ddrraaggoonn
عضو جدید
این چند روز که نمیومدی پست بزنی داشتی دنبال این مثل میگشتی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یک مثل لاتین می گوید:حتی خرگوشها هم میتوانند به یک شیر مرده توهین بکنند.
ولی به جون هر چی مَرده زلزله برمیگرده
این چند روز که نمیومدی پست بزنی داشتی دنبال این مثل میگشتی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یک مثل لاتین می گوید:حتی خرگوشها هم میتوانند به یک شیر مرده توهین بکنند.
ولی به جون هر چی مَرده زلزله برمیگرده
همینم شما عرضه شو نداشتین..............اینا رو ...قهرمانی نیم فصل رو به همدیگه تبریک میگن ...
همون اس قت لالی که پرسپولیس سرورشه ...
خداییش این دیگه آخرش بود ...دمت گرم ...ماهی کوچولویی که نمیتونه شیرو ببینه و عظمتش رو درک کنه قورباغه ی تو برکه رو سلطان خودش میدونه
خداییش این دیگه آخرش بود ...دمت گرم ...
کیسه کش های محترم خاموووووووشششش ...
خدای من فقط چند هفته خوب نتیجه گرفتن ببین چجوری حرف میزنن ..بر فرض که ما هم خاموش شدیم.شما میخواین روشن بشین؟
چند بار بگم شما باید برید با هم سطح خودتون کل کل کنید.
افتاد؟
خدای من فقط چند هفته خوب نتیجه گرفتن ببین چجوری حرف میزنن ..
چقد زود گذشته رو فراموش میکنین ...
موندم اگه اون فصل که قطبی بود و پرسپولیس با اقتدار قهرمان شد جای ما بودین چیکار میکردین ....
خدایا قبل از دادن نعمتها جنبه بندگان رو در نظر بگیر ...تو 10 سال اخیرتنها در همون زمان خوب بازی میکردین.
برید
برید با هم سطح خودتون کل کل کنید.
خدایا قبل از دادن نعمتها جنبه بندگان رو در نظر بگیر ...
البته حقم دارینااا از بس اسقتلال افتضاحه که چند بازی خوب باید اینقد خوشحالتون کنه ....
هرکدوم از تیمهای پرسپولیس و اسقتلال هر سال یه مدت تو حاشیه بودن ..هرچند این چند وقت پرسپولیس نتایج خوبی نگرفته ولی من و خیلی از طرفداراش هنوزم عاشقشیم و مطمئنم برمیگرده به روزای اوج ..قبلا هم از این بدتر دچار حاشیه شده و برگشته همونطور که اسقتلال بارها و بارها به این وضعیت افتاده ..بین آبجی من هر وقت میبریم میگم خدا رو شکر هر وقت هم که میبازیم میگم راضی هستم به رضات
خوشبختانه تیممون تو این چند ساله هر چه قدر هم که بد بود بالای شما قرار داره.
این رو هم بدون این جمله ای که میگی در مورد خودتون هم صادقه.
خدا میشناستون که هر سال اون پایین قرارتون میده ولی از بس پر رو هستید میاین و کل کل میکنید.
ایوالله خوشم اومدهرکدوم از تیمهای پرسپولیس و اسقتلال هر سال یه مدت تو حاشیه بودن ..هرچند این چند وقت پرسپولیس نتایج خوبی نگرفته ولی من و خیلی از طرفداراش هنوزم عاشقشیم و مطمئنم برمیگرده به روزای اوج ..قبلا هم از این بدتر دچار حاشیه شده و برگشته همونطور که اسقتلال بارها و بارها به این وضعیت افتاده ..
کل کل ربطی به پررویی نداره پرسپولیس اگه دسته 3 هم بره بازم من میام اینجا و ازش طرفداری میکنم ..
..
سلام بچه ها.امروز یه لنگی اومد و باهام بحث میکرد و میگفت 6 تایی هاhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/328366-%DA%A9%D9%84%D9%88%D9%BE-%D8%A2%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D9%84%D8%A7%D9%86./images/smilies/icon_biggrin.gif
من فیلمش رو دارم و از اینجور حرفا.بهش گفتم اگه فیلمش رو نشونه من بدی هر چی بخوای بهت میدم
دیدم گفت بریم نشونت بدم.گفتم اون فیلمی که میخوای نشون من بدی صحنه سازیه و مربوط به بازی های خارجیه ولی خودتون که میدونین رو که نیست سنگ پا صادراتیه.
سرتون رو درد نیارم رفتیم من هم گذاشتم کامل نگاه کنه و کری بخونه بعدا گفتم بزن عقب
گل اول :پیراهن سفید
گل دوم پیرهنا سیاه بودن ز همه جالبتر گل 5ام دروازه سمت چپ بود گل 6 ام دروازه سمت راست وقتی بهش نشون دادم دیگه حرفی برای گفتن نداشت
آخر سر گفت ما که 6تا زدیم.
چند بار بهتون بگم گذشته ها دیگه گذشته از الان بگو!!!!!!!!!!!!!!!!خدای من فقط چند هفته خوب نتیجه گرفتن ببین چجوری حرف میزنن ..
چقد زود گذشته رو فراموش میکنین ...
موندم اگه اون فصل که قطبی بود و پرسپولیس با اقتدار قهرمان شد جای ما بودین چیکار میکردین ....
آخه چی دارن بگن توام هی اینارو تحت فشار میذاری !ولشون کن بذار تو همون رویاهاشون باخودشون حال کنن.چند بار بهتون بگم گذشته ها دیگه گذشته از الان بگو!!!!!!!!!!!!!!!!
mohandes fek nakonam ta 3 mah o nim davooom biyaran....shoma begoo 1 mah digeدنیزلی سرمربی پرسپولیس شد!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.سه ماه و نیم بعد،ورزشگاه آزادی،ساعت پنج عصر
دنیزلی حیا کن .....پرسپولیسو رها کن
رویانیان حیا کن ....پرسپولیسو رها کن
چند بار بهتون بگم گذشته ها دیگه گذشته از الان بگو!!!!!!!!!!!!!!!!
دنیزلی سرمربی پرسپولیس شد!
.سه ماه و نیم بعد،ورزشگاه آزادی،ساعت پنج عصر
دنیزلی حیا کن .....پرسپولیسو رها کن
رویانیان حیا کن ....پرسپولیسو رها کن
mohandes fek nakonam ta 3 mah o nim davooom biyaran....shoma begoo 1 mah dige
این گذشته از اون گذشته ها نیست که به این راحتیا فراموش بشه و بتونین ماست مالیش کنین این ننگ تا ابد رو پیشونی استقلال میمونه
در ضمن من شروع نکردم از خودیاتون دیدن چندوقتیه 6تایی خونشون پایین اومده یاداوری کردن !
میبینم که از همین حالا شنیدن اسمشم براتون سخته
فقط میخوام ببینم نیم فصل دوم رو بدون مجیدی و جباری پرویز خانتون چند مرده حلاجه؟! 2 بازی بدون جباری = 2 بازی بدون برد
راستی شنیدم نعوذ بالله میخواین لژیونر بفرستین درسته؟ بابا نکنید این کارارو یهو دیدید اسمون به زمین اومدا !!!!
بههههه
میبینم قرمز ها باز هم برگشتند.
واقعا بدون شما صفایی نداره کل کل
آخه حال کی رو بگیریم؟
هر اتفاقی هم که بیفته باز هم مثل سال های قبل بالایسر شما هستیم.
راستی حمید خانتون کجاست؟رفته پیش شیث و نصرتی؟
ببین این ننگیم که ما چهار بار پیاپی شمارو بردیم تا ابد رو پیشونی پرسپولیس میمونه............این گذشته از اون گذشته ها نیست که به این راحتیا فراموش بشه و بتونین ماست مالیش کنین این ننگ تا ابد رو پیشونی استقلال میمونه
در ضمن من شروع نکردم از خودیاتون دیدن چندوقتیه 6تایی خونشون پایین اومده یاداوری کردن !
میبینم که از همین حالا شنیدن اسمشم براتون سخته
فقط میخوام ببینم نیم فصل دوم رو بدون مجیدی و جباری پرویز خانتون چند مرده حلاجه؟! 2 بازی بدون جباری = 2 بازی بدون برد
راستی شنیدم نعوذ بالله میخواین لژیونر بفرستین درسته؟ بابا نکنید این کارارو یهو دیدید اسمون به زمین اومدا !!!!
ببین این ننگیم که ما چهار بار پیاپی شمارو بردیم تا ابد رو پیشونی پرسپولیس میمونه............
جالب بود.قانون پایستگی دربی:
.
.
.
.
.
.
.
.
باخت پرسپوليس به استقلال در دربی تمام نمي شود ....
فقط از يك دربي به دربي بعد منتقل ميشود
ببین این ننگیم که ما چهار بار پیاپی شمارو بردیم تا ابد رو پیشونی پرسپولیس میمونه............
ما که یادمون میره خودشون یادآوری میکنن ... اینقد که این 6تاییا داغ بزرگیه یادشون نمیره ....در ضمن من شروع نکردم از خودیاتون دیدن چندوقتیه 6تایی خونشون پایین اومده یاداوری کردن !
!!
تازگیا اس قت لالیا وقتی جواب ندارن و کم میارن اسم شیث و نصرتی رو میارن !! بابا یکم خلاقیت داشته باشین ..راستی حمید خانتون کجاست؟رفته پیش شیث و نصرتی؟
دیگه واجب شد لقب ننگ تاریخ رو بهش بدیم ...
دراین مورد هم استقلال ننگینتره