بله.اخه عصرکنکاش هم عناوینشون همیناس
.منم همدانیم .کتابای مرکز معماریه مطمئنم
بله.اخه عصرکنکاش هم عناوینشون همیناس
.منم همدانیم .کتابای مرکز معماریه مطمئنم
ممنون براتاریخ هم مرکزمعماری خوبه یا کنکاش
خیلی ممنون - میشه اگه امکانش هست از صفحه مربوطه اش برام یه عکس بگذارید - ممنون میشم
اولاش نه مهم نیست همون داستانه قسمت آخرش تاثیر دگرگونی برعلم هنر و معماری رو بخون از یه سری مکتبایی گفته که تو هیچ منبعی که خوندم ندیدم مثل امپرسیونیسم فوو دادائیسم ...
خیلی ممنون - میشه اگه امکانش هست از صفحه مربوطه اش برام یه عکس بگذارید -
تو نمونه موردی های فصل سوم کتاب مجتبی فاطمی هم هستسازه به مثابه معماری رو که مطمئنم، گزینه های سوال پارسال را جع به رایشتاگ از تو این کتاب بود.
اینکه توش سوال پارسال نبود؟؟؟ من تونستم با روش حذفی به این سوال جواب بدم
جاییی توش از دنده ها شعاعی حرف نزده بود؟
سلام.. آیا شما از طراحی لرزه ای تست هم دارید؟ خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم..بچه ها برا ازمون این سری باید کدوم فصلای طراحی لرزه ای رو خوندوکدوم صفحات جزوه 2 متدین میشه؟کاشکی مرکز درسنامه معاصروطراحی لرزه ای هم میداد
سلام.. آیا شما از طراحی لرزه ای تست هم دارید؟ خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم..
ممنونم-وااااااااااااااقعا------خودش بود.مشاهده پیوست 129355 عکس از سازه به مثابه معماری
دوستان؟من برای معماری اسلامی و... کتاب سبک شناسی استاد پیرنیا و معماری ایرانی دکتر معماریان رو خوندم،به نظرتون کافیه؟
دوستان؟من برای معماری اسلامی و... کتاب سبک شناسی استاد پیرنیا و معماری ایرانی دکتر معماریان رو خوندم،به نظرتون کافیه؟
مسجد جامع گلپایگان چندایوانه است؟؟
جزوه دکتر متدین رو هم بخون چون من از خودش پرسیدم گفت 2-3 تا سوال از جزوه اشه
شمافایل جزوه جدیدشو داری؟من جزوم سال .89
یه فایل خوب و مختصر و مفید از تزیینات در معماری ایرانبچه ها تزیینات در معماری اسلامی رو از چه کتابی میخونین؟این تاپبک تو باشگاه کافیه؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/155456-انواع-تزیینات-در-معماری-اسلامی-ایران
دوستان لطفا راهنماییم کنید
سواره رو پل معلق چه تاثیری در کابل ها داره؟
گفته شده باعث پایداری کابل ها میشه