apprentice camp of mappingسلام
ممنون میشم جملات زیر رو به انگلیسی ترجمه کنید
برای یم مقاله میخام و لطفا با نوع درست قواعد انگلیسی ترجمه بشه
ممنون
اردوی کاراموزی نقشه برداری:
دوره کاردانی:
مدیر اردو:
Associate's degree
manager of camp
apprentice camp of mappingسلام
ممنون میشم جملات زیر رو به انگلیسی ترجمه کنید
برای یم مقاله میخام و لطفا با نوع درست قواعد انگلیسی ترجمه بشه
ممنون
اردوی کاراموزی نقشه برداری:
دوره کاردانی:
مدیر اردو:
با سلام به همه دوستان
عزیزان من حول و هوش 4 سال پیش تا کتاب passages زبان پیش رفتم و الان تو دوران خدمت سربازی قصد دارم تو این 2 سال برای آزمون تافل زبان آماده شم ...... بنظرتون تو این 2 سال امکان پذیر هست..... سطحمم در حد متوسط رو به پایین هست الان ولی کاملاً انگیزشو درونم دارم ..... فقط مشاورشو خواستم ازتون بگیرم
سلام دوستان
یک معادل خوب برای این دوتا کلمه میخوام .
charm point
و
Mineself
ترجمهی این جمله رو هم اگه زحمتشُ بکشید ممنون میشم.
.Thou thought,His facial features are too bunched up
فک میکنم این جمله با جملهی بالایی هم معنی باشه !؟ » .Your facial features are too close to each other
دستتون درد نکنه![]()
سلام
از دوستانی که دانشجوی ارشد زبان هستن چند تا سوال داشتم:
آیا با کارشناسی غیر زبان می توان در آزمون ارشد زبان شرکت کرد؟ و در طول دوران تحصیل مشکل خاصی در زمینه پایاننامه و ... خواهند داشت؟
کدامیک از گرایش های ارشد زبان راحت ترست؟
برای آمادگی ارشد جزوات موسسات کافیست بدون کلاس ؟ کدوم موسسه در ارشد زبان قویتره؟
با تشکر
سلامسلام.
ترجمهی این جمله رو میخوام.
تو گوگل ترنسلیت نگاه کردم نوشته بود " بافت تکمیل کننده" !؟!؟!؟!؟!؟
ممنون میشم کمک کنید.
The tissue is complementary.
سلام، فرق بین این دو چیه:
English music, the music of English
سلام
در نقطه چین اسم interrup به چه شکل نوشته می شود؟؟
albert is really an ........... he always turns up when we are in the middle of a serious discussion
سلام دوستا ن -- خ خ مهمه
من می خوام ارشد آموزش زبان انگلیسی شرکت کنم اما اصلا نمیدونم کتابای رفرنس کدومن میشه کمکم کنید بهم بگید خیلی واجبه -- ممنون
اگه میشه واسم پیام خصوصی کنید چون ممکنه دیر به دیر کافی بیام -- ص اش رو نتونم پیداکنم مرسیییییییییی
من ميخوام از يه سايت خارجي خريد كنم لطف مي كنيد اين متن را برام ترجمه كنيد :
من مي خواهم ازمون شما را بدهم اما به زبان شما مسلط نيستم . لطفا به اين سوالات پاسخ بدهيد:
1-مدت زمان پاسخگويي به هرسوال چقدر است؟
2- مي توانيد تايمر ازمون را خاموش كنيد تا من وقت كافي براي ترجمه هرسوال داشته باشم . براي اينكار بعد از خريدن كد ازمون من چگونه به شما اعلام كنم كه تايمر ازمون را خاموش كنيد؟
3- اگر تايمر ازمون خاموش باشد در نتيجه ازمون اثر مي گذارد؟
4-درهنگام اجراي ازمون اگر نتوانم ازمون را تمام كنم يا مشكلي پيش بيايد ايا مي شود درزمان ديگري اين ازمون را انجام دهم؟
سلام
چند سوال گرامری نوشتم
ممنون میشم با دلیل و توضیح مختصر جواب بدید:
?what time ............ the dinner
(peter has- does peter have- does peter has- does peter having)
-------------
i............... alot of water in the bootle,and it is full now
( putting- has put- am putting- have put)
-----------
(i dont think we have met eachother before. you are confuzing me with someone else(too meet
--------
(this time next week, we will sitting in this class all together(to sit
به خاطر این عبارت this time next week از آینده استمراری استفاده میشه
--------
(i ve never heard her saying a kind word(to say
-----
he was left alone in the house eith no one to look after him
(leave- left- was left- had left)
چون مجهوله و معلوم نیست کی اونو تنها گذاشته
------
the teacher asked andrew why he.......... to bed earlier the night before
did not go- had not been gone- had not gone- has not gone
چون یه طرف گذشته ساده اومده اون طرفش باید ماضی بعید بیاد اما بین اینی که قرمزش کردم با قبلیش شک دارم کدومشه!
ممنونبا نوشته ای رنگی براتون مشخص کردم
?what time ............ the dinnerسلام
چند سوال گرامری نوشتم
ممنون میشم با دلیل و توضیح مختصر جواب بدید:
?what time ............ the dinner
(peter has- does peter have- does peter has- does peter having)
-------------
i............... alot of water in the bootle,and it is full now
( putting- has put- am putting- have put)
-----------
(i dont think we ............ before. you are confuzing me with someone else(too meet
--------
(this time next week, we ........... in this class all together(to sit
--------
(i ve never heard her........ a kind word(to say
-----
he ......... alone in the house eith no one to look after him
(leave- left- was left- had left)
------
the teacher asked andrewwhy he.......... to bed earlier the night before
didnot go- hadnot been gone- hadnot gone- hasnot gone
خیر، ناقص نوشتید و چنین ترکیبی اصلاً در انگلیسی وجود نداره. احتمالاً will be sat بوده که مجهوله و به درد اون جمله نمیخوره و غلطه، یا will be sitting بوده که شکل صحیح هست.ممنون
من گفتم اگه میشه با دلیل بگید!!!
مورد 4و 5 جواب شما مطمئنی درسته؟
مورد4: will be sit
نمیشه؟؟؟؟؟؟
تا اونجا که میدونم dj مربوط به واژه های فرانسوی میشه که وارد انگلیسی شدن و معمولاً هم شروع کلمه هستن مثل Djibouti یا Django یا Djimon. (میبینید که اسم خاص هستن و نه یک واژه عام مورد استفاده)سلام دوستان
کسی میدونه دلیل اینکه "ج" رو توی انگلیسی dj مینویسن چیه؟ و اگه فقط j نوشته بشه اشتباهه آیا؟
مثلا مجید رو مینویسن madjid!!!
سلام
در جای خالی بنظرتون صفت infect به چه صورت میاد؟؟؟
.the cut in his finger became................... because he didnot clean it
تا اونجا که میدونم dj مربوط به واژه های فرانسوی میشه که وارد انگلیسی شدن و معمولاً هم شروع کلمه هستن مثل Djibouti یا Django یا Djimon. (میبینید که اسم خاص هستن و نه یک واژه عام مورد استفاده)
همینطور توی فونتیک ها هم برای تلفظ حرف j از dʒ استفاده میشه و اگه از ʒ به تنهای استفاده بشه صدای ژ میده.
اما برای نوشتار در زبان انگلیسی برای "ج" همیشه از j یا g استفاده میشه، پس madjid صحیح نیست!
نه همون "ج" تلفظ میشه! توی انگلیسی بعضی ترکیبای خاص "ژ" تلفظ میشه مثل visual یا garage (که دو تلفظی هست). اما Majid همون مجید تلفظ میشه و اتفاقاً رایجتر از Madjid هست.ممنون از پاسختون
مثالی که زدم بخاطر طرز نوشتن اسم پرفسور مجید سمیعی بود
http://www.professormadjidsamii.com/en/
فکر کنم به قول شما اگه تنها نوشته بشه "ژ" تلفظ میشه انگار!
خودم که تو اینترنت دنبالش گشتم فقط فهمیدم که بنظر بقیه لهجه ی بریتیش سخت تر از امریکن هستش ولی شیکتره,بنظر بعضی ها هم اگه یچیز بین این دو یادبگیرم بهترهسلام بچه ها
بعداز چندسالی دوباره تصمیم گرفتم زبان بخونم,البته دیگه قصد ندارم برم کلاس ,میخوام خودم با کتابهای صوتی و دیدن فیلم و ... تو خونه یادبگیرم,یه مدتی هم هست که شروع کردم و فهمیدم توتلفظ صحیح کلمات مشکل دارم. و حالا آموزش تصویری تلفظ زبان انگلیسی به لهجه ی بریتیش و امریکن پیداکردم
میخواستم بدونم کدوم لهجه رو یادبگیرم بهتره؟ چه مزیتی نسبت به هم دارن؟
خیلی باهم فرق دارن؟ چه فرقی دارن؟
کسی که میخواد از پایه شروع کنه برچه اساسی باید یکی رو انتخاب کنه؟
پیشاپیش ممنونم![]()
سلام بچه ها
بعداز چندسالی دوباره تصمیم گرفتم زبان بخونم,البته دیگه قصد ندارم برم کلاس ,میخوام خودم با کتابهای صوتی و دیدن فیلم و ... تو خونه یادبگیرم,یه مدتی هم هست که شروع کردم و فهمیدم توتلفظ صحیح کلمات مشکل دارم. و حالا آموزش تصویری تلفظ زبان انگلیسی به لهجه ی بریتیش و امریکن پیداکردم
میخواستم بدونم کدوم لهجه رو یادبگیرم بهتره؟ چه مزیتی نسبت به هم دارن؟
خیلی باهم فرق دارن؟ چه فرقی دارن؟
کسی که میخواد از پایه شروع کنه برچه اساسی باید یکی رو انتخاب کنه؟
پیشاپیش ممنونم![]()
سلام
میشه لینک این فایل های آموزشی رو برای ما هم بذارید
ممنون میشم
این بریتیش هستش,
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/451328-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D9%84%D9%81%D8%B8-%D9%85%D8%B5%D9%88%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/452755-آموزش-تصویری-تلفظ-صامت-ها-در-زبان-انگلیسی
و 50 قانون لهجه ی امریکایی رو یه سرچ کوچولو بکنی سریع پیدا میشه, که فکر کنم همینجا هم داشته باشه, قسمت فیلم های آموزشی رو نگاه کن
خواهش میکنم,مرسی
منم تازه شروع کردم اما لهجه امریکن
خواهش میکنم,
الان دارم یه مقاله می خونم که نوشته تو لهجه ی بریتیش " ر" درستو حسابی تلفظ نمی شه, فکر کنم تمایل پیدا کردم به امریکنولی آموزش ویدیویی زبان بریتیش رو بیشتر دوست دارم آخه خانمه خیلی آرومه
![]()
شما چجوری آواها و تلفظ یادمیگیرین؟آره بیشترین فرقش توی تلفظ ر هست
اما امریکن نسبت به بریتیش خیلی شمرده شمرده کلمات رو ادا میکنن
شما چجوری آواها و تلفظ یادمیگیرین؟
متاسفانه دیگه حوصله ی کلاس و امتحان رو ندارم, میخوام بصورت تفریحی اما بانظم دنبالش برم,ولی فقط خدا میدونه که آخرش چی ازآب دربیادمن کلاس میرم
اما توی این فکر بودم که خودم روی یاد گرفتن لغط و تلفظ بیشتر کارکنم
قبلا نرم افزار دیکشنری آریانپور داشتم که هم تلفظ صوتی بریتیش داشت هم امریکن خیلی خوب بود
اما الان هرچی سرچ میکنم پیداش نمیکنم که نصب کنم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوالات رایج مجموعه آموزش زبان انگلیسی | زبان انگلیسی | 6 |