در مصاحبه استخدامی چه مواردی پرسیده میشود؟دوستاني كه هر گونه سوالي يا ابهامي در مورد استخدامي مهندسين شيمي دارن ميتونن اينجا مطرح بفرمايند تا هر كسي از اعضا كه ميتونه پاسخگو باشه تشريف بياره و جوابتونو بده
در مصاحبه استخدامی چه مواردی پرسیده میشود؟دوستاني كه هر گونه سوالي يا ابهامي در مورد استخدامي مهندسين شيمي دارن ميتونن اينجا مطرح بفرمايند تا هر كسي از اعضا كه ميتونه پاسخگو باشه تشريف بياره و جوابتونو بده
سلام به همه مهندسین عزیز
دوستان من درسمو سال 86 تموم کردم و الانم تازه سربازیم تموم شده و وحشتناک مشکل کار دارم گرایشمم گازه خودمم توی مشهد زندگی میکنم و هر جای ایران که کار باشه حاضرم برم دوستانی که میتونن کمک کنن لطفا راهنماییم کنن یک دنیا از همتون ممنونم.
چند وقتی بیا بوشهر زندگی کن بعد ببین تواناییات چیه
توی بوشهر احتمال زیاد کار گیرت بیاد البته بستگی به توانایییای خودت داره
سلام به همه مهندسین عزیز
دوستان من درسمو سال 86 تموم کردم و الانم تازه سربازیم تموم شده و وحشتناک مشکل کار دارم گرایشمم گازه خودمم توی مشهد زندگی میکنم و هر جای ایران که کار باشه حاضرم برم دوستانی که میتونن کمک کنن لطفا راهنماییم کنن یک دنیا از همتون ممنونم.
وجود این تایپک الزامی بود
از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند درخواست دارم اطلاعاتشونو در این زمینه در اختیار دیگران بگذارند.
ممنون
سلام مهندسسلام به همه دوستان
من امسال كارشناسي ارشد مهندسي شيمي صنايع غذايي فردوسي مشهد قبول شدم به نظر شما اين گرايش و دانشگاه بهتره يا گرايش پيشرفته باهنر كرمان چون تكميل ظرفيت ميتونم اين رشته رو انتخاب كنم.
با تشكر از همفكري شما
برای جرم و ریاضیات و کاربرد ریاضیات چه کتابی واز چه انتشاری هم برای درس و هم برای تست ارشد خوبه؟
كتابهاي سنجش تكميلي خوبه؟انتشارات هرمزگان چطور؟
سلام دوستان خسته نباشید.من دانشجوی سال اول مهندسی شیمی گرایش فراوری و انتقال گاز هستم اکه کسی در مورد این رشته میدونه و اینده ی شغلی اون چه طوری است خواهش میکنم کمکم کنید. با تشکر
سلام دوست عزیزهر کی مایله اعلام کنه
به نظر من برای کاهش استرس امتحان کنکور خوبه
کتاب های پوران پژوهش و راهیان ارشد 2 سری از کتاب های شناخته شده برای آمادگی کارشناسی ارشد هستند . به نظر من راهیان اصلا قابل مقایسه با پوران نمی باشد و اشتباهات زیادی دارد (به نسبت پوران) ضمن آنکه کتاب های راهیان درس را بصورت نکته نکته درآورده و انتظار دارد داوطلب این نکات و فرمول ها را حفظ کند در صورتی که کتاب های پوران درس را کامل توضیح داده سپس به تست می پردازد.وجود این تایپک الزامی بود
از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند درخواست دارم اطلاعاتشونو در این زمینه در اختیار دیگران بگذارند.
ممنون
سلام ,
ببخشید اگه جای بی ربط پست میزنم(به هر حال نوشته سوال در مورد کنکور).کسی راجع به دوره های فراگیر کارشناسی ارشد مهندسی شیمی اطلاعاتی نداره اصلاً تو این رشته فراگیر می گیرند؟توی اینترنت که میگشتم سال 83 دانشگاه علم و صنعت اعلام دوره فراگیر کرده بود ولی الان که سازمان سنجش فراگیر میگیره فقط صنایع و کامپیوتر رو از بین رشته های مهندسی میگیره؟