ممنون از اینکه وقت گذاشتید..
با 3 تا کرک امتحان کردم!! آخریش کرک پک king بود!!!!
crtl رو گرفتم!! ولی باز فعال نشد!! پس این مشکل هم نبود..
بله کارت گرافیک ام همون NVIDIA است و اسم اون فولدر رو دارم!! حدود 8 تا از فولدر هام به اون اسم هست!!همه رو عوض کنم به اسمی که گفته؟؟ همین کافیه؟؟
مشکلی ایجاد نمیکنه بعدا"؟
نمیشه بجای این کار آپدیت کارت گرافیکیم رو بگیرم و کارت گرافیک ام رو آپدیت کنم؟؟؟!!
خواهش میکنم.
1_ برید تو کنترل پنل ، ببینید تو لیست فایل های نصب شده برنامه ای به اسم
Abbyy Fine reader دارید، اگه بود حذفش کنید و ببینید word اجرا میشه یا نه.
2_ اگه گزینه بالا منتفی بود این کارو انجام بدید، برید به کنترل پنل و از اونجا برید به
Device Manager و از اونجا روی display adapters دبل کلیک کنید و روی گزینه NVIDIA راست کلیک کنید و کارت گرافیک رو Disable کنید، یه پیغام میاد ، اونو yes بزنید ، حالا گرافیک شما غیر فعال شده ، یه فایل Word رو باز کنید اگه اجرا شد ، یعنی مشکل از گرافیک بوده در غیر اینصورت یعنی گرافیکتون مشکلی نداره و دوباره برید به
Device Manager و گرافیکتون رو فعال کنید.
3_ اگه دو روش بالا جواب نداد این روش رو امتحان کنید، استارت رو بزنید و تو سرچ باکس، اون پایین عبارت
regedit رو تایپ کنید و اینتر رو بزنید تا اجرا بشه حالا این آدرس رو پیدا کنید HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Word\Data و پوشته Data رو انتخاب کنید و از اون گزینه های بالای پنجره گزینه Edit رو بزنید و از اونجا Delete رو انتخاب کنید (یه سوال هم میپرسه که باید yes بزنید) پنجره رجیستری رو ببندید، حالا برید و دوباره Word رو باز کنید ببینید درست شده یا نه!
اگه با این کارا هم درست نشد ، پیشنهاد بنده اینه که یه ویندوز دیگه به غیر از اینی که الان نصب کردین( ترجیحا ویندوزی که نصب میکنید بدون دستکاری باشه ) رو نصب کنید.