عشق کامپیوتر
اخراجی موقت
نه دیگهالبته اگه مشکل اصلیو حل کرد اینا دیگه خود به خود حل میشن
باز هم اشتباه کردید.زن ها که ذاتشون خود نمایی هست.نمیشه کاریش کرد.
کار اصلی ازدواج هست.
نه دیگهالبته اگه مشکل اصلیو حل کرد اینا دیگه خود به خود حل میشن
نه حله:|
دقیقا من به بابام نگا میکنن میخام با جفت پا برم تو صورتشون اووف
عجب دختر غیرتیییییییییییییی بابات باید بهت افتخار کنه
منم کسی به بابام نگاه کنه دو تا چشمشو از حدقه درمیارم
فارسی را پاس بداریدپس اول یک فاتحه برای خود قرائت کنید تا سرتان را از بیخ ببریم
نه دیگه
کار اصلی ازدواج هست.
چه بهش برخوردنه اینکه این روزا اقایون اصلا پشت ابرو برنمیدارن و اصلاااااااااااااااااا اهل خودنمایی نیستن
مشکل اونجاستمن اکثر مردای چشم چرون که دیدم بالای ۵۰ سال بودن... وای خیلی چندشه...
بله دیگه خوب مام یه کورسویی از چشمه ی غیرت مزمزه کریمخوبه که درک میکنی:|
اول توضیح بدیدمنظور از معدل دقیقا چیه تا به پاسداری هم برسیمفارسی را پاس بدارید
به جای واژه ی قرائت از معدل فارسی آن یعنی بخوانید استفاده کنید.
من پاسدار نیستم.بله دیگه خوب مام یه کورسویی از چشمه ی غیرت مزمزه کریم
اول توضیح بدیدمنظور از معدل دقیقا چیه تا به پاسداری هم برسیم
خوبه که درک میکنی:|
فارسی را پاس بدارید
به جای واژه ی قرائت از معدل فارسی آن یعنی بخوانید استفاده کنید.
چه بهش برخورد
یعنی الان همه ی ماجرا رو شده؟>برنخورد فقط تو این ور ماجرا رو رو کردی منم اون ورشو رو کردم
نه اصلا ذات اصلی زنان این نیست خودمون خواهرومادر داریم ...ازدواج که خیلی کارسازه اما شرایط میخواد برا الان باید چه کارکردنه دیگه
کار اصلی ازدواج هست.
نه دیگه بی انصافی نکن این طوریا نیستشمن اکثر مردای چشم چرون که دیدم بالای ۵۰ سال بودن... وای خیلی چندشه...
تقریبا" هیچ کارنه اصلا ذات اصلی زنان این نیست خودمون خواهرومادر داریم ...ازدواج که خیلی کارسازه اما شرایط میخواد برا الان باید چه کارکرد
نه هنوز وسطش مونده یه بنده خدایی میخاد که وسطشم رو کنهیعنی الان همه ی ماجرا رو شده؟>
ذات اصلی زنان هست.نه اصلا ذات اصلی زنان این نیست خودمون خواهرومادر داریم ...ازدواج که خیلی کارسازه اما شرایط میخواد برا الان باید چه کارکرد
بی انصاف نیست.نه دیگه بی انصافی نکن این طوریا نیستش
از کجا آوردی شاید تو زنی بیشتر درک میکنی اما به نظرم کمبوهای که در زنها به وجود اومده باعث خود نمایی میشن ..بازم معتقدم این امر ذاتی نیستذات اصلی زنان هست.
بی انصاف نیست.
من زنم؟؟!!!!از کجا آوردی شاید تو زنی بیشتر درک میکنی اما به نظرم کمبوهای که در زنها به وجود اومده باعث خود نمایی میشن ..بازم معتقدم این امر ذاتی نیست
من زنم؟؟!!!!
کافر همه را به کیش خویش پندارد
چرا تو میگی ذاتیه درصورتی که همه زنها اینطوری نیستن؟ذاتی یعنی همه در گیر آن هستند و قابل انفکاک نیست وهیچ راه حلی برای انفکاک نیست خوب آیا این گونه است راه حل نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من زنم؟؟!!!!
این گونه هست راه حل هم هستچرا تو میگی ذاتیه درصورتی که همه زنها اینطوری نیستن؟ذاتی یعنی همه در گیر آن هستند و قابل انفکاک نیست وهیچ راه حلی برای انفکاک نیست خوب آیا این گونه است راه حل نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی دو عامل نیست آخه.چندین و چند عامل دست به دست هم دادن و این مسئله رو بوجود آوردنترک چشم چرونی وقتی واسه اقایون سخت میشه و یا نمیتونن نگاهشونو پاک نگه دارن میگن تو ذاتمون در حالی که خیلی مردها هستن که نگاهشونو پاک نگه داشتن .واقایونی که میگن تو ذاتمونه واسه اینه که عذاب وجدان نگیرن.
به نظر من شما درتعریف ذات دوچار اشتباهید ذات انسان پول دوس نیست درسته انسانها همه شاید دنبال پول باشن اما اینطوری نیست که اگه پول نباشد نمیتوتن حتی زندگی کنن خیلیا هستن از نظر مالی فقیرند اما آن چنان دنبال پول نیستناین گونه هست راه حل هم هست
ذات انسان ها اینه که قدرت طلب و پول دوست هستند ولی خیلی ها قدرت طلب و پول دوست نیستند
راه حل زیاد هست.یکیش همین اسلام خودمونه.اگه بر اساس اسلام عمل میشد چی میشد.الله اکبر
شما هم سه چار اشتباهیدذات انسان دنبال آرامش آسایش زیبایی قدرت جاودانگی هست و یکی از مظاهر و پیش نیاز همه ی اینها پول هست پس انسان دنبال پول هست.حتی اون فقیر هم دنبال پول هست.به نظر من شما درتعریف ذات دوچار اشتباهید ذات انسان پول دوس نیست درسته انسانها همه شاید دنبال پول باشن اما اینطوری نیست که اگه پول نباشد نمیتوتن حتی زندگی کنن خیلیا هستن از نظر مالی فقیرند اما آن چنان دنبال پول نیستن
یکی دو عامل نیست آخه.چندین و چند عامل دست به دست هم دادن و این مسئله رو بوجود آوردن
و هم چنین آقایان خانم ها راوقتی خانوما این چیزارو در مورد اقایون میشنون باور کنین هرگز نمیتونن از ته دل مردا رو دوست داشته باشن واونا رو یه سری خیانت کار میبینن.
نميدونم همه جا اينجوريه يا نه...اما من به محيطه اطرافم كه فك ميكنم ميبينم مردانه متاهل بيشتر از پسرانه مجرد تو اينكار تبحر دارن..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
7 علت شکست تجارت های تازه تاسیس | تالار مشاوره | 0 | ||
علت خيانت؟ | تالار مشاوره | 39 | ||
علت ترس چيست؟ | تالار مشاوره | 1 | ||
عادتهای خطرناکی که به چشم نمیآیند | تالار مشاوره | 0 | ||
روانشناسی چشم های تو | تالار مشاوره | 4 |