هیچیچه خبر؟
اسپم نکن اینجا پسر

هیچیچه خبر؟
لطفا تمامی سوالات سوالات، درخواستها و مشكلات خود را درمورد زبان انگليسی را فقط اينجا مطرح كنيد و پس از ارسال سوال صبور باشید.
با تشکر
سلام دوستان
میخوام بدونماصطلاح انگلیسی (عایق صوتی) چی میشه؟
help me
فکر میکنم باید خودت بری (شخصا)من دنبال سي دي صوتي كتاب لانگمن (paper) ميگردم.
خود كتاب رو خريدم كه يه سي دي هم روش هست. ولي روش نوشته audio cd رو باي جداگانه تهيه كنم. بخش ليسنينگش هم تو همون سي دي هست.
كتاب رو سفارش داده بودم از تهران خريدم. و تو خونه متوجه اين قضيه شدم. از كجا ميتونم اين سي دي رو پيدا كنم؟
اينترنتي نخريدم كه. داداشم برام خريده.فکر میکنم باید خودت بری (شخصا)
چون خریدای اینترنتی معمولا همین جورین، همیشه یهچیزیشون کمه
بعید میدونم بوشهر پیداش کنی. اگه میرفتی نمایشگاه کتاب خیلی خوب میشد
ولی اگه کسی هست که شیراز یا اصفهان یا تهران که بتونه برات بگرده خیلی عالی میشه
آهااينترنتي نخريدم كه. داداشم برام خريده.
ولي چيزيش كم نيستا. گفتم خود كتاب روش نوشته كه audio cd رو بايد جداگانه تهيه كني. يه دونه سي دي كه باهاش هست فرق ميكنه. كه خود كتاب هم گفته كه فرق ميكنه.
اره ميدونم بوشهر گيرم نمياد.براي خود كتاب هم كتاب شهر رفتم و هم شهر كتاب كه گيرم نيومد اخر سر داداشم از تهران خريد.
اينجا بود كه بيشتر كمبود امكانات رو حس كردم. چون تهران داداشم تو اولين مغازه اي كه وارد ميشه كتاب رو پيدا ميكنه و ميخره.
ولي اينجا بيشتر كتابفروشي هاي استان رو گشتم و هيچ خبري نبود.
من دنبال سي دي صوتي كتاب لانگمن (paper) ميگردم.
خود كتاب رو خريدم كه يه سي دي هم روش هست. ولي روش نوشته audio cd رو باي جداگانه تهيه كنم. بخش ليسنينگش هم تو همون سي دي هست.
كتاب رو سفرش داده بودم از تهران خريدم. و تو خونه متوجه اين قضيه شدم. از كجا ميتونم اين سي دي رو پيدا كنم؟
سلام
از دوستان خواهش می کنم راهنمایی کنند که این فایل صوتی مربوط به چه کتابی است.
http://www.4shared.com/audio/uFlu-6MR/English.html
من دنبال سي دي صوتي كتاب لانگمن (paper) ميگردم.
كتاب رو سفرش داده بودم از تهران خريدم. و تو خونه متوجه اين قضيه شدم. از كجا ميتونم اين سي دي رو پيدا كنم؟
خيلي گشتم نبود.دوست عزیز اگه شما اسم کامل کتاب رو بگید به احتمال 80%میشه تو اینترنت audio این کتاب رو پیدا کرد
خيلي گشتم نبود.
اما مينويسم شايد شما بتونيد پيدا كنيد.
longman preparation course for the toefl test
(the paper test)
سلام
از دوستان خواهش می کنم راهنمایی کنند که این فایل صوتی مربوط به چه کتابی است.
http://www.4shared.com/audio/uFlu-6MR/English.html
مربوط به کتاب :
English for Cambridge Proficiency
نوشته ی :
Margaret Archer, Enid Nolan-Woods
میخواستم ببینم کسی در مورد نرم افزار اموزشیEnglish For You یاEFU اطلاعاتی داره
برای شروع یادگیری برنامه خوبیه؟
کسی ازش استفاده کرده؟
اگر که لینک دانلودش رو هم بزارید ممنون میشم
زبان business می خوام یاد بگیرم به طورتخصصی "
دوستان راهنمایی کنند "من اموزشگاه نمی تونم برم "خودم در محل کار "تمرین می کنم "دوستان کمک کنند "اگر کتابی می شناسید معرفی کنید
والله پارسال که دوستای من با 92 هم آورده بودن. چون اصولا رتبهی زیر 100 رو میپذیرنسلام به دوستهای عزیز
جایی رو نتونستم پیدا کنم که سوالمو بپرسم و مجبور شدم توی این تاپیک بپرسم
کسی میدونه قبولی ارشد زبان توی دانشاههای تهران با رتبه 82 امکان پذیر هست یا نه؟؟؟
ممنون......
باسلام - زبان نصرت راتمرین میکنم . آقایان / خانم های گرامی / کتابی اگراز ایشان در دست دارندحتی برای دانلود .کمک کنند وراستی / ممنون شمادوستان گرامی /بعلت داشتن امتحانات کمتر پای سیستم میام.
ممنون از راهنماييتون. فكر مي كنيد اين كتاب تهران گير بياد؟
زبان business می خوام یاد بگیرم به طورتخصصی "
دوستان راهنمایی کنند "من اموزشگاه نمی تونم برم "خودم در محل کار "تمرین می کنم "دوستان کمک کنند "اگر کتابی می شناسید معرفی کنید
تشکر از سایتی که معرفی کردیبه نام آن آفریدگاری که همه نعمات و امکانات را برای ما فراهم کرد تا از آن بنحو احسن استفاده کنیم از جمله اینترنت
اعضا و دوستان عزیز از این که با ماه همراه شدید ممنون و متشکریم. آموزش زبان از طریق اشتراک اطلاعات در گروه های اینترنتی یکی از بهترین روشها برای یادگیری این زبان است و ما بخود می بالیم که گرچه هنوز اول راه هستیم اما در این عرصه پیشتاز هستیم. دوستان گرامی ما در این گروه فقط به نوشتن نکات آموزشی بسنده نمیکنیم بلکه فایلهای صوتی و تصاویر آموزشی را به اشتراک میگذاریم تا همگان از آن بهره مند شوند. شک نکنید که ما با گروه هایی که فقط وقت شما را برای خواندن مطالب کپی شده از اینترنت می گیرند متفاوت هستیم. نمی خواهم وقت شما را بگیرم اما ما در صفحات آموزشی خود از تبلیغ بی بهره هستیم کاری که الان گروها آن را اولویت اول خود قرار دادند اگر روزی شورای سیاست گذاری گروه که خود شما هستید رای به استفاده از تبلیغات داد اولا: متناسب با هدف آموزشی گروه ثانیا: هزینه آن صرف خرید کتب و فایل های صوتی و ویدویی زبان و . اما دوستان شما نیز با دعوت دوستان خود به این گروه همگان را از نعمت آموزش زبان برخوردار خواهید کرد که اگر باری تعالی یاری کند در کنار زبان با کمک شما و در آینده آموزش های دیگری نیز قرار می دهیم
اگر به دنبال فرا گیری زبان انگلیسی هستید و از رفتن به کلاس های زبان خسته شده اید
اگر از هزینه های گزاف خرید کتاب و شهریه کلاسها به تنگ آمده اید
اگر خواهان فراگیری تمام مهارت های زبان هستید فقط کافیست عضو گروه ما شده و ایمیل خود راچک کنید.
آموزش زبان با متود روز دنیا
آموزش گرامر و مکالمه فقط و فقط در این گروه
به جای دیدن مطالب بی فایده در ایمیل خود با ما باشید فقط براحتی چند کلیک عضوی از ما باشید و زبان را به شیرینی با هم یاد میگیریم.
در زیر مراحل عضو شدن در این گروه امده است:
ابتدا روي لينک روبرو کليک کنيد یا آن را در آدرس بار کپی کنید
http://groups.yahoo.com/group/AMOOZESH-ZABAN/join/
2. با آیدی خود در یاهو ورود کنید . برای این کار حتما باید در یاهو عضو باشید و اگر هستید،( توجه: ممکن است این مرحله را یاهو خود بصورت اتوماتیک انجام دهد، پس اگر یاهو از شما ایدی و پاسورد نخواست به مرحله سوم بروید)
3. در مر حله بعد صفحه ای باز می شود که سه قسمت دارد:در قسمت اول گزینه اول در قسمت دوم از میان دوگزینه ، گزینه دومو درقسمت سوم کد را در کادر نوشتهو گزینه جوین راکلیک کنید
4. ورود شما را تبریک میگوییم
تعهد می نماید:
•ارائه حداقل 1000 خبر آموزشی جدید در سال، به صورت روزانه در سه سطح Intermediate ، Elementary و Advanced
•ارائه حداقل 1000 مطلب خواندنی آموزشی در سال، به صورت روزانه در سه سطح Intermediate ، Elementary و Advanced
•ارائه حداقل 1000 نکته گرامری آموزشی در سال، به صورت روزانه در سه سطح Intermediate ، Elementary و Advanced
•ارائه حداقل 1000 مجموعه لغات آموزشی در سال، به صورت روزانه در سه سطح Intermediate ، Elementary و Advanced
•ارائه حداقل 300 نکته آموزشی جدید در سال، به صورت روزانه
•ارائه حداقل 150 داستان کوتاه آموزشی در سال، به صورت هفتگی در سه سطح Intermediate ، Elementary و Advanced
•ارائه حداقل 50 طنز و لطیفه آموزشی جدید در سال، به صورت هفتگی
تهیه انواع کتاب الكتروني در مورد زبان
ادزس وبلاگ ما جایی برای ثبت نام و امکانات جدید:
WWW.ENGLISH-EDUCATION.BLOGFA.COM
سلام میشه بگین ترجمه درست این جمله چیه.
امیدوارم که از من عصبانی نشی که دیر بهت جواب می دم.چون سرم شلوغه
این براش درسته؟ hope that you dont frustrate of me for dont reply because of busy
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوالات رایج مجموعه آموزش زبان انگلیسی | زبان انگلیسی | 6 |