Sarp
مدیر بازنشسته
تو پیام خصوصی توضیح بدینممنون که توجه کردین ولی در اینجا قابل توضیح نیست
تو پیام خصوصی توضیح بدینممنون که توجه کردین ولی در اینجا قابل توضیح نیست
جناب بابک پیام خصوصی را دریافت کردید؟چون توی باکس فرستاده من این پیام نیستتو پیام خصوصی توضیح بدین
بله دریافت کردمجناب بابک پیام خصوصی را دریافت کردید؟چون توی باکس فرستاده من این پیام نیست
سلام به مهندسین عزیز کامپیوتر.
من یک سوال دارم و حتما می دونید که همیشه مشکلاتی که در زمینه کامپیوتر برای آدم پیش میاد اضطراریه.
می خوتم نرم افزارهای تخصصی روی کامپیوترم نصب کنم اما نصب نمی شه. ویندوزم ویندوز سون 64 بیت هستش.
نرم افزارم هم watergems
نصب میشه اما اجرا نمی شه.
می خوام بدونم راه حلش چیه؟
ممنون می شم اگر کمکم کنید.
سلام به همگي.
من لپ تاپم روشن نميشه چه كارش كنم؟
تا ديشب همه ي كارامو باهاش كردم ولي الان هر چي دكمه ي روشن كردنشو ميزنم اصلا روشن نميشه.چرا؟
خواهشا زودتر كمكم كنيد تمام پروژه هام توشه!!!
سلام
شاید نرم افزارتون با ویندوز 64 بیتی سازگار نیست و باید روی یه ویندوز 32 بیتی نصب بشه.
سلام.
یعنی راهی نداره برای نصب شدن روی ویندوز 64 بیتی؟
سلام سرچ کنید ببنید این نرم افزاری که میخواید نصب کنید 64 بیتیش هست یا نه .
متشکرم ...
شما ارور مربوطشو بگید تا دوستان کمکتون کنن اما به احتمال زیاد به خاطر 64 بیتی بودن ویندوزتونهسلام.
یعنی راهی نداره برای نصب شدن روی ویندوز 64 بیتی؟
شما ارور مربوطشو بگید تا دوستان کمکتون کنن اما به احتمال زیاد به خاطر 64 بیتی بودن ویندوزتونه
سلام
چند روز پیش سیستممو با آنتی ویروسNOD32
اسکن کردم ولی در حین این کار هر پوشه یا برنامه دیگه ای رو خواستم باز کنم این پیغامو میداد:
There is not enough free memory to run this program.Exit one or more programs and then try again.
قبلا اصلا این مشکلو نداشتم ضمنا رم 2 گیگ دارم و همینطور حس میکنم هارد سیستم یه کنم سرو صدا میکنه.
ممنون میشم اگه بتونین کمکم کنین.
سلام
خواهش میکنم جواب این مشکلو هر کس میدونه بگه! مشکل داره حاد تر میشه ، نمیتونم به بخشهای مدیریتی سیستم دسترسی پیدا کنم مثل device manager, network and sharing center و حتی system restore!
هر موقع قصد باز کردن این برنامه هارو دارم سیستم هنگ میکنه!
به احتمال زیاد سیستمتون ویروسی شده یا ویندوز مشکل پیدا کردهسلام
خواهش میکنم جواب این مشکلو هر کس میدونه بگه! مشکل داره حاد تر میشه ، نمیتونم به بخشهای مدیریتی سیستم دسترسی پیدا کنم مثل device manager, network and sharing center و حتی system restore!
یه بار ورایور دی وی دی رم تون رو از توی device manager پاک کنید و سیستمو ریست کنیدمن برای کلاس زبانم یه دی وی دی اورجینال گرفتم به اسم English Through News حالا وقتی اونو تو دی وی دی درایو میزارم هیچ برنامه ای اجرا نمیشه وقتی My Computer رو باز میکنم اصلا آیکن دی وی دی درایو حذف میشه. وقتی دکمه دی وی دی درایو رو هم فشار میدم درش باز نمیشه و مجبور میشم با سوزن بازش کنم . البته دی وی دی درایو با دی وی دی ها و سی دی های دیگه مشکل نداره فقط با این دی وی دی مشکل داره. البته این دی وی دی با کامپیوتر های دیگه باز میشه و مشکلی نداره یعنی دی وی دی سالمه .لطفا کمکم کنید خیلی بهش نیاز دارم
سلام
این پیغام مربوط به پر بودن درایو C هست که باسیتی اون رو خالی کنی .اسکن کردم ولی در حین این کار هر پوشه یا برنامه دیگه ای رو خواستم باز کنم این پیغامو میداد:
There is not enough free memory to run this program.Exit one or more programs and then try again.
قبلا اصلا این مشکلو نداشتم ضمنا رم 2 گیگ دارم و همینطور حس میکنم هارد سیستم یه کنم سرو صدا میکنه.
ممنون میشم اگه بتونین کمکم کنین.
یه بار ورایور دی وی دی رم تون رو از توی device manager پاک کنید و سیستمو ریست کنید
ممنون از راهنمایی تون .ولی وقتی دی وی دی رو میزارم اصلا دی وی دی رام از device manager حذف میشه .در دی وی دی رام هم باز نمیشه. در ضمن اصلا چطوری میتونم دی وی دی رام رو از توی device manager پاک کنم
با سلام،
توی Device MGR روش کلیک راست کنید و Unistall رو انتخاب کنید. بعد سیستم رو ریست کنید و صبر کنید تا اتوماتیک نصب بشه!
یه بار ورایور دی وی دی رم تون رو از توی device manager پاک کنید و سیستمو ریست کنید
سلام بچه ها
يه مدته ديكشنري بابيلون از كار افتاده و كد فعالسازي ميخواد كسي ميدونه براي فعال سازيش چيكار بايد كرد؟
باسلام بعد از نصب ويندوز صداي سيستم قطع شده دليل چيست