سلام و ممنون دوست من که باسخ دادید
شماره ارور رو از کجا بخونم؟
در پایین صفحه خطا علت خطا و یک کد هگز نوشته که این کد می تونه راهنمای شما باشه.
سلام و ممنون دوست من که باسخ دادید
شماره ارور رو از کجا بخونم؟
نقشه ها رو اول به فرمت اتوکد تبدیل کنید و دوباره در ورژن جدید از اتوکد به ایپلن برگردونید.اگر نشد. جز کپی بعضی قسمت ها و تکمیل دوباره اون در ورژن جدید راهی نیستجناب مهندس ساسان با تشکر از زحمات شما یه سوال داشتم ازتون ما بر روی سیستم های شرکت دو ورژن مختلف از نرم افزار رو نصب کردیم متاسفانه تمامی نقشه های که ما بر روی ورژن قدیمی کشیده ایم بر روی ورژن جدید قابل بازگشایی و ویرایش نیست و بدلیل اینکه یک سری آپشن ها در ورژن جدید اضافه شده و یا نمادهای شماتیک عوض شده باز کردن نقشه در ورژن جدید اپلن با مشکل روبرو میشه آیا راهی برای دور زدن این موضوع شما مد نظر داریند ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
با تشکر
شاید با این پست مشکل حل بشهسلام من دوتا سوال از pspice داشتم:
1.امروزوقتی runبرای شبیه سازی رو انجام میدم برام ارور زیر میاد درحالی که قبلا نمی اومد :/ البته وقتی مدارو جای دیگه و توی فولدر دیگه ای از اول و به همون شکل ترسیم می کنم این ارور نمیاد :/
#unable to find netlist file
2.میشه بگین این ارورم علتش چیه؟
there are errors during netlisting.please refer to sessiin log.
ممنون
من این پستو خوندم و دقیقا همون مشکلی که اون فرد داشت رو پیدا کردم ولی من نمی دونم run drc از کدوم قسمته!!!!!!!!!!چنین چیزی تو capture پیدا نکردم :/
درود بر شماسلام
من میخوام با نرم افزار دیگسایلنت سیستم سه ماشینه ی 9 باسه رو مدل کنم!
در واقع خود دیگسایلنت این سیستم استاندارد رو داره...ولی وقتی اجراش میکنی اطلاعات پخش بارش با اطلاعاتی که توی کتاب سور اومده متفاوته و اطلاعات ماشینهای سنکرون سیستم شبیه سازی شده توی دیگسایلنت هم با اطلاعات اومده توی کتاب فرق داره.درواقع فکرمیکنم علت اینکه جواب درست از اجرای برنامه نمیگیرم همینه که اطلاعات ماشینهاش فرق داره
حالا من نمیدونم چیکار کنم.اطلاعات دقیق کتاب رو هم که وارد میکنم خطا میده....
لطفا اگه کسی جواب سوال من رو میدونه به من بده
ممنون
درود بر شما
بله سیستم 9 باسه استاندارد تو دمو شبیه سازی شده دوست من...
منظورتون رو از کتاب سور متوجه نشدم... فقط اینو میتونم عرض کنم که اطلاعات میتونه متفاوت باشه و میتونه دلیل این اخلاف باشه...
المینای عزیز، نرم افزار DIgSILENT از نظر مدیریت و امنیت یکم سختگیره و اگر با یوزر دمو واردش بشید نمیتونید تعییر بدید مدار رو...
راه حل: پروژه IEEE 9 Bus Standard System رو از پوشه دمو کپی کنید و توی پوشه یوزر خودتون پیست کنید... بعد میتونید هر مقداری که دلتون خواست به پارامترهاش بدید...
سربلند باشید
درود بر شما
بله سیستم 9 باسه استاندارد تو دمو شبیه سازی شده دوست من...
منظورتون رو از کتاب سور متوجه نشدم... فقط اینو میتونم عرض کنم که اطلاعات میتونه متفاوت باشه و میتونه دلیل این اخلاف باشه...
المینای عزیز، نرم افزار DIgSILENT از نظر مدیریت و امنیت یکم سختگیره و اگر با یوزر دمو واردش بشید نمیتونید تعییر بدید مدار رو...
راه حل: پروژه IEEE 9 Bus Standard System رو از پوشه دمو کپی کنید و توی پوشه یوزر خودتون پیست کنید... بعد میتونید هر مقداری که دلتون خواست به پارامترهاش بدید...
سربلند باشید
سلامسلام نمیدونستم دقیقا باید کجا بپرسم
اما ...
همه نرم افزارای تخصصی-حرفه ای برق در تبلت سامسونگ قابل اجراست؟
سلام
خیر دوست عزیز سیستم عامل تبلت اندرویید هست ولی نرم افزارها اکثرا برای ویندوز نوشته شدن...
قدرت پردازش تبلت هم فکر نمیکنم به اون حد باشه...
اگه میخواید قابل حمل باشه بله مینی لپ تاپ (که دی وی دی رم ندارن) بگیرید که هم سیستم عاملش ویندوز باشه و هم قدرت پردازشش بالاتر از تبلت باشه و بتونه برنامه رو ران کنه...یعنی سیستمی که سبک و راحت قابل حمل باشه مث تبلت نیست؟یا لپتاپ 11اینچ بگیرم بله؟
اگه میخواید قابل حمل باشه بله مینی لپ تاپ (که دی وی دی رم ندارن) بگیرید که هم سیستم عاملش ویندوز باشه و هم قدرت پردازشش بالاتر از تبلت باشه و بتونه برنامه رو ران کنه...
چه نرم افزاری رو میخواید کار کنید باهاش؟
سلامسلام دوستان.
من Pspice 9.2 رو از روی یک مجموعه نرم افزاری نصب کردم ولی برای کرک به مشکل خوردم.
دقیقا طبق فیلم آموزشی پیش رفتم ولی کرک رو انجام نمیده و پیغامی که عکسش رو گذاشتم میاد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان.
من Pspice 9.2 رو از روی یک مجموعه نرم افزاری نصب کردم ولی برای کرک به مشکل خوردم.
دقیقا طبق فیلم آموزشی پیش رفتم ولی کرک رو انجام نمیده و پیغامی که عکسش رو گذاشتم میاد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.