قربون هرچی بچه اتزلی چی
M m.pouralkhas عضو جدید Feb 19, 2009 #2 سلام به همه بچه های باحال انزلی من دانشگاه انزلی نبودم ولی ساکن انزلی هستم راستی اینجا چرا اینقدر خلوته
سلام به همه بچه های باحال انزلی من دانشگاه انزلی نبودم ولی ساکن انزلی هستم راستی اینجا چرا اینقدر خلوته
AminNePo عضو جدید کاربر ممتاز Aug 26, 2009 #3 واسه اینکه آبای جماعت که بیکار نیست بیاد اینجا منم انزلیچیم ولی رشت میشینم چه کنم با غم دوری
M Mona.b عضو جدید Feb 27, 2010 #4 AminNePo گفت: واسه اینکه آبای جماعت که بیکار نیست بیاد اینجا منم انزلیچیم ولی رشت میشینم چه کنم با غم دوری کلیک کنید تا باز شود... ای خیانت کار. ( شوخی کردیم بدل نگیر ) دم همه بچه های انزلی گرم.
AminNePo گفت: واسه اینکه آبای جماعت که بیکار نیست بیاد اینجا منم انزلیچیم ولی رشت میشینم چه کنم با غم دوری کلیک کنید تا باز شود... ای خیانت کار. ( شوخی کردیم بدل نگیر ) دم همه بچه های انزلی گرم.
N nesa-arch عضو جدید Feb 22, 2012 #5 salam salam salam nesa hastam az anzali daneshjooye reshteye nemari.
mohadeseh.anzali کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 12, 2013 #6 بابا همشهریا ای ول.همه جا هستین.انزلی چی آبایه