فلسفه این جمله

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه

فلسفه این جمله چیه ؟؟ و چرا بیشتر مواقع درس از اب درمیاد؟؟؟؟

از هرچی بدت بیاد بسرت میاد

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1 جورایی همون قانون جذبه
ک ب هر چی فکر کنی همون ب سمتت جذب میشه
خواه خوب خواه بد

Erfan_K

عضو جدید
کاربر ممتاز
1 جورایی همون قانون جذبه
خواه خوب خواه بد
ازونجایی که ما آدمای دلسوزی به حالمون خودمون هستیم، دائم توجهمون به مسائلی که ازش بدمون میاد و ممکنه مشکل زا بشه برامون فکر می کنیم تا بتونیم در ادامش دلسوزی به حال خودمون رو اجرا کنیم . به دنبال این روحیه ، دائما به اون موضوع فکر می کنیم و همونطور که دوست عزیزمون کارولین گفت، اون رو به سمت خودمون جذب می کنیم.

rahaaaaa

عضو جدید
1 جورایی همون قانون جذبه
خواه خوب خواه بد
درسته من به قانون جذب ایمان دارم...
از هرچی بدت بیاد چون تو فکرته که بدت میاد به خودت جذب میکنیش..

نرگسیا

عضو جدید
سلام به همه

تابحال ازکائنات چیزی خواستی؟؟؟؟

مثلا قبل از انجام کاری ازشون بخوای واست زمینشو محیا کنن؟؟؟

یک بار اینکارو بکن بعد خودت فلسفه جملتو درک میکنی

البته نظر دوستان هم کاملا درسته منم اعتقاد دارم به جذب و دفع نیروهای منفی ومثبت

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز

میشه بیشتر توضیح بدی؟

نرگسیا

عضو جدید
میشه بیشتر توضیح بدی؟

نیروی کائنات و منم هنوز نتونستم کشف کنم از کجا میاد اما احساس میکنم از درون خودمون شکل میگیره

بزار یه مثال ساده بزنم مثلا میخوای بری سر کار و اگه کمی دیرتر به سرویس برسی دیگه ماشین گیرت نمیاد

اون موقع از کائنات درخواست کن تا برات بهر نحوی شده تو رو به ماشین برسونن

شاید بپرسی کائنات چیه کائنات یعنی همه ی جهان هستی منهای شما

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیروی کائنات و منم هنوز نتونستم کشف کنم از کجا میاد اما احساس میکنم از درون خودمون شکل میگیره

بزار یه مثال ساده بزنم مثلا میخوای بری سر کار و اگه کمی دیرتر به سرویس برسی دیگه ماشین گیرت نمیاد

اون موقع از کائنات درخواست کن تا برات بهر نحوی شده تو رو به ماشین برسونن

شاید بپرسی کائنات چیه کائنات یعنی همه ی جهان هستی منهای شما

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
مرسی از توضیحت
ولی راستش نگرفتم

نرگسیا

عضو جدید
مرسی از توضیحت
ولی راستش نگرفتم

واقعا؟؟؟؟

طبق قانون جاذبه افکار در سه مرحله تبدیل به اجسام میشوند.تاکید میکنم افکار تبدیل به اجسام میشوند.
Ask مرحله ی اول (یعنی درخواست از کائنات)

Answer مرحله ی دوم(یعنی پاسخ کائنات به بشر)
Resave مرحله ی سوم (یعنی دریافت جسم به توسط بشر)
پس ما برای رسیدن به آرزوها خود باید سه مرحله را پشت سر بگذاریم
ما باید از کائنات درخواست کنیم
منتظر جواب کائنات شویم
و در مرحله ی آخر آرزوی خود را دریافت کنیم.
الان دیگه کاملا واضح گفتم

در مورد جمله شما هم که یک درخواست منفی از کائنات بشمار میاد درنتیجه ما در آخر به آرزوی منفی خودمون جامه عمل میپوشونیم

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
از هر چه که می ترسیدم عینا به سرم اومد.

از هر چی بد بود گفتیم خدا رو شکر ما اینجوری نیستیم از همه بدتر خودمون شدیم.!!!

JavadMessi

مدیر بازنشسته
از کائنات؟؟؟
این وسط خدا چیکارست؟!!!

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا؟؟؟؟

طبق قانون جاذبه افکار در سه مرحله تبدیل به اجسام میشوند.تاکید میکنم افکار تبدیل به اجسام میشوند.
Ask مرحله ی اول (یعنی درخواست از کائنات)

Answer مرحله ی دوم(یعنی پاسخ کائنات به بشر)
Resave مرحله ی سوم (یعنی دریافت جسم به توسط بشر)
پس ما برای رسیدن به آرزوها خود باید سه مرحله را پشت سر بگذاریم
ما باید از کائنات درخواست کنیم
منتظر جواب کائنات شویم
و در مرحله ی آخر آرزوی خود را دریافت کنیم.
الان دیگه کاملا واضح گفتم

در مورد جمله شما هم که یک درخواست منفی از کائنات بشمار میاد درنتیجه ما در آخر به آرزوی منفی خودمون جامه عمل میپوشونیم

کائناتو بی خیال شو همه چیز به خود آدمه

JavadMessi

مدیر بازنشسته
من که نخواستم زبونم لال ذات هستی رو زیر سوال ببرم
معلومه که اول خدا
من فقط خواستم با بیان این موضوع فلسفه جمله امیر رو روشن کنم همین:cry:
خوب از کائنات خواستن یه معنی بیشتر نمیده!!!
من قانونهایی(البته اگه جذب قانون باشه)رو سراغ دارم که صد پله بالاتر از جذب جواب میدند اما اثری از بنده خدا بودن توشون نیست و نتیجش معلومه!!!
البته اشتباه نشه حداقل امید داشتنش خوبه اما نه به کائنات بلکه به خالق کائنات:gol:

fatimma

عضو جدید
خوب از کائنات خواستن یه معنی بیشتر نمیده!!!
من قانونهایی(البته اگه جذب قانون باشه)رو سراغ دارم که صد پله بالاتر از جذب جواب میدند اما اثری از بنده خدا بودن توشون نیست و نتیجش معلومه!!!
البته اشتباه نشه حداقل امید داشتنش خوبه اما نه به کائنات بلکه به خالق کائنات:gol:
همون قانون جذب مثل خیلی قوانین دیگه کار خداست.و به کار بردنش منافاتی با بندگی خدا نداره.مثلا اگه کسی قانون جاذبه زمین رو قبول داشته باشه بندگی خدا رو فراموش کرده.خدا قوانینی رو بوجود اورده که انسان با کشف اونها به قدرت بزرگی دست پیدا میکنه.درنتیجه تعقل در تمام هستی این قوانین کشف شدن. واین همونیه که خدا میخاد.در نهایت خداست که همه چیزرو به انسان میده و شاید جذب یک واسطه باشه برای تحقق مشیت الهی در زندگی ما

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدای از قانون جذب .فکرمیکنم بخاطرحساسیتی که به اون مسئله داریم باعث میشه کارهایی انجام بدیم که ناخوادگاه اون عمل انجام بشه

JavadMessi

مدیر بازنشسته
همون قانون جذب مثل خیلی قوانین دیگه کار خداست.و به کار بردنش منافاتی با بندگی خدا نداره.مثلا اگه کسی قانون جاذبه زمین رو قبول داشته باشه بندگی خدا رو فراموش کرده.خدا قوانینی رو بوجود اورده که انسان با کشف اونها به قدرت بزرگی دست پیدا میکنه.درنتیجه تعقل در تمام هستی این قوانین کشف شدن. واین همونیه که خدا میخاد.در نهایت خداست که همه چیزرو به انسان میده و شاید جذب یک واسطه باشه برای تحقق مشیت الهی در زندگی ما
به کار بردنش خوبه ولی نه به این نست که کائنات بالذات نیرو میده بلکه با این نیت که خود خدا گفته خوب فکر و زندگی کنید!!
باید در این زمینه مطالعه کنم ولی به نظر میرسه این نظریه از طرف کسی باشه که به ماوراءالطبیعه اعتقاد داره اما برای الطاف الهی هم دنبال دلیلی غیر از خود اوست:gol:

عضو جدید
سلام به همه

به خاطر اینکه زیاد بهش فکر میکنی نا خودآگاه داری سمتش انرژی میفرستی و عملی میشه...

roya.b

عضو جدید
همون قانون جذب خودمونه ديگه
ما آدما عادت كرديم (البته شايد از روي ترس) هميشه به چيزي كه ازش بدمون مياد فكر ميكنيم
مثلا :تو يه راي گيري جاي اينكه فكر كنم نفري كه من بهش راي دادم برنده ميشه همش به اين فكر ميكنيم كه نفر مقابل برنده نشه و همين فكر كردن به نفر مقابل باعث برنده شدن اون ميشه
....... حالا بماند كه بعضي وقتا چه فكركني چه نكني اوني برنده ميشه كه از قبل تعيين شده باشه ........ :D

در نهايت كل زمانمونو منفي فكر كرديم و اونو جذب كرديم پس سرمون مياد
به نظر من اينطوريه..........:smile:

East Power

عضو جدید
کاربر ممتاز
يادآوري قوانين مورفي تسکين دهنده بدبياري ها و بدشانسي هاست.قانون مورفي در سال 1949 در پايگاه نيروي هوايي ادوارز شکل گرفت. مورفي مهندس هوافضا بود که روي يک پروژه کار مي کرد. در يکي از سخت ترين آزمايشهاي پروژه يک تکنسين خنگ تمام سيم ها را برعکس وصل کرد و آزمايش خراب شد.مورفي درباره اين تکنسين گفت: "اگه يه راه براي خراب کردن چيزي وجودداشته باشه او همون يه راه رو پيدا ميکنه" و اين اولين قانون مورفي بود.در ابتدا در فرهنگ فني مهندسين رواج پيدا کرد و بعد به فرهنگ عامه راه پيدا کرد. بعداً قوانين ديگري هم بعد از کسب رتبه لازم از بنياد مورفي درزمره قوانين اصلي قرار گرفتند .
حالا قوانين مورفي و قوانين استنباط شده از آن:
- اگر در توده يا کپه اي به دنبال چيزي بگردي، چيز مورد نظرحتما در ته قرار دارد.
- هيچ کاري آن طور که به نظر مي رسد ساده نيست.
- وقتي در ترافيک گير کرده اي لايني که تو در آن هستي ديرتر راهمي افتد.
- هر کاري بيش از آنچه فکرش را مي کني دو برابر آنچه بايد وقت ميبرد. مگر اينکه آن کار ساده به نظر
برسد که در آن صورت سه برابر وقت ميگيرد.
- هر چيزي که بتواند خراب شود خراب مي شود آن هم در بدترين زمان ممکن.
- اگر چيزي را مقاوم در برابر حماقت احمق ها بسازي احمق باهوش تريپيدا مي شود و کارت را خراب مي کند.
- در صورتي که شانس انجام درست يک کار پنجاه پنجاه باشد احتمال غلطانجام دادن آن نود درصد است.
- وسايل نقليه اعم از اتوبوس، قطار، هواپيما و... هميشه ديرتر ازموعد حرکت مي کنند مگر آن که شما دير برسيد. در اين صورت درست سر وقت رفته اند.
- اگر به نظر مي رسد همه چيزها خوب پيش مي روند حتما چيزي را ازقلم انداخته اي .
- احتمال بد پيش رفتن کارها نسبت مستقيم با اهميت آنها دارد.
- هر وقت خودت را براي انجام دادن کاري آماده کرده اي ناچار مي شوي اول کار ديگري را انجام دهي.
- اشياي قيمتي اگر سقوط کنند به مکان هاي غيرقابل دسترس مثل کانال آبيا دستگاه زباله خرد کن(آن هم در حالي که روشن است) مي افتند.
- مادر هميشه راه بهتري براي انجام کارتان پيشنهاد مي کند البته بعداز اينکه کار را به سختي انجام
داده باشيد.
- هر چه بيشتر سعي کنيد چيزي را از مادرتان پنهان کنيد او بيشتربه وب کم شبيه مي شود.
- 80% امتحانات پايان ترم براساس کلاسي است که در آن غايب بوده اي.
- وقتي قبل از امتحانات نکات را مرور مي کني مهمترين شان ناخوانا ترينشان است.
قوانين اتوبوسي مورفي :
- اگر تو ديرت شده اتوبوس هم دير مي آيد.
- اگر زود برسي اتوبوس دير مي آيد. اگر دير برسي اتوبوس زود رسيده است.
- اگر بليت نداشته باشي پول خرد هم نداري. وقتي پول خرد داري که بليت هم داري.
- هر چه بيشتر از راننده بپرسي که کدام ايستگاه بايد پياده شوياحتمال اين که درست راهنمايي ات
کند کمتر خواهد شد.
- مدت زيادي منتظر اتوبوس مي ماني و خبري نيست پس سيگاري روشن ميکني. به محض روشن شدن سيگار، اتوبوس مي رسد. (به عبارت ساده اگر سيگار راروشن کني اتوبوس مي رسد).
- اگر براي زودتر رسيدن اتوبوس سيگار را روشن کني اتوبوس ديرتر مي آيد.
قوانين كامپيوتري مورفي :
- ديسک مشتري در سيستم تو خوانده نمي شود.
- اگر براي خواندن آن نرم افزار پيچيده اي روي سيستمت نصب کني آخرين باري خواهد بود که چنين ديسکي به دستت مي رسد.
قوانين عاشقانه ي مورفي :
- همه خوب ها تصاحب شده اند ، اگر تصاحب نشده باشند حتما دليلي دارد .
- هر چه شخص مذکور بهتر و مناسب تر باشد، فاصله اش از تو بيشتر است.
- شعور ضربدر زيبايي ضربدر در دسترس بودن مساوي عددي ثابت است. ( که اين عدد هميشه صفر است).
- ميزان عشق ديگران نسبت به تو نسبت عکس دارد با ميزان علاقه توبه آنها.
- چيزهايي که يک زن را بيش از هر چيز به مردي جذب مي کند همانهايي اند که چند سال بعدبيشترين تنفر را از آنها خواهد داشت.

و اما سرنوشت خود آقاي مورفي :
يه شب تو يه بزرگراه سوخت ماشين آقاي مورفي تموم مي شه. اون شب تو بزرگراه ترافيک بوده و ماشين ها با سرعت مورچه مي رفتن. آقاي مورفي هم ميزنه بقل که بقيه رو با تاکسي بره.
همينجوري ريلکس کنار بزرگراه واستادهبوده که يهو ماشين يه توريست
انگليسي که داشته خلاف جهت مي اومده تپٌي ميزنه بهش و مي ميره.اتفاقا اون روز لباسش هم سفيد بوده . حالا فکر کن بايه لباس سفيد کنار يه بزرگراه شلوغ واستاده باشي. بعد يه گاگولي در جهت
مخالف بياد بهت بزنه و بميري .
احتمالا موقع جون دادن اين جمله ي
معروفش روي لبش بوده :
"اگه يه راه براي خراب کردن چيزي وجود داشته باشه او همون يه راه رو پيدا مي کنه .

پ.ن.۱: برگرفته از متن ایمیل رسیده به میل باکس اینجانب .

fatimma

عضو جدید
به کار بردنش خوبه ولی نه به این نست که کائنات بالذات نیرو میده بلکه با این نیت که خود خدا گفته خوب فکر و زندگی کنید!!
باید در این زمینه مطالعه کنم ولی به نظر میرسه این نظریه از طرف کسی باشه که به ماوراءالطبیعه اعتقاد داره اما برای الطاف الهی هم دنبال دلیلی غیر از خود اوست:gol:
بله ممکنه هر کسی از دیدگاه دین و ایدئولوژی خودش به این قضیه نگاه کنه و یا ممکنه اصلا کسی خدا رو قبول نداشته باشه و باز هم این قانونو به کار ببره.چیزی که مهمه اینه که این قانونی یکی دیگه از شاهکارهای خداست برای اونایی که خدا رو انکار میکنن.وشاید هم یکی از عللی باشه که خدا به فرشتگانی که گفتند چرا ادمی رو افریدی که در زمین فساد میکنه همین باشه.که خداوند فرمود من چیزی رو میدونم که شما نمیدونید.کی میدونه شاید خدا منظورش همین قدرت باشه .(یکی ازین همه قدرتی که به ما داده)