فكر نكنم چون با ريشه زياد كاري ندارهمتوجه شدم ممنونم اما بايد حتما مفتول رو از زير گياه رد كرد...يعني از كف گلدون؟
به ريشه ها آسيب نميرسونه؟
داریوش جان عکسشو نمیذاری؟
سایه جان ممنون
من هنوز نتونستم گیاه مناسبی انتخاب کنم
اون بنجامینم رو هم دلم نیومد روش کار کنم
اتفاقآ سایه جان ، روبروی خونه من چندتا درخت ابریشم مصری هست که البته من اسمشون رو نمیدونستم خیلی هم قشنگن.
حالا دوستان میخوام بدونم آیا قلمه گرفتن از این درخت سخته یا راحت؟ و اینکه قلمش بدرد بنسای میخوره؟
و اگر مناسبه ، چه نکاتی رو برای قلمه گرفتنش باید رعایت کنم؟
مرسی
دوست عزيز از بابت اون ادرست خيلي ممنونم خيلي حال داد چون درست كردن يه بنساي 8-9 ساله رو به يه سال حتي كمتر حد اقل براي من رسوند بازم دستمريزاد
خواهش ميكنم فرشيد جان
اتفاقا منم عكس بنجامينت رو كه ديدم پيش خودم گفتم فرشيد چطور دلش مياد اين طفلي رو خردش كنه...خوب كردي عزيز بهتره از يه نهال كوچك شروع كني ...
راستش من هنوز از ابريشم قلمه نگرفتم ...نميدونم ميشه يا نه...ولي احتمالا از شاخه هاي نيمه خشبي اش بشه قلمه گرفت...
بازم بذار ببينيم نظر دوستان چيه؟؟؟
راستي حال گلدونهات چطوره....اگلونمات خوبه؟
بخاطر اون كليپ هم ممنون ...اما فرشيد جان من انگليسيم در حدصفر ضعيفه...خيلي متوجه نميشدم چي ميگه.
داريوش جان شما متوجه شدي چي ميگه؟
گلابتون و داريوش عزيز
با سلام
جسارتا ، سيم مخصوص سيم كشي ساقه اصلي را كافيست به موازات ساقه ( حتما قبل از تعويض گلدان) درون خاك كنيد . سپس ساقه را شكل دهي و شاخ و برگ را هرس كنيد .
نيازي نيست سيم اصلي زير ريشه برود - چون بعد از مدتي اين سيم بايد حتما قطع و از گلدان خارج گردد. آنگاه موقع بيرون كشيدن به ريشه ها صدمه جدي مي زند.
بعد از اتمام كليه هرس ها و شكل دهي ها گياه را از گلدان اصلي خارج - ريشه را هرس و درون گلدان بونساي بكاريد. (هر يكسانت خاكي كه روي ريشه مي ريزيد ، با ته يك خودكار حتما حتما خاك را بنرمي بكوبيد و باز يكسانت خاك ديگر و ... ) حوصله مي طلبد ، اما در عوض ريشه ها كاملا محكم شده و گياه تكان نمي خورد .
حتما قبل از تعويض گلدان هر كاري با گياه داريد انجام دهيد.
موفق باشيد.
زهرا فكر كنم گلدونات خوب باشن اگه ارتفاشون زياده ميتوني خاك كمتر بريزي توشون اما حتما بزار يه چندروز تواب بمونن چون خيلي املاح رو گلدونت هست كه برا ريشه گياهات خوب نيست
سلام خانم باغبان عزیز. دستتون درد نکنه. شما هم مشغول شدین
منم فکر میکنم املاح باشه
بیرونه گلدون رو ببینید. شوره زده
منم یکارایی کردم و سر فرصت عکسهاشونو میذارم
مال من چندتا نهال میوه و گل رز و فلفل تزئینیه
خوب باشید
سلام دوستان
من یه دنیا تشکر به همتون بدهکارم چون منو به زندگی برگردوندید
خیلی وقت بود که با بنسای آشنا شده بودم اما چون فکر میکردم کار سخت و پیجیده و کاملا تخصصیه میترسیدم برم طرفش و فقط حسرتشو میخوردم اما الان با دیدن شما و پشتکارتون کلی روحیه گرفتم و کلی هم اطلاعات خوب و مفید بدست آوردم
یه دنیا ممنون
من نقل قول ندارم .... يكي به دادم برسه ....
حالا ولش كن.....
دوست عزيز باور كن منم مثل شما يا ميترسيدم سخت باشه يا ميگفتم كي ميتونه اونقدر صبر كنه بنساي .. بنساي بشه .. اما الان فهميدم اگه روز اولي كه خواستم درست كنم شروع ميكردم الان يه 6-7 سالي شده بود اما الانم ديدم دير نيست شروع كردم با چند تا كه حد اقل يكيش برام بمونه ايشالله مال شما هم براتون بمونه
نفر اول از بین شرکت کننده های امسال
اسمش Ensamble Coraline Rock
Juniperus San jose با 69 سانتی متر قد
سازندش هم ونزوئلاییه
فوق العادست، نه؟!
منم دلم میییییخاااااااااااااااااااااااااااااادد
دوست عزيز kamycs دستت در د نكنه خيلي زيباست
سايه جان يادم نرفته من چند تا گلدون گذاشتم تو حياط ......روزاي اول كه گذاشتمشون تو خونه ديدم دارن خراب ميشن با اينكه از بخاري خبري نبود اما داشتن پزمرده ميشدن اما حالا كه تو حياطن اوضاعشون خوبه فكر كنم نبايد نهالها رو تو خونه نگهداري كرد بايد گذاشت تو فضاي باز با روال طبيعي بزرگ شن فكر كنم نهالهاي شما هم بخاطر همين ازبين ميرن نه بخاطر نور و سرما بنظرم يه درخت يا درختچه انتخاب كن كه تو شرايط سرما خزان هم داشته باشه يا سوزني برگ تهيه كن فكر كنم بزاري گوشه پاركينگ يا تو بالكن بهتر باشه .
ممنونم محمدرضا جان...دستت درد نكنه عزيز..
يعني فكر ميكني برم تو كار سوزني برگها مناسب باشه؟؟
ببين خونه ما تقريبا بالاي كوه هست..خيلي خيلي منطقه سردي داريم...تا الان دو بار برف اومده...هنوزم نظرت اينه كه بذارمشون تو بالكن.؟؟؟
ببخشين ديگه حواسم نبود اسم محلي خودمون رو گفتم منظورم سرو كوهي بود به نظرم رشدش هم خوبه شكل پذير هم هست و هميشه سبزه ژممنونم محمدرضا....ريس چيه عزيز...منم مثل زهرا جون نشنيده بودم..
آقطي هم بد نيست..به نظرت با آب و هواي اينجا ميتونه رشد كنه؟
با راهنمايي سپهر جان دارم از يك فيكوس الاسيكا قلمه هوايي ميگيرم...ببينم ميشه كاريش كنم يا نه؟
فردا ميخوام برم يه نهالستان...با متصدي اونجا صحبت كنم..احتمالا اونا هم راهنمايي هاي خوبي ميتونن بكنن...چون بهتر به آب و هواي اينجا آشنا هستند..
تا وقتي حياطم رو داشتم اين مشكلات رو نداشتم...اما حالا اومدم تو قفس ...دست و پام بسته شده...نميدونم چيكاركنم..انگار هركاري ميكنم به در بسته ميخورم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | درباره تاریخچه مرکبات بیشتر بدانید | باغبانی | 0 | |
همه چیز درباره برنج | باغبانی | 0 | ||
مشکلات احتمالی در پرورش و نگه داری قارچ صدفی | باغبانی | 0 | ||
پرورش بونسای ( بن سای ) Bonsai | باغبانی | 82 | ||
طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی پرورش گل و گیاهان زینتی | باغبانی | 1 |