قضاوت هاي غلط درباره دانشگاه ازاد..........

tikkk.takkk

عضو جدید
سلام
در حال تحصیل در واحد آزاد قزوین{مهندسی پزشکی} هستم و به جرات با همکاری استادا و دوستانم با بسیاری از مراکز مرتبط همکاری داریم و هیچ ارتباطی به آزادو سراسری نداره.فقط به خودمون بستگی داره...
تاپیک جالبی بود.مرسی

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
در حال تحصیل در واحد آزاد قزوین{مهندسی پزشکی} هستم و به جرات با همکاری استادا و دوستانم با بسیاری از مراکز مرتبط همکاری داریم و هیچ ارتباطی به آزادو سراسری نداره.فقط به خودمون بستگی داره...
تاپیک جالبی بود.مرسی
خواهش میکنم.

taranom.s

عضو جدید
من لیسانسم دانشگاه آزاد بودم
الانم دارم ارشد دانشگاه فردوسی میخونم
تازه من بچه تنبل بودم اینجا قبول شدم :biggrin:
دوستام بیشتراشون یا دانشگاه تهران دارن میخونن
یا از دانشگاه های خارجی تونستن بورس بگیرن (اونم به خاطر تحقیقاتشون)
بقیه هم رفتن سر کار ...
اصولا همه چیز بستگی به همت خود طرف داره :)

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
من لیسانسم دانشگاه آزاد بودم
الانم دارم ارشد دانشگاه فردوسی میخونم
تازه من بچه تنبل بودم اینجا قبول شدم :biggrin:
دوستام بیشتراشون یا دانشگاه تهران دارن میخونن
یا از دانشگاه های خارجی تونستن بورس بگیرن (اونم به خاطر تحقیقاتشون)
بقیه هم رفتن سر کار ...
اصولا همه چیز بستگی به همت خود طرف داره :)

ممنون ترنم جان موفق باشید.

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
ن به تجربه شخصی میگم که حتی بچه های کتابداری دانشگاه دولتیم سطحشون از بچه های مهندسی دانشگاه ازاد بالاتره !!!انصافا نود درصد دانشگاه ازادیای دور برمو که دیدم همگی پی کیف و حال و دوره های دانشجویی و گشت و گذار با رفقا هستن خیالشونم از بابت نمره همیشه راحته یکی از بچه های فنی تهران جنوب میگفت استاد یه سری نمونه سوال میده میگه ازهمین سوال میاد خوب دیگه فکر کنم همه چی روشنه.

زهی خیال باطل....

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
این از اون حرف ها هست در مورد ارشد نظر نمی دم و لی در مورد کارشناسی به نظرم تفاوت زیادی بین آزاد و ارشد زیاد نیست البته آزاد داریم تا آزاد مثل تفاوت های بین سراسری ها .
به نظرم سطح هر دانشگاه بستگی به سطح آموزش اساتید هست نه اسم

حرف حساب

*ستاره آسمان*

عضو جدید
سلام.
به نظر بنده اصلا دانشگاه کجا باشد چی باشد وچه نوعی باشد اصلا ملاک برتری نیست .همان طور که اکثریت دوستان گفتند نباید آزاد رو به طور کلی با روزانه وسایر دانشگاه ها مقایسه کرد بلکه باید وارد جزئیات هر واحد شد تا نتیجه گیری منطقی باشد.در نگاهی کلی به نظر من ترتیب برتری هر دانشگاه شامل این موارد است:

1-سواد دانشجو
2-شیوه آموزش اساتید
3-امکانات آموزشی دانشگاه
4-نوع دانشگاه(اگر پافشاری می کنید که اهمیت دارد)

بنده خود در دانشگاه پیام نور تحصیل می کنم و در مرکز اصفهان .بعد از دانشگاه های روزانه این شهر و آزاد نجف آباد. پیام نور این شهر بیشترین امکانات را دارد.حال زیاد می شنوم که در واحد های از پیام نور امکانات ضعیف است وکلاس درس نداریم واین کاملا درست است اما به قول دوستان نه در همه واحدها بلکه در واحد های دور افتاده وشهر های کوچک به این سبک است ولی در مراکز معتبر تر وضع فرق میکند واساتید بهترین آموزش را به دانشجویان میدهند وامکانات دانشگاه عالی است .به به طور صد درصد در دانشگاه آزاد هم به همین شیوه است و من اعتقاد دارم خیلی از واحد های آزاد جز برترین های کشور هستند.

بالا