درقران چندین آیه وجود دارد که می فرماید:سلام بیتاب
نبودی چند وقت
حوصله بحث ندارم ولی فقط یه چیز
اون دنیا مطمئنی که خدا زنده زنده آتیش میزنه؟
اونجا فکر کنم بیشتر بعد روحانی باشه
چون جسم که اینجا زیر خاکه
اونجا جسم هم باشه دقیقا شبیه این جسم نیست
چون این یه بار بسوزه که تموم میشه
یکم بیشتر مطالعه فرمایید
اری برای خوبان چنین است ولی برای هیتلر وصدام وچنگیز وهولاکو ویزید و.و.و.چطور ؟خدای ما خدای خوبی ها و زیبایی و مهربونی هاست
نه خدای آتش و سنگ و مارو سرب داغ
خدای من خدای قشنگی های این دنیاست
1 - این حکم خداوند متعال است که برای زنی که شوهر دارد وبا شوهرش هیچ مشکل جنسی ندارد ودر نزد او زندگی میکند ولی می رود ودر مقابل چهار نفر با نفر پنجم زنا میکند و آنگهی من چه کارم که در مقابل حکم خدا نظر بدهم من مسلمانم ودر مقابل دستور خدا تسلیم هستمبا تشکر از بیتاب ... !!!!
من سوالم از شما اینه
حکم سنگسار به عقیده شما درست، ولی چه کسانی میتونن این حکم رو اجرا و چه کسانی میتونن سنگ پرتاب کنن ؟
چرا حضرت مسیح سنگ پرتاب نکرد ؟ آیا پیامبر ما به شخصی سنگ پرتاب کردن ؟ ( یادم میاد بر کسی تازیانه هم نراندند )
پیامبران و امامان ما عذابهای زیادی رو دنیا متحمل شدند ( منظور از عذاب، سختی، درد و رنج و ... است )
آیا اسغفر الله بزرگان زمین، گناهکار بودند ؟ و با این سختی و مشقتها گناهانشون پاک شد ؟
چرا سنگسار رو حکمی درست و پسندیده میپندارید ؟
یک سوالبه نظر من حکمی که اصل اسلام را زیر سوال ببرد اجرایش درست نیست چون انسان ها را از اسلام فراری میدهد
1 - این حکم خداوند متعال است که برای زنی که شوهر دارد وبا شوهرش هیچ مشکل جنسی ندارد ودر نزد او زندگی میکند ولی می رود ودر مقابل چهار نفر با نفر پنجم زنا میکند و آنگهی من چه کارم که در مقابل حکم خدا نظر بدهم من مسلمانم ودر مقابل دستور خدا تسلیم هستم
خدا می فرماید مسلمان در مقابل خواسته خدا حق هیچگونه اعتراض وچون وچرا ندارد
دلیل قران فرموده است:
وَمَا كَانَ لِمُؤْمِنٍ وَلَا مُؤْمِنَةٍ إِذَا قَضَى اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَمْرًا أَن يَكُونَ لَهُمُ الْخِيَرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ وَمَن يَعْصِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَقَدْ ضَلَّ ضَلَالًا مُّبِينًا ﴿۳۶﴾
ترجمه : هيچ مرد و زن مؤمنى را نرسد كه چون خدا و فرستادهاش
به كارى فرمان دهند براى آنان در كارشان اختيارى باشد
و هر كس خدا و فرستادهاش را نافرمانى كند قطعا
دچار گمراهى آشكارى گرديده است (۳۶)
ادرس :سوره ۳۳: الأحزاب - جزء ۲۲
من سوالم از شما اینه
حکم سنگسار به عقیده شما درست، ولی چه کسانی میتونن این حکم رو اجرا و چه کسانی میتونن سنگ پرتاب کنن ؟
چرا حضرت مسیح سنگ پرتاب نکرد ؟ آیا پیامبر ما به شخصی سنگ پرتاب کردن ؟ ( یادم میاد بر کسی تازیانه هم نراندند )
پیامبران و امامان ما عذابهای زیادی رو دنیا متحمل شدند ( منظور از عذاب، سختی، درد و رنج و ... است )
آیا اسغفر الله بزرگان زمین، گناهکار بودند ؟ و با این سختی و مشقتها گناهانشون پاک شد ؟
چرا سنگسار رو حکمی درست و پسندیده میپندارید ؟
چرا یک فرد مجرد اگرزنا کرد صد شلاق باید بخورد
این ظلم نیست
چرا اگر کسی دزدی کند ( باشرایط مربوطه اش) حکمش باید انگشتانش قطع شود
چرا اگر کسی لواط کند ( همجنس بازی پسر با پسر ) حمکش یا باید زنده زنده در آتش بسوزد یا از کوه به دره پرتابش کنند
چه جالب...خوبه این قانون انسان سوزی هم اضافه کنیم به کلکسیونه قشنگمون
کسی که دزدی میکنه داره از ماله شخصه دیگه ای کم میکنه
میگه می بخور..منبر بسوان مردم آزاری نکن
این راضی ..اون راضی..به من و شما چه ربطی داره
تا وقتی ما یاد نگیریم به عقیده و روش زندگی همه احترام بذاریم همینیم
پس یه کافر هم فردا میاد و میگه من شمارو باید 2000 ضربه شلاق بزنم چون نماز میخونین.....از دیده اون کافر این کاره شما درست نیست و هزار بار بهش میخنده....
روش زندگی افراد..مسیر زندگیشون....کارهای شخصیشون..به من و شما ربطی نداره عزیزه من....
یکی نمی خواد مثه تو پاک و مومن باشه..دلیل بر بدیش نیست...دلیل بر اینکه باید سنگسارو شلاقا مجازاتش بشه نیست
من اصلا کافرو چنین آدمی نمیدونماا...کافر کسی که دروغ میگه و آدم میکشه و . . . .
ولی دیدم دیگه هیچ واژه ای نیست تا بخوام استفاده کنم
در آیه حکمی از سنگسار ندیدم، البته تفاسیر جای خود دارد !!!
جواب سوالات من کو ؟
سوالاتم رو تکرار میکنم تا به دست فراموشی سپرده نشه از جانب شما
در اینکه کار زن ناشایست و بسیار ناپسند هست شکی نیست، و عملی غیر اخلاقی و کماکان غیرانسانی هست
در قسمت بعد این دلیل نمیشه که در قبال عمل ناشایست فردی، ما عمل نادرستی مرتکب شیم
چطور میتونیم به خودمون اجازه بدیم خلاف حکم خدا عمل کنیم ؟ ( راجع به حکم سنگسار و اشخاصی که میتونن شرکت کنن و نحوه اجرا و .... )
آیا تا ابد باید سنگسار کرد جای تفسیر در ظرف مکان و زمان چیست ؟؟ احتهاد که اینقدر شیعه به آن می اندازد پس کجاست؟؟البته مجری حکم باید قاضی عادل وفقیه مجتهد باشد نه من وامثال من باشد
اما میگوئید چرا در قران حکم سنگسار نیامده است .....خیلی چیزهای در قران نیامده است
سوال کجای قران گفته است که نماز صبح دو رکعت است
کجای قران گفته است که میزان ومقدار زکات چقدر است
کجای قران گفته است که طواف کعبه در حج 7 مرتبه است
کجای قران گفته است که حج النساء بر هر انسان که قصد حج کند واجب است واگر انجام نداد , همسرش بر او حرام میشود
نحوه اجرای حکم سنگسار :
زن زنا کار را در داخل گودال قرار میدهند وبه طرف او توسط حاکم عادل مجتهد سنگ پرتاب میکنند تا ........
خدا در قران فرمود که حکم خدا را بر خطا کار اجرا کنید وهرگز در انجام آن ترحم نکنید وباید در اجرای حکم گروهی از مردم آن را تماشا کنند
قران :
به هر زن زناكار و مرد زناكارى صد تازيانه بزنيد و اگر به خدا و روز بازپسين ايمان داريد در [كار] دين خدا نسبت به آن دو دلسوزى نكنيد و بايد گروهى از مؤمنان در كيفر آن دو حضور يابند (۲)
ببخشید اینجا سو تفاهم نشه که من از تجاوز دارم حمایت میکنم..نه...تجاوز مجازات بشری داره ( زندان)
ولی وقتی هر دو نفر راضی هستن...هیچ مشکلی نداره
زنی که این کارو میکنه دیگه ارزشه زندگی کردن باهاش و نداره..همچنین مرد....اون زندگی به جدایی ختم بشه بهتره
گفتم..یکی از مشکلات ما اینه که طلاق فقط برای مردان هست و زن هیچ حقی نداره...
مرد خهیلی راحت میتونه بره صیغه بکنه و کارش و بکنه..ولی زن چی؟؟؟اون چرا نمی تونه این کارو بکنه؟؟؟
دین ما اسلام است ونه مسیحیت وما از محمد بن عبد الله تبعیت می کنیم نه از مسیحدر مورد عمل لواط! ( مطمئنی حکمش اجرا میشه ؟ )
حتی زندان نکردن !
سهل انگاریها زیاد صورت میگیره، و جالبه شما عمل سنگسار رو بردین به سمت این اعمال
خوب چی شد سوالات من ؟
آیا زمانی که حضرت مسیح سنگ پرتاب نکرد، منظورش این نبود که نه تنها عمل سنگسار، بلکه آسیب رساندن به هر شخص دیگر ( عمل به مثل، مانند قطع کردن انگشتان دست، و کشتن و ... ) توسط افرادی صورت گیرد که گناهی مرتکب نشدن تا کنون ؟
چطور جرات می دیم به خودمون خدا رو با خودمون مقایسه کنیم ؟ خدا مجازات میکنه چون صاحب ماست، چون اختیارمون رو داره، چون اوست آفریننده والا و بلند مرتبه که از همه چیز آگاهی دارد
بحث رو تا کجا میخواین ادامه بدین ؟ تا کنون به چنتا سوال جواب دادین ؟ نه تنها شما، بلکه دوستانی که با سواد مهندسی و سطح بالای ادراکی نیز هنوز جوابی ندادن !!!
البته مجری حکم باید قاضی عادل وفقیه مجتهد باشد نه من وامثال من باشد
اما میگوئید چرا در قران حکم سنگسار نیامده است .....خیلی چیزهای در قران نیامده است
سوال کجای قران گفته است که نماز صبح دو رکعت است
کجای قران گفته است که میزان ومقدار زکات چقدر است
کجای قران گفته است که طواف کعبه در حج 7 مرتبه است
کجای قران گفته است که حج النساء بر هر انسان که قصد حج کند واجب است واگر انجام نداد , همسرش بر او حرام میشود
نحوه اجرای حکم سنگسار :
زن زنا کار را در داخل گودال قرار میدهند وبه طرف او توسط حاکم عادل مجتهد سنگ پرتاب میکنند تا ........
خدا در قران فرمود که حکم خدا را بر خطا کار اجرا کنید وهرگز در انجام آن ترحم نکنید وباید در اجرای حکم گروهی از مردم آن را تماشا کنند
قران :
به هر زن زناكار و مرد زناكارى صد تازيانه بزنيد و اگر به خدا و روز بازپسين ايمان داريد در [كار] دين خدا نسبت به آن دو دلسوزى نكنيد و بايد گروهى از مؤمنان در كيفر آن دو حضور يابند (۲)
بیتاب جان اصرار این جهان و نه تو دانی و نه من
این چرا ها رو ما اینجا نمیتونیم جواب بدیم....در باره چیز هایی که تو این دنیا هست صحبت کنیم بهتره
ما همه تحصیل کردیم تا در باره چیزهایی که میبینیم و میتونیم ثابتشون کنیم اول حرف بزنیم
اون عقاید برای هر مسلمانی محترمه..ولی نیازی نیست شما بحث و به طرف جهنم و بهش ببری چون واقعا کسی چیزی از اونور نمیدونه
من واقعا افسوس میحورم که جامعه تحصیل کرده ما داره سر این عمل غیر بشری بث میکنه
نوی قرن 21 که قرن علم و فناوری هست نشستیم داریم بحث میکنیم ..اونم سره چی؟؟سره یه مشکله خنده دار و غیر انسانی
بقوله یه دوستی که نوشته بود کسی که در خواب باشه رو نمیشه بیدار کرد
حالا ما سعیمون و میکنیم ..ولی چندین بار من این کارو خواستم بکنم و نتونستم در مقابل این اندیشه پیروز بشم..همونجوری که اون نتونسته بشه
پس بیتاب جان شما میگی انسان 1400 سال پیش با انسانه امروزی هم سنگ و برابر و
قوانینه که برای اون اجرا میشده الان هم باید اجرا شه
من یه سوالی ازت دارم..گیوتین وسیله مناسبی برای کشتن انسان ها هست یا نه؟خواهش میکنم جواب بده
چون امروز امام معصوم وجود ندارد پس باید احکام خدا تعطیل شود پس فلسفه تاسیس حکومت در زمان غیبت امام زمان چه خواهد شدپس آیا افرادی در زمین وجود دارن اکنون، که مقاوی والاتر از مقام حضرت مسیح داشته باشن
در مورد پیغمبر اسلام چیزی نمیگم، چون نشنیدم، ولی ....
بعید میدونم ایشون بر کسی سنگ انداخته باشند، اگر چنین کردهاند به من بگویید
پیامبر اسلام نماز میخواند، ولی آیا کسی رو سنگسار کرد ؟ کماکان سوال بنده، آیا اشخاصی والامقامتر از حضرت عیسی مسیح هستند ؟
در مورد بخش قرمز شده، نمی دونم چی بگم، زیر دیپلم لطفن صحبت کنید
در مورد رحم نکردن به گناهکاران هم گفتم، کسی شایسته همچین کاری است که خود گناهی مرتکب نشده باشد
دین ما اسلام است ونه مسیحیت وما از محمد بن عبد الله تبعیت می کنیم نه از مسیح
ما تابع سنت رسول خدا هستیم ...........محمد مصطفی
واو ونیز حضرت علی عمل سنکسار را اجرا کردند وخد ا در قران می فرماید شما باید به سنت پیامبر واهل بیتش عمل کنید
اگر این حکومت به احکام خدا عمل نمی کند چون دنبال رضایت تو نوعی وامثال تو هستند نه رضایت خدا
اینان برایشان حفظ نظام از نماز هم واجبتر است
به خدا سوگند اگر احکام خدا اجرا می شد
نه ظلمی ونه دزدی ونه زنا کردن ونه و.و.و. نبود
بیتاب جان من هنوز جواب سوال مو نگرفتم ازت..
گیوتین که وسیله اعدام تا چندین سال پیش در اروپا بود آیا وسیله درست و کاره درستی بود یا نه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
سوالی در مورد سنگسار ...! | تالار اسلام و قرآن | 17 | ||
سنگسار.............. | تالار اسلام و قرآن | 121 | ||
حقوق کیفری اسلام در ترازوی منتقدان (سنگسار) | تالار اسلام و قرآن | 1 |