YaZahra313
عضو جدید
سلام
ملودی تو هم اومدی صنعتی
به دیوونه خونه ما خوش اومدی
ملودی تو هم اومدی صنعتی
خو هیشکی نمیاد خوووووو
بلخره رفته سر کلاس هادی اینا؟؟؟؟؟؟
سلام
ملودی تو هم اومدی صنعتی
ارهع باس برم
واسم پیغوم هشدس که بیا
هشدس خخخخ
به قول ی استادامون دارم با اعداد حرف میزنم
خخخخخخخخ
اوی دوسم برخی ارشد نهولی کاری نداره برام یبار ک بیام دانشکده با همشون رفیخ میشمپروجه چی چی میخای؟بوگو یبار میام دانشکدتون اسد جور میکونم کاری نداره که برامخخخخخخاوی رفیخ برقی ندی که 4 تا پروژه تودست وبالش باشه؟؟؟؟
اوی دوسم برخی ارشد نهولی کاری نداره برام یبار ک بیام دانشکده با همشون رفیخ میشمپروجه چی چی میخای؟بوگو یبار میام دانشکدتون اسد جور میکونم کاری نداره که برامخخخخخخ
بیمیر تونم.همینم مونده با تو توو دانشکده قرار بذارم.یه عمر خودما ضفط کردم
قوربون شما.مرسی واقعن از این مهمون نوازیتون.کشتید مو توصنعی.همه استعدادام کور شد
من خوابگاهیم خودم ماشالا اصفهانیا مهمون نوازیشون عاااالیع
من خوابگاهیم خودم ماشالا اصفهانیا مهمون نوازیشون عاااالیع
خودد بیمیر
من نگفدم با من قرار بذار تو دانشکده
درس بوخون میفمی حرفمو ناسلومتی ارشدی خیر سرتگفدم من بیام دانشکده برق با بچه هاس اشنا میشم سریع نه با تو
اخه من با تو واس چی چی باس اشنا شم؟
تبغ کودوم دلیل و منتغ؟
خوب خوددا بمن چسبوندیا جلدی
بذار بیای عرغدا بخشکد بعد
خخخخخخخخخخخخخخ
میگن صنعتی ها جنبه شوخی ندارنا راست گفتن والااااااااااااا
حالا اشنا شدی یا نه؟
روت هساب کنم یا نه؟
میگم چیکا تریا دانشکده از سرویس دهی به خانوما معذورس؟
درود بر دوستان دانشگاه صنعتی، دانشگاهتون خیلی توپه و اساتیدش خیلی شاخصن، یه موقعی سومین دانشگاه برتر ایران به حساب می اومد اما حالا شده دومین! انشاالله اینجوری که داره بی ادعا و جدی پیش میره شریف رو هم تو جیب می زاره.
با درامد استاد و درآوردن پدر دانشجو!!!ما که داخل دانشگاهیم بالا رفتنی نمیبینیم نمیدونم ملت چطوری میگن هر روز رنک دانشگاه بالاتر میره اگه با افزایش درامد اساتید میره بالا که ....
چند روز پیش پیش مهندس شریفی پور همین که برنامه نویسی سی دستش هست بودم میگفت قدر دانشگاتون رو بدونید خیلی رنکش بالاست و از این حرفا....دلم میخواست همونجا بهش بگم همین فکرا رو کردی که پدر بچه ها رو با این سی در آوردی دیگه.پیش خودش فکر کرده چون رنک دانشگاه بالا هست باید پدر کسی که میخواد سی پاس کنه رو دربیارهما که داخل دانشگاهیم بالا رفتنی نمیبینیم نمیدونم ملت چطوری میگن هر روز رنک دانشگاه بالاتر میره اگه با افزایش درامد اساتید میره بالا که ....