دوست عزیز شما احترام خودتونو حفظ کنید میتونید خیلی بهتر صحبت کنید ... خواهشا رعایت کنید و اگه میشه قوانین رو هم بخونید ...اینجا ی مکان عمومیه و افرادی ک میان اغلب تحصیل کرده هستن پس رعایت کنید و ب بقیه احترام بذارید
یکی هم به پرس پو لیس ا تذکر بده..
شما شخصیت خودتو حفظ کن، به اونا کاری نداشته باش
تذکر بهشون فایده ای نداره، قبلا هم از این کارا تو تاپیک استقلالیا کرده بودن ...
از قدیم گفتن: نرود میخ آهنی در سنگ
ما در شرایط مختلف متناسب با مخاطبمون حرف میزنیم.
کل کل یه چیزه بی احترامی و بی ادبی یه چیز ..لطفا درست صحبت کنید و بفهمید که چی دارید میگید ..البته هرکسی با حرفاش شخصیتشو نشون میده...از لنگیا بیشتر ازین انتظار نیست.وقتی شیث و نصرتی.....از طرفدارش هم انتظار بیشتری نمیره
هواداران پرسپولیس در رشت ..
![]()
این عکسو از کجا آوردند ؟؟؟
یعنی رشتی ها اینقدر سیاه سوختند ؟؟![]()
این عکسو از کجا آوردند ؟؟؟
یعنی رشتی ها اینقدر سیاه سوختند ؟؟![]()
آرهفوتوشاپه دیگه :دی
جالبه یکی از بهترین پنالتی گیرای ایران هر 5 تا رو شیرجه میزنه راست اونا هم هر 5 تا رو میزنن چپ :v![]()
امیر عابدینی در گفت و گو با خبرنگار اوج، درباره اظهارات شهرام قویدل مالک این باشگاه علیه خودش عنوان کرد: آقای قویدل خوش گفته قبلا با رویانیان کار می کرده و من هم گفته ام از آستین رویانیان بیرون آمده است. خودش هم گفته مرا تایید کرده است. دوست ندارم جوابی به قویدل بدهم چون او عددی نیست که جوابش را بدهم.
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w24.gif
آره http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_biggrin.gif
یاد حرف طرفداری تراکتورساز افتادم که میگفتن فردوسی پور تماشاگرا رو فتوشاپ کرده ...http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/biggrin.gif
یا میگفتن اس ام اسای ما رو بسته ...
شما خوبی؟
آره
یاد حرف طرفداری تراکتورساز افتادم که میگفتن فردوسی پور تماشاگرا رو فتوشاپ کرده ...
یا میگفتن اس ام اسای ما رو بسته ...
شما خوبی؟
تو میتونی هر چقدر که میخوای بخندی عزیزم (البته شکلک خنده بزاری چون معلومه که این خنده ها از ناراحتیه )براي ما هم پنالتي ها مشکوک بود اون هم وقتي که رودباربان خودش پناالتي گيره !!!
اين ادعايي که نميشه ثابتش کرد. اما مطمئنا بازيکناي داماش در طول بازي کم کاري نکردند ولي رودباريان ....؟؟؟؟
تو فوتبال ايران هراحتمالي هم ممکنه .
وقتي بعد اينکه مشخص شد رشت ميزبان بازيه , رويانيان مياد با قويدل ( مالک ظاهري داماش ) جلسه ي مشکوک ميذاره و....
که بعد اون هم عابديني اومد تو رسانه ها مصاحبه کرد که حاضره بازي داماش - پس پس تو تهران باشه که خيلي از پرسپوليسي
ها فکر کردند عابديني جديه ولي عابديني با اون حرفاش در حقيقت داشت يه هشدار ميداد به داماشي ها که مالک تيمتون داره دودستي اين تيمو به تهران ميفروشه ...!!! ( که اگر شما دقت کنيد بعد اين مصاحبه ي عابديني جنگ ( رويانيان و قويدل) با عابديني تو رسانه ها شروع شد ..... )
و بخاطر همینه که شنبه 15 هزار نفر تو ورزشگاه علیه رویانیان شعار دادند و بعد جالبه که رویانیان میاد مصاحبه میکنه میگه اینها رو عابدینی اجیر کرده ؟؟؟ یعنی عابدینی جند هزار نفر رو اجیر کرده ؟؟!!!!
و بعد برای مردم رشت دل میسوزونه ؟؟؟
( کسی که بشینه تمام مصاحبه های رویانیان و قویدل و عابدینی رو توهمین 2 - 3 هفته بخونه خیلی راحت از تو متنش خیلی چیزها پیدا میشه )
حالا این وسط ماجرای جهانبخش رو هم میشه اضافه کرد ....!!!!
يادم مياد قبل بازي يکي از دوستام با اطمينان کامل ميگفت داماش راحت پس پس رو شکست ميده ولي نميذارند داماش بره فينال..... !!!!
الان هم که حرف از اين ميزنند که نائب قهرمان جام حذفي بايد بره آسيا !!
يعني اگه الان داماش رفته بود فینال هم واقعا اين حرفا رو ميزدند ؟؟؟
مگه اون شاهين بوشهر بدبخت تماشاگر و هوادار نداشت که دل اونا شاد شه ؟؟؟
نميدونم چرا شادي تو این کشور فقط حق يه سري هاست ....؟؟؟
من براي همينه که واقعا با تيم هاي تهراني مشکل دارم چون ميدونم خيلي راحت حق تيم هاي ديگر رو ميخورند ....
ولي بازم اميدوارم سپاهان قهرمان بشه و تيم فولاد که شايسته تره بره آسيا
( البته اگه جام رو براي پرسپوليس نذاشته باشند !!! )
باز هم بهت میخندم عزیزم
چون رشتی ها مثل اونی که رفته این عکسو درآورده سیاه سوخته نیستند ....![]()
تو هم هر کاری دوست داری بکن شما استقلالیا که متخصص فتوشاپید یه استادیوم قرمز رو آبی کرده بودید اینکه چیزی نیست ..میخوای با فوتوشاپ همه این پارچه ها رو آبی کنم...پوسته ادما رو هم سیفید؟ :دی
شما خوبتری؟
تو میتونی هر چقدر که میخوای بخندی عزیزم (البته شکلک خنده بزاری چون معلومه که این خنده ها از ناراحتیه )
منم اینو از یه خبرگزاری برداشتم لابد اوناییم که دیروز تو استادیوم بودن همگی فتوشاپ بودن .. البته اونایی که به زور اومده بودت داخل استادیوم و راهشون نمیدادن و وقتی برگشتن هم با سر شکسته برگشتن یه عدشون ..
بهرحال .. حدستون کاملا درسته جام رو برای پرسپولیس گذاشتن لطف کنید دیگه پستای منو از تاپیک پرسپولیس نیارید اینجا ..
تو هم هر کاری دوست داری بکن شما استقلالیا که متخصص فتوشاپید یه استادیوم قرمز رو آبی کرده بودید اینکه چیزی نیست ..
از خودتون که چیزی ندارید مجبورید بچسبید به فتوشاپ ..
راستی کافر همه را به کیش خود پندارد .. ما که نیازی نداشتیم به فتوشاپ ..
تو میتونی هر چقدر که میخوای بخندی عزیزم (البته شکلک خنده بزاری چون معلومه که این خنده ها از ناراحتیه )
منم اینو از یه خبرگزاری برداشتم لابد اوناییم که دیروز تو استادیوم بودن همگی فتوشاپ بودن ..
البته اونایی که به زور اومده بودت داخل استادیوم و راهشون نمیدادن و وقتی برگشتن هم با سر شکسته برگشتن یه عدشون ..
بهرحال .. حدستون کاملا درسته جام رو برای پرسپولیس گذاشتن لطف کنید دیگه پستای منو از تاپیک پرسپولیس نیارید اینجا ..![]()
تماشاگر نما .....
خوب پس درست حدس میزدم ، انتظار بیشتر از اینم نمیشه داشت
شما هر طور دلت میخواد باش ..ترجیح میدم به این بحث بچگانه ادامه ندم .. تو دنیای خودت باش امیدوارم ناراحتیت کم بشهکدوم خبرگزاری ؟؟؟
خبرگزاری اسم داره و اسمشو پایین عکس درج میکنه ...
اینو فوقش از یه وبلاگ یه بچه 12 -13 ساله برداشتی و اومدی اینجا گذاشتی ....
برای من هم منسوب کردن این آدم ها به رشت اینقدر خنده دار بود که اومدم گفتم تا دفعه ی بعد پرسپولیسی ها میخوان تماشاگراشون رو از طریق فوتوشاپ و یا عکسهای شهرهای دیگه بخوان افزایش بدند بیشتر دقت کنن....
اون آخر عاقبت لنگی بودن تو رشتِ ...
اون آقا پسر هم که چوب خورد نتیجش میشه اینکه دیگه از این به بعد به خودش جرات نده تو رشت طرفدار پیروزی باشه و بشینه تو خونش با ترس و لرز بازی تیم محبوبش رو ببینه ... اگر هم بومی اینجاست ایشالله وقتی بزرگ شد بفهمه که تیم شهر رو فروختن و کاسه گدایی به سمت تهرانی دراز کردن یعنی ********
یعنی اینقدر شما پست هات مهمه ؟؟
من از هر پستی در هر تاپیکی میتونم نقل قول بگیرم اینجا بذارم . این سایت هم سایت تخصصی شما نیست (هر چند اسمت هم وقتی نقل قول گرفتم حذف کردم ) ولی اگر باز هم از نقل قول گرفتن من مشکل داری با مدیر سایت یه مشورتی کن و ببین من راست میگم یا نه . تا دیگه حرص نخوری
چون باز هم اگر تصاویر و مطالب دروغین مربوط به رشت بذاری اینکارو خواهم کرد
موفق باشی
شما هر طور دلت میخواد باش ..ترجیح میدم به این بحث بچگانه ادامه ندم .. تو دنیای خودت باش امیدوارم ناراحتیت کم بشه![]()
بازی پرسپولیس تو آسیا چند شنبست؟![]()
همین 3 تیم که فرستادیم واسه 7 نسل فوتبالمون کافی بود !
پرسپولیس با سپاهان واسه قهرمانی جام حذفی هنوز تاریخش مشخص نشده داداش .
گفتم که همین سه تیم که دادیم آسیا ......
.
.
.
.