سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

Sarp

مدیر بازنشسته
جناب بابک پیام خصوصی را دریافت کردید؟چون توی باکس فرستاده من این پیام نیست
بله دریافت کردم

ولی سوال رو همینجا هم میتونید مطرح کنید
شاید دوستان راه حلی بلد باشند که من نمیدونم !

rose22

عضو جدید
سلام
چند روز پیش سیستممو با آنتی ویروسNOD32
اسکن کردم ولی در حین این کار هر پوشه یا برنامه دیگه ای رو خواستم باز کنم این پیغامو میداد:
There is not enough free memory to run this program.Exit one or more programs and then try again.
قبلا اصلا این مشکلو نداشتم ضمنا رم 2 گیگ دارم و همینطور حس میکنم هارد سیستم یه کنم سرو صدا میکنه.
ممنون میشم اگه بتونین کمکم کنین.

ZeinabA

عضو جدید
سلام به مهندسین عزیز کامپیوتر.
من یک سوال دارم و حتما می دونید که همیشه مشکلاتی که در زمینه کامپیوتر برای آدم پیش میاد اضطراریه.

می خوتم نرم افزارهای تخصصی روی کامپیوترم نصب کنم اما نصب نمی شه. ویندوزم ویندوز سون 64 بیت هستش.

نرم افزارم هم watergems

نصب میشه اما اجرا نمی شه.
می خوام بدونم راه حلش چیه؟
ممنون می شم اگر کمکم کنید.:gol:

rose22

عضو جدید
سلام به مهندسین عزیز کامپیوتر.
من یک سوال دارم و حتما می دونید که همیشه مشکلاتی که در زمینه کامپیوتر برای آدم پیش میاد اضطراریه.

می خوتم نرم افزارهای تخصصی روی کامپیوترم نصب کنم اما نصب نمی شه. ویندوزم ویندوز سون 64 بیت هستش.

نرم افزارم هم watergems

نصب میشه اما اجرا نمی شه.
می خوام بدونم راه حلش چیه؟
ممنون می شم اگر کمکم کنید.:gol:

سلام
شاید نرم افزارتون با ویندوز 64 بیتی سازگار نیست و باید روی یه ویندوز 32 بیتی نصب بشه.

yosoufe

متخصص خودرو
کاربر ممتاز
سلام بر دوستان علاقه مند بر دنیا دیجیتال
من از Mozilla firefox استفاده می کنم. یه مدت از یه پروکسی به اسم Sonicproxy استفاده می کردم. از اون به بعد هر بار mozilla رو باز می کنم تنضیمات homepage و proxy اش بر مگرده به حالات زیر. حتی اگر دفعه قبل تنظیمش کرده باشم
homepage : http://search.conduit.com/?ctid=CT1940427
Configure proxies to access the Internet----------> Automatic Proxy configuration URL: file:///C:\WINDOWS\proxy.pac

به نظرتون چی کارش کنم.

سلام به همگي.
من لپ تاپم روشن نميشه چه كارش كنم؟
تا ديشب همه ي كارامو باهاش كردم ولي الان هر چي دكمه ي روشن كردنشو ميزنم اصلا روشن نميشه.چرا؟
خواهشا زودتر كمكم كنيد تمام پروژه هام توشه!!!

forbiddenrose

عضو جدید
برنامه ای بنویسید که با استفاده از تابعی آرایه ای 30عنصری را دریافت کند سپس هر کدام از عناصر که بر 3و5 بخش پذیر بود را در آرایه ای دیگر قرار دهد و آن آرایه دوم را به تابعی دیگر ارسال کند سپس آن تابع آرایه ی دوم را مرتب کرده و با استفاده ازیک تابع دیگر آن را چاپ کند سپس عنصرهفتم را از آرایه اول بررسی کند اگر 1 بود چاپ کندoneو اگر 2 بود تابعی را فراخوانیکند و در آن با استفاده ازیک حلقه whileده بار چاپ کند helloاگر سه بود عددیاز ورودی دریافت کند بررسیکند آیا اول است یا نه؟c++

golemaryam_1983

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگي.
من لپ تاپم روشن نميشه چه كارش كنم؟
تا ديشب همه ي كارامو باهاش كردم ولي الان هر چي دكمه ي روشن كردنشو ميزنم اصلا روشن نميشه.چرا؟
خواهشا زودتر كمكم كنيد تمام پروژه هام توشه!!!

سلام دوست عزیز
شاید باطری خالی کرده با برق امتحان کردید ؟
من لپ تاپم اینطور شده بود یعنی خاموش کردم دیگه روشن نشد مرتبا خودش رو ریست می کرد بردمش واسه تعمیر گفتن ای سیش سوخته و سی پیوش نیم سوز شده.

آخرین ویرایش:

rose22

عضو جدید
سلام
چند روز پیش سیستممو با آنتی ویروسNOD32
اسکن کردم ولی در حین این کار هر پوشه یا برنامه دیگه ای رو خواستم باز کنم این پیغامو میداد:
There is not enough free memory to run this program.Exit one or more programs and then try again.
قبلا اصلا این مشکلو نداشتم ضمنا رم 2 گیگ دارم و همینطور حس میکنم هارد سیستم یه کنم سرو صدا میکنه.

سلام
خواهش میکنم جواب این مشکلو هر کس میدونه بگه! مشکل داره حاد تر میشه :cry:، نمیتونم به بخشهای مدیریتی سیستم دسترسی پیدا کنم مثل device manager, network and sharing center و حتی system restore!
هر موقع قصد باز کردن این برنامه هارو دارم سیستم هنگ میکنه!:confused:

ژاندارک

عضو جدید
من برای کلاس زبانم یه دی وی دی اورجینال گرفتم به اسم English Through News حالا وقتی اونو تو دی وی دی درایو میزارم هیچ برنامه ای اجرا نمیشه وقتی My Computer رو باز میکنم اصلا آیکن دی وی دی درایو حذف میشه. وقتی دکمه دی وی دی درایو رو هم فشار میدم درش باز نمیشه و مجبور میشم با سوزن بازش کنم . البته دی وی دی درایو با دی وی دی ها و سی دی های دیگه مشکل نداره فقط با این دی وی دی مشکل داره. البته این دی وی دی با کامپیوتر های دیگه باز میشه و مشکلی نداره یعنی دی وی دی سالمه .لطفا کمکم کنید خیلی بهش نیاز دارم

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
سلام
خواهش میکنم جواب این مشکلو هر کس میدونه بگه! مشکل داره حاد تر میشه :cry:، نمیتونم به بخشهای مدیریتی سیستم دسترسی پیدا کنم مثل device manager, network and sharing center و حتی system restore!

با سلام،
می تونید وارد Safe mode بشید و از اون جا به این موارد دسترسی داشته باشید؟
احتمال این که سیستمتون ویروسی شده باشه هست، می تونید از این ابزار برای پیداکردن پردازش های آلوده و حتی درایورهای آلوده استفاده کنید. اون هایی که ویروسی هستن رو به ریگ قرمز نشون می ده! یه تست کنین و جواب بدین!
یه چیز دیگه: درایو C تون خیلی پر نشده؟ میزان فضای Page fileها رو تغییر ندادید؟

پیوست ها

• advanced_task_manager.rar
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 0

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
سلام
به احتمال زیاد سیستمتون ویروسی شده یا ویندوز مشکل پیدا کرده
من برای کلاس زبانم یه دی وی دی اورجینال گرفتم به اسم English Through News حالا وقتی اونو تو دی وی دی درایو میزارم هیچ برنامه ای اجرا نمیشه وقتی My Computer رو باز میکنم اصلا آیکن دی وی دی درایو حذف میشه. وقتی دکمه دی وی دی درایو رو هم فشار میدم درش باز نمیشه و مجبور میشم با سوزن بازش کنم . البته دی وی دی درایو با دی وی دی ها و سی دی های دیگه مشکل نداره فقط با این دی وی دی مشکل داره. البته این دی وی دی با کامپیوتر های دیگه باز میشه و مشکلی نداره یعنی دی وی دی سالمه .لطفا کمکم کنید خیلی بهش نیاز دارم
یه بار ورایور دی وی دی رم تون رو از توی device manager پاک کنید و سیستمو ریست کنید

shoonisht

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

با سلام
طبق پیغامی که دفعه قبل نوشته بودید :
این پیغام مربوط به پر بودن درایو C هست که باسیتی اون رو خالی کنی .
برای این کار بهترین راه پاک کردن اطلاعات داخل پوشه Temp از پوشه ویندوز و همچنین از پوشه Document and settind .
با این کار حجم زیادی از درایو C خالی می شه .
ضمنا عدم اجازه دسترسی به بعضی از قسمت ها از مشکلات ویروس است .
با تشکر - سیستم 32

ژاندارک

عضو جدید
یه بار ورایور دی وی دی رم تون رو از توی device manager پاک کنید و سیستمو ریست کنید

ممنون از راهنمایی تون .ولی وقتی دی وی دی رو میزارم اصلا دی وی دی رام از device manager حذف میشه .در دی وی دی رام هم باز نمیشه. در ضمن اصلا چطوری میتونم دی وی دی رام رو از توی device manager پاک کنم

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
ممنون از راهنمایی تون .ولی وقتی دی وی دی رو میزارم اصلا دی وی دی رام از device manager حذف میشه .در دی وی دی رام هم باز نمیشه. در ضمن اصلا چطوری میتونم دی وی دی رام رو از توی device manager پاک کنم

با سلام،
توی Device MGR روش کلیک راست کنید و Unistall رو انتخاب کنید. بعد سیستم رو ریست کنید و صبر کنید تا اتوماتیک نصب بشه!

ژاندارک

عضو جدید
با سلام،
توی Device MGR روش کلیک راست کنید و Unistall رو انتخاب کنید. بعد سیستم رو ریست کنید و صبر کنید تا اتوماتیک نصب بشه!

ممنون از جوابتون
این کارو انجام دادم ولی مشکلم حل نشد . تازه متوجه شدم دی وی دی رام من فقط سی دی رو میخونه و دیگه هیچ نوع دی وی دی رو نمی خونه در حالی قبلا این جوری نبود.لطفا کمکم کنید

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
يه مدته ديكشنري بابيلون از كار افتاده و كد فعالسازي ميخواد كسي ميدونه براي فعال سازيش چيكار بايد كرد؟

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
يه مدته ديكشنري بابيلون از كار افتاده و كد فعالسازي ميخواد كسي ميدونه براي فعال سازيش چيكار بايد كرد؟

با سلام،
می تونید از تالار "سخت افزار-نرم افزار" کرک جدیدش رو پیدا کنید.

• Like
واکنش ها: fifa
بالا