سلام. دوستان من یه سال پیش کنسول بازی (Xbox) خریدم از یه سایت معتبر تو ایران. الان می خوام بفرستمش برا همون سایت تا بازی های جدید نصب کنن روش. به نظرتون اوکیه؟ ینی میشه از راه دور فرستاد؟ کسی تا حالا اینکارو کرده؟
خیلی ممنونم که پاسخ دادین. آره راستش منصرف شدم. شرایطشم فرق کردهبنظرم یا خودتون از نت بازی دانلود کنید بریزید یا اینکه ببریدش جاهایی که می تونن این خدمات رو ارایه بدن توی شهر خودتون
سلام. من برای وبلاگم دنبال شکلک میگردم اما نمی دونم چرا شکلکا به جای نشون داده شدن، حروف ژاپنی نشون میدن یا چیزای اجق وجق. ینی شکلکا هم فی.لتر شدن؟
از سایت خارجی هم دانلود کردم (و آپلود تو وبلاگ) یکی دو روز نشون داد الان نشون نمیده - جاش خالیه
آخه خوشگل نیستن. غیر مجاز که چه عرض کنم؟ شکلک پروانه س. با فیل..تر شکن امتحان کردم دیدم نشون میده ولی بدون اون جاش خالیهچرا از شکلکای خود وبلاگ استفاده نمیکنید؟
شکلک ها باید قابلیت همخوانی با قالب وبلاگتون را داشته باشن
بعضی از شرکت های ارائه دهنده ی قالب نمیزارن utf های شکلک های غیر مجاز نشون داده بشن
ممکنه سورسی که شکلکو داره ازش میخونه فیلتره،یکی از شکلک های باشگاه رو امتحان کنیدآخه خوشگل نیستن. غیر مجاز که چه عرض کنم؟ شکلک پروانه س. با فیل..تر شکن امتحان کردم دیدم نشون میده ولی بدون اون جاش خالیه
متاسفانه 99% فضاهای اشتراک عکس توی اینترنت فیلتره. من موندم این مسولین فیلتر کننده فکر نمی کنن ممکنه همه عکسها هم بد نباشن؟!ممکنه سورسی که شکلکو داره ازش میخونه فیلتره،یکی از شکلک های باشگاه رو امتحان کنید
شکلکای باشگاه کار میکنن خوشبختانهممکنه سورسی که شکلکو داره ازش میخونه فیلتره،یکی از شکلک های باشگاه رو امتحان کنید
با نرم افزار درستش کردمسلام. بنظر من بهتره از برنامه هایی که برای اینکار ساخته شده استفاده کنید وگرنه نتیحه خاصی نخواهد داشت.
برنامه هایی مثل
غیر فعال کردن پورت USB از طریق نرم افزار Phrozen Safe USB
نرم افزار غیرفعال کردن یو اس بی (برای ویندوز) - USB Disabler Pro 3.5 ...
دوستان من کیبوردمو باز کردم تا تمیزش کنم، صفحه ای که روش دکمه ها قرار میگیرن خیلی کثیف بود گفتم پیچای پشتشم باز کنم و کلی تمیز کنم. بعد از اینکه دکمه ها و صفحه روییش رو شستم و خشک کردم کامل، سر همش کردم دوباره. الان کار نمیکنه. خیلی مواظب مدارش بودم. یه مدار تقریبا کوچیک گوشه سمت راست با چنتا سیم و لامپ ال ای دی که اصلا بهش دست نزدم.
رو اون صفحه بی رنگی هم که دونه های مدار سفید روش داره فقط خیلی آروم دستمال کاغذی کشیدم.
از تمام قسمتهاشم عکس گرفته بودم که سر هم کردنی بدونم چیکار می کنم. چراغشم روشن میشه مثه قبل. دوباره باز کردم و دوباره بستمش بازم کار نمیکنه
مرسی. ببخشید ممکنه به خاطر این باشه که پیچای داخلیشو سفت بستم؟ بنظر میاد قبلا شل تر بوده چون مدار یکم حالت باد کرده و جدا شده از هم داره (آخه دو لایه س).یکی دو روز صبر کنید، معمولا مدارات کیبورد به رطوبت و فشار کمی حساسن، ممکنه با مشکل مواجه شده باشن یا به زودی با کاهش رطوبت، فعال بشن
مرسی. ببخشید ممکنه به خاطر این باشه که پیچای داخلیشو سفت بستم؟ بنظر میاد قبلا شل تر بوده چون مدار یکم حالت باد کرده و جدا شده از هم داره (آخه دو لایه س).
ljhs
متاسفانه 99% فضاهای اشتراک عکس توی اینترنت فیلتره. من موندم این مسولین فیلتر کننده فکر نمی کنن ممکنه همه عکسها هم بد نباشن؟!
بازم کار نمیکنه. باید بدم بیرون درستش کنن. به هر حال ممنونم ازتونممکنه، به هر حال تجربه میشه براتون،بهتره مقداری صبر کنید و بعد نتیجه رو ببینید، مدار دو لایه ی کیبورد متاسفانه کمی حساسه
مرسییییییاگر جارو برقی می تونه بعنوان دمنده کار کنه می تونید استفاده کنید
فقط یادتون باشه که در زمان استفاده از دمنده فن ها رو با یه چیزی نگه دارید که نچرخه..فن سی پی یو و سایر فن ها ممکنه در اثر چرخش جامپ کنه و خراب بشه...همین رو رعایت کنید دیگه مشکل حاصی نداره...قدرت باد هم خیلی زیاد نباشه که باعث لق شدن یا خرابی قطعات بشه
مرسیاین شکلک ها گیف هستند
با تمام نرم افزار های ساخت gifمیتونید بسازید
با سلامسلام. یک سیستم هست که من میخواهم دو استفاده مجزا ازش بشه و هیچگونه ارتباط و اثری بر هم نزارند. یک استفاده ام با اینترنت و در نتیجه اپدیت هاست و استفاده دیگم بدون اینترنت و با چند نرم افزار و بصورت محدود و بسته است. تنها فکری که به ذهنم رسید اینکه دو ویندوز نصب کنم و ویندوزی که روی درایو سی هست رو مخصوص همان استفاده محدود و بدون اینترنت بگذارم. نمیخام هیچ اثر و ارتباطی با هم داشته باشند
۱- ایا این راه موثریه یا باز با هم در ارتباطن مثلا اگر برنامه یا فایل یا حتی اپدیتی روی ویندوز دوم که درایو دی هست انجام بشه ایا ویندوز اول که درایو سی هست از ان میتونه استفاده کنه و روش اثر میزاره؟ خصوصا که ممکنه بطور خودکار بعضی چیزها می رن روی درایو سی نصب یا ذخیره میشند با اینکه ویندوز روی درایو دی باسه
۲- شنیدم که ویندوز اصلی روی درایو سی هست و ویندوز دوم روی درایو دیگه و برای بالا امدنش از ویندوز اصلی درایو سی استفاده میکنه اما امروز شنیدم که همان ویندوز دوم با اینکه درایو دی هست موقع بالا امدن باز روی درایو سی ظاهرا اورده میشه و بالا می اد. اینها مهم نیست حتی اگر ویندوزدوم از ویندوز اصلی درایو سی استفاده کنه ولی برای من مهمه که برعکسش انجام نگیره یعنی ویندوز درایو سی ریخته شده بنا به هردلیلی با کمک ویندوزی که تو درایو دی هست بیاد بالا. ایا این طور امکان دارد و این مطاللب نسبت به استفاده سیستن عامل هااصلا درست هست؟