سلمبا سلام. چطور میتوان از اینترنت بیسیم استفاده کرد؟ چه حداقل های سخت افزاری و نرم افزاری لازم است؟ آیا ممکن است در این نوع ارتباط با شخصی چند منزل دورتر شریک شد؟ لطفا کامل توضیح دهید.
ممنون
ممنون از راهنماییتونسلام دوست عزيز
ترم اول كه درس ارائه شده محدودند و اونايي كه مي توني بگيري بگير (ما كه دانشگاه آزاد خودشون ترم اول واسمون انتخاب واحد كردن و حتي حق حذف و اضافه هم نداشتيم)
به هر حال طبق چارت اين ترم فقط مي توني اين درسا رو ورداري:
من بهت توصيه مي كنم كه همشون رو ورداري
------------------------------------------------------------------------
رياضي (1)
تاريخ تمدن
مباني فناوري اطلاعات
مباني كامپيوتر و برنامه سازي
----------------------------------------------------------------------
دو سه واحد ديگه هم مي توني عمومي بگيري واسه ترم اول 15 تا 16 واحد كافيه مخصوصا كه ترم بهاره معمولا به خاطر تعطيلات خيلي كوتاه هستش و بايد مواظب باشي دراسات تل انبار نشه
سلام دوستان
من دانشجوی ترم اول IT کارشناسی هستم.
در مورد انتخاب واحد سوال داشتم.هیچی هم در این مورد نمیدونم.
میشه یه راهنمایی کنین که چه درس هایی رو برای ترم اول بگیرم بهتر هست. می خوام سطح دشواری درس ها متوسط رو به بالا باشه. آخه چندماهی هست که استراحت کردم و الان فول انرژی هستمترم بهمنی هستیم دیگه
درس های ارائه شده رو قرار دادم.
رشته ریاضی هم بودم
با تشکر
سلام دوستان
من دانشجوی ترم اول IT کارشناسی هستم. غیرانتفاعی
در مورد انتخاب واحد سوال داشتم.هیچی هم در این مورد نمیدونم.
میشه یه راهنمایی کنین که چه درس هایی رو برای ترم اول بگیرم بهتر هست. می خوام سطح دشواری درس ها متوسط رو به بالا باشه و حداکثر واحدها رو بگیرم فکر کنم همون 20 واحده. آخه چندماهی هست که استراحت کردم و الان فول انرژی هستمترم بهمنی هستیم دیگه
درس های ارائه شده رو قرار دادم.
رشته ریاضی هم بودم
لطفا هرچه سریعتر راهنمایی کنید
سپاس
عکس دروس انتخاب واحد رو اینجا اپلود کردم لطفا ببینید و در انتخاب دروس کمکم کنید
با سلامي گرم به خوش تيپسلام دوستان عزیز. من هم توی تالار ،هم رشته ی IT تازه واردم و نمیدونم بیشتر روی چه مبحثی کار کنم که هم راحت باشه هم آینده ی شغلی خوبی داشته باشه .
اگه می شه راهنماییم کنید. ممنون![]()
سلام به هر دو دوست عزیز خوش آمد میگویم . منم با نظر این دوست عزیزم موافقم . باید اول ببینی به چی علاقه داری یعنی مسیرت رو انتخاب کن بعد گامهای دیگه رو بردار . اگه ندونی به چی علاقه داری نتیجش از این شاخه به اون شاخه پریدن میشه . پس دوست عزیز گام اول هستش که دشوار است . موفق باشید .با سلامي گرم به خوش تيپ
خوشحالم كه تو هم مثل من تازه واردي، من ترم دوم رو مي خوام شروع كنم
از اون جايي كه اين رشته خيلي وسيع هستش تو بايد اول از همه بدوني كه به كدوم يكي از كاربردهاي آي تي علاقه داري اون وقته كه تكليفت مشخص ميشه ، تنها مشكل ما دانشجويان آي تي اينه كه تو ايران هستيم و از خيلي چيزها عقبيم، تو اين رشته بايد فوق العاده فعال باشيو پول خرج كني وگرنه كسي كه حوصله نداشته باشه اين رشته به دردش نمي خوره، همچنين زبان خارجيت بايد عاليه عالي باشه، چون خيلي به دردت مي خوره و همچنين هر روز بايد تو سايت ها بگردي و از فعاليت هاي آي تي خبر داشته باشي
اگه راهنماييم بد بود به خوبيه خودت ببخش![]()
سلام دانشجويان عزيز
من تازه وارد اين رشته شدم، از آي تي خوشم مياد مخصوصاً از قسمت شبكه و امنيت ، ولي هيچي بلد نيستم
وفقط از اسمشون خوشم اومده و هر چي بيشتر مي گذره بيشتر نا اميد مي شم ،از وقتي هم كه اين مطالب تالارها رو مي خونم ديگه دلم مي خواد خودم رو خفه كنم چون حتي از يه كلمش هم سر درنميارم
تو رو خدا به دادم برسيد، يعني اشتباه كردم كه اومدم آي تي؟
توضيحاتي كه دوستان عزيز دادن خوبه ها، ولي اصلاً متوجه نمي شم اسم هايي كه نوشتن يعني چي![]()
سلام به همه دوستان
شب همگي به خير
من معماري سنتي هستم.رشته تحصيلي من معماري.نميدونم چرا اينقدر به هك كردن علاقه دارم ولي هيچي بلد نيستم فقط يكبار با ساب سون يك تروجان ساختم رو سيستم كافينت فرستادم تا 2روز كار كرد بعد از كار افتاد.دوستان عزيز اگه ميشه منو تو اين زمينه راهنمايي كنيد كه براي هك يا نفوذ به رايانه ها چه چيزهايي بايد ياد بگيرم.اگر كسي هم از مشهد در اينجا هست كه در زمينه هك كارش درسته لطف كنه براي من پيام بذاره
ممنون از همه بروبچ باحال وبا معرفت آيتي.
دم همتون گرم![]()
سلام بچه ها
در مورد سايبر كسي اطلا عاتي داره؟
من فقط مي دونم كه يه روابط عموميه مجازيه كه سطحش خيلي بالاتر از وب و اينترنت هستش و با تك تك مخاطبان ارتباط دو سويه و تعاملي داره ولي در كل هيچي ازش نميدونم
مي تونيد توضيح بيشتر و مفصلي بهم بديد؟![]()