ،خیلی سخته ولی از دوسال الافی نگهبانیو ... خیلی بهتره.)آره خوب .....ولی شما مردای این مملکتین اگه خدای نکرده اتفاقی بیوفته باید پشتمون بهتون قرص باشه.....ولی تایمش زیاده والله
يادش به خير ، خاطرات بدشم الان واسم شيرينه . دو ماه اضافي به خاطر رقصيدن !
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
عکس/ کارت دعون جشن معافیت سربازی ! | تالار عکس | 2 | |
![]() |
سربازی خانوما | تالار عکس | 37 | |
![]() |
خدمت سربازی | تالار عکس | 5 | |
![]() |
سربازی رفتن کودکان چینی قبل از ابتدایی ! | تالار عکس | 16 | |
![]() |
مثلا اگر دخترها هم برن سربازی چی میشه؟ | تالار عکس | 171 |