Arman 512™
عضو جدید
سلام میخواستم بدونم که این درسته؟ : ( اگه از نرم افزارامون ایمیج بگیریم , ویروسی نمیشن)
به جای این کار از یک آنتی ویروس قدرتمند استفاده کنید تا کلا ویروسی در کار نباشه./
سلام میخواستم بدونم که این درسته؟ : ( اگه از نرم افزارامون ایمیج بگیریم , ویروسی نمیشن)
سلام دوستان
من دوربین مدار بسته دارم و یک مشکلی دارم که وقتی رکورد میزنم با این ارور مواجه میشم...ضمن اینکه قبلا به همین شکل ضبط میکردم ولی الان دو روزه که ای ارورو میده
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
مشاهده پیوست 159507
سلام دوستان من یه بلوتوث برای سیستم رومیزی گرفتم یه لپ تاپ هم دارم که بلوتوث داره میخواستم ببینم میشه این دو تا سیستمو با بلوتوث به هم متصل کرد یا نه
سلام دوستان ، من یه نرم افزار آموزشی خریدم ، تا دیروز که ویندوزمو عوض نکرده بودم قشنگ ران میشد و میتونستم فصلای مختلفشو ببینم و تو فلش پلیر فیلم |آموزشیاشو ببینم ، اما از دیروز که .ویندوزمو عوض کردم نرم افزاره برام ران نمیشه ، موقعی که دی وی دی رو میذارم و روی ااتوران کلیک میکنم اصن باز نمیشه اتورانش ، مجبورم برم داخل نرم افزار دونه دونه فیلم آموزشیا رو با gom player باز کنم ببینم ، فرمت فایلهای ویدیوییش همswf هست .......... اصلا نمیفهمم این که اتورانش رو کلیک میکنم و اتفاقی نمیفته دلیلش چیه !
میتونه علتش محافظ باشه چون من هیچوقت محافظو خامووش نمیکنم شب و روز روشنه ....مثلا الان خودش روشن شد نیازی نبود کلا جریان برقشو قطع کنم ....
یه سوال دیگه دقیقا همزمان با این مشکل کیبوردمم همش قاط میزنه انگار حروفو تایپ نمیکنه مجبور میشه دکمه های مختلفو بزنم تا بالاخره درست بشه انگار کند کار میکنه
احتمالش هست ویروس باشه؟
برنامه رو دوباره نصب کن./
چقد فکر کردی به این نتیجه رسیدی دوست من؟!
اینکارو کردم قبلا ولی نشد
چقد فکر کردی به این نتیجه رسیدی دوست من؟!
اینکارو کردم قبلا ولی نشد
سلام دوستان...
من یه فلش 8 گیگ دارم که دچار بدسکتور شده فرمتش هم که میکنم ظرفیت خالی را .6.97 میزنه...
کسی میدونه چطور میتونم اون یه گیگ فضای پر شده را درست کنم!؟
سلام مهندسین عزیز!
آقا این ویندوزی رو که قبلا نصب کردم بالا نمیاد چطوری میتونم پاک کنم؟؟؟!!!
Documents هم که نمیشه پاک کرد پسورد داشت؟؟؟
سلامسلام دوستان...
من یه فلش 8 گیگ دارم که دچار بدسکتور شده فرمتش هم که میکنم ظرفیت خالی را .6.97 میزنه...
کسی میدونه چطور میتونم اون یه گیگ فضای پر شده را درست کنم!؟
سلامسلام و خسته نباشید به همه ی بچه های کامپیوتر
دوستان من کامپیوترم ویروس داشت و باعث شد که فایل های مخفی من دیگه به حالت نمایش نیان-آنتی ویروس هم نصب کردم و فکر می کنم کامپوتر مشکلی نداشته باشه اما هنوز فایل های مخفیم نمایش داده نمیشن-ممنون میشم کمکم کنید
سلام
تنظیمات folder options رو چک کردید؟
اینجا رو یه نگاهی بندازید.-----------------------------------------------
سلام-بله همیشه اینکارو انجام میدادم اما ایندفعه نمیاد بالا
قبلا هم اینطوری شده بود که دادم به خدمات کامپیوتری ها درستش کردند-اما فردا جمعستو همه جا تعطیله من هم احتیاج دارم به فایلهام
-----------------------------------------------
قبلا هم اینطوری شده بود که دادم به خدمات کامپیوتری ها درستش کردند-اما فردا جمعستو همه جا تعطیله من هم احتیاج دارم به فایلهام
با سلام
کافیه از نت یه نرم افزار anti hidden دانلود کنید و بتونید فایلهای مخفی شده توی فلشتون رو مدیریت کنید .
من یک نمونه براتون میذارم
-----------------------------------------------
سلام و خسته نباشید به همه ی بچه های کامپیوتر
دوستان من کامپیوترم ویروس داشت و باعث شد که فایل های مخفی من دیگه به حالت نمایش نیان-آنتی ویروس هم نصب کردم و فکر می کنم کامپوتر مشکلی نداشته باشه اما هنوز فایل های مخفیم نمایش داده نمیشن-ممنون میشم کمکم کنید
سلام و خسته نباشید به همه ی بچه های کامپیوتر
سلام.
بنده 1 نکته هم به توضیحاتی که آقا سیامک در لینک آوردند اضافه میکنم.
نوعی ویروس هست که تنظیمات فولدر آپشن ویندوز رو از کار میندازه ، این ویروس قدیمی هست ولی در شرایطی که آنتی ویروس روی سیستم نداشته باشید ذره ذره امکانات ویندوز شما رو از کار میندازه ، طوری که بعد از یک مدت در صورت استفاده از هر یک از امکانات ویندوز سیستم ریستارت خواهد شد.
تنظیمات فولدر آپشن با نصب مجدد ویندوز و البته نصب آنتی ویروس در اولین فرصت (قبل از استفاده از هرچیزی) باز خواهد گشت.
در صورتی که الان به آنتی ویروس دسترسی ندارید و فایلهاتون رو احتیاج دارید پیشنهاد میکنم از پنجره ی run یا address bar در explorer ویندوز استفاده کنید.
به این صورت که شما مثلا میدونید در درایو e فایلی با نام example.pdf در پوشه ی folder دارید این آدرس رو در محیط هایی که در بالا عرض کردم تایپ کنید.
e:\folder\example.pdf
-----------------------------------------------------------------اقا معین عزیز، anti hidden نصب کنید و درایو هاتون رو مدیریت کنید و هر انچه لازم دارید رو درست کنید .
اینجا یک نمونه براتون گذاشتم .
امیدوارم مشکلتون حل بشه .
مشاهده پیوست 160438
سپاس
خب یه ویندوز جدید روی همون درایوی که ویندوز قبلیتون بوده نصب کنید.سلام این ویندوزی رو که قبلا نصب کردم بالا نمیاد چطوری میتونم پاکش کنم؟؟؟!!!
Documents هم که نمیشه پاک کرد پسورد داشت؟؟؟
error Access is denied رو میده
سلام
سی دی و دی وی دی های فیلم و موسیقی را اگر در پکهایی که مخصوص سی دیهای خام هست بگذاریم خراب میشن؟