سلام
در تهیه ی سیکلو هگزانون علت تغییر رنگ سیکلو هگزانول بعد از اضافه کردن محلول اکساینده /سدیم دی کرومات دی هیدراته/ چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیزدرود ...
واسه گزارش کار آز آلی یه سوال دارم می خواستم بپرسم ...
دو دسیل الکل در آب حل می شود یا نه ؟ چرا ؟
سلام خوبید میتونید راجع به پیل های سوختی اطلاعاتی رو بهم بدین؟
سلام دوستان . كسي ميدونه چطوري ميشه اكسيژنو از هيدروژن جدا كرد ؟ خيلي بهش نياز دارم ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام دوست عزیزجناب 123sat این داخل کتاب خودمم هست ولی نمیدونم این نوکلئوفیل به کجا حمله میکنه و چطور این حلقه شکافته میشه و آیا واکنش رادیکالیه یا کربون کاتیونی خلاصه مکانیسم تشکیل این محصولات را میخواستم.
با تشکر از پاسخ سریع شما.
خیلی ممنون از لطفت دوست گلمجواب درست همینه که دوست خوبمون 123sat دادن ممنون از ایشون.البته این به صورت پیام خصوصی بود ولی دیدم این دوستمون هم داره جواب میده گفتم اشتباه نره. و جواب درست را بدونه.
طبق گفته دوستمون:
واکنش کربوکاتیونی هست. هنگامی که پروتون در سیستم وجود دارد مکانیسم کربوکاتیونی غیر کلاسیک تعریف میشه است ایشون. به طور ساده برای ترسیم کرددند. با تشکر از ایشون.
با سلام
به این تاپیک مراجعه کنید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/364332-درخواست-مقالات-شیمی/page6
با سلام بر مدیریت تالار.لینکی که شما دادید ارتباطی با درخواست کاربر نداره.چون منم در این راستا اطلاعاتی می خواستم ولی مطلبی در باره پیل سوختی نداشت. باتشکر.
با سلام بر مدیریت تالار.لینکی که شما دادید ارتباطی با درخواست کاربر نداره.چون منم در این راستا اطلاعاتی می خواستم ولی مطلبی در باره پیل سوختی نداشت. باتشکر.
با سلام خدمت شیما و اشکان عزیز
من عضو جدید این تالار هستم و مبدل زنگ یا rust covertor یکی از مقالات تحقیقاتی من می باشد خوشحال می شوم اطلاعات بیشتری در اختیارتان بگذارم
سلام بچه ها
خوبید؟
نمیدونم دیگه حوصله ی من رو ندارید یا سوالام خیلی سخته؟ (قسمت دومش شوخی بود)
جواب این سوال رو برای چهارشنبه میخوام.
اگر لطف کنید و راهنماییم کنید ممنون میشم.
چرا در ابدهی باند دوگانه به جای H2SO4 از HCl استفاده نمیکنیم؟
پیشاپیش تشکر
سلام دوستان ممکنه توضیح مختصری بدهید کلمه سوبسترا و سولولیز در شیمی الی به چه معنایی است ؟ خیلی ممنونم متشکرم
سولولیز(solvolysis ) :سلام دوستان ممکنه توضیح مختصری بدهید کلمه سوبسترا و سولولیز در شیمی الی به چه معنایی است ؟ خیلی ممنونم متشکرم
سلام مرسی برای مطلب مفیدتان، فقط سند بلاست چیه (خط سوم)؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | درخواست کتاب های مربوط به شیمی آلی | شیمی آلی | 10 |