سنگسار

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده نه نظری درباره این حکم دارم و دوست دارم بحث کنم.بنده فقط خواستم کمی تمام جوانب رو در نظر داشته باشید

بیتاب

اخراجی موقت
سلام بیتاب
نبودی چند وقت

حوصله بحث ندارم ولی فقط یه چیز

اون دنیا مطمئنی که خدا زنده زنده آتیش میزنه؟
اونجا فکر کنم بیشتر بعد روحانی باشه
چون جسم که اینجا زیر خاکه
اونجا جسم هم باشه دقیقا شبیه این جسم نیست
چون این یه بار بسوزه که تموم میشه

یکم بیشتر مطالعه فرمایید
درقران چندین آیه وجود دارد که می فرماید:
1 - مردم اهل جهنم وقتی می سوزند پوست آنان پخته ودگرگون میشود دوباره خداوند متعال پوست جدیددر بدنشان رویش میدهد تا مجدداً بسوزد ودوباره غذاب بکشند

إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ بِآيَاتِنَا سَوْفَ نُصْلِيهِمْ نَارًا كُلَّمَا نَضِجَتْ جُلُودُهُمْ بَدَّلْنَاهُمْ جُلُودًا غَيْرَهَا لِيَذُوقُواْ الْعَذَابَ إِنَّ اللّهَ كَانَ عَزِيزًا حَكِيمًا ﴿۵۶﴾
ترجمه :
به زودى كسانى را كه به آيات ما كفر ورزيده‏اند در آتشى [سوزان] درآوريم كه هر چه پوستشان بريان گردد پوستهاى ديگرى بر جايش نهيم تا عذاب را بچشند آرى خداوند تواناى حكيم است (۵۶)
سوره 4 النساء - جزء ۵ آیه 56
2 - خدا درجهنم به مردم گنهکار سرب مذاب وداغ در دهان وروده واحشاء آنان وارد میکند ؛ شراب بسیارتلخ وسوزان به آنان می خوراند
باگرزآتشین بر سروصورت آنان میکوبد وتمام این آیات نشان میدهد که انسان های گنهکار با همین جسم مادی وارد جهنم میشوند وعذاب وحشتناک دریافت میکنند حتی روز قیامت دست وپا وپوست واعضاء انسان بر علییه خودش گواهی میدهند :
يَوْمَ تَشْهَدُ عَلَيْهِمْ أَلْسِنَتُهُمْ وَأَيْدِيهِمْ وَأَرْجُلُهُم بِمَا كَانُوا يَعْمَلُونَ ﴿۲۴﴾
در روزى كه زبان و دستها و پاهايشان بر ضد آنان براى آنچه انجام مى‏دادند شهادت مى‏دهند (۲۴)
وَلَهُم مَّقَامِعُ مِنْ حَدِيدٍ ﴿۲۱﴾
و براى [وارد كردن ضربت بر سر] آنان گرزهايى آهنين است (۲۱)

قطعا از درختى كه از زقوم
است‏خواهيد خورد (۵۲)

لَآكِلُونَ مِن شَجَرٍ مِّن زَقُّومٍ ﴿۵۲﴾

و از آن شكمهايتان را خواهيد آكند (۵۳)
فَمَالِؤُونَ مِنْهَا الْبُطُونَ ﴿۵۳﴾

و روى آن از آب جوش مى‏نوشيد (۵۴)
فَشَارِبُونَ عَلَيْهِ مِنَ الْحَمِيمِ ﴿۵۴﴾

[مانند] نوشيدن اشتران تشنه (۵۵)
فَشَارِبُونَ شُرْبَ الْهِيمِ ﴿۵۵﴾
اين است پذيرايى آنان در روز جزا (۵۶)

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با تشکر از بیتاب ... !!!!

من سوالم از شما اینه
حکم سنگسار به عقیده شما درست، ولی چه کسانی می‌تونن این حکم رو اجرا و چه کسانی‌ میتونن سنگ پرتاب کنن ؟

چرا حضرت مسیح سنگ پرتاب نکرد ؟ آیا پیامبر ما به شخصی سنگ پرتاب کردن ؟ ( یادم میاد بر کسی تازیانه هم نراندند )

پیامبران و امامان ما عذاب‌های زیادی رو دنیا متحمل شدند ( منظور از عذاب، سختی، درد و رنج و ... است )
آیا اسغفر الله بزرگان زمین، گناه‌کار بودند ؟ و با این سختی و مشقت‌ها گناهانشون پاک شد ؟

چرا سنگسار رو حکمی درست و پسندیده می‌پندارید ؟

pedram_irani

عضو جدید
به نظر من حکمی که اصل اسلام را زیر سوال ببرد اجرایش درست نیست چون انسان ها را از اسلام فراری میدهد

بيتاب

عضو جدید
با تشکر از بیتاب ... !!!!

من سوالم از شما اینه
حکم سنگسار به عقیده شما درست، ولی چه کسانی می‌تونن این حکم رو اجرا و چه کسانی‌ میتونن سنگ پرتاب کنن ؟

چرا حضرت مسیح سنگ پرتاب نکرد ؟ آیا پیامبر ما به شخصی سنگ پرتاب کردن ؟ ( یادم میاد بر کسی تازیانه هم نراندند )

پیامبران و امامان ما عذاب‌های زیادی رو دنیا متحمل شدند ( منظور از عذاب، سختی، درد و رنج و ... است )
آیا اسغفر الله بزرگان زمین، گناه‌کار بودند ؟ و با این سختی و مشقت‌ها گناهانشون پاک شد ؟

1 - این حکم خداوند متعال است که برای زنی که شوهر دارد وبا شوهرش هیچ مشکل جنسی ندارد ودر نزد او زندگی میکند ولی می رود ودر مقابل چهار نفر با نفر پنجم زنا میکند و آنگهی من چه کارم که در مقابل حکم خدا نظر بدهم من مسلمانم ودر مقابل دستور خدا تسلیم هستم
خدا می فرماید مسلمان در مقابل خواسته خدا حق هیچگونه اعتراض وچون وچرا ندارد
دلیل قران فرموده است:

وَمَا كَانَ لِمُؤْمِنٍ وَلَا مُؤْمِنَةٍ إِذَا قَضَى اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَمْرًا أَن يَكُونَ لَهُمُ الْخِيَرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ وَمَن يَعْصِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَقَدْ ضَلَّ ضَلَالًا مُّبِينًا ﴿۳۶﴾
ترجمه : هيچ مرد و زن مؤمنى را نرسد كه چون خدا و فرستاده‏اش
به كارى فرمان دهند براى آنان در كارشان اختيارى باشد
و هر كس خدا و فرستاده‏اش را نافرمانى كند قطعا
دچار گمراهى آشكارى گرديده است (۳۶)
ادرس :سوره ۳۳: الأحزاب - جزء ۲۲

بيتاب

عضو جدید
به نظر من حکمی که اصل اسلام را زیر سوال ببرد اجرایش درست نیست چون انسان ها را از اسلام فراری میدهد
یک سوال
کافری مثلاً 60 سال عمر کرده باشد وقتی می میرد چرا خداوند متعال او را میلیونها سال در جهنم غذابش میدهد چرا به اندازه 60 سال عذابش نمی دهد تا عدالت اجرا شود

::arash::

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب بیتاب چند تا سوالی دارم حالا
اگر اون زن مسلمان نباشه...فقط تو شناسنامه فقط مسلمان باشه..مثه خیلی ها اون وقت چی؟؟؟
چرا این حکم فقط برای زنان اجرا میشه..(حداقل تا جایی که من یادمه)
چرا واگذار به خوده زوجین نمیشه....همدیگرو دوست نداشتن جدا شن
این مشکل یه سرش به جامعه مرد سالاره ما که حق طلاق و به مردها میده بر میگرده

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1 - این حکم خداوند متعال است که برای زنی که شوهر دارد وبا شوهرش هیچ مشکل جنسی ندارد ودر نزد او زندگی میکند ولی می رود ودر مقابل چهار نفر با نفر پنجم زنا میکند و آنگهی من چه کارم که در مقابل حکم خدا نظر بدهم من مسلمانم ودر مقابل دستور خدا تسلیم هستم
خدا می فرماید مسلمان در مقابل خواسته خدا حق هیچگونه اعتراض وچون وچرا ندارد
دلیل قران فرموده است:

وَمَا كَانَ لِمُؤْمِنٍ وَلَا مُؤْمِنَةٍ إِذَا قَضَى اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَمْرًا أَن يَكُونَ لَهُمُ الْخِيَرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ وَمَن يَعْصِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَقَدْ ضَلَّ ضَلَالًا مُّبِينًا ﴿۳۶﴾
ترجمه : هيچ مرد و زن مؤمنى را نرسد كه چون خدا و فرستاده‏اش
به كارى فرمان دهند براى آنان در كارشان اختيارى باشد
و هر كس خدا و فرستاده‏اش را نافرمانى كند قطعا
دچار گمراهى آشكارى گرديده است (۳۶)
ادرس :سوره ۳۳: الأحزاب - جزء ۲۲

در آیه حکمی از سنگسار ندیدم، البته تفاسیر جای خود دارد !!!
جواب سوالات من کو ؟
سوالاتم رو تکرار میکنم تا به دست فراموشی سپرده نشه از جانب شما

من سوالم از شما اینه

در اینکه کار زن ناشایست و بسیار ناپسند هست شکی نیست، و عملی غیر اخلاقی و کماکان غیرانسانی هست

در قسمت بعد این دلیل نمیشه که در قبال عمل ناشایست فردی، ما عمل نادرستی مرتکب شیم
چطور می‌تونیم به خودمون اجازه بدیم خلاف حکم خدا عمل کنیم ؟ ( راجع به حکم سنگسار و اشخاصی که میتونن شرکت کنن و نحوه اجرا و .... )

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیتاب جان اصرار این جهان و نه تو دانی و نه من
این چرا ها رو ما اینجا نمیتونیم جواب بدیم....در باره چیز هایی که تو این دنیا هست صحبت کنیم بهتره
ما همه تحصیل کردیم تا در باره چیزهایی که میبینیم و میتونیم ثابتشون کنیم اول حرف بزنیم
اون عقاید برای هر مسلمانی محترمه..ولی نیازی نیست شما بحث و به طرف جهنم و بهش ببری چون واقعا کسی چیزی از اونور نمیدونه

بيتاب

عضو جدید
چرا یک فرد مجرد اگرزنا کرد صد شلاق باید بخورد
این ظلم نیست
چرا اگر کسی دزدی کند ( باشرایط مربوطه اش) حکمش باید انگشتانش قطع شود
چرا اگر کسی لواط کند ( همجنس بازی پسر با پسر ) حمکش یا باید زنده زنده در آتش بسوزد یا از کوه به دره پرتابش کنند

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جالب...خوبه این قانون انسان سوزی هم اضافه کنیم به کلکسیونه قشنگمون
کسی که دزدی میکنه داره از ماله شخصه دیگه ای کم میکنه
میگه می بخور..منبر بسوان مردم آزاری نکن
این راضی ..اون راضی..به من و شما چه ربطی داره
تا وقتی ما یاد نگیریم به عقیده و روش زندگی همه احترام بذاریم همینیم
پس یه کافر هم فردا میاد و میگه من شمارو باید 2000 ضربه شلاق بزنم چون نماز میخونین.....از دیده اون کافر این کاره شما درست نیست و هزار بار بهش میخنده....
روش زندگی افراد..مسیر زندگیشون....کارهای شخصیشون..به من و شما ربطی نداره عزیزه من....
یکی نمی خواد مثه تو پاک و مومن باشه..دلیل بر بدیش نیست...دلیل بر اینکه باید سنگسارو شلاقا مجازاتش بشه نیست
من اصلا کافرو چنین آدمی نمیدونماا...کافر کسی که دروغ میگه و آدم میکشه و . . . .
ولی دیدم دیگه هیچ واژه ای نیست تا بخوام استفاده کنم

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا یک فرد مجرد اگرزنا کرد صد شلاق باید بخورد
این ظلم نیست
چرا اگر کسی دزدی کند ( باشرایط مربوطه اش) حکمش باید انگشتانش قطع شود
چرا اگر کسی لواط کند ( همجنس بازی پسر با پسر ) حمکش یا باید زنده زنده در آتش بسوزد یا از کوه به دره پرتابش کنند

در مورد عمل لواط‌! ( مطمئنی حکمش اجرا میشه ؟ )
حتی زندان نکردن !

سهل انگاری‌ها زیاد صورت می‌گیره، و جالبه شما عمل سنگسار رو بردین به سمت این اعمال
خوب چی شد سوالات من ؟

آیا زمانی که حضرت مسیح سنگ پرتاب نکرد، منظورش این نبود که نه تنها عمل سنگسار، بلکه آسیب رساندن به هر شخص دیگر ( عمل به مثل، مانند قطع کردن انگشتان دست، و کشتن و ... ) توسط افرادی صورت گیرد که گناهی مرتکب نشدن تا کنون ؟

چطور جرات می دیم به خودمون خدا رو با خودمون مقایسه کنیم ؟ خدا مجازات می‌کنه چون صاحب ماست، چون اختیارمون رو داره، چون اوست آفریننده والا و بلند مرتبه که از همه چیز آگاهی دارد

بحث رو تا کجا می‌خواین ادامه بدین ؟ تا کنون به چنتا سوال جواب دادین ؟ نه تنها شما، بلکه دوستانی که با سواد مهندسی و سطح بالای ادراکی نیز هنوز جوابی ندادن !!!

pedram_irani

عضو جدید
چه جالب...خوبه این قانون انسان سوزی هم اضافه کنیم به کلکسیونه قشنگمون
کسی که دزدی میکنه داره از ماله شخصه دیگه ای کم میکنه
میگه می بخور..منبر بسوان مردم آزاری نکن
این راضی ..اون راضی..به من و شما چه ربطی داره
تا وقتی ما یاد نگیریم به عقیده و روش زندگی همه احترام بذاریم همینیم
پس یه کافر هم فردا میاد و میگه من شمارو باید 2000 ضربه شلاق بزنم چون نماز میخونین.....از دیده اون کافر این کاره شما درست نیست و هزار بار بهش میخنده....
روش زندگی افراد..مسیر زندگیشون....کارهای شخصیشون..به من و شما ربطی نداره عزیزه من....
یکی نمی خواد مثه تو پاک و مومن باشه..دلیل بر بدیش نیست...دلیل بر اینکه باید سنگسارو شلاقا مجازاتش بشه نیست
من اصلا کافرو چنین آدمی نمیدونماا...کافر کسی که دروغ میگه و آدم میکشه و . . . .
ولی دیدم دیگه هیچ واژه ای نیست تا بخوام استفاده کنم

در این که کسی که تجاوز میکند باید مجازات شود حرفی نیست این در تمام دنیا هست ولی این مجازات کاملا منطق مجازات کردن و منطق دین را زیر سوال میبرد و خود تشویق خشونت است
به نظر من متجاور باید مجازات شود ولی نه سنگسار

بيتاب

عضو جدید
در آیه حکمی از سنگسار ندیدم، البته تفاسیر جای خود دارد !!!
جواب سوالات من کو ؟
سوالاتم رو تکرار میکنم تا به دست فراموشی سپرده نشه از جانب شما

در اینکه کار زن ناشایست و بسیار ناپسند هست شکی نیست، و عملی غیر اخلاقی و کماکان غیرانسانی هست

در قسمت بعد این دلیل نمیشه که در قبال عمل ناشایست فردی، ما عمل نادرستی مرتکب شیم
چطور می‌تونیم به خودمون اجازه بدیم خلاف حکم خدا عمل کنیم ؟ ( راجع به حکم سنگسار و اشخاصی که میتونن شرکت کنن و نحوه اجرا و .... )

البته مجری حکم باید قاضی عادل وفقیه مجتهد باشد نه من وامثال من باشد
اما میگوئید چرا در قران حکم سنگسار نیامده است .....خیلی چیزهای در قران نیامده است
سوال کجای قران گفته است که نماز صبح دو رکعت است
کجای قران گفته است که میزان ومقدار زکات چقدر است
کجای قران گفته است که طواف کعبه در حج 7 مرتبه است
کجای قران گفته است که حج النساء بر هر انسان که قصد حج کند واجب است واگر انجام نداد , همسرش بر او حرام میشود

نحوه اجرای حکم سنگسار :
زن زنا کار را در داخل گودال قرار میدهند وبه طرف او توسط حاکم عادل مجتهد سنگ پرتاب میکنند تا ........
خدا در قران فرمود که حکم خدا را بر خطا کار اجرا کنید وهرگز در انجام آن ترحم نکنید وباید در اجرای حکم گروهی از مردم آن را تماشا کنند
قران :
به هر زن زناكار و مرد زناكارى صد تازيانه بزنيد و اگر به خدا و روز بازپسين ايمان داريد در [كار] دين خدا نسبت به آن دو دلسوزى نكنيد و بايد گروهى از مؤمنان در كيفر آن دو حضور يابند (۲)

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید اینجا سو تفاهم نشه که من از تجاوز دارم حمایت میکنم..نه...تجاوز مجازات بشری داره ( زندان)
ولی وقتی هر دو نفر راضی هستن...هیچ مشکلی نداره
زنی که این کارو میکنه دیگه ارزشه زندگی کردن باهاش و نداره..همچنین مرد....اون زندگی به جدایی ختم بشه بهتره
گفتم..یکی از مشکلات ما اینه که طلاق فقط برای مردان هست و زن هیچ حقی نداره...
مرد خهیلی راحت میتونه بره صیغه بکنه و کارش و بکنه..ولی زن چی؟؟؟اون چرا نمی تونه این کارو بکنه؟؟؟

pedram_irani

عضو جدید
اما میگوئید چرا در قران حکم سنگسار نیامده است .....خیلی چیزهای در قران نیامده است
کجای قران گفته است که حج النساء بر هر انسان که قصد حج کند واجب است واگر انجام نداد , همسرش بر او حرام میشود

نحوه اجرای حکم سنگسار :
زن زنا کار را در داخل گودال قرار میدهند وبه طرف او توسط حاکم عادل مجتهد سنگ پرتاب میکنند تا ........
خدا در قران فرمود که حکم خدا را بر خطا کار اجرا کنید وهرگز در انجام آن ترحم نکنید وباید در اجرای حکم گروهی از مردم آن را تماشا کنند
قران :
به هر زن زناكار و مرد زناكارى صد تازيانه بزنيد و اگر به خدا و روز بازپسين ايمان داريد در [كار] دين خدا نسبت به آن دو دلسوزى نكنيد و بايد گروهى از مؤمنان در كيفر آن دو حضور يابند (۲)
آیا تا ابد باید سنگسار کرد جای تفسیر در ظرف مکان و زمان چیست ؟؟ احتهاد که اینقدر شیعه به آن می اندازد پس کجاست؟؟
لطفا پاسخ دهید

pedram_irani

عضو جدید
ببخشید اینجا سو تفاهم نشه که من از تجاوز دارم حمایت میکنم..نه...تجاوز مجازات بشری داره ( زندان)
ولی وقتی هر دو نفر راضی هستن...هیچ مشکلی نداره
زنی که این کارو میکنه دیگه ارزشه زندگی کردن باهاش و نداره..همچنین مرد....اون زندگی به جدایی ختم بشه بهتره
گفتم..یکی از مشکلات ما اینه که طلاق فقط برای مردان هست و زن هیچ حقی نداره...
مرد خهیلی راحت میتونه بره صیغه بکنه و کارش و بکنه..ولی زن چی؟؟؟اون چرا نمی تونه این کارو بکنه؟؟؟

اینم قبول دارم تفاوت های احکام برای زنان و مردان به نظرم محل اشکال است و باید در آن علما تجدید نظر کنند

بيتاب

عضو جدید
در مورد عمل لواط‌! ( مطمئنی حکمش اجرا میشه ؟ )
حتی زندان نکردن !

سهل انگاری‌ها زیاد صورت می‌گیره، و جالبه شما عمل سنگسار رو بردین به سمت این اعمال
خوب چی شد سوالات من ؟

آیا زمانی که حضرت مسیح سنگ پرتاب نکرد، منظورش این نبود که نه تنها عمل سنگسار، بلکه آسیب رساندن به هر شخص دیگر ( عمل به مثل، مانند قطع کردن انگشتان دست، و کشتن و ... ) توسط افرادی صورت گیرد که گناهی مرتکب نشدن تا کنون ؟

چطور جرات می دیم به خودمون خدا رو با خودمون مقایسه کنیم ؟ خدا مجازات می‌کنه چون صاحب ماست، چون اختیارمون رو داره، چون اوست آفریننده والا و بلند مرتبه که از همه چیز آگاهی دارد

بحث رو تا کجا می‌خواین ادامه بدین ؟ تا کنون به چنتا سوال جواب دادین ؟ نه تنها شما، بلکه دوستانی که با سواد مهندسی و سطح بالای ادراکی نیز هنوز جوابی ندادن !!!
دین ما اسلام است ونه مسیحیت وما از محمد بن عبد الله تبعیت می کنیم نه از مسیح
ما تابع سنت رسول خدا هستیم ...........محمد مصطفی
واو ونیز حضرت علی عمل سنکسار را اجرا کردند وخد ا در قران می فرماید شما باید به سنت پیامبر واهل بیتش عمل کنید
اگر این حکومت به احکام خدا عمل نمی کند چون دنبال رضایت تو نوعی وامثال تو هستند نه رضایت خدا
اینان برایشان حفظ نظام از نماز هم واجبتر است
به خدا سوگند اگر احکام خدا اجرا می شد
نه ظلمی ونه دزدی ونه زنا کردن ونه و.و.و. نبود

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نحوه اجرای حکم سنگسار :
قران :

پس آیا افرادی در زمین وجود دارن اکنون، که مقاوی والاتر از مقام حضرت مسیح داشته باشن

در مورد پیغمبر اسلام چیزی نمی‌گم، چون نشنیدم، ولی ....
بعید می‌دونم ایشون بر کسی سنگ انداخته باشند، اگر چنین کرده‌اند به من بگویید

پیامبر اسلام نماز می‌خواند، ولی آیا کسی رو سنگسار کرد ؟ کماکان سوال بنده، آیا اشخاصی والامقامتر از حضرت عیسی مسیح هستند ؟

در مورد بخش قرمز شده، نمی دونم چی بگم، زیر دیپلم لطفن صحبت کنید

در مورد رحم نکردن به گناهکاران هم گفتم، کسی شایسته همچین کاری است که خود گناهی مرتکب نشده باشد

عضو جدید
کاربر ممتاز
من واقعا افسوس میحورم که جامعه تحصیل کرده ما داره سر این عمل غیر بشری بث میکنه
نوی قرن 21 که قرن علم و فناوری هست نشستیم داریم بحث میکنیم ..اونم سره چی؟؟سره یه مشکله خنده دار و غیر انسانی
بقوله یه دوستی که نوشته بود کسی که در خواب باشه رو نمیشه بیدار کرد
حالا ما سعیمون و میکنیم ..ولی چندین بار من این کارو خواستم بکنم و نتونستم در مقابل این اندیشه پیروز بشم..همونجوری که اون نتونسته بشه

پس بیتاب جان شما میگی انسان 1400 سال پیش با انسانه امروزی هم سنگ و برابر و
قوانینه که برای اون اجرا میشده الان هم باید اجرا شه
من یه سوالی ازت دارم..گیوتین وسیله مناسبی برای کشتن انسان ها هست یا نه؟خواهش میکنم جواب بده

بيتاب

عضو جدید
بیتاب جان اصرار این جهان و نه تو دانی و نه من
این چرا ها رو ما اینجا نمیتونیم جواب بدیم....در باره چیز هایی که تو این دنیا هست صحبت کنیم بهتره
ما همه تحصیل کردیم تا در باره چیزهایی که میبینیم و میتونیم ثابتشون کنیم اول حرف بزنیم
اون عقاید برای هر مسلمانی محترمه..ولی نیازی نیست شما بحث و به طرف جهنم و بهش ببری چون واقعا کسی چیزی از اونور نمیدونه

همه چیزی در باره اون دنیا توسط قران وپیامبر گفته شده است وخدا وپیامبرش دروغ نمیگویند
از اصول دین ما مسلمانان ایمان به معاد یا روز قیامت است

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی عربستان که داره حکم مثلا خدا ( که چنین نیست و نبوده..اون احکام من در آوردیه قوم عقب مونده عرب هست اجرا میشه) خوشبختن؟؟
نمی خوام بحث و خارج کنم
ولی شما در حرفاتون باید برای به اصطلاح کافران هم در جامعه احترام بذارید..
اونا هم انسانند...دموکراسی یعنی این..نه اینکه فقط مومنان از جامعه لذت ببرند

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من واقعا افسوس میحورم که جامعه تحصیل کرده ما داره سر این عمل غیر بشری بث میکنه
نوی قرن 21 که قرن علم و فناوری هست نشستیم داریم بحث میکنیم ..اونم سره چی؟؟سره یه مشکله خنده دار و غیر انسانی
بقوله یه دوستی که نوشته بود کسی که در خواب باشه رو نمیشه بیدار کرد
حالا ما سعیمون و میکنیم ..ولی چندین بار من این کارو خواستم بکنم و نتونستم در مقابل این اندیشه پیروز بشم..همونجوری که اون نتونسته بشه

پس بیتاب جان شما میگی انسان 1400 سال پیش با انسانه امروزی هم سنگ و برابر و
قوانینه که برای اون اجرا میشده الان هم باید اجرا شه
من یه سوالی ازت دارم..گیوتین وسیله مناسبی برای کشتن انسان ها هست یا نه؟خواهش میکنم جواب بده

عزیزم، باور کن من و شما مهندس نیستیم، همونا مهندسن :w20:

چی میشه به این افراد گفت ؟ آیا انسانیت وجود داشت به همچین عملی پاسخگو بود ؟ خودشون رو با حضرت علی نیز مقایسه میکنن :surprised:

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز من عرض نکردم و جسارت نکردم که پیغمبر و امانش دروغ میگوینئ..میگم بیایم فعلا از چیزی که میدونیم و برای همه قابل لمس هست صحبت منیم و بحث این تایپیک و منحرف نکنیم

pedram_irani

عضو جدید
به نظر نکته مغفول این بحث این است که ما فقط نشسته ایم که در 1400 سال چه چیز انجام شده و آن را نعل به نعل اجرا کنیم و جایگاهی برای فکز و تفکر بشری و شرایط جامعه امروز و آن روز قائل نیستیم
تقابل این دو نگاه که یکی انسان را مقلد صد درصد میداند و دیگری جایی برای تفکر و تشخیص انسان باز میگذارد در همه عرصه ها وجود دارد

بيتاب

عضو جدید
پس آیا افرادی در زمین وجود دارن اکنون، که مقاوی والاتر از مقام حضرت مسیح داشته باشن

در مورد پیغمبر اسلام چیزی نمی‌گم، چون نشنیدم، ولی ....
بعید می‌دونم ایشون بر کسی سنگ انداخته باشند، اگر چنین کرده‌اند به من بگویید

پیامبر اسلام نماز می‌خواند، ولی آیا کسی رو سنگسار کرد ؟ کماکان سوال بنده، آیا اشخاصی والامقامتر از حضرت عیسی مسیح هستند ؟

در مورد بخش قرمز شده، نمی دونم چی بگم، زیر دیپلم لطفن صحبت کنید

در مورد رحم نکردن به گناهکاران هم گفتم، کسی شایسته همچین کاری است که خود گناهی مرتکب نشده باشد
چون امروز امام معصوم وجود ندارد پس باید احکام خدا تعطیل شود پس فلسفه تاسیس حکومت در زمان غیبت امام زمان چه خواهد شد
امروزه مسئول اجرای احکام اسلام در نبودن امام معصوم چه کسی است ؟
پس بیخود امام خمینی حکومت اسلامی را مد نظر داشت
بروید احکام قصاص در توضیح المسائل مراجع بخوانید بویژه رساله امام خمینی تحت عنوان اجرای حد وتعزیرات و.و.و.

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دین ما اسلام است ونه مسیحیت وما از محمد بن عبد الله تبعیت می کنیم نه از مسیح
ما تابع سنت رسول خدا هستیم ...........محمد مصطفی
واو ونیز حضرت علی عمل سنکسار را اجرا کردند وخد ا در قران می فرماید شما باید به سنت پیامبر واهل بیتش عمل کنید
اگر این حکومت به احکام خدا عمل نمی کند چون دنبال رضایت تو نوعی وامثال تو هستند نه رضایت خدا
اینان برایشان حفظ نظام از نماز هم واجبتر است
به خدا سوگند اگر احکام خدا اجرا می شد
نه ظلمی ونه دزدی ونه زنا کردن ونه و.و.و. نبود

احکام خدا رو هنوز درست هیچ کس نمی‌دونه، پس به حتم نمیشه اجراش کرد

کسی که توی ایران زندگی می‌کنه مجبور نیست دینش اسلام باشه ( برام جالب بود شخصی این حرف زو می‌زد که: اینجا ایرانه، پس دین اسلامه )
منم از ایشون پیروی و حمایت می‌کنم :gol: ( مهربان، انسان، و مظهری از پاکیها و ... )
پس چون پیامبر ما و حضرت علی (ع) این حکم رو اجرا کردن شما می‌تونین بر قوانین عمل سنگسار پا گذاشته، و دیگران رو سنگسار کنید ؟ ( آیا اگر امام علی (ع) بودند امروز نیز این عمل را انجام میدادن و یا عملهای دیگه نیز هست ؟ )
چطور به خودمون جرات می دیم به پیامبران خدا توهین کنیم و آنها رو نادیده بگیریم ؟ آیا ما می‌تونیم همانند حضرت علی و پیامبر خدا باشیم ؟ اگه نه چرا قانون شکنی می‌کنیم و احکام خدا رو زیر پا می‌گذاریم ؟

فرزندان حضرت علی ( ع ) حکم قصاص رو اجرا کردن و هیچ کس بجز بزرگان زمین ( امامان و پیامبران ) شایسته عملی چون ضرر رساندن به بدن انسان نیستند، تنها آنهایی که خدایی هستند و از خدا می‌تونند این عمل رو انجام دهند، وگرنه کسان دیگر نیز در جرم شریک شده و در آتش جهنم خواهند سوخت :w16:

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیتاب جان من هنوز جواب سوال مو نگرفتم ازت..
گیوتین که وسیله اعدام تا چندین سال پیش در اروپا بود آیا وسیله درست و کاره درستی بود یا نه؟

pedram_irani

عضو جدید
بیتاب جان من هنوز جواب سوال مو نگرفتم ازت..
گیوتین که وسیله اعدام تا چندین سال پیش در اروپا بود آیا وسیله درست و کاره درستی بود یا نه؟

ایشون جواب منو هم ندادن جای تفکر انسان واحتهاد در احکام دین چیست؟؟؟