سلام
در گزارش نقشه خاک چه مطالبی باید ذکر شود؟
سلام به همه دوستان عزیز.
از این به بعد هر گونه در خواست اعم از سوال های مختلف،کتاب،منبع،سایت و ... در مورد مسائل مربوط به خاک شناسی را توی این تاپیک مطرح کنین و منتظر جواب توی همین تاپیک از طرف دوستان باشین.
دوستان عزیز لطف کنین جواب هاتونو را به صورت نقل قول بگین تا مشخص بشه مربوط به کدوم پست و چه شخصی هست.
لطفا تاپیک جدا برای هر گونه سوالی تشکیل ندین و همین طور توی تاپیک های مختلف یه سوال رو عنوان نکنین.
ممنون از همکاریتون![]()
با سلام چند مقاله در مورد تاثیر کودهای مایکوریزا در گندم میخواستم ممنون از شما
دوستان سلام
میخواستم بهم کتاب حاصلخیزی خاک و روابط آب و خاک، که کاربردی باشن معرفی کنین، برای تدریس میخوام
سلام به همه دوستان خوبم
به مقاله یا تحقیق یا پروژه ای با موضوع «اثرات شوری بر خصوصیات خاک» نیاز دارم
از دوستان و اساتید محترم خواهش میکنم که به من کمک کنند .
لطفا زودتر
باتشکر
با سلام آیا مطلبی در خصوص آلودگی های خاک توسط مواد رادیواکتیو و یا پسماندهای شیمیایی و دیگر در مورد ریزگردها دارید؟ ممنون میشم کمکم کنید
دوستان عزیز من مهمانم تو این قسمت میخواستم بدونم کسی میتونه نمونه خاک واسم آزمایش کنه لطفا as.sepehri62@yahoo.com
سلام
من به اطلاعات بافت خاک استان بوشهر نیاز دارم
بعد از جستجوهای زیاد بالاخره موفق شدم از سایت بانک اشتراک گذاری جغرافیا نقشه لایه خاک کل کشور رو دانلود کنم ولی متاسفانه لایه های خاک با نماد هایی معرفی شدند که تعریف و توصیف اونها ذکر نشده به عنوان مثال IIIA از دوستان میخوام اگر میدونن این نماد ها در چه جداولی تعریف شده یا بر چه اساسی هست راهنمایی بفرمایند
این هم لینک صفحه لایه خاک قابل دانلود http://geographybank.blogfa.com/post-66.aspx
البته نقشه کاربری اراضی رو هم در اختیار دارم که انواع خاک رو بر اساس روش فائو ذکر کرده ولی من به اطلاعات بافت خاک نیاز دارم .
اگر کسی رو می شناسید که میتونه این اطلاعات رو در اختیارم بذاره لطف کنید معرفی کنید
با تشکر
سلام
بعد از جستجوهای زیاد بالاخره موفق شدم از سایت بانک اشتراک گذاری جغرافیا نقشه لایه خاک کل کشور رو دانلود کنم ولی متاسفانه لایه های خاک با نماد هایی معرفی شدند که تعریف و توصیف اونها ذکر نشده به عنوان مثال IIIA از دوستان میخوام اگر میدونن این نماد ها در چه جداولی تعریف شده یا بر چه اساسی هست راهنمایی بفرمایند
این هم لینک صفحه لایه خاک قابل دانلود http://geographybank.blogfa.com/post-66.aspx
البته نقشه کاربری اراضی رو هم در اختیار دارم که انواع خاک رو بر اساس روش فائو ذکر کرده ولی من به اطلاعات بافت خاک نیاز دارم .
اگر کسی رو می شناسید که میتونه این اطلاعات رو در اختیارم بذاره لطف کنید معرفی کنید
با تشکر
به جهاد کشاورزی شهرتون مراجعه کنید در اختایرتون قرار میدن.. نه نشد.. برید یکی از روستاهای شهرتون.. از جهاد کشاورزی روستایی کمک بگیرید.. زودتر به جواب میرسید...
سلام
با تشکر
اینم یه بررسی کن... شاید به دردت خورد ..به جهاد کشاورزی شهرتون مراجعه کنید در اختایرتون قرار میدن.. نه نشد.. برید یکی از روستاهای شهرتون.. از جهاد کشاورزی روستایی کمک بگیرید.. زودتر به جواب میرسید...
ممنون از راهنماییهاتون دوستان
آزمایشگاه تجزیه خاک در کرج میشناسید آدرسش رو در اختیارم قرار بدید من آشنایی ندارم رشته ام زمین شناسی هست
اسپکتروفتومتر(جهت اندازه گیری سیلیس،اهن،الومینیوم،تیتان،منگان و...)فلیم فتومتر (سدیم وپتاسیم ) وروشهای مختلف گراویمتری وتیترسنجی که با بورت های معمولی اندازه گیری میشه
سلام به همگی دوستان گل
دوستان میخواستم بدونم چطوری میشه خاک رو خودمون انالیز کنیم
یعنی بفهمیم چه قدر سیلیس داره چه قدر اهن داره کلا بتونیم مواد تشکیل دهنده خاک رو تشخیص بدیم
مثلا برای پیدا کردن معدن باید چکار کرد
از کجا میشه تشخیص داد خاک الوده به چند درصد طلا هست
ودرمورد رنگ خاک هم اگر اطلاعات دقیقی دارین ممنون میشم اگر راهنمایی کنیدبه خصوص درمورد رنگ خاک هایی اغشته به تیکه های طلا
ممنون وموفق باشید
دوست گل ترمون!! یهو بفرمایید دنبال معدن طلا هستین خلاص...![]()
سلام به همه ی دوستان
برای پیدا کردن یه موضوع خوب برای پایان نامه ام کمک میخوام .... خودم چطوری میتونم یه موضوع خوب پیدا کنم؟ اگه سایتی رو میشناسید یا مطلبی دارید که کمکم کنه ممنون میشم بهم بگید...ارشد خاک میخونم دنبال یه موضوع خوب میگردم برای گرایش فیزیک و حفاظت .... البته بگم لقمه اماده نمی خوام فقط راهنمایی ... ممنون
سلام
اگه میخواید زحماتتون کاربردی باشه نقش مصرف کودهای فسفاته روی ساختمان خاک و تبعات بعدی اون در بافتهای مختلف خاک و ارتباط اون با میزان موادآلی رو بررسی کنید
سلام من دانشجوی رشته منابع طبیعی هستم برای تحقیق مربوط به درس حفاظت خاک یه موضوع خوب میخوام لطفا راهنماییم کنید.ممنون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
۲۰۱۵ سال خاک/اینفوگرافیک | خاک شناسی | 2 | |
![]() |
جامعه ی سالم در خاک سالم | خاک شناسی | 0 | |
آ | آزمایشات مکانیک خاک | خاک شناسی | 0 | |
![]() |
رنگ خاک | خاک شناسی | 0 | |
![]() |
آیا اضافه کردن اسید به خاک روی میکروب های خاک تاثیر می گذارد؟ | خاک شناسی | 0 |