### سوالات، درخواستها و مشكلات خود را درمورد زبان انگليسی اينجا مطرح كنيد ###

s_talone

کاربر فعال تالار زبان انگلیسی ,
کاربر ممتاز
سلام
ممنون میشم جملات زیر رو به انگلیسی ترجمه کنید
برای یم مقاله میخام و لطفا با نوع درست قواعد انگلیسی ترجمه بشه
ممنون

اردوی کاراموزی نقشه برداری:
دوره کاردانی:
مدیر اردو:
apprentice camp of mapping
Associate's degree
manager of camp

apadana34

عضو جدید
من ميخوام از يه سايت خارجي خريد كنم لطف مي كنيد اين متن را برام ترجمه كنيد :

من مي خواهم ازمون شما را بدهم اما به زبان شما مسلط نيستم . لطفا به اين سوالات پاسخ بدهيد:
1-مدت زمان پاسخگويي به هرسوال چقدر است؟
2- مي توانيد تايمر ازمون را خاموش كنيد تا من وقت كافي براي ترجمه هرسوال داشته باشم . براي اينكار بعد از خريدن كد ازمون من چگونه به شما اعلام كنم كه تايمر ازمون را خاموش كنيد؟
3- اگر تايمر ازمون خاموش باشد در نتيجه ازمون اثر مي گذارد؟
4-درهنگام اجراي ازمون اگر نتوانم ازمون را تمام كنم يا مشكلي پيش بيايد ايا مي شود درزمان ديگري اين ازمون را انجام دهم؟

SEMINAR

کاربر فعال
سلام
در نقطه چین اسم interrup به چه شکل نوشته می شود؟؟
albert is really an ........... he always turns up when we are in the middle of a serious discussion

--زهرا

عضو جدید
سلام دوستا ن -- خ خ مهمه :wallbash::wallbash:
من می خوام ارشد آموزش زبان انگلیسی شرکت کنم اما اصلا نمیدونم کتابای رفرنس کدومن میشه کمکم کنید بهم بگید خیلی واجبه -- ممنون ;)

اگه میشه واسم پیام خصوصی کنید چون ممکنه دیر به دیر کافی بیام -- ص اش رو نتونم پیداکنم مرسیییییییییی

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
با سلام به همه دوستان
عزیزان من حول و هوش 4 سال پیش تا کتاب passages زبان پیش رفتم و الان تو دوران خدمت سربازی قصد دارم تو این 2 سال برای آزمون تافل زبان آماده شم ...... بنظرتون تو این 2 سال امکان پذیر هست..... سطحمم در حد متوسط رو به پایین هست الان ولی کاملاً انگیزشو درونم دارم ..... فقط مشاورشو خواستم ازتون بگیرم

سلام

برای شرکت در تافل باید سطحتون متوسط رو به بالا باشه تا وقت و هزینه تون به هدر نره

اگه بتونید زبان عمومی تونو تقویت کنید بعد برید سراغ این آزمون بهتره

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
سلام دوستان :gol:

یک معادل خوب برای این دوتا کلمه میخوام .

charm point

و

Mineself

ترجمه‌ی این جمله رو هم اگه زحمتشُ بکشید ممنون میشم.

.Thou thought,His facial features are too bunched up
فک میکنم این جمله با جمله‌ی بالایی هم معنی باشه !؟ » .Your facial features are too close to each other

دستتون درد نکنه :gol:

سلام

charm point = The most attractive feature of a person.
یه جورایی میشه گفت نقطه قوت

Mineself = myself

Thou thought,His facial features are too bunched up
bunched up = gather or cause to gather into a cluster

فکر کنم اینباید قسمتی از شعر باشه

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
سلام

از دوستانی که دانشجوی ارشد زبان هستن چند تا سوال داشتم:
آیا با کارشناسی غیر زبان می توان در آزمون ارشد زبان شرکت کرد؟ و در طول دوران تحصیل مشکل خاصی در زمینه پایاننامه و ... خواهند داشت؟
کدامیک از گرایش های ارشد زبان راحت ترست؟
برای آمادگی ارشد جزوات موسسات کافیست بدون کلاس ؟ کدوم موسسه در ارشد زبان قویتره؟
با تشکر

سلام

دانشجوی ارشد نیستم ولی تا اونجایی که اطلاع دارم مهم نیست چه رشته ای بودید میتونید زبان شرکت کنید اما بازم از یه نفر که واردتره بپرسید بهتره
به ترتیب درجه مشکلی گرایشها از سخت به آسون => ادبیات انگلیسی ، مترجمی زبان انگلیسی ، آموزش یا همون معلمی زبان انگلیسی

در مورد موسسات اطلاعی ندارم

سلام.

ترجمه‌ی این جمله رو میخوام.

تو گوگل ترنسلیت نگاه کردم نوشته بود " بافت تکمیل کننده" !؟!؟!؟!؟!؟

ممنون میشم کمک کنید.

The tissue is complementary.
سلام

از دوستان تون که رشتشونه بپرسید بهتر جواب میگیرید چون جمله تخصصیه

سلام، فرق بین این دو چیه:
English music, the music of English

سلام

جمله ی the music of English میتونه به معنای لهجه یا ریتم زبان انگلیسی اشاره کنه ولی English music به معنای موسیقی به زبان انگلیسی اشاره کنه

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
سلام
در نقطه چین اسم interrup به چه شکل نوشته می شود؟؟
albert is really an ........... he always turns up when we are in the middle of a serious discussion

سلام

[h=3]Interrupter
[/h]چون بعد از an اومده باید اسم بذارید حالا بین interruption و interrupter باید دومی رو انتخاب کنید چون میخواید به آدم اشاره کنید نه اشیا

سلام دوستا ن -- خ خ مهمه :wallbash::wallbash:
من می خوام ارشد آموزش زبان انگلیسی شرکت کنم اما اصلا نمیدونم کتابای رفرنس کدومن میشه کمکم کنید بهم بگید خیلی واجبه -- ممنون ;)

اگه میشه واسم پیام خصوصی کنید چون ممکنه دیر به دیر کافی بیام -- ص اش رو نتونم پیداکنم مرسیییییییییی

سلام

از تاپیک زیر کمک بگیرید

[h=3]منابع کنکور ارشد رشته آموزش زبان انگلیسی[/h]

SEMINAR

کاربر فعال
سلام
چند سوال گرامری نوشتم
ممنون میشم با دلیل و توضیح مختصر جواب بدید:
?what time ............ the dinner
(peter has- does peter have- does peter has- does peter having)
-------------
i............... alot of water in the bootle,and it is full now
( putting- has put- am putting- have put)
-----------
(i dont think we ............ before. you are confuzing me with someone else(too meet
--------
(this time next week, we ........... in this class all together(to sit
--------
(i ve never heard her........ a kind word(to say
-----
he ......... alone in the house eith no one to look after him
(leave- left- was left- had left)
------
the teacher asked andrewwhy he.......... to bed earlier the night before
didnot go- hadnot been gone- hadnot gone- hasnot gone

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
من ميخوام از يه سايت خارجي خريد كنم لطف مي كنيد اين متن را برام ترجمه كنيد :

من مي خواهم ازمون شما را بدهم اما به زبان شما مسلط نيستم . لطفا به اين سوالات پاسخ بدهيد:
1-مدت زمان پاسخگويي به هرسوال چقدر است؟
2- مي توانيد تايمر ازمون را خاموش كنيد تا من وقت كافي براي ترجمه هرسوال داشته باشم . براي اينكار بعد از خريدن كد ازمون من چگونه به شما اعلام كنم كه تايمر ازمون را خاموش كنيد؟
3- اگر تايمر ازمون خاموش باشد در نتيجه ازمون اثر مي گذارد؟
4-درهنگام اجراي ازمون اگر نتوانم ازمون را تمام كنم يا مشكلي پيش بيايد ايا مي شود درزمان ديگري اين ازمون را انجام دهم؟

I want to take part in your test but i'm not dominant in your language. please answer following questions:

1. How much time does it take to answer each question?

2. can you turn off timer so that i have enough time to translate each question? after buying test code, how can i announce you to turn off timer?

3. if you turnoff timer, it will effect on the test result?

4. if i can't finish the test on time, can i take part in the test another time?

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
سلام
چند سوال گرامری نوشتم

-------------

-----------
(i dont think we have met eachother before. you are confuzing me with someone else(too meet

--------
(this time next week, we will sitting in this class all together(to sit

به خاطر این عبارت this time next week از آینده استمراری استفاده میشه
--------
(i ve never heard her saying a kind word(to say

-----
he was left alone in the house eith no one to look after him

چون مجهوله و معلوم نیست کی اونو تنها گذاشته
------
the teacher asked andrew why he.......... to bed earlier the night before
did not go- had not been gone- had not gone- has not gone
چون یه طرف گذشته ساده اومده اون طرفش باید ماضی بعید بیاد اما بین اینی که قرمزش کردم با قبلیش شک دارم کدومشه!

با نوشته ای رنگی براتون مشخص کردم

.:Shila:.

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
کسی میدونه دلیل اینکه "ج" رو توی انگلیسی dj مینویسن چیه؟ و اگه فقط j نوشته بشه اشتباهه آیا؟
مثلا مجید رو مینویسن madjid!!!

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
چند سوال گرامری نوشتم
-------------
-----------
(i dont think we ............ before. you are confuzing me with someone else(too meet
--------
(this time next week, we ........... in this class all together(to sit
--------
(i ve never heard her........ a kind word(to say
-----
------
جمله سوالی هست و باید از فعل کمکی استفاده بشه. peter سوم شخص هست و شکل صحیح اینه که فعل کمکی همراه با es و فعل اصلی به صورت ساده بیاد.
-------------
هم گذشته میتونه استفاده بشه و هم present perfect. اما سه گزینه دیگه اشتباه هستن پس همون perfect استفاده میشه.
-----------
(i dont think we have met before. you are confuzing me with someone else(too meet
از نظر گرامری جمله ترکیبی هست که قسمت اول simple present و قسمت دوم present perfect باید باشه.
از نظر معنایی هم "فکر نمیکنم قبلاً هم دیگه رو دیده باشیم" باید از فعل نقلی (have+p.p.) استفاده بشه.
--------
(this time next week, we will be sitting in this class all together(to sit
this time next week قید مورد استفاده در future continuous هست. (will be + verb + ing)
ضمناً در زبان محاوره ای از present continuous بیشتر استفاده میشه، یعنی بجاش میگن are sitting.

--------
(i ve never heard her saying/say a kind word(to say
بعد از hear فعل معمولاً بصورت ing دار استفاده میشه، البته میشه مصدر بدون to هم استفاده کرد که کاربردش کمتره.
اگه hear مجهول باشه (که در اینجا نیست) فعل میتونه ing دار یا مصدر با to باشه.
-----
باید مجهول هست و به جز این معنی نمیده.
------
ترکیب past simple و past perfect مورد استفاده هست. گزینه 2 هم مجهوله و در اینجا نمیشه ازش استفاده کرد.

ممنون
من گفتم اگه میشه با دلیل بگید!!! :eek:
مورد 4و 5 جواب شما مطمئنی درسته؟
مورد4: will be sit
نمیشه؟؟؟؟؟؟
خیر، ناقص نوشتید و چنین ترکیبی اصلاً در انگلیسی وجود نداره. احتمالاً will be sat بوده که مجهوله و به درد اون جمله نمیخوره و غلطه، یا will be sitting بوده که شکل صحیح هست.

سلام دوستان
کسی میدونه دلیل اینکه "ج" رو توی انگلیسی dj مینویسن چیه؟ و اگه فقط j نوشته بشه اشتباهه آیا؟
مثلا مجید رو مینویسن madjid!!!
تا اونجا که میدونم dj مربوط به واژه های فرانسوی میشه که وارد انگلیسی شدن و معمولاً هم شروع کلمه هستن مثل Djibouti یا Django یا Djimon. (میبینید که اسم خاص هستن و نه یک واژه عام مورد استفاده)
همینطور توی فونتیک ها هم برای تلفظ حرف j از dʒ استفاده میشه و اگه از ʒ به تنهای استفاده بشه صدای ژ میده.
اما برای نوشتار در زبان انگلیسی برای "ج" همیشه از j یا g استفاده میشه، پس madjid صحیح نیست!

SEMINAR

کاربر فعال
سلام
در جای خالی بنظرتون صفت infect به چه صورت میاد؟؟؟

.the cut in his finger became................... because he didnot clean it

.:Shila:.

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجا که میدونم dj مربوط به واژه های فرانسوی میشه که وارد انگلیسی شدن و معمولاً هم شروع کلمه هستن مثل Djibouti یا Django یا Djimon. (میبینید که اسم خاص هستن و نه یک واژه عام مورد استفاده)
همینطور توی فونتیک ها هم برای تلفظ حرف j از dʒ استفاده میشه و اگه از ʒ به تنهای استفاده بشه صدای ژ میده.
اما برای نوشتار در زبان انگلیسی برای "ج" همیشه از j یا g استفاده میشه، پس madjid صحیح نیست!

ممنون از پاسختون
مثالی که زدم بخاطر طرز نوشتن اسم پرفسور مجید سمیعی بود
http://www.professormadjidsamii.com/en/

فکر کنم به قول شما اگه تنها نوشته بشه "ژ" تلفظ میشه انگار!

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ممنون از پاسختون
مثالی که زدم بخاطر طرز نوشتن اسم پرفسور مجید سمیعی بود
http://www.professormadjidsamii.com/en/

فکر کنم به قول شما اگه تنها نوشته بشه "ژ" تلفظ میشه انگار!
نه همون "ج" تلفظ میشه! توی انگلیسی بعضی ترکیبای خاص "ژ" تلفظ میشه مثل visual یا garage (که دو تلفظی هست). اما Majid همون مجید تلفظ میشه و اتفاقاً رایج‌تر از Madjid هست.
این صفحه رو ببینید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Majid_(name)
داخل اون ذکر شده که اسپلینگای دیگه مثل Majeed / Madjid هم برای اون استفاده میشه، اما اسم مقاله Majid هست که از بقیه رایجتره.
اسپلینگ نام‌های خاص سلیقه‌ای هم هست. اما چون اینها انگلیسی نیستن قاعده خاصی هم برای اونا وجود نداره. مقایسه اون در فارسی مثل این هست که بخوایم واژه Jacob رو به شکل ژاکوب یا جیکوب یا جاکوب (یا حتی یعقوب!) بنویسیم. یا مثلاً George رو به شکل جورج یا جرج میشه نوشت.

my2253776

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان گل
هرکدام از دوستان هرگونه سوال یا مشکلی درباره ی یادگیری زبان انگلیسی به ویژه در مورد مجموعه ی Effortless English دارد با بنده از طریق یاهو (miladsh1367) یا همین انجمن مطرح کند تا با کمال میل پاسخ ایشان را بدهم.
مرسی

مه دوست

عضو جدید
سلام بچه ها:gol:

بعداز چندسالی دوباره تصمیم گرفتم زبان بخونم,البته دیگه قصد ندارم برم کلاس ,میخوام خودم با کتابهای صوتی و دیدن فیلم و ... تو خونه یادبگیرم,یه مدتی هم هست که شروع کردم و فهمیدم توتلفظ صحیح کلمات مشکل دارم. و حالا آموزش تصویری تلفظ زبان انگلیسی به لهجه ی بریتیش و امریکن پیداکردم

میخواستم بدونم کدوم لهجه رو یادبگیرم بهتره؟ چه مزیتی نسبت به هم دارن؟
خیلی باهم فرق دارن؟ چه فرقی دارن؟
کسی که میخواد از پایه شروع کنه برچه اساسی باید یکی رو انتخاب کنه؟

پیشاپیش ممنونم :gol:

مه دوست

عضو جدید

بعداز چندسالی دوباره تصمیم گرفتم زبان بخونم,البته دیگه قصد ندارم برم کلاس ,میخوام خودم با کتابهای صوتی و دیدن فیلم و ... تو خونه یادبگیرم,یه مدتی هم هست که شروع کردم و فهمیدم توتلفظ صحیح کلمات مشکل دارم. و حالا آموزش تصویری تلفظ زبان انگلیسی به لهجه ی بریتیش و امریکن پیداکردم

خودم که تو اینترنت دنبالش گشتم فقط فهمیدم که بنظر بقیه لهجه ی بریتیش سخت تر از امریکن هستش ولی شیکتره,بنظر بعضی ها هم اگه یچیز بین این دو یادبگیرم بهتره

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام
میشه لینک این فایل های آموزشی رو برای ما هم بذارید
ممنون میشم

مه دوست

عضو جدید
سلام
میشه لینک این فایل های آموزشی رو برای ما هم بذارید
ممنون میشم

این بریتیش هستش,
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/451328-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D9%84%D9%81%D8%B8-%D9%85%D8%B5%D9%88%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/452755-آموزش-تصویری-تلفظ-صامت-ها-در-زبان-انگلیسی

و 50 قانون لهجه ی امریکایی رو یه سرچ کوچولو بکنی سریع پیدا میشه, که فکر کنم همینجا هم داشته باشه, قسمت فیلم های آموزشی رو نگاه کن

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرسی
منم تازه شروع کردم اما لهجه امریکن

مه دوست

عضو جدید
مرسی
منم تازه شروع کردم اما لهجه امریکن
خواهش میکنم,
الان دارم یه مقاله می خونم که نوشته تو لهجه ی بریتیش " ر" درستو حسابی تلفظ نمی شه, فکر کنم تمایل پیدا کردم به امریکن:biggrin:ولی آموزش ویدیویی زبان بریتیش رو بیشتر دوست دارم آخه خانمه خیلی آرومه:D

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم,
الان دارم یه مقاله می خونم که نوشته تو لهجه ی بریتیش " ر" درستو حسابی تلفظ نمی شه, فکر کنم تمایل پیدا کردم به امریکن:biggrin:ولی آموزش ویدیویی زبان بریتیش رو بیشتر دوست دارم آخه خانمه خیلی آرومه:D

آره بیشترین فرقش توی تلفظ ر هست
اما امریکن نسبت به بریتیش خیلی شمرده شمرده کلمات رو ادا میکنن

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما چجوری آواها و تلفظ یادمیگیرین؟

من کلاس میرم
اما توی این فکر بودم که خودم روی یاد گرفتن لغط و تلفظ بیشتر کارکنم
قبلا نرم افزار دیکشنری آریانپور داشتم که هم تلفظ صوتی بریتیش داشت هم امریکن خیلی خوب بود
اما الان هرچی سرچ میکنم پیداش نمیکنم که نصب کنم

مه دوست

عضو جدید
من کلاس میرم
اما توی این فکر بودم که خودم روی یاد گرفتن لغط و تلفظ بیشتر کارکنم
قبلا نرم افزار دیکشنری آریانپور داشتم که هم تلفظ صوتی بریتیش داشت هم امریکن خیلی خوب بود
اما الان هرچی سرچ میکنم پیداش نمیکنم که نصب کنم
متاسفانه دیگه حوصله ی کلاس و امتحان رو ندارم, میخوام بصورت تفریحی اما بانظم دنبالش برم,ولی فقط خدا میدونه که آخرش چی ازآب دربیاد:D:biggrin:
انشاله که هردومون موفق باشیم:):gol:
.
.
من دوباره سوالمو بپرسم آخه یه صفحه گذشت,احتمال دیده شدنش کم میشه:redface:
سلام بچه ها
:gol:

پیشاپیش ممنونم

my2253776

عضو جدید
سلام
شاید بشه گفت انتخاب لهجه کاملا سلیقه ای هستش ولی تفاوتهای اساسی با هم دارن. آمریکن عمومی تره و برای برقراری ارتباط با افراد در سایر نقاط جهان بهتره. بریتیش بیشتر جنبه ی آکادمیک داره و رسمی تر از آمریکنه.