كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.امروز یه لنگی اومد و باهام بحث میکرد و میگفت 6 تایی هاhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/328366-%DA%A9%D9%84%D9%88%D9%BE-%D8%A2%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D9%84%D8%A7%D9%86./images/smilies/icon_biggrin.gif
من فیلمش رو دارم و از اینجور حرفا.بهش گفتم اگه فیلمش رو نشونه من بدی هر چی بخوای بهت میدم
دیدم گفت بریم نشونت بدم.گفتم اون فیلمی که میخوای نشون من بدی صحنه سازیه و مربوط به بازی های خارجیه ولی خودتون که میدونین رو که نیست سنگ پا صادراتیه.
سرتون رو درد نیارم رفتیم من هم گذاشتم کامل نگاه کنه و کری بخونه بعدا گفتم بزن عقب
گل اول :پیراهن سفید
گل دوم پیرهنا سیاه بودن ز همه جالبتر گل 5ام دروازه سمت چپ بود گل 6 ام دروازه سمت راست وقتی بهش نشون دادم دیگه حرفی برای گفتن نداشت
آخر سر گفت ما که 6تا زدیم.:biggrin::biggrin:

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
بر فرض که ما هم خاموش شدیم.شما میخواین روشن بشین؟
چند بار بگم شما باید برید با هم سطح خودتون کل کل کنید.
افتاد؟
خدای من فقط چند هفته خوب نتیجه گرفتن ببین چجوری حرف میزنن ..:surprised:
چقد زود گذشته رو فراموش میکنین ...
موندم اگه اون فصل که قطبی بود و پرسپولیس با اقتدار قهرمان شد جای ما بودین چیکار میکردین ....

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
موندم اگه اون فصل که قطبی بود و پرسپولیس با اقتدار قهرمان شد جای ما بودین چیکار میکردین ....

تو 10 سال اخیرتنها در همون زمان خوب بازی میکردین.
برید
برید با هم سطح خودتون کل کل کنید.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
تو 10 سال اخیرتنها در همون زمان خوب بازی میکردین.
برید
برید با هم سطح خودتون کل کل کنید.
خدایا قبل از دادن نعمتها جنبه بندگان رو در نظر بگیر ...:D
البته حقم دارینااا از بس اسقتلال افتضاحه که چند بازی خوب باید اینقد خوشحالتون کنه ....

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایا قبل از دادن نعمتها جنبه بندگان رو در نظر بگیر ...:D
البته حقم دارینااا از بس اسقتلال افتضاحه که چند بازی خوب باید اینقد خوشحالتون کنه ....

بین آبجی من هر وقت میبریم میگم خدا رو شکر هر وقت هم که میبازیم میگم راضی هستم به رضات
خوشبختانه تیممون تو این چند ساله هر چه قدر هم که بد بود بالای شما قرار داره.
این رو هم بدون این جمله ای که میگی در مورد خودتون هم صادقه.
خدا میشناستون که هر سال اون پایین قرارتون میده ولی از بس پر رو هستید میاین و کل کل میکنید.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
بین آبجی من هر وقت میبریم میگم خدا رو شکر هر وقت هم که میبازیم میگم راضی هستم به رضات
خوشبختانه تیممون تو این چند ساله هر چه قدر هم که بد بود بالای شما قرار داره.
این رو هم بدون این جمله ای که میگی در مورد خودتون هم صادقه.
خدا میشناستون که هر سال اون پایین قرارتون میده ولی از بس پر رو هستید میاین و کل کل میکنید.
هرکدوم از تیمهای پرسپولیس و اسقتلال هر سال یه مدت تو حاشیه بودن ..هرچند این چند وقت پرسپولیس نتایج خوبی نگرفته ولی من و خیلی از طرفداراش هنوزم عاشقشیم و مطمئنم برمیگرده به روزای اوج ..قبلا هم از این بدتر دچار حاشیه شده و برگشته همونطور که اسقتلال بارها و بارها به این وضعیت افتاده ..
کل کل ربطی به پررویی نداره پرسپولیس اگه دسته 3 هم بره بازم من میام اینجا و ازش طرفداری میکنم ..
..

rfa_65

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرکدوم از تیمهای پرسپولیس و اسقتلال هر سال یه مدت تو حاشیه بودن ..هرچند این چند وقت پرسپولیس نتایج خوبی نگرفته ولی من و خیلی از طرفداراش هنوزم عاشقشیم و مطمئنم برمیگرده به روزای اوج ..قبلا هم از این بدتر دچار حاشیه شده و برگشته همونطور که اسقتلال بارها و بارها به این وضعیت افتاده ..
کل کل ربطی به پررویی نداره پرسپولیس اگه دسته 3 هم بره بازم من میام اینجا و ازش طرفداری میکنم ..
..
ایوالله خوشم اومد
طرفدار یعنی این
طرفدار یعنی در هر شرایط از تیمش حمایت کنه
درسته تیرختور هیچ افتخاری نداره ولی باز من طرفدارش هستم حتی اگه 10 تا از سرخابی ها گل بخوره
yaşasın doğrudan da takımıni ürəhdən sevən azərkeş

sam 600020

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.امروز یه لنگی اومد و باهام بحث میکرد و میگفت 6 تایی هاhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/328366-%DA%A9%D9%84%D9%88%D9%BE-%D8%A2%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D9%84%D8%A7%D9%86./images/smilies/icon_biggrin.gif
من فیلمش رو دارم و از اینجور حرفا.بهش گفتم اگه فیلمش رو نشونه من بدی هر چی بخوای بهت میدم
دیدم گفت بریم نشونت بدم.گفتم اون فیلمی که میخوای نشون من بدی صحنه سازیه و مربوط به بازی های خارجیه ولی خودتون که میدونین رو که نیست سنگ پا صادراتیه.
سرتون رو درد نیارم رفتیم من هم گذاشتم کامل نگاه کنه و کری بخونه بعدا گفتم بزن عقب
گل اول :پیراهن سفید
گل دوم پیرهنا سیاه بودن ز همه جالبتر گل 5ام دروازه سمت چپ بود گل 6 ام دروازه سمت راست وقتی بهش نشون دادم دیگه حرفی برای گفتن نداشت
آخر سر گفت ما که 6تا زدیم.:biggrin::biggrin:

چون تیم تاج مورد حمایت سلطنت بود وقتی دیدن نتیجه ضایع بازار شد همه فیلماشو نابود کردن که شاید این اتفاق از تاریخ محو بشه ولی این موضوع اونقدری بزرگ هست که با این چیزا از خاطره ها نره ،تازه هروقتم ما چیزی نمیگیم خودتون مث الان زحمتشو میکشین و یاداوری میکنین:smile:

ddrraaggoonn

عضو جدید
چند بار بهتون بگم گذشته ها دیگه گذشته از الان بگو!!!!!!!!!!!!!!!!

tracer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:w02:دنیزلی سرمربی پرسپولیس شد!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.سه ماه و نیم بعد،ورزشگاه آزادی،ساعت پنج عصر

دنیزلی حیا کن .....پرسپولیسو رها کن
رویانیان حیا کن ....پرسپولیسو رها کن

:w25:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها توجه کردید پرسپولیس اگه دو تا بازی دیگه ببازه میره تو سه تا؟؟؟ البته سه تای آخر:biggrin::biggrin::biggrin:
ضمنا چه خوشگله بجای حرف زدن از تیممون که هیچی نداره جملات خوشگل و شیر و برکه و ... بگیم!!! خیلی باحاله ها این روزا هم که مد شده یه جمله از شریعتی و هدایت بگیم و بعدشم یه دمت گرم و تووووووووووپ

m.r119

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

:w25:

mohandes fek nakonam ta 3 mah o nim davooom biyaran....shoma begoo 1 mah dige

sam 600020

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند بار بهتون بگم گذشته ها دیگه گذشته از الان بگو!!!!!!!!!!!!!!!!

این گذشته از اون گذشته ها نیست که به این راحتیا فراموش بشه و بتونین ماست مالیش کنین این ننگ تا ابد رو پیشونی استقلال میمونه ;)

در ضمن من شروع نکردم از خودیاتون دیدن چندوقتیه 6تایی خونشون پایین اومده یاداوری کردن !

mohandes fek nakonam ta 3 mah o nim davooom biyaran....shoma begoo 1 mah dige

میبینم که از همین حالا شنیدن اسمشم براتون سخته :biggrin:

فقط میخوام ببینم نیم فصل دوم رو بدون مجیدی و جباری پرویز خانتون چند مرده حلاجه؟! 2 بازی بدون جباری = 2 بازی بدون برد http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/biggrin.gif

راستی شنیدم نعوذ بالله میخواین لژیونر بفرستین درسته؟ بابا نکنید این کارارو یهو دیدید اسمون به زمین اومدا !!!!

آخرین ویرایش:

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این گذشته از اون گذشته ها نیست که به این راحتیا فراموش بشه و بتونین ماست مالیش کنین این ننگ تا ابد رو پیشونی استقلال میمونه ;)

در ضمن من شروع نکردم از خودیاتون دیدن چندوقتیه 6تایی خونشون پایین اومده یاداوری کردن !

فقط میخوام ببینم نیم فصل دوم رو بدون مجیدی و جباری پرویز خانتون چند مرده حلاجه؟! 2 بازی بدون جباری = 2 بازی بدون برد :d

راستی شنیدم نعوذ بالله میخواین لژیونر بفرستین درسته؟ بابا نکنید این کارارو یهو دیدید اسمون به زمین اومدا !!!!

بههههه
میبینم قرمز ها باز هم برگشتند.
واقعا بدون شما صفایی نداره کل کل
آخه حال کی رو بگیریم؟
هر اتفاقی هم که بیفته باز هم مثل سال های قبل بالایسر شما هستیم.
راستی حمید خانتون کجاست؟رفته پیش شیث و نصرتی؟:)

sam 600020

عضو جدید
کاربر ممتاز
بههههه
میبینم قرمز ها باز هم برگشتند.
واقعا بدون شما صفایی نداره کل کل
آخه حال کی رو بگیریم؟
هر اتفاقی هم که بیفته باز هم مثل سال های قبل بالایسر شما هستیم.

شما بپا حالتون گرفته نشه حالگیریتون پیشکش :smile:

حمید خان هم اومد یه حالی به شماها بده و بره که شمام حرفی برا گفتن داشته باشین و کل کل نخوابه ;)

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز

ddrraaggoonn

عضو جدید

فقط میخوام ببینم نیم فصل دوم رو بدون مجیدی و جباری پرویز خانتون چند مرده حلاجه؟! 2 بازی بدون جباری = 2 بازی بدون برد :d

ببین این ننگیم که ما چهار بار پیاپی شمارو بردیم تا ابد رو پیشونی پرسپولیس میمونه............

h@med_1

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان پرسپولیسی, سرهایتان را بالا گرفته، شکست پلی است به سوی پیروزی،

همانا شما مقام اول پُل سازی جهان را دارا هستید.!!!

h@med_1

عضو جدید
کاربر ممتاز
قانون پایستگی دربی:
.
.
.
.
.
.
.
.

باخت پرسپوليس به استقلال در دربی تمام نمي شود ....

فقط از يك دربي به دربي بعد منتقل ميشود

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قانون پایستگی دربی:
.
.
.
.
.
.
.
.

باخت پرسپوليس به استقلال در دربی تمام نمي شود ....

فقط از يك دربي به دربي بعد منتقل ميشود
جالب بود.
لنگی ها باید بدونن حداقل تا 2 سال دیگه در بهترین شرایط فقز میتونن در برابر سرورشون مساوی بگیرن.

sam 600020

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین این ننگیم که ما چهار بار پیاپی شمارو بردیم تا ابد رو پیشونی پرسپولیس میمونه............

به قول یکی از دوستای خودتون بهتره اول یه سرچی بکنین بعد ...

اولا 4 نیست و 3 تاش پیاپی بود که پرسپولیس قبل شما این رکوردو زده ( تو دربی های 42 ، 43 ،44 )
ولی اگه منظورتون بدون در نظر گرفتن تساوی هاست پرسپولیس در این موردم 5 تا برد پیاپی داره و بالاتر از شماست
;)

دراین مورد هم استقلال ننگینتره :biggrin:

GAME_OVER

کاربر ممتاز
!!
ما که یادمون میره خودشون یادآوری میکنن ... اینقد که این 6تاییا داغ بزرگیه یادشون نمیره ....:w25:
تازگیا اس قت لالیا وقتی جواب ندارن و کم میارن اسم شیث و نصرتی رو میارن !! بابا یکم خلاقیت داشته باشین ..:w25:

دراین مورد هم استقلال ننگینتره :biggrin:
دیگه واجب شد لقب ننگ تاریخ رو بهش بدیم ...:w15:

بالا