ها حمایت دیگه چی بید.تشکر را با نخود عنکبوتو عوض وکنم.
فکر کنم یک چند وقتی است که طرح هدفمند کردن یارانه ها به این باشگاه هم سرایت کرده.
کلا روزی 10 تا تشکر به من میدهند ، آن هم با هزارتا منت.
نمیدونم علت این امر چیست، فکر کنم یک عده تو باشگاه مثل من در خوشه 3 ،قرار گرفته اند
و تشکر زیاد به آنها تعلق نمیگیرد.
هرچند Admin از روند روبه رشد تشکرها در باشگاه صحبت میکند،اما از حرف تا عمل !!!!!
من قبلا میتوانستم راحت 20 تا 30 بار در یک روز از دوستانم تشکر کنم،اما الان فقط 10 تا تشکر در روز دارم.
مشکل کار کجاست؟
عوامل بیگانه و مزدوران وابسته به سایر باشگاه ها یا ؟؟؟؟؟
من بهت تشکر ودهم،به شرطیکه نخودهای مزرعه ما را بخری.هیچ کس به من تشکر نمیزنه
من بهت تشکر ودهم،به شرطیکه نخودهای مزرعه ما را بخری.
طرح هدفمندکردن امتیازات اجراشد درحال حاضر طرح شناورکردن لول و اکتیو هم درحال اجراست من پریروز لول 12 دیروز 9 امروز 16 و اکتیو هم بین 15 - 22- 26- 18 و 29 % متغیره من که درعجبم .
مثل اینکه قراره از مهر ماه تشکر یارانه ای را به حسابمان بریزند تا زیاد تحت فشار قرار نگیریم.
اقشار ضعیف 44 تا قوی تره 24 تا . حالا ما کدومیم ؟؟
ماکه نفهمیدیم چرا وقتی بحث تشکری جات پیش میاد عدد اول رو دست آخر تقسیم بر 4 میکنن!!!!!!!!!!!!!!!من که جز مرفهین بی درد هستم!!!!
شما را نمیدانم.
خوش به حالتون .من که جز مرفهین بی درد هستم!!!!
شما را نمیدانم.
خوش به حالتون .
ما باید بگردیم سرپرست بیابیم شماره بده این 24 تا دونه رو بریزن به حساب
باز میخواهی اشکم را در بیاری بروم کلیه ام را بفروشم.
نه راضی به زحمت نیستم کلیه چرا ؟ یدونه باغ پسته کفایت میکنه
من باغ پسته را میدم،اما بعدا آمدند دنبالت و تحت تعقیب برادران همیشه در صحنه باشگاه مهندسان قرار گرفتی،خودت مسئولی.
نگی نگفتی.
ها چرا تو بحث باغ پسته هستید.
بیایید باغ نخود مرا بخرید.
من فک میکردم این مشکل منه که تشکرام کم شده تازه من تو نقل قول گرفتن و این چیزام مشکل پیدا کردم
بازم باید به خاطر .... خجالت زده بشیم جلوی دوستان
ایییییییییی بابا
اون پستم درجواب این پستت بودبه هر حال شعار هدفمند کردن تشکرها، یکی از معروفترین شعارهای Admin قبل از انتخاب شدن به سمت مدیریت باشگاه بود.
خودتان رای دادید،خودتان هم باید کمبود تشکر را تحمل کنید.
من ندادم
تازه یه چیز دیگه تو پاسخ سریع به پستم مشکل دارم
خوب باید از زمان حداکثر استفاده را نمود همی ،فرداروز که یارانه ها را بردارند دیگر دیگر نمی توان آهسته از اینترنت استفاده نمود آری فرزندم. همی گویاخوب پاسخ آهسته به پست بدهید، مگر عجله دارید که میخواهید سریع پاسخ بدهید.
ها عجب لهجه ضایعی داشته بیدی.سلام ؟
به من گفت خاک وچول، بهش گفتی آفرین !!!!آاافریییینن...!!!!!
به من گفت خاک وچول، بهش گفتی آفرین !!!!