من نمیخواستم در این بحث ها شرکت کنم اما چون لحن نه چندان زیبای شما را در چند پست دیدم مجبور شدم که پاسخ شما را اینجا بنویسم
نمیدانم که چه کسی به شما گفته که نوع لباس پوشیدن در اجتماع یک مسئله شخصی است ؟؟؟
در تمام دنیا قوانین پوشش لباس وجود دارد که به آن Dress Codes گفته میشود .
بطور مثال شما وقتی که میخواهید در یک شرکت آمریکائی استخدام شوید برگه ای به شما میدهند که در آن نوع پوشش مشخص شده است و به شما اجازه داده نمیشود که هر نوع خواستید بپوشید
در لینک زیر شما مطالبی را در این مورد در مجله بلومبرگ بزینیس ویک که یک مجله معتبر اقتصادی است میبینید
http://www.businessweek.com/smallbiz/content/sep2008/sb2008095_013180.htm
در بخشی از همین مطلب میخوانید که
Things like T-shirts with inappropriate logos, words, or images, heavy makeup, or glitter eyeshadow can be distracting and offensive.
که همانطور که میبینید در آن به صراحت آمده که پوشیدن تی شرت با مارک و لغتها تصاویر نامربوط ، استفاده از آرایش غلیظ و سایه چشم میتواند تهاجمی باشد و تمرکز دیگران را بر هم بزند.
پس شما وقتی در یک اجتماع زندگی میکنید باید به قوانین آن که Dress Codes یکی از آنهاست احترام بگذارید.
آنجا که نوشتید
باید عرض کنم که شما هستید که مسائل را به خوبی متوجه نشده اید نه دیگران !!!!
شما با قوانین و ساختارهای اولیه اجتماعی آشنا نیستید !!
من دوستان بسیاری دارم که همسران آمریکائی دارند و الان هم در ایران زندگی میکنند و هیچکدام هم از این موضوع که در ایران پوشش موی سر Headgear اجباری است ناراحت نیستند و این درک را دارند که این مسئله جز قوانین Dress Codes در این جامعه میباشد.
کلاً تمام پستهای شما تهاجمی است و قصد دارید نظر خود را تحمیل کنید .
در جائی هم که نوشتید
باید عرض کنم که باور بفرمائید صحبتهای شما از آنچنان قوای فلسفی و یا علمی برخوردار نیست که کسی جرات پاسخگوئی به شما را نداشته باشد بلکه بر عکس ، بدلیل نداشتن یک انسجام منطقی و لجاجت مستمر که در پست های ارسالی شما به وضوح دیده میشود این ذهنیت ایجاد میگردد که آن کسیکه در مقام پاسخ گوینده بر آمده، در اتلاف وقت خویش بسیار سخاوت به خرج داده است .