سوالات و مشکلات و درخواست های خود را فقط اینجا مطرح کنید

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
می خوام برای کارشناسی یکی از این گرایش های (امنیت اطلاعات ، برنامه نویسی تحت وب ، طراحی صفحات وب)رو انتخاب کنم .
والا تا اونجا که به ما گفتن واسه کارشناسی گرایش نمیدن.
حالا یا تمام این مدارج تحصیلی که ما طی کردیم با دروغ همراه بوده یا اینکه به شما دروغ گفتن! البته احتمال هایی مثل تغییر سیستم،یا تفاوت سیستم علمی کاربردی هم وجود داره.
در مورد علمی کاربردی هیچی نمیدونم.

سلام
دوستان USB های سمت راست لپ تاپ ام بعده این چند روز که از دیال آپ استفاده کردم خراب شدن!
یعنی چیزی نمیخونن!!
من USB رو وصل میکردم به یکی از درگاه ها!
ولی اون یکی هم که نزدیکش هست خراب شده!:(
الان به نظرتون مشکل 100% سخت افزاری هست؟
حالا از کجا به این نتیجه رسیدی که مربوط به اون موضوعه؟ (از وقتی اوباما انتخاب مجدد شده تا به امروز هوا سرد و سردتر شده...به هم ربطی دارن؟)

چیزی نمیخونن یعنی چی؟ به نظرم منظورت فلش باشه.خب با موس یا سایر دستگاه ها هم مشکل دارن؟

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
سلام
دوستان USB های سمت راست لپ تاپ ام بعده این چند روز که از دیال آپ استفاده کردم خراب شدن!
یعنی چیزی نمیخونن!!
من USB رو وصل میکردم به یکی از درگاه ها!
ولی اون یکی هم که نزدیکش هست خراب شده!:(
الان به نظرتون مشکل 100% سخت افزاری هست؟
به نظرم دلیلش ی چیز دیگس..با device دیگه مثه موس تست کن.

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا از کجا به این نتیجه رسیدی که مربوط به اون موضوعه؟ (از وقتی اوباما انتخاب مجدد شده تا به امروز هوا سرد و سردتر شده...به هم ربطی دارن؟)

چیزی نمیخونن یعنی چی؟ به نظرم منظورت فلش باشه.خب با موس یا سایر دستگاه ها هم مشکل دارن؟

آره باهمه چی مشکل داره و کلا" هیچی رو نمیشناسه!

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با یه روشن خاموش مثل اینکه مشکلش حل شده!
نمیدونم کلا" این لپ تاپ چرا اینجوری میکنه!!!!

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان من صفحه ی google translate ام رو به حالت زیر دراوردمش!!
ولی نمیدونم چه جوری:(
من همش دستم رو ctrl بود نمیدونم با چه کلید دیگه ای گرفتمش ولی هر کلیدی بود نزدیک به کلید کنترل سمت چپ صفحه کلیدم هست!!!
حالا چی کنم به حالت عادی برگرده؟؟

آخرین ویرایش:

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان من صفحه ی google translate ام رو به حالت زیر دراوردمش!!
ولی نمیدونم چه جوری:(
من همش دستم رو ctrl بود نمیدونم با چه کلید دیگه ای گرفتمش ولی هر کلیدی بود نزدیک به کلید کنترل سمت چپ صفحه کلیدم هست!!!
حالا چی کنم به حالت عادی برگرده؟؟

خودم یاد گرفتم:D
Ctrl با + صفحه رو بزرگ میکنه و با - صفحه رو کوچیک میکنه:D

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فایرفاکس رو نمیدونم اما کروم با کنترل+اسکرول موس هم زوم میکنه.

برای فایرفاکس هم امتحان کردم همین هست یعنی با اسکرول موس هم زوم میکنه.
منم اون موقع همین کار رو کرده بودم که صفحه ام بزرگ شده بود.

عشق کامپیوتر

اخراجی موقت
با سلام
بعد از نصب برنامه ی adobe captivate همه ی فایل ها ی کامپیوتر تبدیل به فایل هایی با پسوند lnk شدن و باز نمیشدن الان برنامه رو حذف کردم و لی باز هم فایل های برنامه رو دسکتای و استارت منو همون شکلی هستن ولی فایل ها در درایوها درست هستن.
راه حلش چیه؟

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
با سلام
بعد از نصب برنامه ی adobe captivate همه ی فایل ها ی کامپیوتر تبدیل به فایل هایی با پسوند lnk شدن و باز نمیشدن الان برنامه رو حذف کردم و لی باز هم فایل های برنامه رو دسکتای و استارت منو همون شکلی هستن ولی فایل ها در درایوها درست هستن.
راه حلش چیه؟

سلام
کلیک راست بکن روی برنامه مورد نظر
open with رو بزن
یا اونجا برنامه های مورد نظر برای باز کردن فایل پیشنهاد میشه
یا در قسمت browse کلیک کرده
و فایلی رو که میخوای با فرمت مورد نظر خاصی باز کنی رو از توی سیستم پیدا میکنی

Drago

کاربر ممتاز
با سلام
راه حلش چیه؟
lnk که شرتکاته (همون میانبر)...
مطمئنی صرفا به اون برنامه مربوط بوده؟ من مشکوکم به این موضوع!
راه حلش هم تقریبا همونه که امیرحسین گفت : فایل هایی که میدونی با چی باز میشن رو با نرم افزار مخصوص خودش باز کنی.

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

دوستان من مسنجرم یه چند وقت بود هی آن و آف میشد!
بعد یاهو مسنجر رو دیشب حذف کردم به جاش نرم افزار trillian رو نصب کردم!

ولی باز هم مسنجرم قطع و وصل میشه!
دیگه نمیدونم دلیلش چی هست!
کسی تا حالا به این مشکل برنخورده؟؟

Drago

کاربر ممتاز
دوستان من مسنجرم یه چند وقت بود هی آن و آف میشد!
بعد یاهو مسنجر رو دیشب حذف کردم به جاش نرم افزار trillian رو نصب کردم!

ولی باز هم مسنجرم قطع و وصل میشه!
دیگه نمیدونم دلیلش چی هست!
کسی تا حالا به این مشکل برنخورده؟؟
همینکه تریلیان نصب کردی خودش کلی پیشرفته! :D

یاهو مسنجر،چه سرورهاش و چه کلاینتش چیز بسیار مزخرفیه.اگه به خاطر ارتباط با چندتا از دوستان "نه چندان فنی" نبود هیچوقت استفاده نمیکردم.
این مسئله قطع و وصل شدن ارتباطش با سرور هم یه چیز مزخرف مرموزیه!! هیچ دلیل منطقی شخصا نتونستم براش پیدا کنم.
بعضی دوستان میگن با فـــیلترشکن راحت وصل میشن،من وقتی وی پی ان وصل میکنم کلا یاهو کانکت نمیشه!

حالا امیدوار باشید MSN کلش رو بخره یه دستی به سر و روش بکشه.

عشق کامپیوتر

اخراجی موقت
با سلام
فایل زیپ رو دانلود کردم این ارور رو میده.
! C:\Users\ali7\Desktop\vrfgreg.part2.rar: Unexpected end of archive
قابل تعمیر هست؟

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همینکه تریلیان نصب کردی خودش کلی پیشرفته! :D

یاهو مسنجر،چه سرورهاش و چه کلاینتش چیز بسیار مزخرفیه.اگه به خاطر ارتباط با چندتا از دوستان "نه چندان فنی" نبود هیچوقت استفاده نمیکردم.
این مسئله قطع و وصل شدن ارتباطش با سرور هم یه چیز مزخرف مرموزیه!! هیچ دلیل منطقی شخصا نتونستم براش پیدا کنم.
بعضی دوستان میگن با فـــیلترشکن راحت وصل میشن،من وقتی وی پی ان وصل میکنم کلا یاهو کانکت نمیشه!
حالا امیدوار باشید MSN کلش رو بخره یه دستی به سر و روش بکشه.

آخه دیگه مسنجر من بیش از حد قطع و وصل میشه!
با trillian هم باز قطع و وصل میشد!
دیشب یه ویروس وارد سیستمم شد یه سری مشکل برای بعضی از برنامه هام ایجاد کرد مثلا" WinRAR ام دچار مشکل میشد break میداد همین مسنجرم بعدش زیاد قطع و وصل شد!
اتفاقات دیگه اش رو نمیدونم!
ویروس رو پیدا کردم از بین بردمش ولی مسنجر هنوز درست نشده! winrar رو دوباره نصب کردم درست شد!
امان از ویروس هایی که با دانلود وارد سیستم میشن!

mohandeseit

کاربر ممتاز
آخه دیگه مسنجر من بیش از حد قطع و وصل میشه!
دیشب یه ویروس وارد سیستمم شد یه سری مشکل برای بعضی از برنامه هام ایجاد کرد مثلا" WinRAR ام دچار مشکل میشد break میداد همین مسنجرم بعدش زیاد قطع و وصل شد!
اتفاقات دیگه اش رو نمیدونم!
ویروس رو پیدا کردم از بین بردمش ولی مسنجر هنوز درست نشده! winrar رو دوباره نصب کردم درست شد!
ی مقدار مراقب دانلودها باش...بخصوص نرم افزارهای رایگان

Drago

کاربر ممتاز
فایل زیپ رو دانلود کردم این ارور رو میده.
! C:\Users\ali7\Desktop\vrfgreg.part2.rar: Unexpected end of archive
قابل تعمیر هست؟
این فایل یه فایل مستقل نیست،نه؟ یعنی یه مقدار زیادی اطلاعات بوده به چند فایل rar تبدیل شده.
اگه همه پارت ها رو گرفتی،کنار هم قرار دادی و از اولی شروع به extract کردن کردی و این مشکل بوده،احتمالا همین دومیه خرابه،ببین میتونی دوباره دانلود کنی؟
اگه دانلود کردنش به صرفه نیست،از این نرم افزارها که آرشیو رو تعمیر میکنن (چیز خاصی مد نظرم نیست) بگرد پیدا کن.کلمات کلیدی : archive repair software
البته شخصا هیچوقت از این نرم افزارها استفاده نکردم و اعتماد چندانی هم بهشون ندارم!

بله خانم،ایراد از کلاینت شما نیست،سرورهای یاهو مسنجر کلا مزخرف هستند.من خودم چون یاهو مسنجر ورژن لینوکسی نداره از Empathy استفاده میکنم،اونم قطع و وصل میشه.یا کنار بیاید،یا مهاجرت کنید!

امان از سیستم هایی که هنوز ویروسی میشن...

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله خانم،ایراد از کلاینت شما نیست،سرورهای یاهو مسنجر کلا مزخرف هستند.من خودم چون یاهو مسنجر ورژن لینوکسی نداره از Empathy استفاده میکنم،اونم قطع و وصل میشه.یا کنار بیاید،یا مهاجرت کنید!

امان از سیستم هایی که هنوز ویروسی میشن...

یعنی سیستم شما اصلا" ویروسی نمیشه؟:eek:
چه جوری؟ آنتی ویروستون چیه؟
راهش رو بگید بلکه این سیستم ما هم از دست ویروسا خلاص شه!

نمیدونم چرا آنتی ویروسم موقع دانلود پیام نداد!
ولی بعد که اسکن کردم پیداش کرد!

ی مقدار مراقب دانلودها باش...بخصوص نرم افزارهای رایگان

نرم افزار نبود کتاب رایگان آموزش html بود:(
کلا" دیگه من هیچ چیز رایگانی رو دانلود نمیکنم!!

Drago

کاربر ممتاز
یعنی سیستم شما اصلا" ویروسی نمیشه؟:eek:
چه جوری؟ آنتی ویروستون چیه؟
راهش رو بگید بلکه این سیستم ما هم از دست ویروسا خلاص شه!
خیر ویروسی نمیشه.
آنتی ویروس ندارم.
از لینوکس (فدورا ۱۶) استفاده میکنم.

*shidrokh*

عضو جدید
سلام
من تو انتخاب موضوع پروژه پایانیم مشکل دارم. نمیدونم چی انتخاب کنم
یکم سی شارپ بلدم دوره اوراکل مقدماتی هم ثبتنام کردم قراره برم.جز مباحث تئوری دانشگاه هم چیز زیادی بلد نیستم. اما استاد راهنمامون گفته تا قبل از حذف اضافه باید موضوعاتمونو بش بدیم حدودا دوروز وقت دارم و گفته حتما باید یه چیزی پیاده سازی کنین (سیستم اطلاعاتی یا غیره...که حتما برنامه نویسی داشته باشه)و فقط داکیومنت خالی قبول نمیکنم. بنظر شما من میتونم رو چی کار کنم؟ دوستم میگه دونفره رو پیاده سازی یه پرتکل مثلا voip یا چیز دیگه کار کنیم نمیدونم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه.
ممنون

سلام
بچه ها من میخام برای آزمون استخدامی بخونم .یه درسمون مهندسی فناوری اطلاعاته.میخام از بچه هایی که توی دانشگاه آزاد وغیر انتفاعی و روزانه و پیام نور و کاربردی درس خوندن بپرسم برا این درس چه کتابی رو خوندن.؟

mohandeseit

کاربر ممتاز
سلام
من تو انتخاب موضوع پروژه پایانیم مشکل دارم. نمیدونم چی انتخاب کنم
یکم سی شارپ بلدم دوره اوراکل مقدماتی هم ثبتنام کردم قراره برم.جز مباحث تئوری دانشگاه هم چیز زیادی بلد نیستم. اما استاد راهنمامون گفته تا قبل از حذف اضافه باید موضوعاتمونو بش بدیم حدودا دوروز وقت دارم و گفته حتما باید یه چیزی پیاده سازی کنین (سیستم اطلاعاتی یا غیره...که حتما برنامه نویسی داشته باشه)و فقط داکیومنت خالی قبول نمیکنم. بنظر شما من میتونم رو چی کار کنم؟ دوستم میگه دونفره رو پیاده سازی یه پرتکل مثلا voip یا چیز دیگه کار کنیم نمیدونم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه.
ممنون
اونی که دوستتون گفته خوبه و به روز هم هست...البته موضوعات دیگر به روز مثل کلاود هم هست.حتی میتونین برین روی wsn کار کنین البته باید بتونین شبیه سازیشو خوب دربیارین

*shidrokh*

عضو جدید
سلام
بچه ها من میخام برای آزمون استخدامی بخونم .یه درسمون مهندسی فناوری اطلاعاته.میخام از بچه هایی که توی دانشگاه آزاد وغیر انتفاعی و روزانه و پیام نور و کاربردی درس خوندن بپرسم برا این درس چه کتابی رو خوندن.؟

من دانشگاه غیرانتفاعیم و برای ما ین درس بصورت فناوری اطلاعات یک و دو تدریس میشه که من تاالان فناوری اطلاعات یک رو گذروندم واستادمون کتاب مهندسی اینترنت احسان ملکیان رو بهمون درس داد.

*shidrokh*

عضو جدید
اونی که دوستتون گفته خوبه و به روز هم هست...البته موضوعات دیگر به روز مثل کلاود هم هست.حتی میتونین برین روی wsn کار کنین البته باید بتونین شبیه سازیشو خوب دربیارین

اطلاعات شبکه ای من درحد شبکه 1و2 تو دانشگاهه بخاطر همین یکم میترسم از بین موضوعاتی که گفتین از wsn خوشم اومد ولی نمیدونم چقدرکارداره ؟تو چه محیطی باید شبیه سازی انجام بدیم؟ باید دوره های شبکه شرکت کنم؟چون برام مقدور نیست و خیلی طول میکشه

mohandeseit

کاربر ممتاز
اطلاعات شبکه ای من درحد شبکه 1و2 تو دانشگاهه بخاطر همین یکم میترسم از بین موضوعاتی که گفتین از wsn خوشم اومد ولی نمیدونم چقدرکارداره ؟تو چه محیطی باید شبیه سازی انجام بدیم؟ باید دوره های شبکه شرکت کنم؟چون برام مقدور نیست و خیلی طول میکشه
شبیه سازیش با lab viewمیشه با opnet میشه ودیگه توپ توپ بخوای بشه با ns2 که توصیه نمیکنم چون یکم سخته و تو محیط لینوکس هست.نه دوره های شبکه نمیخواد.ی مقاله هست اگه میخوای میلتو بده برات میل کنم 30 صفحس به صورت survey گفته.البته شبیه سازیش الزامی نیس ولی خب چون گفتی داکیومنت خالی نباشه به نظرم استادتون میخواد

محصل بی حاصل

عضو جدید
میشه کمکم کنین؟؟؟؟

میشه کمکم کنین؟؟؟؟

:cool:با عرض سلووم و خسته مباشید خدمت همه ی مهندسان عزیز و آینده سازان مملکت:cool:

:w05:نیدونم وروودم به این سایت درسته یا نه :w05:

:w38:ولی واقعا به راهنماییاتون نیاز دارم :w38:

دووستان من دانش آموز سال سیوم دبیرستانم:child: ولی به هیچ رشته ی دانشگاهی علاقه ندارم :w06:اومدم توو این سایت که هر کسی در مورده رشته اش اگه خواست و میتونه یه کم توضیح بده از خوبیاش بدیاش بازار کارش خلاصه از رشته اش بگه دیگه...:w26:

:gol:ممنون میشم نظرتون رو بگید:gol:

farzad.20

کاربر فعال
:cool:با عرض سلووم و خسته مباشید خدمت همه ی مهندسان عزیز و آینده سازان مملکت:cool:

:w05:نیدونم وروودم به این سایت درسته یا نه :w05:

:w38:ولی واقعا به راهنماییاتون نیاز دارم :w38:

دووستان من دانش آموز سال سیوم دبیرستانم:child: ولی به هیچ رشته ی دانشگاهی علاقه ندارم :w06:اومدم توو این سایت که هر کسی در مورده رشته اش اگه خواست و میتونه یه کم توضیح بده از خوبیاش بدیاش بازار کارش خلاصه از رشته اش بگه دیگه...:w26:

:gol:ممنون میشم نظرتون رو بگید:gol:

سلام دوست عزیز
خوش اومدین
انتخاب رشته دانشگاه موضوع مهمی و علاقه تو انتخاب رشته خیلی مهمه
به نظر من شما چندتا رشته که به نظرتون خوبن انتخاب کنید، بعد در مورد اونا تحقیق کنید و از تو اونا یکی رو انتخاب کنید
درمورد رشته آی تی دوستان قبلا مطالب زیادی گفتن
پیشنهاد میکنم اونارو مطالعه کنید به جواب خودتون می رسید
مثلا تاپیک هایی مثل این
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/78574-◄تعریف-IT-خدمات-کاربردها-و-مشاغل-مربوط-به-آن►

بالا