با سلام
دوستان عزیزم،لطفاً تمام سؤالات مربوط به درس "نظریه زبان ها و ماشین ها " را فقط در این تاپیک بپرسید
موفق باشید
موفق باشید
آخرین ویرایش:
كسي جواب نداد خودتون رسيدين؟سلام به همه
من به جوابم رسیدم و فقط این تاپیک رو حذف نکردم تا اگر کسی راجع به نظریه سوالی داشت در این قسمت وارد کند
موفق باشید
سلام به همه دوستان
ما دو روش برای تبدیل داریم
1.تبدیل NFA بدون لاندا به DFA
2.تبدیل NFA لاندا به DFA
هر چی کتاب پیتر لینز و جزوه استاد رو می خونم هیچی نمی فهمم از دوستان اگر کسی با مثال برای من توضیح دهد خیلی ممنون می شم
در روش دوم از دو تابع (حالت) closure , (سمبل , حالت) move استفاده می شود که اینها رو هم می خوام توضیح دهید
در ضمن اگر کسی لینکی هم راجع به این موضوع سراغ داره لطف کنه معرفی کنه
فقط بچه ها من فردا امتحان دارم پس اگه کسی بلده یه کمی زودتر اقدام کنه
با سپاس
راستش رو بخوای با کمک یه کی از همکلاسی هام البته من زیادی روش کار کرده بودم و فقط اون یه اشاره ای کرد تا موضوع را گرفتم ولی بازم جزوه استاد و کتاب رو مشکل دارم(نتیجه : دوست خوب یه نعمته و گاهی هدیه خداوند به تو است پس بایدقدرش رو بدونیم)كسي جواب نداد خودتون رسيدين؟
خیلی دوست دارم این کار رو بکنم ولی خب این که برنامه نویسی نیست که کدش رو بزارم اینجا، احتیاج به مثال (به صورت شکل ) و تفسیر داره و من هم توی امتحانا هستم ولی بعدا یه فکری می کنیمکاش خودتون توضیح بدید حداقل!
سلام به همه
من به جوابم رسیدم و فقط این تاپیک رو حذف نکردم تا اگر کسی راجع به نظریه سوالی داشت در این قسمت وارد کند
موفق باشید
salam khobi?
toro khoda bara ma ham javabo befrest
age mitoni be imelam send koni mamnon misham
vaghan niaz darim
age send koni komak bozorgi kardi
send koni hatman
tnx
سلام کتاب پیترلینزسلام بچه ها
برای درس نظریه ماشین ها چی بخونم خوبه؟( منظورم کتابی با حل تمرین های زیاده)
بچه ها من نمیتونم این درسو بفهمم!!!!
نمیتونم!!!
چکار کنم؟ کمککککککککککککک کنید.
اتوماتای پشته ای چقدر سخته!میشه مفهومشو کسی توضیح بده
سلام، خیلی ببخشید دوستان، نمی دونستم این سوال رو کجا مطرح کنم، تصمیم گرفتم اینجا بزارمش، ممنون می شم اگر کسی بتونه کمکی کنه
این سوال مربوط می شه به نظریه زبان ها و ماشین :
یک ماشین متناهی معین (DFA) با حداقل حالات ممکن برای پذیرش رشته های عبارت منظم زیر طراحی کنید.
مشاهده پیوست 80383
ممنونم