دوست خوب من میگم حاضر بودم 2 سال سرباز معلمی بهم پول نمیدادن ولی تو رشته خودم بودم ازش دور نمیشدم ...
تا حدی که لازم باشه امریه و سرباز معلمی و ... میگیرن ولی همه رو که نمیتونن کار رشتشونو بدن
دوست خوب من میگم حاضر بودم 2 سال سرباز معلمی بهم پول نمیدادن ولی تو رشته خودم بودم ازش دور نمیشدم ...
چ خوب![]()
پس اون دو سایتی که دادم مال دولته . اونجا برو نظرتو بگو ک به گوششون برسه والا اینجا به هیچ جایی نمیرسی .
من مخالفم با سربازی چون سن ازدواج میره بالا ...
خیلی معاف شدن ولی در سن ازدواج هم تاثیری نداشته ها:دیمن مخالفم با سربازی چون سن ازدواج میره بالا ...
من اولا خدمت نمیرم ولی اگه قسمت شد یه هدفای خاصی دارم
تو اموزشی میزنم زیر فک سرهنگی چیزی .... واسه اینکه خدمتم بیفته مرز و چون غرب هستیم میفتم مرز های غربی
و این یعنی یه فرصت طلایی واسه پولدار شدن ... تازه فشنگامم میفروشم میگم دستم رفت رو ماشه همش شلیک شد :ی
البته این یکیش بود ... خدمت فرصتیه واسه پناهنده شدنمرسی چه اهداف والایی داری شما
در جواب سوالات شما
اولا" از اینکه سربازی باشه راضی هستم چون خودم سرباز بودم و دوست دارم همه سرباز باشن (زندگی من پرید بذار مال همه بپره)
دوم تاحالا کجا به حرف ما گوش داده شده که بلند شیم اعتراض کنیم نکنه میخوای سر از ک ه ر ی زک در بیاریم؟:|
اگه قرار بود با نامه و از طریق دولتی به جایی برسه تاحالا رسیده بود
میدونم از کجا اقدام کنم
باشه توبیا مرز سهمتو ببر :یمن حق السکوووت میخام تا لوت ندم فیفتی فیفتی هرچی کاسب شدی !خیلی منصفانستا
سربازی یعنی پر کردن نهادهای امنیتی و نظامی از افراد غیرمتخصص
کوچکترین این نهادها کلانتریها هستند
چند تا سرباز سهمیه هر کلانتریه
نه قاون سرشون میشه
نه احترام ارباب رجوع
نه ...
کلا هیچی
یعنی چند بز (بلانسبت دوستان) بیارن بندازن تو کلانتری تفاوتی با وجود آن سربازها نخواهد داشت
در حالی که هرکدام این نهادها نیروهای آموزش دیده و متخصص خودش رو میطلبه
مثل کشورهای .... (کشورهای غیر از ایران و چن تا کشور دور و بر ایران)
و همچنین نمونه بسیار بارزش گروگانگیری 5 سرباز در مرز ایران و پاکستان هستش
نیروی مرزبانی باید دوره دیده و متخصص این کار باشه
نه اینکه بره شب و روزش رو یکی کنه تا مدت دوره سربازی سربیاد و یه کارت بگیره تا بتونه تو امتحان راهنمائی و رانندگی شرکت کنه و گواهی رانندگی بگیره![]()
تا حدی که لازم باشه امریه و سرباز معلمی و ... میگیرن ولی همه رو که نمیتونن کار رشتشونو بدن
حالا فک میکنی اگه سربازی نرن میان تورو میگیرن
خیلی معاف شدن ولی در سن ازدواج هم تاثیری نداشته ها:دی
مهندس بزرگوار از این همه ارگان یکی نمیشد منو بگیرن ..سپان اصلن ارشد نمیگرفت تو این مدت .... آموزش و پرورش همین طور ..بسیج متخصصین هم همینطور...تا حدی که لازم باشه امریه و سرباز معلمی و ... میگیرن ولی همه رو که نمیتونن کار رشتشونو بدن
شما خودون میرید سربازی؟ یا معاف هستید ؟
میشه بفرمایید از کجا ؟؟
مهندس بزرگوار از این همه ارگان یکی نمیشد منو بگیرن ..سپان اصلن ارشد نمیگرفت تو این مدت .... آموزش و پرورش همین طور ..بسیج متخصصین هم همینطور...
آره آقاا زاده ها رو میگرفتن ..من و آموزش پرورش نگرفتن ولی ...خیلی حرف دارم دوست محترم این چیزایی که شما هم گفتی ما از حفظیم ...
اقا زاده ها که خدمت نمیکنن ... پس کی دزدی کنه....مهندس بزرگوار از این همه ارگان یکی نمیشد منو بگیرن ..سپان اصلن ارشد نمیگرفت تو این مدت .... آموزش و پرورش همین طور ..بسیج متخصصین هم همینطور...
آره آقاا زاده ها رو میگرفتن ..من و آموزش پرورش نگرفتن ولی ...خیلی حرف دارم دوست محترم این چیزایی که شما هم گفتی ما از حفظیم ...
من سال 88 سربازیم تموم شد تو پلیس مبارزه با مواد خدمت کردم
سربازی برنن میان منو میگیرننه میان تورو میگیرن
پس برن سربازی))
اون موقع که من رفتم سربازی انسانیت نبود؟چون تو سوختی بقیه هم بسوزن؟
انسانیت چی میشه این وسط؟
من 5تا داداش دارم 3 تاشون رفتن دوتاشونم امسال اعزام میشن ولی دوس ندارم برای داداشای بقیه ببینم
آره بابا برن سربازی بفهمن 2سال بیخودی خدمت کردن یعنی چینه میان تورو میگیرن
پس برن سربازی))
مدرکت چی بود ؟من سال 88 سربازیم تموم شد تو پلیس مبارزه با مواد خدمت کردم
دوست محترم سه برادری هم برداشتن به لطف دوستاناون موقع که من رفتم سربازی انسانیت نبود؟
من با بقیه پسرها چه فرقی دارم؟
پسر عموم گفت کاش سربازی کم بشه گفتم از خدامه بشه 30 ماه
تازه شما 3تا از داداش هات خدمت کردن یکیشون معاف میشه نمیدونستین بدونین
آره بابا برن سربازی بفهمن 2سال بیخودی خدمت کردن یعنی چی
میشه بفرمایید کدوم شهر؟
شما به 5تا داداشت بگو بیان تو خیابون اعتراض نامردم اگه منم نیامبنیاد نخبگان
اونجا جاییه که حرفاتو گوش میکنن
البته جدیدا اینطوری شده
و جایی هستش که به همه جا ربط دارن و میتونن کاری بکنن
اون موقع که من رفتم سربازی انسانیت نبود؟
من با بقیه پسرها چه فرقی دارم؟
پسر عموم گفت کاش سربازی کم بشه گفتم از خدامه بشه 30 ماه
تازه شما 3تا از داداش هات خدمت کردن یکیشون معاف میشه نمیدونستین بدونین
آره بابا برن سربازی بفهمن 2سال بیخودی خدمت کردن یعنی چی
مدرکت چی بود ؟
سنت اون موقع چقد بود ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راهنمایی از دوستانی برای پروژه کسر خدمت سربازی (خواهش می کنم شرکت کنید) | گفتگوی آزاد | 6 | |
ع | مشکل مالی یک فوق لیسانس!!-سربازی چطوریه؟!! | گفتگوی آزاد | 112 | |
![]() |
سربازی خر است! | گفتگوی آزاد | 65 | |
![]() |
سربازی اجباری، معضل کشور ما | گفتگوی آزاد | 61 | |
![]() |
پروژه انجام بده از سربازی معاف شو...... | گفتگوی آزاد | 42 |