rezahra201
عضو جدید
سرعت نت هم لاکپشتی هست خدا رحم کنه فردا هزینه های اینترنت رو چند برابر میکنند
سلام دوستان برا کارهای دفتری آدرس یه ایمیل ایرانی میخوام کسی ایمیل ایرانی بلد نیست؟اصلا وجود داره؟دوست ندارم این نرم افزارهای گوشیو نصب کنم الان برای ارسال یه فایل باید خودمون دستی ببریم واقعا سخته
مگ سروش نداری خاله؟ ایتا هم خوبه همه راضینایران کره شمالی شد کسی لینک دانلود تلگرام فارسی داره بذاره اینجا؟از سر اجبار باید باید جاسوس افزار بیایم نت
ایران کره شمالی شد کسی لینک دانلود تلگرام فارسی داره بذاره اینجا؟از سر اجبار باید باید جاسوس افزار بیایم نت
ایران کره شمالی شد کسی لینک دانلود تلگرام فارسی داره بذاره اینجا؟از سر اجبار باید باید جاسوس افزار بیایم نت
سلام بله میتونه تنها با اضافه کردن یک شبکه ماهواره ای که از طریق هر گوشی به راحتی به شبکه جدید وصل میشه بدون سیمکارت و فقط با داشتن یک گوشی و یا تبلت هوشمند میتونید از شبکه ماهواره ای استفاده کنیید ولی خیالتون راحت که نمیده چون مردم ایران همه رفتن خونهاشون و اختشاشگرها دستگیر شدند وسلام نامه تمانسلام ،
به نظرتون آمریکا واقعا میتونه اینترنت آزاد برای ایرانیا فراهم کنه؟چطوری؟
هر جور فکر میکنم بدون تجهیزات و سخت افزار چطور ممکنه نمیفهمم!!
فکر هم نمیکنم امواج وایرلس رو بشه با ماهواره ارسال کرد !
الان فقط فکر کنم از طریق اینترنت ماهوارهای میشه متصل شد که اونم سخت افزار میخواد .
سلام ،
به نظرتون آمریکا واقعا میتونه اینترنت آزاد برای ایرانیا فراهم کنه؟چطوری؟
هر جور فکر میکنم بدون تجهیزات و سخت افزار چطور ممکنه نمیفهمم!!
فکر هم نمیکنم امواج وایرلس رو بشه با ماهواره ارسال کرد !
الان فقط فکر کنم از طریق اینترنت ماهوارهای میشه متصل شد که اونم سخت افزار میخواد .
سلام. یه ورودی صوتی خاص است که برای ارتباط با بعضی دستگاه ها استفاده می شه.... معمولا ایلکتریکی ها و جاهایی که وسایل الکتریکی و الکترونیکی می فروشن ممکنه داشته باشن...فقط چرا وقتی چیزی براتون استفاده نداره می خواین تهیه کنید؟ می خواید چه چیزی رو بهش وصل کنید؟ ورودی صدای چی؟سلام دوستان عزیز
ممنون میشم وقت بذارید و راهنمایی کنید. بچه ها اسم این کابل چیه؟ 13 پین داره، اطلاع دارید از کجا میتونم تهیه کنم؟
چرا وبلاگ نمی نویسی ؟
سلام. یه ورودی صوتی خاص است که برای ارتباط با بعضی دستگاه ها استفاده می شه.... معمولا ایلکتریکی ها و جاهایی که وسایل الکتریکی و الکترونیکی می فروشن ممکنه داشته باشن...فقط چرا وقتی چیزی براتون استفاده نداره می خواین تهیه کنید؟ می خواید چه چیزی رو بهش وصل کنید؟ ورودی صدای چی؟
آره داشت
شاید احتمالا مشکل سخت افزاری چیزی داره...
سلام دوستان
من میخوام در اینستاگرام و تلگرام تولید محتوا کنم و آموزش های ویدئویی بزارم ولی می خواستم بدونم که بدون طراحی سایت میتونم یه لینک پرداخت مختص به خودم ایجاد کنم تا مشتری هام بتونن از این لینک، مبلغ مورد نظر رو پرداخت کنن؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
Vpn عوض کن شاید درست بشهسلام من مشکلی در رابطه با وی پی ان دارم.وی پی انwindscribe روی ویندوز 10نصب کردم با اینترنت اسیا تک وصل میشم بعد از وصل شدن وی پی ان اینترنت قطع میشه.ولی موقعی ک با اینترنت ایرانسل وصل میشم هیج مشکلی نداره کسی میدونه مشکل از کجاست چرا اینطور میشه؟