عجله نکن.راهنمایی نمیکنین آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامسلام سوالات کنکور ارشد و پاسخ نامه هاش اینجا هست؟
دیگه همینه ک هس!!!البته بیشتر مفهومیه تا حفظیسلام
من میخوام کنکور ارشد آی تی بدم امسال!
تازه شروع کردم به خواندن. شما چطوری درس نرم افزار رو خوندید؟ وحشتناک حفظی هست. من واقعا با این درس به مشکل برخوردم.
دیگه همینه ک هس!!!البته بیشتر مفهومیه تا حفظی
سعی کنید با تمرکز بالا و خیلی دقیق این قسمتها را بخونید و تست هم بزنید تا بفهمید از چه زوایایی سوال میدن.راهکاری چیزی؟! تکرارتون زیاد بوده؟ مفهومی؟ فصل 1 و 2 ای که من خوندم اکثرش موردی هست و حفظی. خب مفهوم رو با یه دور خواندن دستم می یاد. ولی انقد مدل هاش بعضی جاها زیاد و شبیه هم که.... خلاصه هم برمیداشتید از این درس؟ کتاب مدرسان شریف رو دارم میخونم! خوبه؟
امید وارم آزمونت خوب بوده باشهمن جمعه آزمون 25 درصد اول پارسه رو دادم
مهندسی نرم افزار و مدیریت و زبان و خیلی خراب دادم
کسی میتونه برا این سه تا درس راهنمایی کنه یا کتاب یا جزوه خوب میشناسه معرفی کنه
نه برای امسال ب روال قبل هست.سلام دوستای عزیز
یه سوال داشتم, گرایش های شبکه و امنیت رو از ارشد IT حذف کردن و گذاشتن واسه کامپیوتر ؟!!!
برای امسال که به روال قبل بوده گرایشها،سال بعد خدا عالمه.سلام
گرایش های فناوری اطلاعات برای ارشد چه رشته هایی هستند ؟
اینجوری که فهمیدم دیگه شبکه ای وجود نداره . بقیه به قوت خود باقی اند آیا ؟
و یه سوال دیگه :
میشه کسی که کنکور ارشد داده و قبول شده منابعی که ازش راضی بوده رو به اطلاع بنده برسونه ...
انقدر منابع زیادن که آدم نمیدونه کدوم خوبه کدوم بد.راهنماییم کنید لطفا.
و دیگری اینکه :
میخواستم خواهش کنم از کسانی که تحصیلات ارشد ودکتراشون یکی از رشته های ( تجارت الکترونیک - مهندسی فناوری اطلاعات - امنیت و اطلاعات ) هست یه مختصر اطلاعاتی راجع به رشته اشون با بیان خودشون بهم بگن.
من خودم لیسانس فناوری اطلاعات دارم و میخوام برای سال بعد آماده کنکور ارشد بشم اما راستش هنوز نمیدونم چه رشته ای رو دوست دارم واسه قبولی تو چه دانشگاهی برنامه ریزی کنم و غیره...
هنوز گیج و مبهمم...
حتی نمیدونم کنکور مهندسی بدم یا چیز دیگه...
اگه دوستانی که در اون سه رشته ای که گفتم تحصیل میکنند راجع بهش اطلاعات بهم بدن لطف و کمک بزرگی در حقم کردند.
دفترچه رو از سایت سازمان سنجش دانلود کنید. هم گرایش ها و هم منابع رو به طور کامل گفته.سلام
از دوستان کسی میدونه منابع دکترای آی تی چی هستش و چه کتابایی برای این منابع خوبن؟
سلام. من دانشجوی کارشناسی آی تی بودم و الان احتمالا بخوام برم سر یه کار دولتی و میخوام مدرکم رو هم ارتقا بدم برای درجه بندی بالاتر در اداره ولی شک دارم که بین گرایش های شبکه و تجارت کدوم رو انتخاب کنم؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید
شبکهمیشه لطفا جوابم رو بدید