یه عدد پورت بلوتوث نداره......پس سرم کلاه زد!!!
مشاهده پیوست 214973
موس تون مثل این باید پورت USB داشته باشه . اگر نداره باید حتما به فروشنده مراجعه کنید و درخواست تعویض موس رو بدید .
با تشکر
یه عدد پورت بلوتوث نداره......پس سرم کلاه زد!!!
کنار باکس باطری شو ببین! همون قسمتا قرار می گیره پورت یو اس بیش!یه عدد پورت بلوتوث نداره......پس سرم کلاه زد!!!
حتما سرعتت پایینه یا صبر نمی کنی خوب لود شه... اگه سرعتت پایینه از حالت قدیمی محیط ایمیل استفاده کن. تو گوگل یه لینکی هست می نویسه load basic html پایین صفحه (موقع لود شدن میاد) ولی تو یاهو نمی دونم کجاست تنظیماتش...با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
تو محیط ایمیل من هیچکدوم از دکمه ها عمل نمیکنه فقط میتونم میل هام باز کنم،نه میتونم پاک کنم ونه میتونم جواب بدم کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟
با تشکر
کنار باکس باطری شو ببین! همون قسمتا قرار می گیره پورت یو اس بیش!
**
سلام ...الان باید میگفتی؟
رفتم به فروشندش گفتم بهم گفت....خیلی زود گفتی...از دیشب بهت گفتم
salam.kibordam farsi nemisheh...elatesh ????ageh amkanesh hast komakam konid....mamnon misham..
سلام دوستیسلام دوستان....میخواستم بدونم راهی وجود نداره که جیمیل به فایل هایی که اتش میکنم گیر نده؟
من فشردش هم میکنم گاهی گیر میده و ایمیل رو نمیفرسته،نمیدونم چرا بیخودی گیر میده...لطف کنین راهنمایی کنین.
سلامsalam.kibordam farsi nemisheh...elatesh ????ageh amkanesh hast komakam konid....mamnon misham..
اگه از ایمیل های داخلی است مشکل از تنظیماته...سلام.من ایمیلم ایمیل میگیره ولی ایمیل میفرستم نمیره.مشکلش چیه؟
آیا فرمت هارد شما براساس لینوکس نیست؟سلام،
من یک هارد اکسترنال دارم که قبلاً خوب کار می کرد. اخیراً یهو ویندوز پارتیشن های هاردمو نمیتونه بیاره، در حال لودینگ می مونه و بعد از کلی زمان پیغام میده که باید این پارتیشن فرمت بشه. الان پارتشن هاش رو فرمت کردم و ویندوز میشناسه ولی میترسم دوباره این اتفاق بیافته.
با این حال توی لینوکس هاردمو به خوبی کار می کنه و هیچ میشکلی هم نداره! من راحت کل اطلاعاتمو از طریق لینوکس برداشتم.
این مساله چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
ممنون
هزینه زیادی نداره...ولی تا دلت بخواد مسولیت داره و زحمتمن میخام یه انجمن راه اندازی کنم قالبش تو مایه های همین انجمن
هزینه راه اندازی چقدره؟
چه مراحلی داره؟
حداقل و حداکثر هزینه چقدر است؟
معمولا این شمکل وقتی پیش میاد که یو اس بی یا یک رسانه وصل باشه که با جدا کردن درست می شه ولی احتمال داره مشکل شما به خاطر آسیب هارد باشه... اگر می تونید از داده های مهم پشتیبان بگیریدسلام
مدتیست وقتی ویندوز لبتابم میخواد بالا بیاد پیغام remove disks or other media. press any key to restart رومیده..و وقتی میخوام فایلی رو در سیستم ذخیره کنم ارور در مورد مموری می دهد.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
دوستان به نظرم بدبخت شدم
تا امروز از مروگر موزیلا استفاده میکردم ،نمیدونم چی شده که سایت باشگاه مهنسان و سایت های آپلود رو با بد باز میکنه (قالب سایت تغییر میکنه)توجه کنین به شکل زیر:
مشاهده پیوست 215298
الانم دارم از اکسپلورر استفاده میکنم....ممنون میشم کمکم کنین....امیدوارم ویروسی نشده باشه لپ تاپم...
لطف کنین راهنمایی کنین
با شکر
سلام دوستان عزیز
من میخوام ی نرم افزار که حجمش 4 گیگ هست رو دانلود کنم و وقتی رو دانلود میزنم برام ی نرم افزار در حجم 7 مگ میاد که انگار ی نرم افزار جانبی برای دانلود فایل اصلی هستش، این نرم افزار جانبی رو دانلود کردم اما بازم نمیتونم نرم افزار اصلی رو دانلود کنم باید چیکار کنم؟؟؟؟ خواهشا این لطف رو کنید و امشب ج بدین چون برا فردا بهش نیاز دارم
سپاس
ممنونم دوستان
نه تو تمام سایتهایی که پیدا کردم همین حالتی و نرم افزارای هرکدوم متفاوته
مثه 4shared که ی نرم افزار برا خود سایتش هست اینم همین حالتیه
عنوان:
free download comsol multiphysics 4.3b
ممنونم دوست عزیز
این ورژن 4.4 هستش و من ورژن 4.3b رو نیاز دارم
اخه کامسول ورژن های همدیگه رو ساپورت نمیکنن
ممنونم دوست عزیز
این ورژن 4.4 هستش و من ورژن 4.3b رو نیاز دارم
اخه کامسول ورژن های همدیگه رو ساپورت نمیکنن
درود بر شما ..............زیاد نگران نباش عزیز .................این مشکل از سرعت نفتی اینترنت هستش................فقط همین .........
اینو رو چک کنید ببینید همونه که میخواید یا نه
http://ftpnews.um.ac.ir/index.php?name=News&file=article&sid=4700
این رو هم چک کنید
http://forum.p30i.com/t82645.html