بخدا می خواستم تایپکشو بزنم!!!!دمت گرم!!!
اون داور بی شعور این مدالو از ماه گرفت!!!!
ولی چیزی از ارزش های علی مظاهری کم نشد!!!
اقا جون من همگی به افتخار داش علی یه 30ثانیه دست بزنن!
این داور بی شعور بوکس چرا اینجوری کرد با علی مظاهری؟؟
واقعا سر تر از حریف کوبایی بود ، راحت میتونست ببره
خیلی حالم گرفته شد ، حقش نبود اینجوری ، من خیلی بهش امید داشتم ، نامردی کردن در حقش
واقعا پریشب بازی روزبهانی داور 5-6 بار فقط و فقط تذکر داد به حریفش اما این یکی زرتی تو کمتر از یه دقیقه اخطار دوم و سوم رو هم داد ، خدا بگم چیکارشون کنه آخه
مظاهری داشت حمله میکرد آخه ای بابا ....
مظاهری دوستت داریم
در اینکه در حقش نامردی شد حرفی نیست ولی بنظرم کاری که انجام داد اصلا حرفه ای نبود و بیشتر احساسی بود.لااقل انتظار بیشتری از خودش و مخصوصا مربیش باید داشت.چون همه میدیدند که چه ظلمی در حقش شده و اینکه به حالت قهر رینگ رو ترک کرد جالب نبود مخصوصا اینکه ایشون پرچمدار ایرانم بود!!!امروز دیدیم که برای ورزشکار ژاپنی هم چنین مشکلی وجود داشت.ولی خیلی حرفه ای برخورد کرد و حقشم گرفت.ولی ما طوری رفتار کردیم که جا برای اعتراض هم وجود نداشت!!!! حالا هی بریم تو یاهو و فیس بوک هیاهو کنیم!!آخرش به چیزی نمیرسیم!!!!امیدوارم در ادامه ورزشکارامون خیلی حرفه ای و سنجیده تر عمل کنند!!
با حرف شما هم موافقم این کار باعث شد اونا نتونن تو اون لحظه اعتراض بزنن و کمیته انظباطی هم مسلما ساکت نمیشینه واسه همین چیزاس که کمیته انظباطی تشکیل شدهدر اینکه در حقش نامردی شد حرفی نیست ولی بنظرم کاری که انجام داد اصلا حرفه ای نبود و بیشتر احساسی بود.لااقل انتظار بیشتری از خودش و مخصوصا مربیش باید داشت.چون همه میدیدند که چه ظلمی در حقش شده و اینکه به حالت قهر رینگ رو ترک کرد جالب نبود مخصوصا اینکه ایشون پرچمدار ایرانم بود!!!امروز دیدیم که برای ورزشکار ژاپنی هم چنین مشکلی وجود داشت.ولی خیلی حرفه ای برخورد کرد و حقشم گرفت.ولی ما طوری رفتار کردیم که جا برای اعتراض هم وجود نداشت!!!! حالا هی بریم تو یاهو و فیس بوک هیاهو کنیم!!آخرش به چیزی نمیرسیم!!!!امیدوارم در ادامه ورزشکارامون خیلی حرفه ای و سنجیده تر عمل کنند!!
دوست عزیز حکایت این بازی با مسابقه بوکسور ژاپن فرق داشت
اون بازی تموم شد بوکسورها برای اعلام نتیجه رفتن کنار داور و اونم دست بوکسور آذربایجان رو برده بالا
در این مورد هیچ وقت نمیومدن بگن خوب اشتباه کردیم حالا دوباره برگردید و بازی کنید
محرومیت داورم هم تاثیری نداره به حالمون
مگه خیلی وقتا نبوده تو کشتی و تکواندو داورا به وضوح اشتباه کردن و کشتی گیرا و تکواندو کارا وایستادن کنار داور و بازنده اعلام شدن اما بعدش اتفاقی نیافتاده؟
با حرف شما هم موافقم این کار باعث شد اونا نتونن تو اون لحظه اعتراض بزنن و کمیته انظباطی هم مسلما ساکت نمیشینه واسه همین چیزاس که کمیته انظباطی تشکیل شده
ورزشکار و اخلاق ورزشی کنار هم یه قهرمان میسازه مخصوصا اینکه مظاهری پرچم دار یه ایران بود ایرانی که همه جا فرهنگ و اصالتشو فریاد میزنه .منم موافقم.متاسفانه امکان داره بابت این کارش محرومش بکنند!!! ولی در کل کار مربیش برام عجیب بود که هیچ عکس العملی هز خودش نشون نداد!!!
بنظرتون الان که کنار داور واینستاده قراره اتفاقی بیوفته؟این قضیه 1 روز بیشتر بازتاب نداره.و بعدش تموم میشه.!!!من خودم بابت حذفش ناراحتم ولی بنظرم کار خودش و مربیش درست نبود.این قضیه کاملا سلیقه ای هست .بعضیا مثل شما اعتقاد دارند کارش خوب بوده و بعضیا هم مثل من فکر میکنند.
الانم دیگه مسلما اتفاقی نمیافته
من دنبال تایید اون کارش یا رد کردنش نیستم ، اما این کار حداقل همین یکی دو روز بازتاب رو داشته ، اگه وایمیستاد اونم نداشت و کسی اصلا توجه نمیکرد
بله مربیش هیچ کاری نکرد ، اگه واسه کشور دیگه ای بود چنان کولی بازی درمیاوردن که همون جا و همون لحظه فیلم بازی رو بازبینی میکردن
اما اینکه با مربیهای حریف دست داد و اومد پایین خودش خیلی قشنگ بود
در مورد اینکه میگید محروم میشه ، تا جایی که میدونم گفته بود بعد از این بازیها میخواد خداحافظی کنه ، شاید به اینم فکر کرده که دیگه محرومیت هم براش مهم نیست
من بخاظر خودش که مطمئنا خیلی زحمت کشیده بود و از خیلی چیزا گذشته بود ناراحت شدم که اینجوری حذف شد ، اگه میباخت اینقدر ناراحتی نداشت
چرا نباید پرچم دار میشد؟ اونا چه ربطی به این جریان داشت؟؟ دارم میگم دیگه محرومیت براش مهم نبوده اگه بخواد خدافظی کنه، میگید نباید پرچم دار میشده؟؟ چه ربطی بهم دارن ؟؟ منظورتونو نفهمیدممن کلا با این حرکتش موافق نبودم. این حرفی که میگید چون میخواد خداحافظی بکنه بخاطر همین محرومیت براش فرقی نداشت حرف خوبی نیست واگه واقعا اینطور باشه بنظرم نباید پرچمدار میشد.ولی بنظرم اینطور نبوده!!
در کل درستش این بود که با داورم دست میداد و بعدش به نتیجه اعتراض میکرد.اونوقت مطمئنا نگران بازتابشم تو رسانه ها نمیشدیم!!!
چرا نباید پرچم دار میشد؟ اونا چه ربطی به این جریان داشت؟؟ دارم میگم دیگه محرومیت براش مهم نبوده اگه بخواد خدافظی کنه، میگید نباید پرچم دار میشده؟؟ چه ربطی بهم دارن ؟؟ منظورتونو نفهمیدم
تو بین اعضای کاروان اولیه ایران بهترین گزینه برای پرچمداری بود ، یک طلا و یک برنز بازیهای آسیا و چندین عنوان بین المللی برای این کار کافی بود
به گزارش خبرگزاری فارس
داور بینالمللی بوکس گفت: با محرومیتی که برای داور بازی مظاهری در نظر گرفته شد باید بازی دوباره تکرار شود.
اردلان در پاسخ به این سؤال که برخیها به اشتباه اظهارنظرهایی کردند و گفتند که اگر مظاهری پس از ناداوری با داور دست میداد شاید برای اعتراض به نحوه قضاوت داور راهی باقی میماند و آیا شما با این موضوع موافق هستید یا خیر، گفت: اصلا چنین صحبتی را قبول ندارم. مظاهری با ادب کامل با کوچهای کوبایی خداحافظی کرد و هیچ بی ادبی از او سر نزد. بهترین تصمیم را مظاهری گرفت و کنار داور نرفت تا دست حریفش به عنوان فرد برنده بالا برود. بوکسور کوبایی کثیفترین بازی را انجام داد و خوشحالم که نتوانست با مظاهری به عنوان فردی پیروز عکس یادگاری بگیرد.
اگه فکرش دقیقا مثل شما بود و چون آخرین حضورش بوده و به همین خاطر حاضر نشد با داور دست بده رو میگم.که اگه این چیزی که میگید درست باشه باید تاسف خورد!!البته امیدوارم اینطوری نبوده باشه.اینم که میگید بهترین گزینه برای پرچم داری بوده خیلی جالبه یعنی بقیه ورزشکارامون از لحاظ عنوان ازش کمتر بودند!!!یعنی کشتیگیرامون و تکواندو و وزنه بردارامون عناوینشون به این آقا نمیرسید؟؟!!!!ایشون فقط یک طلا اونم تو آسیا داشت.در حالی که سوریان 5 مدال طلا جهان رو داره!!!البته من نمیخوام منکر زحمتاش بشم ولی این حرفی که در مورد انتخاب ایشون برای پرچمداری زدین عجیب بود!!!
این خبرم که از فارس گذاشتید یه اظهار نظر شخصی هستش.در مورد اینم که گفته کوبایی کثیف ترین بازی رو انجام داد باید بگم که ایشون داور هستش نه کارشناس و اینم که میاد به بدترین شکل صحبت میکنه دور از ادب هستش.بوکسور کوبایی مگه چیکار کرده که اینطور بهش بی احترامی میکنه.مشکل مشکل داور بوده نه بوکسور کوبایی.در ضمن کارشناسان بوکس گفتن که چون قد مظاهری از حریفش بلندتر بوده باید ازش فاصله میگرفته و بالعکس کوبایی باید بهش میچسبید که همینم اتفاق افتاد.پس کوبایی کار خودشو به نحو احسنت انجام داده ومقصر بنظرم در درجه اول داور بوده و بعدش مربی مظاهری که باید بهش میگفت که باید با داور دست میداد.
در آخرم بگم که پرچم داری که انتخاب میشه به جز بحث قهرمانی باید از لحاظ اخلاقی هم در سطح بالایی باشه.حتی اگه حقشو بخورند هم باید احساساتی نشه !!معمولا تو المپیک هم انتخاب پرچم دارا برای ایران همیشه عجیب غریب بوده!!
و بالاخره بعد از کلی روز که از اغاز المپیک میگذشت ایران با کسب یک برنز (که البته کسب مدال در وزنهای پایین وزنه برداری برای ایران خیلی ارزش داره و کمتر سابقه داشت) با رده 44 وارد جدول رده بندی شد
به نظر من به جای افزایش یکباره 5 کیلو اگه تو دو حرکتش هر کدوم 2-3 کیلو اضافه میکرد شاید میتونست طلا بگیره
آها پس چون نظرش شبیه من بوده باید تاسف خورد ، جالبه
به هر حال وقتی شما نظر کارشناس داوری رو قبول ندارید دیگه من چی بگم ، به هر حال همین داور بوکس خیلی بهتر از منو شما بوکس رو میفهمه
حداقل پستم رو درست بخونید
گفتم تو بین اعضای اولیه کاروان ایران بهترین گزینه بوده ، بازم حرفم رو تکرار میکنم که بهترین گزینه بوده
روز مراسم افتتاحیه سوریان و بقیه قهرمانان کشورمون تو ایران داشتن تمرین میکردن ، هیچ کدوم از عنوان دارهای جهانیمون تو انگلیس نبودن
وگرنه همه خوب میتونن تشخیص بدن که کی عنوان دار تره نیازی به مثال زدن نیست ، والله این بابا خیلی هم با اخلاق بود دیگه حداقل اینطور در موردش نظر نده و سعی نکن نظر شخصیتو تحمیل کنی
عنوان قهرمانی بازیهای آسیایی برای بوکس ما کم عنوانی نیست که اینطوری میگید، بوکس رشته ای که ما هیچ وقت تو المپیک مدال نگرفیتم
این حرف شماست :تا جایی که میدونم گفته بود بعد از این بازیها میخواد خداحافظی کنه ، شاید به اینم فکر کرده که دیگه محرومیت هم براش مهم نیست. و اینم حرف من:من کلا با این حرکتش موافق نبودم. این حرفی که میگید چون میخواد خداحافظی بکنه بخاطر همین محرومیت براش فرقی نداشت حرف خوبی نیست واگه واقعا اینطور باشه بنظرم نباید پرچمدار میشد.ولی بنظرم اینطور نبوده!! در کل درستش این بود که با داورم دست میداد و بعدش به نتیجه اعتراض میکرد.اونوقت مطمئنا نگران بازتابشم تو رسانه ها نمیشدیم!!! این یعنی خداحافظی میکنه.این حرفیه که جایی گفته نشده و ساخته ذهنی شماست.ولی بازم مهم نیست .شما اینو میگید که به دنبال نتیجه گیری کردن اون حرکتش باشید در حالی که هنوز هیچی معلوم نیست.به جای افکار ذهنیتون صبر کنید خودش بیادو بگه میخوا خداحافظی کنه یا نه.یا برای چی دست نداد.شایدم دقیقا حرفای شمارو زد.ولی یه کم صبر کن خودش بیاد بگه!!! در ضمن شما متن رو خوب نخوندی.من گفتم امیدوارم نظر شما اشتباه باشه و از روی احساسات بوده باشه. بازم جای شکرش باقیه که گفتین منم نظر دادم.اینم خوبه .در ضمن بازم میگم چیزی که تو ذهن اون هست تو کله منو شما نیست.پس الکی نگو که خوشحالم نظر منم نداشت!!! شما از قول یه داور گفتی کار بوکسور کوبایی کثیف بود که بازم میگم اون داوره نباید نظر بده و شما تو اوردن خبر دقت کنید تا نظرات کارشناسانه داورارو اینجا نیارید.فکر میکنم تو این زمینه توضیحم کامل بوده.من قبلا گفتم حق کوبایی نبود ولی اینکه بهش بگیم کثیف بوده جالب نیست!!و خیلی بده.ما متاسفانه همیشه عادت داریم بعد از باخت (چه باخت منطقی و یا غیر منطقی) حریف رو بکوبیم و بهش بدو بیراه بگیم.!!!در حالی که مقصر اصلی داور بوده و درست نیست چون بد باختیم از هر لفظی استفاده کنیم!!!! اتفاقا هرکسی پست های شما و من رو بخونه میفهمه که شما همه رو چطوری مینویسید.شما از قول ورزشکار زمان خداحافظیشو میگید!!!از قول یک داور میاین نظر کارشناسیشو مینویسید که اصلا داور نباید نظر بده!!یعنی کلا کمتر از خودت مینویسی و از اطراف خبر میاری که گاهی اخبار و با ذهنیات خودتم ادغام میکنی و اینجا مینویسی.در حالی که من سعی میکنم مثل شما ازین خبرا نیارم!! برام خیلی جالبه که اینهمه که ذهنیات خودتونو نوشتین ولی من هیچ وقت منبعی ازتون نخواستم ولی شما تو یه مورد که فکر میکنید به واقعیت نزدیکتره از من منبع میخواین!!! اینکه میگم پرچمدار نباید میشد نظر شخصیم بوده البته با دلیل.در کل هیچ موقع انتخاب پرچمدار تو ایران حساب کتاب نداشته.اینکه چون از نفرات اولیه باید یکی انتخاب بشه درست نیست.شما تیمای دیگه رو هم ببینید نمونه کاملش کشور جامائیکا که پرچمدارش سرعترین مرد دنیاست که هنوزم مسابقه نداده!! بنظر من حدادی بهترین گزینه بود.چون پر از عناوین مختلف هستش .احسان حدادی که خدارو شکر بهونه ای نداریم که بگیم ایشون تو ایران تمرین میکنه !!!یا اینکه الهه احمدی که تو بازیهای آسیایی گوانجو بیشترین مدال رو یبن ایرانیا گرفت.و حتی برنز جهانی داره.در هر صورت نظر سازمان مظاهری بوده.در حالی که مظاهری مقام جهانی نداره !!اینایی که من گفتم به خاطر این بود که از مظاهری بهترم داشتیم. وجیزی از ارزشای مظاهری کم نمیشه .ولی خوب تصمیم معمولا از جاهای دیگه گرفته میشه!!!اینا فقط جوابی بود بر حرف آخر شما که سند و مدرک میخواستی!! در آخرم بگم سعی کنید دنبال بحث های تخریبی نباشید .اینکه میگی حرفاتو یکی دیگه میفرسته خیلی عجیبه و یه جور فرافکنی هستش.پس بد نیست که هرکسی جنبه بحث رو داشته باشه!!کی من با اطمینان گفتم میخواد خدافظی کنه؟؟ پست ها رو نخونده رها میکنی و جواب میدی دیگه منم نه خود مظاهری هستم نه پسر خالش ، این حکایت خدافظیشم از خودم نساختم که تحویل شما بدم از روزنامه ها و خبرگزاریها خوندم ، اصلا برام مهم نیست که باور نکنید، من دقیقا اینو گفتم : در مورد اینکه میگید محروم میشه ، تا جایی که میدونم گفته بود بعد از این بازیها میخواد خداحافظی کنه ، شاید به اینم فکر کرده که دیگه محرومیت هم براش مهم نیست این یه نظره ، من نگفتم این قطعیه ، همینطور که شما نظر دادی منم خوشحال شدم مظاهری ذهنیت کارشناسانه شما رو نداشت بازی کثیف اون بوکسور رو هم من نگفتم ، اشاره من به نظر اون کارشناس در مورد داوری بود و دست ندادن مظاهری با داور و تاثیرش بر حکم ، البته کار اون بوکسور کوبایی هم غیر ورزشی بود و فقط با کله میرفت تو سینه مظاهری ، حالا شما از اونم جانب داری کن ، آره کارش تمیز بود . فقط داری سعی میکنی نظر شخصیتو تحمیل کنی . چند تا نمونه بهتر تو کاروان اولیه ایران مثال بزنید تا ما هم بیشتر آشنا شیم با ورزشکارامون شما پست خودتونم انگاری یکی دیگه میفرسته و نمیدونید چی نوشتید پست ها موجوده ، قضاوت با خواننده ها