نخیر من همچین ادعایی نکردم و به شخصه با همچین چیزایی تحریک نمیشماینجوری بحث کنی که به نتیجه نمیرسیم.
شما مدعی شدی این صحنه ها محرک هست درسته؟
من گفتم نیست، خوب حالا شما چی میبنی در این عروسی که تحریک میشی و احساس میکنی به خطر افتادی؟
اگه بدونم مطمئنا میگم اشتباه نظر دادم، حق با بهروز خان هست.
نخیر من همچین ادعایی نکردم و به شخصه با همچین چیزایی تحریک نمیشم
و فقط آدم مریض میتونه با این چیزا تحریک بشه
حتی تو تاپیکی هم که در همین مورد بود من نظرمو نوشتم و شما میتونید برید بخونید
پس این مساله حل شد....
هدف من از این پست تو موضوعش اومده ؛اگه خونده باشین
مرسی بهروز خان.
ببین اگه همین الان به تاپیکت دقت کنی، کاربرها با هم درگیری لفظی پیدا کردن.
یکی میگه تو سبک مغزی، اون یکی میگه متحجر، اون میگه بی بند و بار و....
من موضوع شما رو خوندم، اما اینگونه بحث کردن و کوبیدن نه تنها نتیجه ای نداره بلکه باعث رادیکال تر شدن افراد میشه.
خیلی ها با فرهنگ ما مشکل دارن درست، اما اینکه بگیم دیدن فیلم عروسی بی غیرتی میاره، حیا کجا رفته و.... اینا خیلی سطحی نگری هست.
ما با انسان طرفیم نه طوطی مقلد.
باید فکر کنیم آیا ملت اینقدر اعتقادات و باورهاشون ضعیفه؟
چی روی این بابا تآثیر گذاشته؟
آیا سطحش از این مملکت بالا زده؟
پس چرا این مملکتو با خودش نمی کشه بالا؟؟؟؟
بحث تحريك شدن يا نشدن نيست حضرت والا كه اگر اينطور فكر كنيد با عرض معذرت كوته فكريه!!یک کم آستانه تحریک را بالاتر ببرین مشکلات حل میشود حضرات گرامی.
تا مو دیدین غلیان روحی بهتون دست نده، مو یک چیز سیاه و باریک هست جان هم ندارد، روی سر من مذکر هست روی سر مونث هم هست.
ما که هیچوقت نفهمیدیم دیدن موی عروس چه جذابیتی داره !!!!!!!!
این برنامه بیشتر حالت سرگرمی و وقت پر کنی داره واقعا کسی با دیدن این چیزا تحریک میشه، خیلی کارش درسته.
بحث تحريك شدن يا نشدن نيست حضرت والا كه اگر اينطور فكر كنيد با عرض معذرت كوته فكريه!!
بحث سر گرفتن ذره ذره اي فرهنگ مردمه اونم فرهنگي كه قدمتي بيشتر از اسلام داره
بحث سر از بين بردن ذره ذره اي حدوده يعني شما فقط به جنبه تحريك پذيريش فكر كردي؟؟؟به فرموده مولاي ما مواظب رفتارت باش کردارت میشود/مواظب کردارت باش شخصیتت میشود/مواظب شخصیتت باش سرنوشتت میشود پس بسيار ساده لوحانست كه فكر كنيم يه برنامه اينچنيني پخش ميشه و صرفا جنبه سرگرمي داره!
البته هركسي كه اين كار رو ميكنه و همينطور بيننده ميتونند هزار دليل روشن فكرانه بيارند ولي مطمئنا تاثير بلند مدت و عمقي اون انكار ناپذيره خواه هدف سازنده باشه خواه نباشه!
یه سریالی بود یه زمانی ماه رمضان تلویزیون نشان میداد، مربوط به یک دختر و پسری که توی برزخ هستند، با هم میرن اینور اونور.
یه عده اومده بودن توی ایران خودکشی کرده بودن برن تو برزخ، بعدا بتونن مخفیانه اینور و اونور بچرخند !!!!
یعنی شما هر حرفی و هر چیزی رو بخواهی بررسی کنی روی این مردم تاثیر داره.
ایران امروز بدجوری دچار بحران فرهنگیه، به ماهواره و رسانه ملی و...هرچیزی ببینه میخواد اون رو بگیره برای خودش و فکر میکنه درسته.
علت این بحران و بی هویتی فرهنگی چیه باید ساعت ها درباره اش حرف اشت.
قرار شد به هم نگیم کوته فکر و متحجر و غرب زده و...، درسته؟
ولی من معتقدم فرهنگ این مردم رو اونا از ما نمیگیرن.
نظرتون درباره این سریال های ماه مبارک رسانه ملی و بازتابش در جامعه چیه؟
البته منظور بنده از كوته فكر توهين نبود معناش روي خودشه وقتي به عنوان مثال در اين قضيه فقط يك اثر زودگذر اون در نظر گرفته ميشه خب واضحه انقباض فكري رو ميرسونه البته اگه ناراحت شديد معذرت ميخوامقرار شد به هم نگیم کوته فکر و متحجر و غرب زده و...، درسته؟
ولی من معتقدم فرهنگ این مردم رو اونا از ما نمیگیرن.
نظرتون درباره این سریال های ماه مبارک رسانه ملی و بازتابش در جامعه چیه؟
در قبال سریالهای ماه مبارک رمضان .......از این نمونه ها در خارج هم بوده .........مثل داستان هری پاتر .این ربط به هیجانات داره .........همواره برخی در این زمینه هیجانشون زیاده
حالا شما میخوای اینو ربط بدی به روابط آزادانه دختر و پسر من یکی که موندم ربطش چیه ........با حرف جواد جان کاملا موافقم
مطلب اصلا در قبال تحریک نبوده .........گویا خود استارتر هم مطلب رو نخوندن ..........مطلب در قبال تخریب فرهنگ ایرانی است ....ایرانی همواره پوشیده بوده و با غیرت
ایرانی یعنی غیرت ، شرف ، پاک دامن بودن و ..........
بنده اثر گذاری روی مردم رو مقایسه کردم نه اینکه این سریال ها با پخش مراسم عروسی در یک خانواده هستند !!!
اما شما مدعی هستین فرهنگ مردم رو تغییر داده، مثلا بازتابش چیه؟
پس چرا اکثر این دوستان که دیدن میگن فرهنگمون تغییری نکرده؟
ما که نه بنیان خانواده هامون سست شده نه خودمون رو باختیم، اگه منظور ضعف یک مکتب در مقابله به مثل هست، بحثش جداست.
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود ...........البته شما رو نمیدونم سستی رو در چه میدونی .........چون فکر نکنم خانواده موجود در غرب رو سست بدونی .........البته فکر میکنما
این شروع کاره ..........اول باید یه چیزی عادت بشه .........بعد مراحل بعد ........کم کم کم کم
اینایی که گفتی تو ایران الان این وضعه ؟؟؟؟؟؟ بابا توهم خیلی باحالی !!!!!!!!!!همون عقب موندگی باعث شده بیشترین رشد خاور میانه رو داشته باشیم!
همین عقب موندگیه که باعث شده بنیان خانواده ها از هم نپاشه!!!
همون پیشرفت تو ایران که باعث شده جرم های جنسی 18%افزایش بیابه!!!
همون پیشرفت تو کشورهای غربی که باعث شد هر 10زنی 7/5نفر فاحشه باشند!!!
همون پیشرفت تو ایران باعث شده امار طلاق 25%رشد کنه!!!!
همون پیشرفت تو دنیا که باعث شده همجنسی بازی رونق پیدا کنه!!!!!
کافیه یابازم بگنم!!!!!!!!!!!
ودر اخر همین اسلام(مذهب شیعه) یا بقول شما عقب موندگیه که باعث شده هم دین داشته باشیم هم اخرت هم دنیا هم
درضمن اگه خیلی دوست داری این ازادی رو داشته باشی خرج انچنانی هم نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زیاد سخت نگیر !!!!!!!!!!!کاملا با نشون دادن هر مراسمی که به عروس مربوط میشه مخالفم.اصلا معنی نداره فیلم زنتو بفرستی این و اون ببینن که چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینکه بگیم اونا یجور دیگه فکر میکنن هم اصلا درست نیست.این چه فکریه دیگه؟؟زنت برقصه این و اون ببینن فکره؟یا بیفکری محض؟
اتفاقا بنیان بسیاری از خانواده ها توی امریکا مستحکم تر از ایران هست.
البته توی بعضی کشورهای اروپایی نه، وضعیت خراب تر از ایرانه.
استحکام خانواده یعنی پایبندی اعضای خانواده اعم از همسر و فرزند به یکدیگر، محبتشون به هم نه تحمل کردن زوری.
ببین همونقدر که خیانت زن و شوهر به هم خطرناکه، داشتن چند همسر و کنیز و صیغه و... هم تو همون مایه هاست فقط کلاه شرعی داره.
مشکل شما با این وضعیت غرب اینست که کلاه شرعی نداره، همین.
وگرنه اجداد ما توی همین سرزمین اکثرا چندتا زن داشتن با 10 تا بچه، حالا این چه خانواده ای هست که بهش افتخار میشه جای سئواله.
در مرود منزلت زن در ایران باستان ........همین بس که روزی به اسم اسفندگان روز تکریم همسر وجود داشته ........( البته فکر کنم شما به گوشت نخورده ...فقط یه ولنتاین شنیدین که اصلا ربطی به زناشویی نداره و به واقع مربوط به دوست دختر و دوست پسر هست .......چقدر به زندگی زناشویی این غربیها اهمیت میدن .... نه .......تاریخچه ولنتاین رو بخون و با اسفندگان مقایسه کن .....حقایق خوبی رو متوجه میشی از فرق ایرانی بودن و غربی بودن )وگرنه اجداد ما توی همین سرزمین اکثرا چندتا زن داشتن با 10 تا بچه، حالا این چه خانواده ای هست که بهش افتخار میشه جای سئواله.
تاکید دارم مردم ایران نه پادشاهان ........ وگرنه این حرفتونم مثل دفاع از بنیان آمریکا حرف باد و هواست ........در ضمن اینکه اجداد شما چه کردن به من مربوط نیست .......من اجداد خودم رو میبینم و تاریخ مردم ایران رو
خوب شما اول خانواده های رهبران مذهبیتون در صدر اسلام از پیامبر (ص) و ائمه اطهار (ع) و تعداد فرزندان و زنانشون رو ارائه بدین.
شما پیرو اونا هستی دیگه.
مسلما مبانی خانواده و آداب همسرداری و تعداد فرزند و تعداد زن و کنیز اونها برات باید الگو باشه.
مگر اینکه باز مغلطه زمان گذشته بوده و شرایط اینجور ایجاب میکرده و جنگ بوده و... رو پیش بکشی.
اگه اونموقع شرایط ایجاب میکرده خانواده اونجوری، الان هم شرایط ایجاب میکنه خانواده اینجوری.
اگر دلیلی جز شرایط دارین و الگوهای شما روند دیگری داشتن بگین ما هم بدونیم.
از کی تا حالا تعداد زیاد زن و فرزند شد توهین؟؟!!!!!!!
پس تعداد زن و فرزند زیاد رهبران مذهبیتون از کجاست؟
چند هزارتا امامزداده داریم؟ خانواده های تک نفری و دو بچه ای بوده؟
بله حرف شما درسته، زن و مرد پس از ازدواج باید در یک کانون باشن، اما این حرف رو شما نباید مطرح کنی، چون الگوهای شما از نظام خانواده و وضعیت زنان کاملا مشخصه، اونموقع فقط کنیز میشدن صداشون در نمیومد.
.
.
.
درباره اون آمارها هم که ارائه دادی، اون کشورها شفافند.
مثل ایران نیست که اصلا معلوم نباشه آمار دست کیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
باز هزار رحمت به آمریکا که آمارشو واقعی اعلام میکنه و لاپوشانی نمیکنه.
بالا بودن آمار طلاق چه ربطی به سستی بنیان خانواده های مستحکم داشت؟
شما که اهل ماهواره هستی و شبکه هارو مدام رصد میکنی بد نیست برنامه ای مثل american idol و صمیمیت اعضای خانواده رو باهم ببینی.
صمیمیتی که توی خیلی از خانواده های ایرانی نیست و فقط فرم خانواده مصنوعی داره.
جالبه تا کم میاری .........موضوع رو منحرف میکنی
پسر خوب ....من آمار معتبر جهانی رو بهت دادم ..........اون وقت جناب از روی یک شبکه میخوای به من بقبولونی که صمیمیتی بی نظیر وجود داره !!!!!!!!!!!
این آمار ایرانی نبود که بخوای جبهه بگیری ........اتفاقا همین آمار مصرف تریاک رو در ایران بالاترین مطرح کرده ......خیلی آماترهای دیگه رو داره بد نیست نگاه دقیق تری بندازی و شاید پیشرفتهای ایران رو هم ببینی و البته همچنین واقعیتهای تامل برانگیزش
پسر جان جلوی دوربین و پشت دوربین خیلی فرق داره .........دوربین رو همیشه قرار بده تو همون خونواده خودتون و همیشه فیلم بگیر تفاوتها رو میبینی
ببین دوباره داری بحث مذهب رو میکشی وسط .......داری میگی رهبران دینی .........رهبران دینی با مردم عادی فرق دارن ......هر وقت تونستی اینو متوجه بشی بقیه جواب رو هم بهت میگم .........چون بعید میدونم جناب به دنیایی فراتر از اینجا معتقد باشی .........البته قبلا که نبودی حالا رو نمیدونم ...........
اما دلایل افزایش جمعیت ..........یکی از مهمترین مسائل در صدر هر قومیت یا دینی دقیقا فرزند بیشتر هست تا اون دین یا اون قوم به جمعیت مقبولی برسند .........مسئله جنگ هم مسئله دروغی نیست ......... بایستی جلوی نابودی نسلها رو گرفت ...........
این مسئله منوط به ایران در این زمینه ها نبوده .......... بعد از جنگ های جهانی اول و دوم رشد جمعیت ها رو ببین .....کشور امپراطوری چین که جنگهای بسیاری داشته نیز رو هم ببین
بحث رهبران مذهبی گسترش اون مذهب و ایجاد یک نسل عظیم هست ............البته مطمئنم اینا رو متوجه نمیشی تا وقتی که فرق بین یک معصوم و غیر معصوم رو ندونی
اینجا ما بحث ایران کردیم .....شما گفتی ایرانیها نگفتی مسلمانها ........پس اول ببین چی رو داری مطرح میکنی و مقایسه ات من باب چیست
در این قبال دیدگاه شما به عرب جاهلیت برمیگرده .........طبیعیه دین اسلام در شروع کارش سختی هایی داشته .....نمیشه به یکباره جلوی همه چیز رو گرفت ..........کم کم کم کم
شما زمان عرب جاهلیت رو در نظر بگیر ..........بعد ببین وقتی اسلام اومده کم کم کم کم چه مسائلی رخ داده
در ضمن دیدی گفتم تغییر نکردی ......پس نه خودت رو گول بزن نه مارو
شما خیلی همچنان در زمینه اعتقادات دینی مسئله داری عملا تاپیک بزن ........فرار نکن با فرار مسئلت حل نمیشه.........اون وقت بحث تاریخی ، فلسفی ، فقهی و حتی علمی میکنیم
بهتره اگر دوبار بحث غیر مرتبط با تاپیک مطرح کردی به ویژه دینی به احترام استارتر تاپیک سکوت کنیم .......
حالا خوبه آخرین آمار رو از یک سایت معتبر خارجی ببینی .....تا لااقل جای دیگه در این زمینه از غرب دفاع نکنی
Top 10 Countries With The Highest Divorce Ratio | Top Ten Best
انشاالله که انگلیسی بلدی ..........
آمریکا عزیز شما در رتبه سوم هست ............در آمار طلاق
مسئله های بعدی که در قبال کلاه شرعی و صیغه و امثالهم مطرح کردی ...........اولا اقبال جامعه بایستی دید نسبت به اون چگونه است ..........در ثانی صیغه اون چیزی که جناب فکر میکنی نیست .....شرایطی داره و حتی محدوده مشخص !
جالبه دقیقا با شگرد خود من یعنی تیکه انداختن بحث میکنی، اینم در نهایت به ضرر خودت تموم میش.
چون مجبور میشی کل سئوالات رو با مغلطه شرایط و اونزمان اینطور بوده و اونطور بوده جواب بدین و رهبر دینی من فرق داره میتونه چندتا زن و کنیز داشته باشه.
بیخیال، به قول خودت سکوت کنیم بهتره، من پیوسته در حال تغییر باورهام هستم و تکمیلش میکنم، شماها هزاران ساله دچار رکود فکری هستینا.
روز خوبی داشته باشی.
سلام ..........احوال شما خوبین ؟دوست عزیز طبق این ادرس سایتی که شما ارایه کردید و ماهم بش استناد می کنیم روسیه با نرخ 5.3% بلاترین رتبه رو داراست اما طبق گفته های این سایتhttp://www.magiran.com/npview.asp?ID=2329163 درسال 89 رشد طلاق در ایران 10 درصد بوده البته نسبت به سال های قبل
و همچنین طبق گفته این سایت http://www.seratnews.ir/fa/pages/?cid=8982 که از خبرگزاری فارس نقل شده ایران رتبه چهارم طلاق رو در دنیا داراست
همچنین دوتا از شهرهایی که رتبه های نخست طلاق رو به خودش اختصاص داده شهرهای مذهبی قم و مشهد است (منبع دقیقش رو پیدا کنم میزارم ولی فعلا اینو داشته باش http://fararu.com/fa/news/114192/طلاق-افزایش-یافت-اما-با-آمارهای-متفاوت)
درمورد صیغه مهم نیس بنیانگذارش چه هدفی داشته مهم اینه که وضع و شرایط جامعه از اون به عنوان راهیی برای ورود فاح.....گری استفاده می کنه فکر کنم بد نیس به سایتهایی که ادعای مجوز رو برا اینکار دارن مراجعه کنی و ببینی کیا مشتریان واقعیش هستن
خوب دیگه .............چیزی که عوض داره گله نداره
مغلطه مهم نیست ..........مهم شروغ مغلطه است ........... دوباره یادآوری میکنم توهین و تهمتی که به مردم ایران زدی و همچنان مدرکی ارائه ندادی و بحث رو به حاکمان بردی
مردم ایران کی بی غیرت بودن و اینکه بنیان خانوادشون سست بوده مثل غرب ؟
من در قبال غرب و علی الخصوص آمریکایی که شما گفتی منبع ارائه دادم .....منتظر مدرکی مستند و تاریخی در این باره هستم .......وگرنه باید عذرخواهی کنی .........البته اگر عذرخواهی رو فقط برای همسایه نمیدونید : دی
تا اصولی وجود نداشته باشه تکامل امکان پذیر نیست ........بذار همون علمیشو مطرح کنم ......تا شما نقطه و خط رو قبول نداشته باشی .....در زمینه هندسه هرگز نمیتونی حرف از تکامل بزنی ..........
هر مبحثی بر اساس یک سری اصول بنا نهاده شده .........و این فرعیات داستان هست که قابل تغییر میباشد ......کسی که واضح ترین اصول رو قبول نداره چی رو میخواد تکامل بده !
البته میدونید که کلی دارم میگم و .........
راستی اینم بگم دروغ نمیگی که تغییر کردی ( تو این باشگاه البته منظورم هستا ..........وگرنه میدونی که رفاقتهای من و شما روزگاری طولانی داره ) .......قبلا اینجا طنز گونه تر مطالب رو مطرح میکردی و البته شیرین بیان تر
حتی با اینکه با نظرت مخالف بودم ......مستوجب شادی منم میشدی ......بگذریم
به همچنین .........
درباره مطلبی که از طلاق گذاشتی که یکی از دوستان جوابتون رو داد، اگه کم بود حتما !!!!
من کجا گفتم مردم ایران بی غیرت بودن !!!!!!!!!!
بابا چرا هی حرف تو دهن من میذاری، یعنی از یکسری مفاهیم میایی نتیجه گیری میکنی، بعدا با یک لغت فریبنده اذهان عمومی رو منحرف میکنی، تو 20:30 کار میکنی کلک؟
اون اصول هم که فرمودین از نظر شما اصولی واضحه، از نظر من یک مشت خیال پردازیه.
درسته من طنز رو دوست دارم هنوز هم بشه اجراش میکنم ولی طعنه زدن با طنز فرق میکنه درسته؟
از همون تاپیک راهکارها که من با روی باز اومدم، شما طعنه هارو شروع کردی که تالار ادیان رو فلان کردی توی فلان انجمن و....
طعنه زدن عواقب مثبتی نداره، در هر صورت هر زمان شما به من طعنه نزنی من سریع رویه خودم رو عوض میکنم و با آرامش باهاتون بحث میکنم حتی بدون پرداختن به مذهب و....
در باره آمار خانم سارا افشار ( البته احتمال میدم) که از همون منابعشون نقض رو گذاشتم ........حالای ایران که داره به سمت غرب میره .....از قبل ورود غرب زدگی ها منبع بزارین ........
البته تو همین آمار سایت فرارو باز هم تهران اول بود .......دلایلی هم به خیال خودشون مطرح کرده بودن .....با حساب دلیل این شخص چین و هند رتبه اول طلاق رو باید داشته باشند
دلایل طلاق متعدد است ...........در غرب با توجه به اظهارات شما که نه مشکل اقتصادی است نه اعتیاد تنها میمونه سست بودن بنیان خانواده
مگر اینکه شما هم اعتقاد داشته باشین همون غرب هم پر از مشکله که بعید میدونم
حالا نیش و کنایه حرف زدن انتقادی میگفتی یه چیزی .....ولی من طعنه نزدم ........پس هنوز طعنه های منو ندیدی .....البته دیدی .........فکر کن
باشه مرسی به هم تیکه نندازیم بهتره چون بحث با آرامش میره جلو و من بیشتر دوست دارم نوشته ها نقد بشه تا خودمون.
نه غرب هم خیلی مشکل داره بی بند و باری و کالا شدن قشر عظیمی از زنان هم منکرش نیستم، حداقل توی همین جام ملت های اروپا و رونق گرفتن روسپی گری برای مجردها رو دارم میبینم و اعلام میکنم.
اما فرق ما و شما اینجاست.
من مشکلات غرب رو میبینم، مشکلات اینجا رو هم میبینم.
اما شما مشکلات اینجا رو نمیبنی اگر هم میبنی میندازی گردن دشمن، مدام صحبت از تاریخ درخشان این سرزمین و دین بی عیب و نقص میکنی.
مردم ما خودشون بی جنبه اند، ربطی به غرب نداره.
اون فیلم زهرا امیر ابراهیمی که یادته؟
اونو ماهواره پخشش کرد یا غرب؟
نه آقاجان، همین ملت در عرض چند روز میلیونی پخشش کردن.
اتفاقا جالب بود اکثر سایت های مذهبی هم بهش پرداخته بودن.
ریشه های از بین رفتن غیرت رو شما برین جای دیگه جستجو کنین و گردن ماهواره و غرب نندازین.
البته به نظرم تاپیکی ایجاد کن اونجا بحث کنیم که مسببان بی غیرت شدن ایرانی ها چه عواملی هستند.
این تاپیک ظرفیشتو نداره.
ما منتظر تاپیکتون هستیم.
ببینید اون آمار سال 2012 است ..........آماری که از طریق یک ایرانی بررسی نشده .........نمیدونم همیشه خبرگزاری فارس رو هز جمله اسی جان میگن اخه .....حالا شده خوب
منبع فرارو رو هم لازمه بگم
ممنون .....بالاخره بحث بهتر شد .....نه والا ...........کی گفته ایران مشکل نداره ..........به خداوندی خدا که داره .....در خیلی موارد از همون غرب عقبیم مثل نظم ، انظباط ، ساعت کاری ، ساعت مطالعه و همچنین نظارت ( به خصوص در شرق) ....بله نظارت
بی غیرتی ها و کلا هر مسئله ای عواملی داره .......از جمله عوامل تاریخی و فرهنگی ........ولی برخی عوامل به اون دامن میزنن ..........نمیشه اونها رو نادیده گرفت ..........
هیچ گذشته ای رو نمیشه نادیده گرفت ............گذشته پر افتخار ایران رو هم علی الخصوص نسبت به عصر زمان خودش نمیشه نادیده گرفت
تمام حرف من همین بود