سربازی

سربازی

• مجموع رای دهندگان
    29

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید باور نکید این حرفتون عین واقعیته ...چند وقت پیش بود که معافیت دو برادی چند ماه آوردن وسط بعدیهو منحل شد ...این داستانش چی بود که سر و صدا کرد ....

هی روزگار ...

وا؟! چرا باور نکنم :D خودم گفتما ..حرفای من عین روز روشنه :ی

اونا که سهله برادر!
یه سر برید تو این معافیت پزشکیا ببینین کیا معاف میشن و در عوض با کمال تعجب کیا معاف نمیشن!!! شاخ درمیارین :/

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام .

تاپیک در نوع خودش جالبیه . حرف دل خیلی ها همین هستش . شما میگید چرا اعتراض نکردید .اعتراض صورت گرفته و حتی نامه به رهبر دادن ولی در این حکومت اعتراضات این چنینی به جایی نمیرسه . نمیخام فردا برچسب بزنن بهم که شما دارید میگید اشوب کنید:confused: ولی چیزایی که شاهد بودیم با نامه و نامه بازی به هیچ حایی این مردم نرسیدن . باید اصولی فکری برای این بشه و اینم از دست یک نفر و دو نفر برنمیاد از دست چندصد نفر برمیاد باید که تجمعاتی صورت بگیره که این اعتراضات به گوش کسایی میرسه که بچه هاشون ممکنه حتی اسم سربازی رو نشنیده باشن
من خودم از کسایی هستم که دو سال از عمرمو و 2 سال از هدفم به دور میشم چرا چون کنه مجبوری . و با یک گول زدن اسم خدمت مقدس روش میذارن . اسمی که پشت اسلام باز قایم شدن .
نامه ها نبوده که به دفتر رهبری ارسال شده ولی هیچ چیزی تغییر نکرده .
در این زمان فقط اگر پارتی داشتی صاحب کار و منصب و خیلی چیزایی دیگه میشد اگر نداشتید اضافه هستید بر روی زمین .
اجباری بودنش و زمان زیادش که جای خودش ماشالله دارن همینطوری کسری ها رو کم میکنن و خدمت رو زیاد .
ای کاش یکی از مسئولین خودشو قاضی میکرد میدید با عمر یک جوان چطوری بازی میشه . ای کاش ای کاش .

فردا کسی نیاد منو بگیره هااااااااااااااااااااااااااا والا میگم شماها اغفالم کردید :D

اینم سایت سربازییییی

http://www.sarbazi.us/
http://www.1sarbaz.ir/

منم همینو میخوام
باید جوری حرفمون رو بزنیم که به گوش همه برسه نه اونایی که به نفعشون نیس

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
وا؟! چرا باور نکنم :D خودم گفتما ..حرفای من عین روز روشنه :ی

اونا که سهله برادر!
یه سر برید تو این معافیت پزشکیا ببینین کیا معاف میشن و در عوض با کمال تعجب کیا معاف نمیشن!!! شاخ درمیارین :/
آمار بیشترشو دارم برا اینه که دارم اتیش میگیرم ...
غدالت داره بیداد میکنه تو این مملکت بیداد

عاشق پیشه

عضو جدید
چه خوب بود سربازی هم مثل جام جهانی هر چهار سال یکبار توی یه کشور برگزار میشد:biggrin:
ما هم که هیچ وقت به این جام سربازی صعود نمیکردیم:biggrin:

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
چون همه جای دنیا دولتها با مالیات گرفتن درامد کسب میکنن ولی تو ایران نظام مالیاتی خیلی ضعیفه و اکثر منبع درآمد ریالی دولت فروش پول نفت و گاز تو بازاره یعنی دلار صادرات نفت و گاز رو تو بازار میفروشن و ریال از مردم میگیرن و درامدشون محدوده. اگر بخوان حقوق 500 هزار نفر رو بدن یا باید مالیات رو زیاد کنن یا اسکناس چاپ کنن

این 500هزار نفر کین که اگه سربازی نباشه اضافه میشن؟

wooer-man

اخراجی موقت
سربازی نه بگین بردگی ... بگین سو استفاده از مرد .... بگین به خردی ... بگین جهان سومی ... بگین نماد جهالیت ... عهه ، هرچی دوس دارین بگین

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
من ک نگفتم عمر ما ولی... تو این کشور تو این فرهنگ خدایی ما دخترا بیشتر قربانی بودیم تا پسرا..

قربانی هستیم ولی این یه مورد هم واسه پسرا بده هم دخترا هم جامعه

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سربازی نه بگین بردگی ... بگین سو استفاده از مرد .... بگین به خردی ... بگین جهان سومی ... بگین نماد جهالیت ... عهه ، هرچی دوس دارین بگین

کاش بتونیم کاری کنیم

wooer-man

اخراجی موقت
کاش بتونیم کاری کنیم
من اولا خدمت نمیرم ولی اگه قسمت شد یه هدفای خاصی دارم

تو اموزشی میزنم زیر فک سرهنگی چیزی .... واسه اینکه خدمتم بیفته مرز و چون غرب هستیم میفتم مرز های غربی
و این یعنی یه فرصت طلایی واسه پولدار شدن ... تازه فشنگامم میفروشم میگم دستم رفت رو ماشه همش شلیک شد :ی

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خوب اگر سربازی رو بردارن کی میخواد از کشور دفاع کنه؟ باید سرباز استخدام کنن دیگه :confused:

خب اختیاری باشه
اصن همه برن ولی هرکس هرجا دوست داشت استخدام دولت بشه نه هرجا که دولت خواست

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز

تو اموزشی میزنم زیر فک سرهنگی چیزی .... واسه اینکه خدمتم بیفته مرز و چون غرب هستیم میفتم مرز های غربی
و این یعنی یه فرصت طلایی واسه پولدار شدن ... تازه فشنگامم میفروشم میگم دستم رفت رو ماشه همش شلیک شد :ی
:razz:

wooer-man

اخراجی موقت
تو خدمت فقط باید پول گرفت و چشم بست .... اینو اسلامم تایید میکنه باور ندارین اثبات می کنم .

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
شده آب خنکم میخورم ولی صدامو به گوش اونایی که باید بشنون و خودشون رو به کری نزدن میرسونم;)

چ خوب :smile:

پس اون دو سایتی که دادم مال دولته . اونجا برو نظرتو بگو ک به گوششون برسه والا اینجا به هیچ جایی نمیرسی .

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرسی چه اهداف والایی داری شما

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
به نظر شما سربازی درسته؟
این که هر پسری دو سال اول جوونیش رو در خدمت دولت باشه
اونم کاری که به دردشون نمیخوره مگه اینکه بخوان استخدام همون ارگان ها بشن
اینطوری هم عمر پسرا هدر میره
هم سن ازدواج بالا میره
هم اونایی که میرن سربازی خیلی وقتا سو استفاده میکنن(تا حالا به چشم زورگیری سربازا به اسم مامور دولت... تک چرخ زدن با موتورای سپاه و . . . رو به چشم دیدم)
چرا اعتراض نمیکنین به این وضع؟
چرا از نماینده های مجلس شهرتون نمیخواین قانونش رو عوض کنن؟
چرا اختیاری نمیکنن سربازی رو؟
در جواب سوالات شما

اولا" از اینکه سربازی باشه راضی هستم چون خودم سرباز بودم و دوست دارم همه سرباز باشن (زندگی من پرید بذار مال همه بپره)
دوم تاحالا کجا به حرف ما گوش داده شده که بلند شیم اعتراض کنیم نکنه میخوای سر از ک ه ر ی زک در بیاریم؟:|