سلام دوستان.
کسی اطلاعاتی درباره ی تست روانشناسی (یا خودشناسی) "دیسک" داره؟؟
نتونستم پیداش کنم!
سلام دوت عزیز... بهتره که با یه مشاور یا روانشناس دیدار داشته باشید...سلام
کسی که ازتون بزرگتره و بشدت مهربونه اما وقتی احساس خطر میکنه یا هرچیزی که بروفق مرادش نباشه زود عصبانی میشه رو در نظر بگیرید
چطور باید کمکش کرد تا آرامش خودشو حفظ کنه و ذهنشو آروم کنه و به کسی که خلاف میلش عمل کرده (احتمالا) با آرامش راهنماییش کنه و فرصت
بده تا راه درستو پیدا کنه؟
کسی تا حالا پیش مشاوره رفته ؟؟؟؟/ اثر داره ؟؟؟؟ مدتی می خوام برم اما 2 دلم نمی دونم کمکی می کنه یا خیر ...
سلام دوستان.
کسی پروژه ی در مورد اختلالات رت دارهبرام بزاره؟
ممنون میشم اه کمکم کنید.
فووووووووووووووریه
سلام میخواستم یه مقاله خوب در مورد بلوغ عاطفی برام بفرستین ممنون.
سلام دوست عزیز... بهتره که با یه مشاور یا روانشناس دیدار داشته باشید...
سلام بر شما و سپاس
متوجه شدم البته آزمایشی و با مرور اتفاقات...
باید با آرامش و در عین تایید اصول اخلاقی ای که با خون و استخون همچین افرادی عجین شده چیزی رو که میخوایم تلقین و القا کنیم / .اما باید دقت کنیم تا متوجه این افکار نشن...
فکر میکنم دارم جواب میگیرم...
اما باز به زمان نیاز دارم/.
بسیار بسیار سپاس
سلام بر شماسلام دوست عزیز..بله درست می فرمایید... باید طوری عمل کرد احترام طرف مقابل حفظ بشه و فکر نکنه ما که سن کمتری داریم میخوایم بهشون چیزی یاد بدیم و احساس کنه غرورش جریحه دار میشه... استفاده از کلماتی که مثلا میدونم میدونی... چیزای مثبت که به اون فرد بگیم قبولش داریم بعدش با ولی حرفممون رو در رعایت احترام بگیم... مثلا وقتی یه فردی عصبانی میشه رو غیر مستقیم بهشون بگیم چقدر این صحنه زشته... و.. این چیزا ... .
با ارزوی موفقیت.
سلام خوبيد؟
آقا من اومدم اينجا يه سوال بپرسم
چطور ميشه يه دوستو امتحان كرد؟
يكي هم ميخوام بدونم چطوري ميشه بدونم آيا ميارزه من با يكي دوست شم يا نه؟
سلام خوبيد؟
آقا من اومدم اينجا يه سوال بپرسم
چطور ميشه يه دوستو امتحان كرد؟
يكي هم ميخوام بدونم چطوري ميشه بدونم آيا ميارزه من با يكي دوست شم يا نه؟
سلام
من یه سوال دارم که کمابیش برای همه اتفاق افتاده ، این روز ها زیاد باش درگیرم
برای اینکه از انرژی منفی و حرف های مایوس کننده ی اطرافیان که خودمم میدونم از سر حسادته نجات پیدا کنم چکار کنم؟
منتظر راهنمایی ها هستم
ممنون
منطق فازی توو آزمونهای روانشناسی کاربردداره وهدفش سنجیدن صحت یاعدم صحت یک موضوعهسلام سوال من در مورد کاربرد منطق فازی در روانشناسیه می خوام بدونم چه کاربردی داره در روانشناسی ؟ ممنون
سعی می کنم که این کار رو بکنم. اما زیاد شدنی نیست چون تقریبا بیشتر فامیلامون این جورین.سلام....
اول این که از چنین افرادی دوری کنید...وقتی تا میان حرفای این طوری بزنند بحثو عوض کنید و...
بعدش توی نت سرچ کنید صوت حسادت استاد محمد شجاعی رو هم گوش کنید.
سعی می کنم که این کار رو بکنم. اما زیاد شدنی نیست چون تقریبا بیشتر فامیلامون این جورین.
حتی گاهی احساس می کنم این انرژی منفی به درون خودمم نفوذ کرده مثلا یه کاری میخام بکنم هنوز هیچی نشده میگم نه بابا نمیشه
البته پدرم واقعا حمایتم میکنه. از همه لحاظ
سلام دوستان عزیز روان شناس
من یه سوالی برام پیش اومده : اینکه چکار کنیم که وارد کاری بشیم که توش احتمال موفقیت مون بالاس و وقت و انرژی خودمون رو هدر ندیم برای کاری که فکر می کردیم میشه توش موفق شد اما اشتباه می کردیم .
آیا تمرینات و روش هایی تو روان شناسی هست که به ما کمک کنه؟
ممنون از توجه شما دوست عزیز
با مثال میگم شاید این جوری ملموس تر باشه:
مثلا یه پیشنهاد کاری می گیریم فک می کنیم از پسش بر میایم ولی آخر سر توش میمونیم ( لقمه ی بزرگتر از دهن مون)
یا فکر می کنیم با یه ادمی به تفاهم می رسیم ولی اشتباه می کنیم
یعنی براساس یه سری چیزها تصمیم می گیریم که ممکنه دلایل و نشانه های قوی ایی از موفقیت نباشه( اما نمیدونیم که این طور نیست) اما ما با برآورد اشتباه مون فک میکنیم می تونیم
یعنی نمی دانیم و نمی دانیم که نمی دانیم....................
در واقع چکار منیم که بتونیم نقاط ضعف و قوت مون رو تشخیص بدیم؟
و اگه به یه مسیری تعلق نداریم اصلا واردش نشیم از اول تشخیص بدیم که این راه ما نیست
درست است
خودشناسی
اگه دراین باره مطلبی داشتید ممنون میشم بذارین
یا اگه در قسمتی از تالار روان شناسی مطلبی علمی هست راهنمایی بفرماییید ( بیشتر فال و این چیزها بود ..)
ممنون
سلام. چطوری میشه به جای داروهای ضد اضطراب و ضد استرس ، از طریق روانشناسی بر استرس و اضطراب غلبه کرد؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | توصيه هاي روانشناسي به خانم ها!!! | روانشناسی | 4 | |
چند توصيه روانشناسي | روانشناسی | 0 | ||
روانشناسي اجتماعي محافظه كاري | روانشناسی | 0 | ||
*** بحث هاي روانشناسي *** | روانشناسی | 177 | ||
روانشناسي دروغ | روانشناسی | 0 |