سلام به همه
فلسفه این جمله چیه ؟؟ و چرا بیشتر مواقع درس از اب درمیاد؟؟؟؟
از هرچی بدت بیاد بسرت میاد
ازونجایی که ما آدمای دلسوزی به حالمون خودمون هستیم، دائم توجهمون به مسائلی که ازش بدمون میاد و ممکنه مشکل زا بشه برامون فکر می کنیم تا بتونیم در ادامش دلسوزی به حال خودمون رو اجرا کنیم . به دنبال این روحیه ، دائما به اون موضوع فکر می کنیم و همونطور که دوست عزیزمون کارولین گفت، اون رو به سمت خودمون جذب می کنیم.1 جورایی همون قانون جذبه
ک ب هر چی فکر کنی همون ب سمتت جذب میشه
خواه خوب خواه بد
درسته من به قانون جذب ایمان دارم...1 جورایی همون قانون جذبه
ک ب هر چی فکر کنی همون ب سمتت جذب میشه
خواه خوب خواه بد
سلام به همه
میشه بیشتر توضیح بدی؟تابحال ازکائنات چیزی خواستی؟؟؟؟
مثلا قبل از انجام کاری ازشون بخوای واست زمینشو محیا کنن؟؟؟
یک بار اینکارو بکن بعد خودت فلسفه جملتو درک میکنی
البته نظر دوستان هم کاملا درسته منم اعتقاد دارم به جذب و دفع نیروهای منفی ومثبت
میشه بیشتر توضیح بدی؟
مرسی از توضیحتنیروی کائنات و منم هنوز نتونستم کشف کنم از کجا میاد اما احساس میکنم از درون خودمون شکل میگیره
بزار یه مثال ساده بزنم مثلا میخوای بری سر کار و اگه کمی دیرتر به سرویس برسی دیگه ماشین گیرت نمیاد
اون موقع از کائنات درخواست کن تا برات بهر نحوی شده تو رو به ماشین برسونن
شاید بپرسی کائنات چیه کائنات یعنی همه ی جهان هستی منهای شما
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
مرسی از توضیحت
ولی راستش نگرفتم
از کائنات؟؟؟تابحال ازکائنات چیزی خواستی؟؟؟؟
مثلا قبل از انجام کاری ازشون بخوای واست زمینشو محیا کنن؟؟؟
یک بار اینکارو بکن بعد خودت فلسفه جملتو درک میکنی
البته نظر دوستان هم کاملا درسته منم اعتقاد دارم به جذب و دفع نیروهای منفی ومثبت
از کائنات؟؟؟
این وسط خدا چیکارست؟!!!
واقعا؟؟؟؟
طبق قانون جاذبه افکار در سه مرحله تبدیل به اجسام میشوند.تاکید میکنم افکار تبدیل به اجسام میشوند.
Ask مرحله ی اول (یعنی درخواست از کائنات)
Answer مرحله ی دوم(یعنی پاسخ کائنات به بشر)
Resave مرحله ی سوم (یعنی دریافت جسم به توسط بشر)
پس ما برای رسیدن به آرزوها خود باید سه مرحله را پشت سر بگذاریم
ما باید از کائنات درخواست کنیم
منتظر جواب کائنات شویم
و در مرحله ی آخر آرزوی خود را دریافت کنیم.
الان دیگه کاملا واضح گفتم
در مورد جمله شما هم که یک درخواست منفی از کائنات بشمار میاد درنتیجه ما در آخر به آرزوی منفی خودمون جامه عمل میپوشونیم
کائناتو بی خیال شو همه چیز به خود آدمه
خوب از کائنات خواستن یه معنی بیشتر نمیده!!!من که نخواستم زبونم لال ذات هستی رو زیر سوال ببرم
معلومه که اول خدا
من فقط خواستم با بیان این موضوع فلسفه جمله امیر رو روشن کنم همین![]()
همون قانون جذب مثل خیلی قوانین دیگه کار خداست.و به کار بردنش منافاتی با بندگی خدا نداره.مثلا اگه کسی قانون جاذبه زمین رو قبول داشته باشه بندگی خدا رو فراموش کرده.خدا قوانینی رو بوجود اورده که انسان با کشف اونها به قدرت بزرگی دست پیدا میکنه.درنتیجه تعقل در تمام هستی این قوانین کشف شدن. واین همونیه که خدا میخاد.در نهایت خداست که همه چیزرو به انسان میده و شاید جذب یک واسطه باشه برای تحقق مشیت الهی در زندگی ماخوب از کائنات خواستن یه معنی بیشتر نمیده!!!
من قانونهایی(البته اگه جذب قانون باشه)رو سراغ دارم که صد پله بالاتر از جذب جواب میدند اما اثری از بنده خدا بودن توشون نیست و نتیجش معلومه!!!
البته اشتباه نشه حداقل امید داشتنش خوبه اما نه به کائنات بلکه به خالق کائنات![]()
به کار بردنش خوبه ولی نه به این نست که کائنات بالذات نیرو میده بلکه با این نیت که خود خدا گفته خوب فکر و زندگی کنید!!همون قانون جذب مثل خیلی قوانین دیگه کار خداست.و به کار بردنش منافاتی با بندگی خدا نداره.مثلا اگه کسی قانون جاذبه زمین رو قبول داشته باشه بندگی خدا رو فراموش کرده.خدا قوانینی رو بوجود اورده که انسان با کشف اونها به قدرت بزرگی دست پیدا میکنه.درنتیجه تعقل در تمام هستی این قوانین کشف شدن. واین همونیه که خدا میخاد.در نهایت خداست که همه چیزرو به انسان میده و شاید جذب یک واسطه باشه برای تحقق مشیت الهی در زندگی ما
سلام به همه
بله ممکنه هر کسی از دیدگاه دین و ایدئولوژی خودش به این قضیه نگاه کنه و یا ممکنه اصلا کسی خدا رو قبول نداشته باشه و باز هم این قانونو به کار ببره.چیزی که مهمه اینه که این قانونی یکی دیگه از شاهکارهای خداست برای اونایی که خدا رو انکار میکنن.وشاید هم یکی از عللی باشه که خدا به فرشتگانی که گفتند چرا ادمی رو افریدی که در زمین فساد میکنه همین باشه.که خداوند فرمود من چیزی رو میدونم که شما نمیدونید.کی میدونه شاید خدا منظورش همین قدرت باشه .(یکی ازین همه قدرتی که به ما داده)به کار بردنش خوبه ولی نه به این نست که کائنات بالذات نیرو میده بلکه با این نیت که خود خدا گفته خوب فکر و زندگی کنید!!
باید در این زمینه مطالعه کنم ولی به نظر میرسه این نظریه از طرف کسی باشه که به ماوراءالطبیعه اعتقاد داره اما برای الطاف الهی هم دنبال دلیلی غیر از خود اوست![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | هدف و فلسفه انتقاد و انتقادپذیری | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
فلسفه زندگی | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
میدونی فلسفه اختراع سرسره چیه؟ | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
فلسفه ازدواجهای متعدد پیامبر(ص) چیست؟ | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
فلسفه تخته نرد | گفتگوی آزاد | 4 |