با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من ی نرم افزار برای بریدن قسمتی از آهنگ دانلود کردم به نام mcutter
تو سایتی که دانلودش کردم نوشته بود آهنگ انتخاب می کنید زمان قسمتی که می خواهید رو میدید و بعد سیو می کنید
اما فایلی که من دارم حدود 11 دقیقه است در حالیکه تو نرم افزار فقط 28 ثانیه اش نشون داده میشه
و هر چقدر که زمان میدم اصلا اعمال نمیشه و دوباره همون 28 ثانیه رو نشون میده، این 28 ثانیه رو هم وقتی سیو می کنم جملاتی که پخش میشه نامفهومه
من این نرم افزار رو برای اندروید دانلود کردم و با گوشیم این کارو انجام میدم
ی فایل سخنرانی و فرمتش mp3هستش
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
شاید از این برنامه هاس که باید نسخه اصلیشو بخری.
واسه اندروید 10ها برنامه مشابه هست. از یه برنامه دیگه استفاده کنید. (من چون از این برنامه ها تا حالا استفاده نکردم، چیزی تو ذهنم نیست معرفی کنم بهتون)
با سلام
شماره یا رقمی که روی آیکون تلگرام و موبوگرام نشون داده میشه چیه؟
از بعضیا پرسیدم گفتن اون تعداده پیام های نخوانده نشده است ینی از کانالها و گروهها اما من پیام خوانده نشده ندارم
کسی میدونه اون رقمها چطوری پاک میشن؟
ممنون
واسه من بعضی وقتا اینطوری میشه. تقریبا ماهی 1-2 بار رو مقدار 999 می مونه عددش. چند روز بعدش درست میشه خود به خود.
تلگرامم 113 و موبو هم 50 رو نشون میده
درست هم نمیشه... کشو پاک کردم
از اندروید پوشه دیتا رو پاک کردم
و..
هر بلایی سرش میارم نمیره!!!!!
درود
چطور میشه عکس ها و فیلم خلاصه هر چی که از تلگرام دانلود میشه رو مستقیم تو حافظه جانبی گوشی ذخیره کرد؟؟؟
ممنون
===
چون گوشیم یک دفعه قفل کرد پین کد میخواست مجبور شدم گوشی ریست بشه به ناچار هر چی از تلگرام ذخیره کرده بودم پاک شد!!!
ممنونمباید گوشیو روت کنی و با برنامه ای دیگر محل ذخیره برنامه تلگرام رو عوض کنی.
ممنونم
صفحه گوشیم همیشه روشنایی صفر تنظیم میکنم واسه راحتی چشم! بیرون خونه بودم خواستم قفل رو باز کنم صفحه گوشی رو ندیدم فک کنم واسه همین چند بار زدم قفل شد و کد پین میخواست!!!
آیامیتونه از این باشه؟؟
=====
اگه بخوام خودم تو خونه گوشی رو فلش کنم( یا همون ریست فکتوری)
آموزشش به چه صورته؟( تعمیرات واسه یه فلش 20تومن گرفت!!!
اون مشکلتون که نمی دونم علتش چیه.
اما یه چیز دیگه، من تلگرامو پاک کردم، فقط موبو دارم. هیچ مشکلی هم ندارم. شما هم پاکش کن تلگرامو اگه فقط از موبو استفاده می کنی؛ گوشیت سبک تر میشه. پشیمون هم شدی خب تلگرامو به راحتی میشه دوباره نصب کرد.
با یک کامپیوتر دیگه تست کنیدسلام. دوستان من می خوام گوشی اندرویدمو به کامپیوتر وصل کنم. اما وقتی می خوام وارد بعضی از پوشه ها مثه عکسا و...بشم اولا که طول می کشه لود کنه. دوما وقتی می خوام یکی از عکسا رو باز کنم اصلا باز نمیشه و در کل هنوز تو فاز لود شدنه. وقتی هم که بخوام کنسل کنم هنگ می کنه و باید سیستم و ری استارت کنم. سیستم کامپیوترمم پایین نیست. نمی دونم مشکلش چیه؟
سلام
برای اینترنت گوشی، مودم تویِ خونه رو روشن میکنم اصلا وای فای گوشی بالا نمیاد !!!! چرا؟
قبلا خوب بود وصل میشد...
سلام دوستان. موقع وصل شدن به اینترنت با گوشیم، اگه یه نفر دیگه قبل از من با گوشیش به نت وصل باشه من دیگه نمی تونم وصل بشم، ممنون میشم راهنماییم کنید.( قبلنا اینجوری نبود)
سلام. آره با وای فای وصل میشم. کلا اگه یه نفر قبل از من با گوشیش از طریق وای فای وصل شده باشه، من نه از تلگرام میتونم استفاده کنم نه از جستجوگربه وای-فای وصل میشی واسه نت؟
سلام. آره با وای فای وصل میشم. کلا اگه یه نفر قبل از من با گوشیش از طریق وای فای وصل شده باشه، من نه از تلگرام میتونم استفاده کنم نه از جستجوگر
نمی دونم راستش. شاید مودم رو طوری تنظیم کردین در عین واحد فقط 1 کاربر بتونه بهش وصل شه.
آخه قبلا اینجوری نبود. بعدشم اینکه تازگیا یه علامت ضربدر بالای آنتن گوشیم بود. فک کنم چون زیادی گوشیمو این ور و اونور می کوبم اینجوری شده. یه بار سیم کارت و درآوردم بعد دوباره گذاشتم سر جاش. الان اون علامته رفته. احتمالا کانکت نشدنشم به خاطر همونه
سلام
دوستان چند مشکلی دارم:
1- فایل های صوتی که از تلگرام دانلود میکنم! گذاشتم تو درایوی تو کامپیوتر همه محو شد
چیزای آموزشی بود پریده...چرا؟؟؟
2- باز همون فایل ها رو میزارم تو گوشی بازم play نمیکنه!!! چرا؟mx player هم نصب دارم ولی نمخونه باز!!!
ممنون
1-یعنی چه مشکلی؟راهی برای برگشتن فایل ها نیست؟سوال 1 که مشکل از کامپیوتره
سوال2: فرمت فایلهای صوتی ضبط شده با تلگرام ogg هستش که هر برنامه ای قادر نیست این فرمت رو پخش کنه. تو کامپیوتر با برنامه Pot Player امتحان کن، احتمالاً اجرا شه. تو موبایل مثلاً پلیر سونی و سامسونگ نمی تونن اجراش کنن، اما ال جی (جی 2 و 4) پخش می کنن.
1-یعنی چه مشکلی؟راهی برای برگشتن فایل ها نیست؟
2- lg l40دارم پخش نمکنه!!!!
سلام دوستان. من می خوام گوشی سامسونگ روت کنم، اما می ترسم. چه نرم افزاری برای روتش مناسبه؟.....بعد روت خراب نمیشه؟ خراب بشه در چه حدی خراب میشه؟ می گن در معرض خطر قرار می گیره، منظورشون چه خطریه؟......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | 20 قابليت جديدي که اندرويد 7 (نوقا) به آنها مجهز شده است. | اندروید | 0 | |
A | درخواست كمك جهت جدانوشتن فونتهاي فارسي در اندرويد 4 | اندروید | 1 |