parhampars
عضو جدید
من به یه مقاله در مورد جذب سطحی نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
سلام، بفرمایید:
http://ifile.it/4fd35c8/ADSORPTION ENGINEERING (www[1].chemicalebooks.com).pdf
http://ifile.it/7u0yts8
من به یه مقاله در مورد جذب سطحی نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
سلام
جزوه درباره آسفالتن و مشکلات اش تو صنایع پالایشی دارید؟ممنون میشم اگر راهنمایم کنید
مقالات شبیه سازی با فلوئنت در محیط متخلخل هم اگر دارید لطف کنید که خیلی لازم دارم
ممنون از دوستان
سلام
اگه مقاله یا پروژه ای در مورد تماس دهنده های غشایی در تصفیه گازها دارین بزارین.ممنون
پیام ضروری سلام دوستان راجع به غشاهای مورد استفاده در اسمز معکوس و نحوه ی سنتز این غشاها و همچنین غشاهای مورد استفاده در nano filtration و سنتز اونها کسی مطلب یا مقاله به زبان اصلی داره , اگر پاور پوینت فارسی داشته باشین که خیلی خوبه
مقاله ای تحت عنوان "شیرین سازی گازطبیعی بااستفاده ازفرایند غشا" به فرمت word و تایپ شده برای شما دوستان عزیز آماده کرده ام امیدوارم مفید باشد.
تعداد صفحات:66
گرد آورنده:فاطمه سادات طبایی
استاد مربوطه:جناب آقای دکترحقیقی اصل
حجم فایل:125 کیلو بایت
رئوس مطالب:
1.استفاده از غشا توخالی پلی-پروپیلن
2.استفاده از غشا الکترو شیمیایی
3.استفاده از ***** کربن بیولوژیکی
4.آشنایی با گاز طبیعی
5.مشخصات گاز طبیعی
6.واحد های بازیافت گوگرد
7.واحد های تقطیر
8.گاز شیرین
9.گاز طبیعی فشرده
10.مایعات گاز طبیعی
11.گاز طبیعی مایع
12.شیرین سازی گاز ترش
دانلود:
پسوورد فایل:
www.imannasa2000.blogfa.com
اختراع کلیه مصنوعی
دانشمندان موفق شده اند با استفاده از مهندسی ژنتیک کلیه موش صحرایی را در آزمایشگاه تولید کنند و این روش میتواند بیماران کلیوی را از دیالیز نجات دهد.
به گزارش گروه بهداشت و درمان «تیتر یک» ؛ دانشمندان موفق شده اند با استفاده از مهندسی ژنتیک کلیه موش صحرایی را در آزمایشگاه تولید کنند و با اینکه کارآیی این کلیه پس از پیوند آن به بدن موش دیگر فقط حدود ۵ درصد بوده اما نشان میدهد که این روش میتواند بیماران کلیوی را از دیالیز نجات دهد.
پژوهشگران بیمارستان عمومی ماساچوست که این تحقیق را انجام داده و نتایج آن را در نشریه نیچر پزشکی منتشر کرده اند گامی بزرگی در درمان بیماریهای پیشرفته کلیوی برداشته اند.
به این ترتیب استفاده از کلیه آزمایشگاهی برای درمان نارسایی کلیه و رهایی این بیماران از دیالیز در آینده نچندان دور محقق خواهد شد.
با اینکه پیش از این تولید اعضای دیگر بدن با استفاده از سلولهای خود فرد و با شیوه ای مشابه انجام شده بود بعنوان مثال در سال ۲۰۰۶، مثانه ای که به همین طریق تولید شده بود با موفقیت به بدن یک بیمار پیوند زده شد. اما کلیه پیچیده ترین عضوی است که تاکنون "رشد و پرورش" آن در آزمایشگاه میسر شده است.
این روش مزیت بزرگی نسبت به پیوند عضو از یک فرد به فرد دیگر دارد؛ چون از سلولهای خود فرد ساخته شده خطر رد پیوند وجود ندارد و بیمار مجبور نیست سالها یا حتی تمام عمر داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی مصرف کند.
دانشمندان در این روش تمام سلولهای کلیه را از آن جدا می کنند، در واقع با استفاده از مواد شیمیایی آنها را می شویند. آنچه باقی میماند شبکه ای از پروتئین است (که در واقع به مثابه داربستی برای ساختمان کلیه عمل می کند) و مجموعه ای از رگها و مجاری ظریف.
بعد با استفاده از سلولهای بنیادی خود فرد، سلولهای کلیه را در آزمایشگاه پرورش میدهند و سپس این سلولها را روی داربست سوار میکنند. از مجاری و رگهای باقی مانده هم استفاده می شود تا سلول مناسب را در جای مناسب بنشانند.
دانشمندان پس از آنکه کلیه موش صحرایی را به این شیوه رشد دادند آن را مدت ۱۲ روز در گرمخانه مخصوصی قرار دادند تا شرایط بدن موش صحرایی را بصورت مصنوعی ایجاد کنند. کارآیی این کلیه در این شرایط ۲۳% درصد کلیه واقعی بود. بعد از آنکه آن را به بدن یک موش صحرایی پیوند زدند کارآیی آن تا ۵% پایین آمد.
"در نظر داشته باشد که فقط در آمریکا صدهزار نفر در انتظار پیوند کلیه هستند اما سالانه فقط ۱۸ هزار پیوند انجام میشود."
"من فکر می کنم این روش تاثیری عظیم در درمان موفق این بیماران دارد."
منبع: رویترز
اختراع یک کلیه مصنوعی که تا 10 سال بدون باتری کار می کند
یک دانشمند هندی یک کلیه مصنوعی را ایجاد کرده است که می تواند به ارگانیسم پیوند زده شود و بدون باتری تا 10 سال عمل کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، "شوو روی" دانشمند هندی که در دانشگاه کالیفرنیا کار می کند این کلیه مصنوعی را ابداع کرده است.
این کلیه قابل پیوند تاکنون در لابراتوار و بر روی پستانداران کوچک آزمایش شده است. این اندام مصنوعی با استفاده از میکرودستگاههای پزشکی زیستی ساخته شده و اکنون درخواست آزمایش فاز 1 بالینی بر روی انسان را ارائه کرده است.
این کلیه، دستگاهی به بزرگی یک فنجان قهوه است که می تواند عملکردهای اصلی مثل فیلترکردن مواد سمی، تنظیم فشار خون و تولید ویتامین D را انجام دهد.
اختراع یک کلیه مصنوعی که تا 10 سال بدون باتری کار می کند
براساس گزارش TopNews United States، این دستگاه در تفاوت با "پیس میکرها" بدون باتری عمل می کند و می تواند حداقل تا 10 سال به عملکرد خود ادامه دهد.
به گفته این محقق، کلیه مصنوعی با سایر بافتها تماس نزدیک برقرار نمی کند و در آن خطر رد پیوند وجود ندارد. درصورتیکه این کلیه با موفقیت از آزمایشات عبور کند یک اختراع مفید برای میلیونها بیماری خواهد بود که زندگی آنها به دیالیز وابسته است.
گردآوری : پایگاه اینترنتی تکناز
نانو تكنولوژي كليه مصنوعی می سازد
فيلترهاي توليد شده با كمك فناوري نانو مي تواند به توليد كليه هاي مصنوعي قابل حمل و قابل كشت منجر شود. محققانBiophiltre، كه در حال توسعه فناوري كليه هاي مصنوعي هستند، گزارش كردند، مطالعات حيواني بر روي نمونه هاي اوليه كليه مصنوعي يك تا دو سال آينده آغاز خواهد شد و آزمايشات باليني آن يك يا دو سال پس از آن ادامه يابد. تقريبا۹۰۰ هزار بيمار كليوي در سطح جهان وجود دارند كه نيازمند دياليز ند. دياليز فرآيندي است كه همانند كليه طبيعي، سبب صاف كردن خون از مواد ناخالصي موجود در آن مي شود.آلن نيلسن، مدير بخش نفرولوژي و خدمات دياليز دانشگاه كاليفرنيا گفت: تقريبا 21 درصد از بيماران دياليزي در هر سال مي ميرند، حتي اگر زنده بمانند مكررا نياز خواهند داشت به طور متوسط 12 تا 17 روز در سال را در بيمارستان سپري كنند. روش دياليز كنوني نيازمند يك سيال مي باشد تا آلودگي ها و ناخالصي هاي خون بيماران به درون آن نفوذ پيدا كند. بنابراين روش هاي كنوني به يك منبع از سيال و پمپ كردن آن كه تقريبا پوشيدن و حمل آن غير ممكن است نياز داريم.
Biophiltre در حال كار روي فيلتري است كه احتياج به چنين سيالي ندارد و از كليه انسان تقليد مي كند. اساسا اين وسيله داراي دو غشاء بوده كه غشاي اول به نام G از Glomerulus كه در كليه انسان سبب غربال همه مولكول ها به خارج از خون مي شود، تقليد مي كند. غشاي ديگر به نام T از لوله هاي كوچك كليه اي در بدن انسان كه مولكول هاي فيلتر شده توسط Glomerulus را جهت رساندن آن ها به همان ميزاني كه در تركيبات موجود در خون وجود دارند غربال مي كند.
غشاي T تقريبا به 6/1 كادريليون حفره نياز دارد كه هر يك داراي پهناي نانومتري بوده و فضاي بين آن ها 1 تا 5 نانومتر باشد. نيلسن توضيح داد: فناوري نانو به ما اجازه مي دهد هر حفره را جهت رهايش و آزادسازي گزينش پذير مواد شيميايي بر اساس اندازه، شكل و بار هر يك، طراحي كنيم. در مدل هاي رايانه اي اين وسيله كه به مدت 12 ساعت در روز كار مي كند، به ميزان دوبرابر دياليزهاي كنوني عمل فيلتراسيون را انجام مي دهند. در ابتدا اين وسيله در اندازه هاي 3 تا 4 پوند طراحي شد، كه در آن ها از غشاهاي Tو G با ضخامت ميليمتري و باتري سه و نيم پوندي براي 8 تا 12 ساعت كاركرد، استفاده مي شود.
درمدل هاي آينده، اين وسيله در اندازه هاي كوچك تر و با به كارگيري غشاهاي T وG با ضخامت نانومتري طرح ريزي مي گردند.
مايكل آورام رئيس بخش نفرولوژي بيمارستان كالج لانگ آيلند نيويورك گفت: اين تحقيق بسيار مهيج بوده و با همين ويژگي ها مي تواند بدون اين كه خللي در زندگي بيماران ايجاد نمايد، كار كند. در حال حاضر رقابت واقعي براي اين فناوري وجود ندارد. موضوع مهم اين است كه اين وسيله نمي تواند همانند كليه واقعي بي كربنات هايي را توليد كند كه در بررسي اسيديته بدن به كار مي روند. به كارگيري اين ابزار ممكن است نيازمند استفاده از قرص هاي بي كربنات يا مكمل هاي سيالي باشد.
منبع: ستاد ويژه توسعه فناوري نانو
دانشمندان آمريکايي با استفاده از مهندسی ژنتیک به موفقيت قابل توجهي در زمينه پيوند کليه دست يافته اند.
به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري رويترز؛ به نوشته روزنامه اينترنتي روسي کامسامولسکايا پراودا آنها توانسته اند با کمک فناوريهاي بيومهندسي کليه مصنوعي توليد کنند و آن را با موفقيت به موش پيوند بزنند.
بر اساس اين گزارش مبناي ساخت اين کليه مصنوعي کليه فاقد سلول موش بوده که محققان ساختار کلوژني آن را با سلولهاي کليه موشهاي تازه متولد شده پر کرده اند.
علاوه براين از سلولهاي جداره داخلي عروق خوني انسانهاي داوطلب هم استفاده شده که از طريق شريان کليوي تزريق شده اند. تزريق سلولهاي کليه از طريق مجراي خروجي مثانه صورت گرفته است. براساس اين گزارش روند ساخت کليه مصنوعي سه تا پنج روز زمان مي برد و دانشمندان اميدوارند که در آينده اين روش را روي انسانها آزمايش کنند.
کلیه مصنوعی ساخته شد
دانشمندان کلیه مصنوعی ساختهاند که با دستگاه گردش خون کار میکند و میتواند نخستین ابزار کاشتنی برای جایگزینی کلیههای پیوندی و دیالیزی در بیماران کلیوی باشد.
10 گروه مختلف تحقیقاتی به سرپرستی پژوهشگری از دانشگاه کالیفرنیا از نمونه اولیه این کلیه مصنوعی رونمایی کردند. این نسخه اولیه که به اندازه یک اتاق است امید بخش بیماران کلیوی است.
استفاده از فرایندهای تولید در ساخت تراشههای سیلیکونی میتواند برای ساخت ابزارهای کوچکی به اندازه یک فنجان قهوه بکار گرفته شود. این ابزار جدید میتواند هزاران نفر را از دستگاههای دیالیز و یا قرار گرفتن در فهرست انتظار دریافت کلیههای اهدایی نجات دهد.
این گروه نخستین کسانی هستند که از این فناوری که قابلیت کوچکسازی و تبدیل به یک ابزار قابل پیوند را دارد، رونمایی کردند. این سامانه دو مرحلهای، شامل هزاران فیلتر نانومقیاس است که در یک بیوکارتریج قرار داده شده و میتواند مواد سمی را از خون پالایش کند.
یک زیست راکتور هموکارتریج ساخته شده از سلولهای مهندسی شده توبولی کلیوی، میتواند نقش متابولیکی و تعادل آب یک کلیه واقعی را تقلید کند. این سامانه از فشار خون بیمار برای تصفیه خون بدون کاربرد پمپ استفاده میکند. در حال حاضر پیوند و دیالیز تنها راههای درمان نارسایی کلیه است. یک ابزار کاشتنی میتواند راهحل بهتری باشد اما تا کنون دانشمندان نتوانستهاند سامانهای ارائه کنند که بتواند همه توانایی های کلیه را تقلید کند. این سامانه جدید با استفاده از پیشرفتهای اخیر در فناوری نانو و تولید بافت ابداع شده است و محققان امیدوارند از فناوری ساخت سیلیکون برای ساخت ابزاری کوچک و قابل پیوند به بیماران استفاده کنند. ساخت چنین کلیه کوچک و قابل پیوندی میتواند بطور چشمگیری از بروز میلیونها مورد نارسایی کلیوی در سراسر جهان و هزینههای درمان این بیماری بکاهد. به نقل از آفتاب
کليه مصنوعي به اندازه کيف پول در آمريکا ساخته شد.