اصلا از کجا آدم میفهمه که الان تصمیمش عاقلانه هست؟
من هیچ وقت نفهمیدم و اصلا بلد نیستم که جریان این تصمیم عاقلانه چیه !! جدی و بدون شوخی میگم
شما خودتون میفهمید کی تصمیمتون عاقلانه هست و الان عقل داره فرمان میده؟ اگر بله به من هم کمک کنید.
متاسفانه بنده داستان های شما رو قبول ندارم. اینا نظرات شخصی شما هستن و واقعیت ندارن. نمونه های زیادی دارم که در سنین بالا با عشق ازدواج کردنیه سوال که میتونه خیلی چالش برانگیز باشه واسه کسایی که تو سن 18 تا 23 یا حتی 26 سالگی هستن و برای رده سنی 26_27 یه جواب خیلی ساده و راحت میتونه داشته باشه و رده سنی 27 به بالا که میگم اکثرا میگن عقل ولی پس :
تو انتخاب عشق زندگیت و زمانش از قلبت کمک میگیری یا عقلت؟ اگه عقل پس داستانی که پایین تعریف میکنم چی؟
خیلی ها تو سن پایین بدون داشتن پشتوانه مالی و تقریبا با دست خالی ازدواج میکنند و درسته خیلی مشکلات دارن اما همدیگر رو دوست دارن و به هم خیانت نمیکنند و تاپایان عمر زندگی راحتی دارن و از عشق هم مطمئنا و رو رابطشون حاضرن جونشون رو هم بدنو کلی هم بچه میارن ماشاالله دور برشون رو شلوغ می کنندو در ضمن نمونه هاش رو دیدم نگین نیست ،چند نمونشم دیدم خیلی دور نیست ماله زمانه خودمونن تقریبا...
اما بعضی ها که تو سن مناسب ازدواج با شرایط مالی مناسب و یه تفاهم خوب باهم ازدواج میکنند اون دوام رو نمیبینی ، اون عشق رو نمیبینی و خیانت هم که به دفعات چه از طرف مرد یا چه از طرف زن انجام میشه ماشاالله از طرف خانم ها دارن دیگه رکورد میزنن...
درسته ازدواج میگن مثله یه هندوانه سربسته هست یا سرنوشته یا تقدیره یا هزارتا چیزه دیگه...ولی مگه ما انتخاب معقول نکردیم تو سن بالا؟مگر نه اینکه
بچه نیستیم هوس نداریم خبری از هورمون ها نیست خیلی،مگر نه اینکه بالغ شدیم و اونایی رو که با سن پایین ازدواج کردن به مسخره گرفتیم گفتیم هوس بود بچه هستن یا هزارتا حرف دیگه...پس چرا اونا خوشبختن با حتی مشکلاته مالی و هزارتا مشکلات دیگه که دارن ولی مای بالغ عاقل نه
اصلا میخوام بدونم داستان چی هست مرسی از همه که تو بحث شرکت میکنند پیشاپیش
یوقت زحمت نشه؟چقدر خوب بود این بحثارو یکی جمع بندی میکرد تو پست آخر میذاشت بقیه تایید می کردن!
نمیشه همه شو خوند.
یه شربت آبلیمو هم بدین ممنون میشم، یه وقت اذیت نشمیوقت زحمت نشه؟
خودتون رو اذیت نکنین اصلا، بفرمایید رو مبل بشینید، الان جزوه ی چکیده ی تاپیک ها با شربت خدمتون میارمیه شربت آبلیمو هم بدین ممنون میشم، یه وقت اذیت نشم
واقعاااااااخودتون رو اذیت نکنین اصلا، بفرمایید رو مبل بشینید، الان جزوه ی چکیده ی تاپیک ها با شربت خدمتون میارم
به نظرم نمیشه سن مشخصی تعیین کرد. آدما شرایط مختلفی دارن و هرکس باتوجه به شرایطش تو زمان خاصی می تونه تصمیم درست رو بگیرهمتاسفانه بنده داستان های شما رو قبول ندارم. اینا نظرات شخصی شما هستن و واقعیت ندارن. نمونه های زیادی دارم که در سنین بالا با عشق ازدواج کردن
والا من بجای شما بودم شربت آناناسی چیزی درخواست میدادم ولی شنیدم بچه های سمت خراسان فقد شربت آب لیمو دوست دارن ولی از طرفی شنیدن شیرازی ها به جزوات خیلی خلاصه علاقه دارن. الان هنگمواقعااااااا
شربتش خوب باشه دیگه، مشتری شیم
شما مگه چند سالته اینا رو میگی ؟به نظرم نمیشه سن مشخصی تعیین کرد. آدما شرایط مختلفی دارن و هرکس باتوجه به شرایطش تو زمان خاصی می تونه تصمیم درست رو بگیره
آناناس کجاییا دوست دارن؟والا من بجای شما بودم شربت آناناسی چیزی درخواست میدادم ولی شنیدم بچه های سمت خراسان فقد شربت آب لیمو دوست دارن ولی از طرفی شنیدن شیرازی ها به جزوات خیلی خلاصه علاقه دارن. الان هنگم
21، مگه این حرفا چشه!!!!شما مگه چند سالته اینا رو میگی ؟
من یه رگم به اندونزی میخوره، اونجا آناناس دوست دارن. شایدم یه رگم به سمت شما میخوره چون عاشق لیمو ترش هستمآناناس کجاییا دوست دارن؟
من شربت انگور سیا دوست دارم، شربت آبلیمو رو واسه آب لیموش گفتم که معمولا می خورن تا اذیت نشن.
شاید یه رگمون به شیرازیا میرسه خودم خبر ندارم!
آخه گفتین میخواین تصمیم بگیرین عاشق بشین، خواستم ببینم چه زمانی اجراش میکنید21، مگه این حرفا چشه!!!!
زمانی که اونی که می خوام عاشقش بشم رو بشناسم و بدونم که همونی که فکرشو می کردم، دیگه اون موقع آستینا رو میزنیم بالاآخه گفتین میخواین تصمیم بگیرین عاشق بشین، خواستم ببینم چه زمانی اجراش میکنید
واسه همین یک جمله ی شما میشه 10 ، 20 جلد کتاب 2هزار صفه ای نوشتزمانی که اونی که می خوام عاشقش بشم رو بشناسم و بدونم که همونی که فکرشو می کردم، دیگه اون موقع آستینا رو میزنیم بالا
جدی؟!!! اساسا این آناناس همین پرتقاله خودمونه استتار کرده، لیموترش هم همون پرتقاله فقط یکم ترشه که منم خیلی دوست دارم. نتیجه میگیریم ویتامین3 دوست دارین.من یه رگم به اندونزی میخوره، اونجا آناناس دوست دارن. شایدم یه رگم به سمت شما میخوره چون عاشق لیمو ترش هستم
ایول ایولجدی؟!!! اساسا این آناناس همین پرتقاله خودمونه استتار کرده، لیموترش هم همون پرتقاله فقط یکم ترشه که منم خیلی دوست دارم. نتیجه میگیریم ویتامین3 دوست دارین.
ووووووااااووووو دیگه واجب شد شربت آبلیمو رو بخورمواسه همین یک جمله ی شما میشه 10 ، 20 جلد کتاب 2هزار صفه ای نوشت
نه منظورم این بود این اهداف شما خیلی خوبن ولی خوب سختن، بخصوص تو 21 سالگی تشخیصش سختهووووووااااووووو دیگه واجب شد شربت آبلیمو رو بخورم
جدی که نمی گین؟!
شما نویسنده این؟!
هر وقت خواستین کتاب بنویسین بیاین پیش خودم
نه اتفاقا خوبه که آدم یه حداقل هایی واسه طرف مقابل داشته باشه، اینجوری باعث میشه خودتم بهتر بشناسی.نه منظورم این بود این اهداف شما خیلی خوبن ولی خوب سختن، بخصوص تو 21 سالگی تشخیصش سخته
چه حداقل هایی ؟نه اتفاقا خوبه که آدم یه حداقل هایی واسه طرف مقابل داشته باشه، اینجوری باعث میشه خودتم بهتر بشناسی.