سوالات فتوشاپ خود را اينجا مطرح بفرماييد

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام.رو صفحه کلید print scrn رو بزن و بعد به هر صفحه ای که دوست داری انتقال بده.مثلا اگر به word میخوای بفرستی ،به word رفتی،ctrl+vرا بزن.اینجوری از desktop عکس می گیری.بای:)
بعد از اينكه دكمه print screen رو زدين وارد فتوشاپ ميشين و از file گزينه new و از پنجره اي كه باز ميشه clip board رو انتخاب كنين. حالا ctrl+v رو بزنين تا وارد فتوشاپ بشه

mahsa_akbarnezhad

عضو جدید
سلام
مرسي را از راهنماييتون
ولي مشكل من اين كه فتوشاپي روكه من از اينجا دانلود كردم 3 تا بخش داشت هر 3 تاشو هم از فشرده خارج كردم حالا نمي دونم با اين 3 تا پوشه چيكار كنم تا فتوشاپ رو نصب كنم.
خوب اگه که قسمت قسمته (یعنی نوشته part1 و part2 و...)باید همه رو باهم اکسترکت کنی نه جدا جدا اینا رو قبلا بچه ها توضیح دادن که

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
مرسي را از راهنماييتون
ولي مشكل من اين كه فتوشاپي روكه من از اينجا دانلود كردم 3 تا بخش داشت هر 3 تاشو هم از فشرده خارج كردم حالا نمي دونم با اين 3 تا پوشه چيكار كنم تا فتوشاپ رو نصب كنم.
دوست عزيز هر سه تا فايل رو داخل يك پوشه قرار بدين و فايل اولي راست كليك كنين و extract here رو بزنين. خودش تمام قسمت ها رو اكستركت ميكنه ديگه نيازي نيست دونه دونه اكستركت كنين.
موفق باشين;)

m_1366

عضو جدید
دوست عزيز هر سه تا فايل رو داخل يك پوشه قرار بدين و فايل اولي راست كليك كنين و extract here رو بزنين. خودش تمام قسمت ها رو اكستركت ميكنه ديگه نيازي نيست دونه دونه اكستركت كنين.
موفق باشين;)

بسيار ممنون از شما دوستان عزيز
مشكلم حل شده:redface:
ولي اينو هم بگم وقتي رو اولي ميزنم تمام قسمت ها اكستركت نمي شد فقط دونه دونه مي شد.بابا اونقدر ديگه...نيستم :gol:

AMCH

عضو جدید
اشکال تایپ فارسی در فتوشاپ

اشکال تایپ فارسی در فتوشاپ

سلامتو فتوشاپ یه مشکلی دارم,وقتی فارسی تایپ میکنم حروف های کلمه, جدا جدا تایپ میشن!چرا؟چیکار کنم درست شن؟ممنون میشم راهنماییم کنید

hiabo

عضو جدید
در فتو شاپ غير me شما نميتونيد فارسي بنويسيد كه بهم بچسبه برنامه است كه ميتوانيد با نصب آن از اين مشكل رهايي يابيد ( برنامه سينا پردازش) يا فنتهاي مخصوص فتو شاپ تهيه كنيد .

bargharshadexam

عضو جدید
سلام
کسی میتونه بگه چطور میشه با فتوشاپ رنگ یک نوشته متنی که داخل یک عکس با فرمت jpeg هست رو عوض کرد؟ممنون

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
کسی میتونه بگه چطور میشه با فتوشاپ رنگ یک نوشته متنی که داخل یک عکس با فرمت jpeg هست رو عوض کرد؟ممنون
سلام
نميشه بدون ديدن شكل دقيق گفت ولي معمولا با ابزار magic wand محدوده نوشته رو انتخاب ميكنن و با brush بهش رنگ ميدن

• Like
واکنش ها: s_aa

آنا22

عضو جدید
طراحی جلد سی دی

طراحی جلد سی دی

سلام لطفا اگه کسی طراحی جلد سی دی با فتوشاپ رو بلد رو واسم بگه خیلی نیاز دارم تنظیاتشم باشه کافیه مرسی

it_solver

عضو جدید

mohammad1326

عضو جدید
سلام
من چند روز پیش عکس تبلیغاتی با فتوشاپ درست کردم ولی وقتی بردم بره چاپ گفتن باید .کیفیت رنگ 450 باشه.....کیفیت رنگ رو باید از کجا تغییر بدم؟؟؟؟اگه میشه هرچه سریعتر کمک کنید خیلی لازم دارم