خب مگه ما همه تلاشمون واسه راحتی شیکم نیس؟
خب دیگه
معادله رو پیچیده نکن هیچ لذتی بالاتر از خوردن نیسسهم ما رو بده بیاد گشنمونه
مشغول باش عقب نمونی
خب مگه ما همه تلاشمون واسه راحتی شیکم نیس؟
خب دیگه
معادله رو پیچیده نکن هیچ لذتی بالاتر از خوردن نیسسهم ما رو بده بیاد گشنمونه
خانومها برن خودشون پول در بیارن مستقل بشن ....... همم بدونن چه جوری ادم پول در میاره............ محتاج اقایونم نباشند.......
باشه
شمام بشین خونه ظرف بشور و بساب
جوراباتم خودت بشور
همه کاراتم خودت بکن
همچی داره از وجود مرد دفاع میکنه انگار اینجا خارجه که زنه دس به هیچی نمیزنه و فقط منت میذاره و میره زن یارو میشه
اولا خدا میدونه خرج هندونه شما چقدر هست........باشه
شمام بشین خونه ظرف بشور و بساب
جوراباتم خودت بشور
همه کاراتم خودت بکن
همچی داره از وجود مرد دفاع میکنه انگار اینجا خارجه که زنه دس به هیچی نمیزنه و فقط منت میذاره و میره زن یارو میشه
بله دیگه برای هر مهمونی یدونه لباس جدید... ........می پرسی قیمتش چنده ............ میگه هیچی ارزونه .............. 500000 تومن.......شما آقایون بذارین ما خودمون پول درمیاریم
نیست که شما آقایون میتونید تامین مخارج زندگی رو بکنید و اصلا از چشمتون به حسایهای ما خانمها نیست!
اولا خدا میدونه خرج هندونه شما چقدر هست........
دوما ادم کارای شخصیشو خودش میکنه ...... نه دیگران
سوما باید از مرد دفاع کنم ........
چهارما من با خارج مارج کاری ندارم .............
پنجما ماشالله تو خونه همه ظرف شو هست ...........خانوما اصلا به ظرف ها هنزدیک نمشین.............
اولا خدا میدونه خرج هندونه شما چقدر هست........
دوما ادم کارای شخصیشو خودش میکنه ...... نه دیگران
سوما باید از مرد دفاع کنم ........
چهارما من با خارج مارج کاری ندارم .............
پنجما ماشالله تو خونه همه ظرف شو هست ...........خانوما اصلا به ظرف ها هنزدیک نمشین.............
خدا نکنه من زن بگیرم......... استغر الله...............
هرقدر باشه فکر نکنم کسی خرجشو بده
به به الان که داری شعار میدی نه میخوام بدونم زنم گرفتی همین حرفو میزنی؟
نه بابا دفاع کن نه کی خیلی حقش پایمال شده
خب خارجو بیخیال همین مشکل دخترای ایرانی اینه که تا ازدواج کردن فکر میکنن شوهرشون بچه اشونه و حس مادرانه اشون گل میکنه و همه کاراشو میکنن خود مردامونم دیگه عادت کردن که مثل بچه خودشون رو لوس کنن و همه کاراشونو زن بدبخت بکنه
حالا پنجمن من شماها که حس غیرتتون سر به آسمون برده و گوش فلک رو کر کرده وظیفتونه برید کار کنین بیارین خانوما بخورن
بخوای بگیری هم کسی بهت نمیده..............آره والله.....خدا نکنه من زن بگیرم......... استغر الله...............
حس مادرانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دخترا بعد ازدواج شب تا صبح نرن مهمونی نمیخاد حس مادرانشون گل کنه........
اداهای منو نیارید ............... جوابمو بدید........ جواب پستمو.............اولا مطمئنا خرجو آقا نمیده مال خودش دوست داره بخوره
دوما آره جون خودتون از گشنگی بمیرید به زور یک نیمرو واسه خودتون درست می کنید چه برسه به اینکه کارهای شخصیتو انجام بدین
سوما این تعصبه دیگه
چهارما خارج هم با تو کاری نداره
پنجما ظرف بلدی بشوری؟
نگرفتم...بیشتر توضیح بده!اینم بخاطر همونه که آقایون با غیرت ایرانی اجازه نمیدن دختراشون قبل ازدواج هیچ غلطی کنن
هیچی نو پرابلمنگرفتم...بیشتر توضیح بده!
من هیچ وقت این اشتباهو نمیکنم...........خیالت راحت.....بخوای بگیری هم کسی بهت نمیده..............آره والله.....
اینم بخاطر همونه که آقایون با غیرت ایرانی اجازه نمیدن دختراشون قبل ازدواج هیچ غلطی کنن
وگرنه اونام خوش ندارن قیافه های داغون فک و فامیل شوهره رو ببینن
اولا:با هندونه من شوخی نکنا غیرتی میشممن هیچ وقت این اشتباهو نمیکنم...........خیالت راحت.....
در ضمن اگه اقایون نرن خواستگاری ........می بینیم اون وقت کی خوش نداره فامیله شوهر رو ببینه........
حالا هندونتو بخور........
مگه تو مردی غیرتی میشیاولا:با هندونه من شوخی نکنا غیرتی میشم
بعدشم زن نگیرین چیکار میخواین بکنین؟هان در هر حال این یه غریزه اس هم زن به مرد احتیاج داره هم بالعکس اوناییم که میلی به جنس مخالف ندارن یه مشکلی دارن پس بهتره مثل بچه ها این حرف الکی رو نزنی.
حالا غیرتی نشو .............. هندنتو بخور ...........اولا:با هندونه من شوخی نکنا غیرتی میشم
بعدشم زن نگیرین چیکار میخواین بکنین؟هان در هر حال این یه غریزه اس هم زن به مرد احتیاج داره هم بالعکس اوناییم که میلی به جنس مخالف ندارن یه مشکلی دارن پس بهتره مثل بچه ها این حرف الکی رو نزنی.
پس چی فکر کردی با همین بحثای الکی من قید ازدواجو میزنمحالا غیرتی نشو .............. هندنتو بخور ...........
من هیچ وقت این اشتباهو بزرگو نمیکنم هیچ وقت......................
ولی من به شما توصیه میکنم ازدواج کنید............
من دخترا لجم ( خیالت راحت شد)
اوووووووووووووووف!ولی من به شما توصیه میکنم ازدواج کنید............
پس یادتون باشه اقا میره خواستگاری .........نه خانوم ............. اگه هم نره که ...............پس چی فکر کردی با همین بحثای الکی من قید ازدواجو میزنم
منم از آقایون خوشم نمیاد
ولی ازدواج میکنم
حالا نمیتونستی یه دیقه دندون رو جیگر بذاری؟!!!!!!ولی ازدواج میکنم
اصلابه موضوع ربط نداشت.......بیکاریدآ.
حالا ازدواج بكنيد ونكنيد اخرش گشنتون كه ميشه.
ولي خدايش هيچي مثه دست بخت خانم خونه نميشههههههههههههههه
ببخشید اون آقا هم که میاد خواستگاری یه احتیاجاتی دارهپس یادتون باشه اقا میره خواستگاری .........نه خانوم ............. اگه هم نره که ...............
به جون مجتبی راه ندارهحالا نمیتونستی یه دیقه دندون رو جیگر بذاری؟!!!!!!
داداش.....ما رو هم به عروسیت دعوت کنی ها.....من که دخترروس میگیرم
من که دخترروس میگیرم
ای کاش هیچ مردی نره خواستگاری ............. چی میشی...........ببخشید اون آقا هم که میاد خواستگاری یه احتیاجاتی داره
پس به همون خیال باش که روزی یه مرد نره خواستگاری یه زن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
I | یکی از عذاب آور ترین لحظه های زندگی ... | تالار عکس | 0 | |
تصاویری برای عذاب دادن خانوما | تالار عکس | 5 | ||
قیافه آقایون هنگام خرید با خانم ها | تالار عکس | 44 | ||
ایجاد انگیزه در آقایون برای ظرف شستن | تالار عکس | 32 | ||
آقایون وقتی به دنیا اومدن..... | تالار عکس | 0 |