nafis...
مدیر بازنشسته
خب اگر کسی جواب سواله شما رو بدونه حتما جواب میدنمن سوال پرسيدم كسي جواب نداد
خب اگر کسی جواب سواله شما رو بدونه حتما جواب میدنمن سوال پرسيدم كسي جواب نداد
من سوال پرسيدم كسي جواب نداد
من الان پستاتو دیدم شما سوالت رو جای دیگه پرسیدی چرا اینجا دنبال جوابی ؟من سوال پرسيدم كسي جواب نداد
آیا وقتی باز می کنی میبندی مرورگر این صفحه میاد ؟ اگه آره بروش زیر عمل کن !
شما home Page ت چی هست ؟
اگه اینه 192.168.1.1 به یه چیز دیگه تغییر بده !
اگه نه مرورگرت رو عوض کن ببین باز مشکل پا برجاست یا نه !
با سلام،سلام من یک مشکل دارم ممنون میشم اگه کمکم کنید،من یه دوربین هندیکم دارم که اطلاعات رو روی دی وی دی کوچک ذخیره میکنه اما دی وی دی ها رو کامپیوتر در حالت عادی باز نمیکنه و فقط یه صفحه خالی رو نشون میده روی کامپیوتر میشه بهم بگید چکار باید بکنم که عکسها و فیلم ها رو نشون بده آیا به نرم افزار خاصی نیاز هست؟ممنونم
سلامسوالات و مشکلات خود را در اینجا مطرح کنید!
با سلام،سلام
من ویندوزمو تازه عوض کردم و الان همه چیز روبه راهه ولی رو صفحه نمایش پیغام (input not support) دایم در حال حرکته!
به نظر شما مشکل از چیه؟و چطور رفع میشه؟
با سلام،
فکر کنم مشکل تون با نصب مجموعه ی K-lite mega codec pack حل بشه!
من موقع نصب ویندوز خواستم سه تا درایو رو در هم ادغام کنم.اما پس از unpartition فقط دو تا از اونها در هم ادغام شدند و درایوی که قبلا تو اون ویندوز بود با اونها ادغام نشد.ضمن در فضای به وجود اومده از دو درایو دیگه دیگه نمیشه پارتیشن بندی کرد و ارور میده.ممنون میشم کمکم کنید.
سلام دوستان مخواستم بپرسم روش ورود به مديريت سايتا چه جوريه ، بعضيا administrtor بعضيا cms و... وارد ميكنن. يكي از دوستام ميخواست وارد مديريت يه سايت بشه ولي نميدونه چه جوري وارد قسمت login اين آدرسشه : http://www.iranboxing.com/mazandaran/home.htm
سلام
دوستان من کامپیوترم رو 9ماهی میشه ویندوز روش نصب کردم ولی وقتی روشن میکنم رو دسکتاپ چیزی نمیاد، بعدش هم دوباره دادم واسه تعمییر مشکلی نداشت ولی خودم که روشن میکنم چیزی رو صفحه نمیاد!!!!!!!!!!!!
اشکال از کابل های مانیتور میتونه باشه؟؟؟!!!(آخه اون هم نو هست!!!)