سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

mzibast

عضو جدید
سلام به دوستان عزیز
چطوری توی پاورپوینت کلیپ بذارم؟

سلام
پاورپوینت شما نسخه چند هست؟

برای گذاشتن کلیپ در پاورپوینت سه راه وجود دارد
اول : فایل مورد نظر خود را به صورت Drag & Drop وارد صفحه مورد نظر کنید
دوم : از سربرگ منوی insert قسمت video فایل مورد نظر خود را انتخاب کنید و آن را فراخوان کنید
سوم :
از سربرگ منوی insert قسمت Action را انتخاب کنید و برای آن یک Action بسازید و فیلم را فراخوان کنید

نکته : من گزینه سوم را پیشنهاد می کنم چون کمتر کسی از این روش استفاده میکنه و هم ارزش تهیه فایل را بیشتر میکنه و پاورپوینت قشنگتر میشه در واقع من همیشه از این روش استفاده می کنم به هرحال انتخاب روش با شما است اگر مشکلی بود اعلام کنید تا برطرف کنم

اینجا فقط تو را از نوشته هایت ” می بینند “…

درست دیده ای ، فقط “خوانده” میشوی بی آنکه بشناسند تو را

hanie db

عضو جدید
کمک لطفا

کمک لطفا

:(
سلام
با اجازه مدیر تالار این تاپیک رو زدم (البته شاید تاپیک تکراری باشه:redface:)تا هر کسی هر مشکلی داشته باشه اینجا مطرح کنه .
در این تاپیک سوالات و مشکلات کامپیوتری خودتون رو مطرح کنید. من و دوستان هم تا جایی که بتوانیم به سوالات و مشکلات شما پاسخ خواهیم داد.
موفق باشین:gol:

سلام دوستان من uml های openid و میخوام از جایی نتونستم پیدا کنم !! کسی هست کمک کنه پیدا کنم این پروژه رو ؟؟ ممنون میشم :(:redface:

دختر بهاری

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان
ویندوزم رو عوض کردم حا لا کامپیوترصدا نداره!!! چیکارکنم؟؟؟
نیاز به چه برنامه ای هست؟؟؟ لطفا کمک کنید خیلی فوریه!!!:(

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام دوستان
ویندوزم رو عوض کردم حا لا کامپیوترصدا نداره!!! چیکارکنم؟؟؟
نیاز به چه برنامه ای هست؟؟؟ لطفا کمک کنید خیلی فوریه!!!:(
برنامه کارت صدا رو از توی سی دی ک داری نصب کن

SEMINAR

کاربر فعال
سلام
یه مشکل جدی پیدا کردم!
لطفا کمک کنید
با توجه به وضعیت اینترنت بنده نمیدونم چرا هر چی میخوام با گوگل سرچ کنم هیچ صفحه ای نمیاره!!!!
( با همه مرورگرها امتحان کردم. جواب نداد....)
یه راهنمایی کنید مشکل از چیه؟

amirstark

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی دوست عزیز
ولی مشکل اینت که سی دی رو گم کردم!!! راه دیگه ای هست؟؟

از پک سلوشن میتونی استفاده کنی اگه داشته باشی

اگه هم مدل کارت صدات رو میدونی میتونی از سایتش دانلود کنی

بجر کارت صدا تمام سخت افزار هات رو باید نصب کنی

amirhm

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی دوست عزیز
ولی مشکل اینت که سی دی رو گم کردم!!! راه دیگه ای هست؟؟

بعضی سایتها هستند که بصورت آنلاین سخت افزارهای موجود در سیستم رو تشخیص داده و درایور اون رو ارائه میدن یکی از معروفترینهاش درایور پک هستش . بعد از رفتن به سایت در قسمت دانلود بالای صفحه فایل اجرایی رو دانلود کرده و نصب کنید . با اجرای نرم افزار کلیه درایور هایی که مورد نیاز هستند نمایش داده میشه بعضی وقتها برای یه سخت افزار چند درایور پیشنهاد میشه . ولی قبل از دانلود ونصب هر درایوری حتما و حتما بوسیله System Restore یه Restor Point برای کامپیوترتون تعریف کنید که اگه نتیجه رضایت بخش نبود بتونید به نقطه شروع برگردید این نرم افزار توی Allprograms --> Accessories --> System Tools قرار داره دوبار Next رو بزنید و Finish .

amirstark

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
من یه سوال مهم و فوری دارم لطفا کمکم کنید
من حدود یک هفته پیش اکانت جی میلمو حذف کردم حالا پشیمون شدم راهی برای برگردوندنش هس ؟!

بعد از 6ماه فکر کنم بشه دوباره بسازین

سلام
من جدیدا وقتی سی دی نرم افزارهای کینگ و میزارم میگه فلش پلیر نصب نیست روی ویندوزم وقتیم که میخواد نصب شه این ارور رو میده مشکل کجاست؟؟؟:(

احتمالا فلش پلیر با یه نرم افزار دیگه تداخل داره
ببینین چی برای اجرای فایل های فلش نصب کردین حذف کن

سلام
یه مشکل جدی پیدا کردم!
لطفا کمک کنید

با توجه به وضعیت اینترنت بنده نمیدونم چرا هر چی میخوام با گوگل سرچ کنم هیچ صفحه ای نمیاره!!!!

ارور میده؟
صفحه سفید میاره ؟
فقط گوگل؟

• Like
واکنش ها: etnn

دختر بهاری

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
یه مشکل جدی پیدا کردم!
لطفا کمک کنید

ببینید ساعت و تاریخ کامپیوترتون تنظیم هست!! اگه تنظیم نباشه هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه!!

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من 2 تا فولدر دارم که قبلا براش پسوورد گذاشتم تو ویندوز 7 ولی الان دقیقا یادم نیست که با برنامه ی خاصی رمز گذاری کرده باشم یا نه :| الان راست کلیک هم که میکنم گزینه ی خاصی نمیاد که بتونم پسووردی رو وارد کنم ، حالا چیکار کنم؟

دوستان کسی نمیدونه؟؟

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام دوستان استاد حل مشکل
چند روزه هر نرم افزار یا برنامه ای خصصا اکسپلور و فایرفاکس رو باز میکنم پیغام ارور میده و بسته میشه چرا؟

mech.shima

کاربر ممتاز
خب پیغام اررورش دقیقا چی هست؟

ببین خانوم مهندس عزیزم الان ارور نمیده که ازش عکس بگیرم ولی دوتا گزینه داره که در هرصورت بسته میشه برنامه
یمیش اینکه نوشته به صورت انلاین مشکل حل میشه
اون یکیشم نوشته برنامه رو ببند

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین خانوم مهندس عزیزم الان ارور نمیده که ازش عکس بگیرم ولی دوتا گزینه داره که در هرصورت بسته میشه برنامه
یمیش اینکه نوشته به صورت انلاین مشکل حل میشه
اون یکیشم نوشته برنامه رو ببند

خب مگه نمیگی هرچی نرم افزار باز میکنی همون اروره رو میده؟ الان باز کن یه نرم افزار شوتی از اررورش عسک بگیر! :D

mech.shima

کاربر ممتاز
خب مگه نمیگی هرچی نرم افزار باز میکنی همون اروره رو میده؟ الان باز کن یه نرم افزار شوتی از اررورش عسک بگیر! :D

حالا که من میخوام ازشون سوتی بگیرم همه چی اوکی شد حالا ارور که داد خودم میدونم چیکارشون کنم:biggrin:

• Like
واکنش ها: etnn

*mahdie*

عضو جدید
با سلام مشكل چيه بعضي از pdf ها تو سيستمم باز ميكنه بعضيا رو باز نميكنه
چطور ميتونم حلش كنم اونييو كه باز نميكنرو باز كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين `پيغام رو ميده"the file is damaged and could not be repaired'

آخرین ویرایش:

*mahdie*

عضو جدید
سلام دوباره
چطوري ميتونم صفحه ي داخل pdf رو تبديل به تصوير ايميج كنم؟؟؟

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
اگر آخرین نسخه ادوب اکروبات رو نصب کرده باشید تمام فایلهای سالم باز خواهند شد...اگر فایلی باز نشد احتمالا یا بد دانلود شده یا فایل اشکال داره....
برای تبدیل متن به عکس هم می تونید از برنامه های زیادی استفاده کنید که یکی از بهترین ها PDFCreator است که بعد از نصب یک پرینتر مجازی نصب می کنه و با فرمان پرینت و انتخاب این چاپگر مجازی می تونید نوع فایل خروجی رو انتخاب کرده و ذخیره کنید...

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
سوال شما مشخص نیست...توضیحات بیشتری احتایج داره...
دقیقا پیغام خطایی چیزی نمی ده؟ اگر هست اینجا ذکر کنید...
معمولا ویندوز قابلیت رمز گذاری رو فولدر رو نداره و حتما از برنامه هایی مثل Lock folder و امثال اون استفاده می شه....

*mahdie*

عضو جدید
اگر آخرین نسخه ادوب اکروبات رو نصب کرده باشید تمام فایلهای سالم باز خواهند شد...اگر فایلی باز نشد احتمالا یا بد دانلود شده یا فایل اشکال داره....
برای تبدیل متن به عکس هم می تونید از برنامه های زیادی استفاده کنید که یکی از بهترین ها PDFCreator است که بعد از نصب یک پرینتر مجازی نصب می کنه و با فرمان پرینت و انتخاب این چاپگر مجازی می تونید نوع فایل خروجی رو انتخاب کرده و ذخیره کنید...
اول بازش ميكرد ولي بعدش ديگه باز نكرد فكر ميكنم فقط همين pdf اين طوري شده
نميدونم مشكلش چيه؟؟؟

*mahdie*

عضو جدید
مشكل باز نشدنش حل شد
فكر ميكنم براي تبديل صفحه به صفحه پي دي اف به image راه ساده تري هم باشه بدون نرم افزار، نيست؟؟؟

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشكل باز نشدنش حل شد
فكر ميكنم براي تبديل صفحه به صفحه پي دي اف به image راه ساده تري هم باشه بدون نرم افزار، نيست؟؟؟
از چه نرم افزاری استفاده میکنید ؟ نرم افزار ادوب save as گرفتن به عنوان عکس باید داشته باشه

*mahdie*

عضو جدید
نه save as همچين گزينه اي نداره
به طور كلي يه دكمه اي رو كيبرد هست كه از هر صفحه اي كه بخوايم عكس ميگره اون چيه چطوريه؟

بالا