فکر میکنید چرا خلق شده اید؟ (گفتگوی کاملا آزاد)

omran1858

عضو جدید
منم میدونم عنوان تاپیک چیه ولی شما چیزی گفتین که واقعا نباید بگیم.. اصلا معنی نداره. منم میدونم مثال بود ولی میخاستین اثبات کنین که لذت انسان ها از زندگی و دلشتن زندگی شاد دست خود انسانه. در حالی که واقعا نیست! اینا فقط جملات کلیشه ایه!! همونایی اینارو میگن که اصلا تو جامعه نبودن انگار! ندیدن.. شایدم دیدن و به ندیدن زدن..

مهم نیست..

(موضوع اثبات ، در مورد وجود خدا بود )، توضیحات بعدی منم در مورد این بود که حالا وضع جامعه ما همینه در چنین شرایطی یا باید در مقابل این سختی هایی که به وجود اومده جزع و فزع و شیون وگریه و زاری بکنیم یا صبر داشته باشیمو مشکلاتو از راه مناسبش حل کنیم، در واقع الانم میگم با تفکر درست باید سعی کنیم مشکلات زندگی و پشت سر بزاریم نه اینکه ناله کنیم، چون چاره ای نیست ،فعلا همینه...
(این کلمه شادو از کجا آوردین!!!!!؟
من گفتم به چشم چیز زیبایی بارونو ببینه تا از کنار این مسئله رد بشه)

آخرین ویرایش:

reza_19933

عضو جدید
سلام علی آقا
صبر در برابر پیشامدهای زندگی که بستگی به نگرش و دریافت هر کس از رویدادهای تو زندگیش داره مثلا صبح داری میری سر کار بارون میگیره ، یکی میگه به به چه بارون زیبایی ، یکی میگی ای بابا بازم بارون !!چطوری برم سر کار!
در مورد نفر اول نیازی به صبر نیست چون اون بارونو دوست داره و در واقع صبر برای نفر دوم که با پیشامد بارون نتونسته کنار بیاد به کار میاد.

نمیدونم والا. اینو و بقیه رو چند باری خوندم تلرانس پراکندگی حرفاتون اونقدر زیاد هست که هر دفعه بر میگردم اینو میخونم تا دستم بیاد از کجا رسیدین به کجا..

من مخالفم.. صبر تنها راه نیست. صبر همه چی نیست صبر مقاومت نیست. البته "صبر" برای کسایی که واژه ی مقابل صبر رو "گریه و زاری" میدونن شاید تنها راه باشه.

مثل شما که واژه ی مقابل صبر رو همین چیزا میدونین.. یجاهایی حق با شماست. ولی اینکه بگیم فقط صبر ! این خیلی بی معناست. خیلی بیشتر از خیلی البته به نظر من.. مشکل ایجاست فکر میکنیم همیشه همه میتونن به پیروزی برسن. اینا تو مخ ما فرو شده.اینکه قطعا با صبر و امید به کمال میرسیم. اینکه جهان طوری برنامه ریزی شده که خدای هستی الزامات پیروزی هر فردی رو فراهم کرده! ولی کافیه سرمونو بالا بگیریم و "ببینین" همین. فقط ببینیم کاری نیاز نیست بکنیم. اون موقع متوجه میشیم که واقعا اینجوری نیست که همه با صبر و امید به کمال برسند. حرفای شما ظاهرا خیلی خوبه ظاهرا جواب میده چون خوندیم اینارو که میگیم و چون خوندیم باید با افتخار بگیم! ولی

"ما اینارو فقط خوندیم" . والسلام..

omran1858

عضو جدید
نمیدونم والا. اینو و بقیه رو چند باری خوندم تلرانس پراکندگی حرفاتون اونقدر زیاد هست که هر دفعه بر میگردم اینو میخونم تا دستم بیاد از کجا رسیدین به کجا..

من مخالفم.. صبر تنها راه نیست. صبر همه چی نیست صبر مقاومت نیست. البته "صبر" برای کسایی که واژه ی مقابل صبر رو "گریه و زاری" میدونن شاید تنها راه باشه.

مثل شما که واژه ی مقابل صبر رو همین چیزا میدونین.. یجاهایی حق با شماست. ولی اینکه بگیم فقط صبر ! این خیلی بی معناست. خیلی بیشتر از خیلی البته به نظر من.. مشکل ایجاست فکر میکنیم همیشه همه میتونن به پیروزی برسن. اینا تو مخ ما فرو شده.اینکه قطعا با صبر و امید به کمال میرسیم. اینکه جهان طوری برنامه ریزی شده که خدای هستی الزامات پیروزی هر فردی رو فراهم کرده! ولی کافیه سرمونو بالا بگیریم و "ببینین" همین. فقط ببینیم کاری نیاز نیست بکنیم. اون موقع متوجه میشیم که واقعا اینجوری نیست که همه با صبر و امید به کمال برسند. حرفای شما ظاهرا خیلی خوبه ظاهرا جواب میده چون خوندیم اینارو که میگیم و چون خوندیم باید با افتخار بگیم! ولی

"ما اینارو فقط خوندیم" . والسلام..

قطعا و مسلما تنها با صبر نمیشه به کمال رسید تو این دنیا تلاش زیادی باید بکنی...
آقا رضا اون جمله صبر و امید که من گفتم در مورد شناختن معنی کلمه صبر و امید بود نه اینکه با داشتنشون به کمال میرسی ،(ما راز خلقتمونو توسط خدا نخواهیم فهمید باید بریم و تحقیق کنیم و معنی واقعی صبر و امید و بشناسیم) گفتم شناخت ،نگفتم به جایی برسی...

آخرین ویرایش:

reza_19933

عضو جدید
قطعا و مسلما تنها با صبر نمیشه به کمال رسید تو این دنیا تلاش زیادی باید بکنی...
آقا رضا اون جمله صبر و امید که من گفتم در مورد شناختن معنی کلمه صبر و امید بود نه اینکه با داشتنشون به کمال میرسی ،(ما راز خلقتمونو توسط خدا نخواهیم فهمید باید بریم و تحقیق کنیم و معنی واقعی صبر و امید و بشناسیم)

اوهوم نمیشه. قطعا نمیشه. چون زندگی واقعی با تصورات بعضی از ما از زندگی، خیلی متفاوته و این دو بعضی جاها "نیازه" بعضی جاها یک "ویروسه"

در مورد خلقتم باتون مخالفم ولی نظر شما محترمه. چون یه تفکر فردی و شخصیه. و این تاپیک جای این حرفا نیست برا بحث

omran1858

عضو جدید
اوهوم نمیشه. قطعا نمیشه. چون زندگی واقعی با تصورات بعضی از ما از زندگی، خیلی متفاوته و این دو بعضی جاها "نیازه" بعضی جاها یک "ویروسه"

در مورد خلقتم باتون مخالفم ولی نظر شما محترمه. چون یه تفکر فردی و شخصیه. و این تاپیک جای این حرفا نیست برا بحث

خوب همه اینا بستگی به نگرش انسانها از زندگی و جهان و این دنیا داره ممکنه یکی میلیاردر باشه و آرامش نداشته باشه ، یکی زندگی ساده (نه فقیر از نظر خودش) داشته باشه و آرامش داشته باشه،حالا چه مدیرهای بالایی ثروت های جامعه رو بخورن یا نخورن ...

reza_19933

عضو جدید
خوب همه اینا بستگی به نگرش انسانها از زندگی و جهان و این دنیا داره ممکنه یکی میلیاردر باشه و آرامش نداشته باشه ، یکی زندگی ساده (نه فقیر از نظر خودش) داشته باشه و آرامش داشته باشه،حالا چه مدیرهای بالایی ثروت های جامعه رو بخورن یا نخورن ...
ربطی داشت به کامنت من؟

(اونی که شما گفتی بله خب ممکه درست همچین چیزی باشه! عکسش هم قطعا صدق میکنه! خب؟ ولی بازم ربطش رو به بحث نفهمیدم)

آخرین ویرایش:

omran1858

عضو جدید
ربطی داشت به کامنت من؟

(ممکنه بله! عکسش هم قطعا صدق میکنه! ولی بازم ربطش رو به بحث نفهمیدم)

در مورد تفاوت تصورات هر شخص تو زندگیش گفتی ،خوب این نگرش و تصورات ما تو ذهنمون هست که زندگیمونو میسازه، اگه با وضع موجود منفی هم فکر کنیم تنها چیزی که واسون میمونه یه جهنم واقعیه!

reza_19933

عضو جدید
در مورد تفاوت تصورات هر شخص تو زندگیش گفتی ،خوب این نگرش و تصورات ما تو ذهنمون هست که زندگیمونو میسازه، اگه با وضع موجود منفی هم فکر کنیم تنها چیزی که واسون میمونه یه جهنم واقعیه!

تصورات زندگی رو میسازه؟ خب یه راه موفقیت پیدا شد تو این تاپیک. هرکسی زندگیش جهنمه پس قطعا تصوراتش منفی بوده و همش تقصیر خودشه و تصوراته منفیش. حقشه پس! اگه الان تصورش مثبت شه موفق میشه. اینم دسته گل بحث امروزمون..
بخدا نمیدونم این افکار از کجا نشات میگیره.. درسته نباید اندیشه ی منفی داشته باشیم. ولی شما حرفاتون افراط کامل یه واقعیت معمولیه! ینی چی تصورات زندگی رو میسازه! تفکر مثبت جزئی از زندگی میتونه باشه ولی دیگه این حرفو چجوری میزنی آخه.. تصورات زندگیمونو میسازه.. نمیدونم بخدا فقط هنگم که از کجا میاد... اصلا نمیتونم فکر کنم که تو توی زندگیت اقشار مختلف رو دیدی و اینجوری حرف میزنی اصلا نمیشه..
شما به این جمله اعتقاد نداری: خواستن همیشه توانستن اون چیزی نیست که تو دنبالشی
و این جمله رو داری به شدت به بقیه تحمیل میکنی: خواستن همیشه توانستن است! این جمله ی کلیشه ای رو. و همیشه مقصر رو انسان میدونی! نمیدونم مشکلت با هیومینیتی چیه..

reza_19933

عضو جدید
همین الان یه قحطی زده ی اتیوبی رو در نظر بگیرین..... خب حالا این جمله ی دوستمون رو بشون برسونین تا زندگیش از جهنم به بهشت تبدیل شه.. شاید تا الان نمیدونست که تصورش منفیه..

omran1858

عضو جدید
همین الان یه قحطی زده ی اتیوبی رو در نظر بگیرین..... خب حالا این جمله ی دوستمون رو بشون برسونین تا زندگیش از جهنم به بهشت تبدیل شه.. شاید تا الان نمیدونست که تصورش منفیه..

شما هم که الکی همش زیادش میکنی من میگم از همینی هم که هست بدتر میشه ، شما میگی حرف من راهکار زندگیه!! ، اصلا خیلی اصلاح طلب هستی برو انقلاب جدیدی کن وضع و بهتر کن ....

reza_19933

عضو جدید
شما هم که الکی همش زیادش میکنی من میگم از همینی هم که هست بدتر میشه ، شما میگی حرف من راهکار زندگیه!! ، اصلا خیلی اصلاح طلب هستی برو انقلاب جدیدی کن وضع و بهتر کن ....

بی ربط!
من میگم "انسان" رو محکوم نکن. همین. خودتو فقط نبین. وقتی داری راجب به آدما حرف میزنی یه عده رو از تو ذهنت حذف نکن. اونام آدمن. اونام در نظر بگیر اگه حرفت درست بود بعد بزن! چرا فرار از بحث.. چرا تعصب رو تصورات غلط...

reza_19933

عضو جدید

قضاوت این جملتون هم با خوانندگان عزیز! منکه چیزی جز عصبانیت توش نمیبینم!

omran1858

عضو جدید
نه بابا دعوا چیه! تحمل بعضی حرفا واقعا واسم سخته.. و دوست ندارم اینم مثل همه ی قضایای دیگه تو خودم بریزم.. اینا رو دیگه باید فریاد بزنم..

پس کلا صحبتهای جنجالی رو دوست دارین !
خوب پس راحت باشین!

reza_19933

عضو جدید
پس کلا صحبتهای جنجالی رو دوست دارین !
خوب پس راحت باشین!

شما با توجه به تصورات مثبتتون میتونین این برداشت رو کنین. ولی نمیتونم حرف غلط در مورد قضاوت انسان ها رو رو هوا ول کنم. مثل شما که تصورات غلط رو رها نمیکنین

reza_19933

عضو جدید
نمیدونم آقا رضا چرا دوست داره همه چی رو با دید بد ببینه،
خوب مشکلات هست منم قبول دارم ولی دیگه اینقدر نا امیدی !!!

من دیدم منفی نیست فقط شما کارتون خیلی اشتباست که موقع قضاوت به امثال من و خودت نگا میکنی و انکار دیگران حق زندکی ندارن و تموم حرفا و قوانین موجود ، هست و نیستش مال قوانین زندگی خودتونه!
من فقط میگم همه رو در نظر بگیر. بقیه اقشار جامعه چه ایران چه هر کجای دنیا، اونام آدمم! درکش خیلی سخته آیا؟

omran1858

عضو جدید
من دیدم منفی نیست فقط شما کارتون خیلی اشتباست که موقع قضاوت به امثال من و خودت نگا میکنی و انکار دیگران حق زندکی ندارن و تموم حرفا و قوانین موجود ، هست و نیستش مال قوانین زندگی خودتونه!
من فقط میگم همه رو در نظر بگیر. بقیه اقشار جامعه چه ایران چه هر کجای دنیا، اونام آدمم! درکش خیلی سخته آیا؟

حالا من هر چی گفتم شما همه رو نفی کردین !!
حالا شما که دم از کوچه و بازار و واقعیت میزنی یه راهکار عملی بدین ببینم ؟؟؟...

reza_19933

عضو جدید
حالا من هر چی گفتم شما همه رو نفی کردین !!
حالا شما که دم از کوچه و بازار و واقعیت میزنی یه راهکار عملی بدین ببینم ؟؟؟...

مگه واقعیت تو کوچه بازاره برادر؟ چرا از بالا نگا میکنی شما! واقعیت همه جا هست!
مشکل طرز تفکر شما در مورد قضاوت انسان هاست که راه حلش اینه افکاری که دارید اگه نمیخاین درستش کنین، لااقل بیانش نکنین. افکار و عقایدی که باش میتونین یه عده رو محکوم کنین. البته نه همه ی عقایدتون. میدونین که.
اینم راه حل جان برادر

omran1858

عضو جدید
مگه واقعیت تو کوچه بازاره برادر؟ چرا از بالا نگا میکنی شما! واقعیت همه جا هست!
مشکل طرز تفکر شما در مورد قضاوت انسان هاست که راه حلش اینه افکاری که دارید اگه نمیخاین درستش کنین، لااقل بیانش نکنین. افکار و عقایدی که باش میتونین یه عده رو محکوم کنین. البته نه همه ی عقایدتون. میدونین که.
اینم راه حل جان برادر

این که نشد راه حل ، فقط حرف میزنین پس !!
من میگم راه حل بگین شما میگین عقایدتونو درست کنین ،شما فرض کن من عقایدمو درست کردم ،شما عقایدتو بگو؟