اسم زن لوله خخخخخخخخخخ
اسم زن نوشابه است خخخخخخخخخخخخخ
اسم مرده گشنه خخخخ
اسم مرده گشنه خخخخ
باباقلی، گرگ اقا، بره، چاه و یتیم اسامی افراد در ثبت احوال
آرشیو، آسیب، اجباری، اخی، اردوخان، اشتر، اهریمن، باباقلی، بیابانی، ملخ، فضا، فراری، شفتالو، شربت، قطار، قطاری، قسمت، قربانی، کابوس، گشنه، گرگ آقا، بره، بشم، بهداشت، بوشفر، چاه، چراغ، چیتر، زنگی، سرباز، شوجر، علاقه، غم، غارت، فرار، فراری، فراموش، کوپال، گمان، لذت، لشکر، للو، ورندل، یتیم تنها برخی از اسامی پسران قابل تغییر در این فهرستهاست.
این اسامی غالباً به قبل از سال 1370 بر میگردد. از زمانی که مهندسی فرهنگ نام و نامنویسی وارد شدیم دیگر اجازه نمیدهیم والدین اسامی نامناسب، نامتعارف و مغایر با جنس برای فرزندانشان انتخاب کنند؛ دلیل این کار هم همان فهرستهایی است که با توجه به اصرار والدین مأمور ثبت احوال را وادار به ثبت اسم میکردهاند.
باجی،بیزار، نوشابه، ییلاق و خرما اسم زنان در ایران
آشفته، آفت، اجبار، افسرده، باجی، بیزار، پنبه، تعارف،حلوا، خرما، خیار، شربتی، شقیقه، کفتر، نیمکت، قیمتی، همیشه، نوشابه، ییلاق، لوله، لیاقت، لبو، لباء، مشکی، مشکیجان، مغلوبه، مفتول، حاضر، حالتاج، حسرت، حضرت، حبصه، خارا، خابس، پارچه، پاکت، پنیر، پوپول، پولی، انقلاب، اوجق، آمریکا، آلمان، انگلیس، انه، آقا بگم، ادامه و ارزان بخش از اسامی قابل تغییر برای دختران است.
اسم مرده گشنه خخخخ
واااا :-|
مفتول؟ لوله؟پاکت ..فراری.. غارت قربانی چاااه وای خدا ..فضا رو کجای دلمبذارم آخه (گویا با ماوراء ارتباط داشتن اونا خخخخخ). ملخ بیچاره
پوپول :-|||||
خدایا توبَه
نازنین شهیدی؟
بله یکی از ارزوهام شهادته خخخخ
نازنین سمرقندی
نه اومدم بخارا خخخخ
نازنین پاکدست
نه داداش دستام همیشه تو دماغمه خخخ
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ برو بابا زن ذلیل ... هروقت گفتی اونوقت احوال پرست هستم خان جان خخخخخخخخخخخخخخ
پویان اربابی
نه بابا خاک زیر پاتم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
نه داداش فک کردی همه مثل شوهر تو زن ذلیل هستن؟
خخخخ
سخت در اشتباهی
نازنین نیستی
زیر پاتم داداش پایین نگا نمیکنی که خخخخ
حالا خواهیم دید .... وقتی هرروز اومدی باشگاه ویه بار نوشتی دستم از جاش دراومده و یه بار نوشتی پای چشم بادمجون با عشق کاشته شده و.................. من میام میگم دالی دالی خخخخخخخخخخخخخ
فک کردی همه مثل تو هستن شوهر ازاری داشته باشن خخخخ
اولا که خانم من با کمالات منو نمیزنه خخخخ دوما من کتک بخور نیستم
سوما اگه کتک بخور بودم حرصشو در نمیارم حداقل خخخخ
ای زن ذلیل خخخخخخخخخخخخخ دیگه خودت خودتو لو دادی خخخخخخخخخ
مثل این گفتی که از عاقاهه می پرسن کی تو خونه شما حرف آخررو میزنه .سریع میگه من خخخخخخخخخخخخ
میگن خوب مثلا تو این موقعیت فرضی چی میگی ..میگه وامیستم هرچی خانمم بگه من حرف آخرو میگم وفقط میگم چشششششششششششششششششم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
آرزوهایی که به آنها نرسیده ایم .....)شوخی( | زنگ تفريح | 1 | ||
شوخی جالب الناز شاکردوست | زنگ تفريح | 3 | ||
ی شوخی (ببخشید پسرا)******یه چیز و نمیشه از پسرا گرفت | زنگ تفريح | 32 | ||
شوخی هایی که به تازگی سر و کله شان پیدا شده | زنگ تفريح | 0 | ||
شوخی تکنولوژی با ادم......... | زنگ تفريح | 0 |