1992.sarina
عضو جدید
استقلاااااااااااااااال
سلام دخي جون....من هم دل دارم هم دماغ....
قرمزته....
فقط يه قدم تاقهرماني
پرسپولیس قهرمان ميشه.............خدا ميدونه كه حقش.........
لالالاي لاي لالاي لالاي....
اشتباه استراتژیک از نوع حاجی!
مرجع خبری پرسپولیس : «كرار جاسم به لحاظ فني خيلي بهتر از علي كريمي است.» اين ادعاي علي فتحا...زاده مدير باشگاه استقلال بود. البته در اينكه كرار جاسم به لحاظ فني، بازيكن بسيار خوبي است و يكي از ياران موثر و كليدي تراكتورسازي تبريز بود شكي نيست.
ضمن اينكه بايد به تفكرات فتحا...زاده هم احترام گذاشت به هر حال او اينطور فكر ميكند. اما حاجي استقلاليها ناخواسته باعث شد تا به علي كريمي كه اين روزها در كنار آمادگي جسماني، بسيار هم انگيزه دارد روحيه مضاعف بدهد.
استقلاليها هنوز يادشان نرفته كه جادوگر در دو دربي رفت و برگشت يك گل زد و يك پنالتي گرفت تا بازي باخته به آبيهاي پايتخت با مساوي عوض شود. كريمي كه اين روزها سكوت كرده و كمتر مصاحبه ميكند بدون شك در مورد ادعاي فتحا...زاده هم حرفي نخواهد زد و قطعا درون زمين و روز دربي 71 اگر بتواند كه ميتواند كارآيياش را ثابت ميكند.
شرمنده
ولی یه نگاه کوچیک به سیستماتیک بدن انسان بندازی میبینی
که با خون قرمزه که زنده است
31خرداد روز شانس استیلی
مرجع خبری پرسپولیس : 31 خردادماه ؛ این روز انگار روز سرنوشت حمید استیلی است.
حمید استیلی در حالی در 31 خرداد ماه، در شرایطی که باشگاه شرط دایی برای ادامه همکاری را بهانه کرد و از کنار نامش گذشت ، به سرمربیگری پرسپولیس منصوب شد. این روز و این شب اما انگار تاریخ شانس حمید استیلی است. 13 سال قبل را شاید کمتر کسی یادش باشد. شبی که در ژرلاند لیون تیم ملی ایران شاهکاری خلق کرد و بازی قرن را برد. شبی که جواد زرینچه توپ را گرفت چرخی زد و توپ را درست فرستاد روی سر حمید استیلی و گل ...
برد برابر آمریکا و یک شب تمام بیداری . جشن بود و پایکوبی. این تیتری است که دوستان خوب ما در روزنامه پیروزی هم برای تیتر یک روز چهارشنبه شان برگزیده اند .
حاجی توضیح داد شما بد برداشت کردی حاجی یا هر استقلالی ای بپرسی مسلما میگه علی کریمی هم از جاسم کرار بازیکن محبوب تری هست هم بازیکن بهتری هست و هم موفق تر.اصلا سوای اینکه ایرانی هست و باید او رو تمجید کرد من و خیلی از فوتبالی ها معتقد هستن اگه علی کریمی فقط کمی قدر خودش رو می دونست،می تونست بهترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران بشه چیزی که پتانسیلش رو داشت اما متاسفانه اراده و پشتکارش رو نداشت مطمئنا هوش و فوتبال علی کریمی با اراده ی فردی مثل علی دایی جمع میشد یه بازیکن بزرگ در سطح جهانی میساخت که تا سالها در ذهن تماشاگران فوتبال ماندگار میشد.مسلما بازیکنی که با توجه به وضعیت استیل آذین یهو بره شالکه قرارداد ببنده بازیکن کوچیکی نیست و همیشه مورد توجه بوده ولی حیف که آدم بی تفاوتیه و به هر چیز کمی راضی و قانع.
اما در مورد حرف حاجی باید به این نکته توجه کنی که حاجی گفت علی کریمی در فصل گذشته به مراتب نسبت به جاسم کرار بازی ضعیف تری انجام داد و الان فقط یه اسم بزرگ هست مسلمه که همه باید اینو تاکید کنن که در فصل گذشته جاسم کرار نسبت به علی کریمی هم بهتر بازی کرد و هم موثرتر.
حرف حاجی مربوط به فصل گذشته بود وگرنه مقایسه کرار و کریمی به نظرم خیلی خنده داره کریمی مسلما بهتره اما سال های اخیر مد نظر هست.
وگرنه روی اسم بخوایم حساب کنیم خیلی از گذشتگان الان بهترین ها هستن ...[/
QUOTE]
گذشته رو ول کن الان رو بچسب
کلا حاجی شما تو حاشیه است
اینقدر ایران بدبخت شده که جاسم کرار عراقی از علی کریمی بهتره
علی اگه جسدشم تو بازی باشه از خیلی از بازیکنها بهتره
اونوقت حاجیتون یه بازیکن میخره نباید با همه مقایسه کنه خریدی که خریدی
این موضوع به این سادگی رو نفهمیدیربط این به پرسپولیس چیه هیچ وقت نفهمیدم!!!
نگاه کن هر چی باشه مدرکه درجه a از هلند گرفتهای بابا بالاخره اینم شد سرمربی!!!!اونم با یک کارنامه درخشان!!من که ازین پرسپولیس خسته شدم!!!
بازم دایی از استیلی خیلی بهتر بود.استیلی یک آدم خیلی باند بازیه!!!
نگاه کن هر چی باشه مدرکه درجه a از هلند گرفته
در ضمن دایی یه دوتا قهرمانی داشت
خداییش راست میگیمهم نیست از کجا مدرک گرفته باشه.مهم اینه که زود بود بیاد تو پرسپولیس!!!
دایی 2 تا قهرمانی داشت ولی نه تو لیگ برتر بلکه تو حذفی که بدرد بخورم نیست
هر چي داش علي بگه...
قرمزته...
قرمزتههر چي داش علي بگه...
قرمزته...
خیلی چیزا دیگه مثل قدیم نیست....اینجا چرا اینجور شده؟ قدیما کل کل اینجا داغ داغ بود
اما الان جونها میان فقط یک کلام مینویسند قرمزته یا آبیته!
بابا بیان درباره نحوه یارگیری تیمها کل کل کنید خب