با سلامبا سلام
آیا احکام قطعی صادر شده از دادگاه های تجدید نظر استان قابل اعتراض است؟
با تشکر
ارای قطعی تنها از طرق خاص و محدودی قابل اعتراض است.
با سلامبا سلام
آیا احکام قطعی صادر شده از دادگاه های تجدید نظر استان قابل اعتراض است؟
با تشکر
سلامبا سلام
اگر شخصی بدون دریافت ویزا و پاسپور از مرز غرب به کردستان عراق برورد
حکم قانومی راج این شخص چیه ؟
با تشکر
سلامبا سلام
1- در صورت صدور حکم عدم تمکین از دادگاه میتوان دادخواست اختیار زوجه داد؟
2- چه شرایطی را برای دادخواست اختیار زوجه دوم باید در نظر داشت؟
3- در صورتیکه بعد از اختیار زوجه دوم، زوجه اول خواست تمکین کند میتواند دادخواست مسکن جدا نماید؟
با سلام خدمت دوستان عزیز./
مشکل بنده پیرامون موتور سنگین هستش./
چند روز پیش با حکم دادستان شهرستان به منزل ما اومدن و موتور منو بردن ...
خواستم ببینم از نظر قانونی حدود چقدر جریمه میبرن و حکم چیه ؟؟
مدل: هوندا 950CC
با سلامبا سلام...
اگه کسی یه زمین رو به نام یکی دیگه کنه وبا نام خرید ثبتش کنن میتونه دوباره شکایت کنه و پس بگیره؟؟؟
ممنون
با سلامسلام
1-بله در صورت عدم تمکین زوجه میتوان از دادگاه درخواست اجازه برای ازدواج مجدد کرد.
2-شرایط خاصی وجود ندارد و همه چیز مربوط به اجازه دادگاه است.
3-خیر همسر اول در این مورد حق درخواست مسکن جدا ندارد
موفق باشيد
با سلاممی خواستم بدونم در مصاحبه دانشگاه علوم قضایی چه سوالاتی می برسند؟
بابت تصادفی که یک سال پیش کردم دوهفته پیش جلسه ای دردادگاه تشکیل شد وازبیمه هم نامه فرستاده بودند قاضی گفت دوهفته دیگه حکم دیه می اید ولی درجلسه دادگاه مبلغ حکم را نگفتند ایا درست هست این روش واینکه ایا دوباره به من که مقصرم نیازی هست دردادگاه یا بیمه حضورپیداکنم
منون دوست عزیز قبلا دربیمه تشکیل پروندهد اده ایمبا سلامتصمیم قاضی كاملا صحیح بوده است و تا زمانی که رای صادر نشده است نباید به کسی اطلاع دادبعد از صادر شده رای دیگر جلسه ای تشکیل نمی شودشما با همکاری مصدوم باید پرونده ای در بیمه مربوطه جهت پرداخت دیه باید تشکیل دهیدموفق باشید
با سلامسلام دوستان،
من از 25 خرداد ماه توی یه کارخونه خصوصی مشغول به کار شدم و بیمه هم نشدم، اگه الان بخوام بیام بیرون یعنی ترک کار کنم کارخونه میتونه حقوق باقیمونده من رو بهم نده؟! یا با ادعای خسارت به خاطر یک هفته غیبتی که توی شهریور داشتم یا اینکه ترک کار کردم بقیه حقوقمو رو به جای خسارت برداره؟!
در هر صورت می خوام ببینم اگه من ترک کار کنم (با توجه به اینکه تا 3 ماه کار من آموزشی محسوب میشه و توی قرارداد نوشته اگر 3 ماه اول ترک کار کنم مابقی حقوقم رو بهم نمیده) می تونم حقوق باقیموندمو بگیرم ازشون ؟! یا مثلا بذارم 25 شهریور که 3 ماه تموم شه بیام بیرون از کار؟! یا میتونن با ترفند و دوز و کلک بقیه حقوقم رو ندم.
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید، نیاز فوری به جواب ااین سوال دارم
با سلامسلام دوستان.راستش یکی از دوستام یه چیزی گفت ک من میخواستم با شما در میون بذارم ببینم حرفش درسته یا نه؟
آیا بعد از فوت پدری که ارث خودشو ب میل خودش ب طور مساوی بین دختر و پسرش تقسیم کرده با وجود وصیت نامه پسر میتونه شکایت کنه و سهم بیشتری بخواد؟؟؟
با سلام
یله امکان عدم تنفیذ وصیت نامه وجود دارد
عدم تنفیذ چیه
یعنی میشه شکایت کرد؟
بله میتوان وصیت مازاد را رد نمود البته به این شرط که مسبوق به قبول نباشد.
موفق باشيد
مسبوق ب قبوووووووووووووووول من ک نفهمیدم ولی مث اینکه میتونه شکایت کنه.آخه این چ قانونیه وصیت که نوشته شده توسط پدر
فرد در وصیت محدودیت دارد و پدر دوست شما تا ثلث اموال را می توانسته وصیت نماید
با سلامسلام میشه لطف کنید ودرمورد قرارداد اعطای نمایندگی راهنمایی کند؟
با سلامسلام .
قضیه مهریه 110 سکه توی مجلس تصویب شد ؟ الان به عنوان قانون دراومده یا نه ؟ من از هر کسی میپرسم یه عده میگند اره یه عده میگند نه !
باسلام اعطای نمایندگی محصولات بسته بندی موادغذاییبا سلام
لطفا سوالتون رو كامل طرح كنيد.
اعطاي نمايندگي بيمه؟فروش؟انحصاري؟ و......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
متن سوالات و پاسخنامه آزمون وکالت سال ۱۳۹۱ | حقوق | 0 | ||
سوالات ازمون وکالت 91 به همراه کلید ازمون | حقوق | 0 | ||
سوالات و پاسخنامه آزمون کارآموزی وکالت 91 | حقوق | 0 | ||
دانلود سوالات آِزمون دکتری حقوق سراسری ۹۱ | حقوق | 0 | ||
پاسخگویی به تمام مشکلات حقوقی | حقوق | 14 |