farzanehbilan
عضو جدید
شیمی عمومی
شیمی عمومی
یه مطلب خوب برای سمینار شیمی عمومی 1 لطفا
شیمی عمومی
یه مطلب خوب برای سمینار شیمی عمومی 1 لطفا
18 ساله بودیم اومدیم دانشگاه تا آینده بسازیم و جایگاه اجتماعی والایی داشته باشیم
لیسانس گرفتین ، بعدش درس خوندیم اومدیم ارشد
الانم که ارشد تموم شده، من چرا این جایگاه اجتماعی والا رو نمی بینم؟؟؟
موقع دانشجویی بچه اکتیوی بودم،وقتی یکی می گفت کار نیس، تو دلم میگفتم اینو نیگا چی داره میگه لابد چقد بی عرضه تشریف داره، واسه کسی که بخاد کار کنه، کار همیشه هست!!!!
تازه می فهمم معنی اون حرفارو!!!!!
تازه می فهمم و می بینم که آره واقعا "بند پ" هم وجود داره!!!! اونایی که نفساتون گرمه و دانشجویین و با چشموتون حسش نکردین،بخدا هست باباااااااااااااااا!!!! بخدا "بند پ" وجود داره!!!!
دیگه همه چی ارزشش رو تو ذهنم از دست داده
این همه واسه درس جونیم رو گذاشتم چی شد؟!!! هیچی!!!!
تنها من نیسم.... میدونی چقدر فوق لیسانس مهندسی شیمی دانشگاه تهران با معدل 18 می تونم بهت اسم ببرم که الان بیکارن و توی سوپر مارکت باباشون کار می کنن!!!!
اینا حرفای ناامید کننده نیست ، چیزایی هست که وجود داره توی جامعه!!!!!!!!
اره اصلا تو خوبی18 ساله بودیم اومدیم دانشگاه تا آینده بسازیم و جایگاه اجتماعی والایی داشته باشیم
لیسانس گرفتین ، بعدش درس خوندیم اومدیم ارشد
الانم که ارشد تموم شده، من چرا این جایگاه اجتماعی والا رو نمی بینم؟؟؟
موقع دانشجویی بچه اکتیوی بودم،وقتی یکی می گفت کار نیس، تو دلم میگفتم اینو نیگا چی داره میگه لابد چقد بی عرضه تشریف داره، واسه کسی که بخاد کار کنه، کار همیشه هست!!!!
تازه می فهمم معنی اون حرفارو!!!!!
تازه می فهمم و می بینم که آره واقعا "بند پ" هم وجود داره!!!! اونایی که نفساتون گرمه و دانشجویین و با چشموتون حسش نکردین،بخدا هست باباااااااااااااااا!!!! بخدا "بند پ" وجود داره!!!!
دیگه همه چی ارزشش رو تو ذهنم از دست داده
این همه واسه درس جونیم رو گذاشتم چی شد؟!!! هیچی!!!!
تنها من نیسم.... میدونی چقدر فوق لیسانس مهندسی شیمی دانشگاه تهران با معدل 18 می تونم بهت اسم ببرم که الان بیکارن و توی سوپر مارکت باباشون کار می کنن!!!!
اینا حرفای ناامید کننده نیست ، چیزایی هست که وجود داره توی جامعه!!!!!!!!
حاجی بند پ داشتی دیگه حتما، من با ارشد تو حسرت شرکت نفت موندم،اونوقت شما با دیپلم یا فوق دیپلم تشریف بردی شرکت نفت!!سلام به همگی
من سال بعد میخوام امتحان ارشد بدم ترم آخر مهندسی صنایع شیمیایی آزاد تبریز هستم من نمیدونم ظرفیت دانشگاهها چقر هست یااینکه کدوم دانشگاهها سطح بالاتری دارن و اینکه کدوم گرایشها تاپ تر هستن من کارمند شرکت نفت هستم و دوست دارم تو دانشگاه نفت آبادان وارد بشم و اگه کسی کمکم کنه و بگه که چطور میتونم جزوات تخصصی بچه های مهندسی شیمی دانشگاههای معتبر رو بدست بیارم خیلی ممنونش میشم
داداش کدوم فرج!!این پستو ده جای دیگه گذاشتی دیدم-همشونم قبول ولی شاید در آینده فرجی بشه اینجا ک حساب کتاب نداره-در ضمن جمله آخرتم قبول ندارم
سلام
دوستان با لیسانس مهندسی شیمی میشه عضو نظام مهندسی شد؟اگر آره با چه گرایشی و شرایط و مزایاش چیه؟
اتفاقا یک نگاه بندازین میبنید هم برق و هم مکانیک هم میوتنند،شرکت کنند،مهندسی شیمی کسی اطلاع نداره؟اگر منظورت نظام مهنسی ساختمان باشه نمیشه برادر . مهندس شیمی ربطی به ساختمان نداره.
معماری
شهرسازی
ترافیک
عمران و نقشه برداری
سلام.سلام دوستان
کسی هست که تو شرکت اویکو (شعبه عسلویه) کار کنه؟ اگه میشناسین لطفا معرفی کنین یه چند تا سوال دارم ازش. ممنون
مرسی عزیزسلام.
در خدمتم دوست عزیز.چه سوالی؟
سلام دوست عزیز. خسته نباشید
یکی از دوستانم رزومه فرستاده شرکت اویکو تو عسلویه. قبول کردن ظاهرا. میخواست از شرایط کاری اونجا بپرسه. من گفتم تو باشگاه میپرسم ببینم کسی هست یا نه
در صورت امکان شمارتون رو بدین بهش بگم بهتون زنگ بزنه
ممنون
مرسی عزیز
میخواستم تو خصوصی مطرح کنم ظاهرا اینباکستون پر شده
سلام.پیام خصوصیتون رو باز کنید تا جوابتون رو بدم دوست عزیز.
سلامسلام دوستان. من تازه فارغ التحصيل رشته مهندسي شيمي مقطع كارشناسي شدم. قصد دارم براي كنكور ارشد، رشته شناورم رو مهندسي HSE بزنم. كسي ميتونه راهنماييم كنه كه آيا امكان قبوليم در اين رشته هست يا نه يا اينكه اين رشته به درد بخور هست و بازار كار داره يا نه؟ ممنون از لطفتون