sara.mortazavi
کاربر حرفه ای
IT
هر دوش خوبه
علاقه مهمه
هر دوش خوبه
علاقه مهمه
با شبکه ۱ به جایی نمیرسی.نتورک پلاس رو دانلود کن بشین بخون. ( +Network )سلام.ممنون ازصحبتتون.نه راستش من فقط درس شبکه1روکه توی دانشگاه خوندم درهمون حدمی دونم.من واقعانمی دونم چطورشروع کنم گاهی حس میکنم دیرشده وحسرت می خورم.اما اینافایده ای نداره بایدبدونم میخام چکارکنم.واقعابه راهنمایی نیازدارم.
سلام.من آلما هستم دانشجوی ترم5آیتی.متاسفانه بایدبگم که من این مدت اصلا رشتموعملی کارنکردم.می خواستم کمکم کنیدومنوراهنمایی کنیدکه چطوروازکجاشروع کنم که وقتی فارغ التحصیل میشم حرفی واسه گفتن داشته باشم.لطفابهم کمک کنید.
سلامسلام بچه ها من از هم رشته های شما نیستم ولی سیستمم مشکلی داره که شاید راه حلشو شما بدونین
اینترنت اکسپلوررم باز نمی کنه مسنجرمم همین طور ولی با موزیلا می تونیم سایتامو باز کنم .20 روز پیشم ویندوزمو عوض کردم ولی الانم همین طور شده
کسی می دونه باید چیکار کنم ؟
مگه برات حلشون نکردمسلام
خوب هستید؟
من 3 تا مسئله دارم که میخواستم فلوچارتش رو بکشم ولی تو حلش شک دارم... میشه برام حلش کنید با چیزی که دارم مقایسه کنم؟
1-برنامه ای بنویسید که 10 عدد را از ورودی گرفته و مجموع آنها را در خروجی چاپ کند:
2-برنامه ای بنویسید که یک عدد را از ورودی گرفته و مجموع اعداد از 1 تا آن عدد را در خروجی چاپ کند:
3-برنامه ای بنویسید که یک عدد را از ورودی گرفته و تشخیص دهد اول است یا خبر: